Sziasztok
Nem tudom, mi újság tali ügyben, mert nem tudtam gépközelbe kerülni, ennek szomorú oka volt.....
Sajnos közel 40 fokos lázzal Linda hétfőn hajnalban bekerült a kórházba.....
Vasárnap már észleltük, hogy meleg a homloka , délben és délután kapott Nurofent, de éjjel felkeltem megitatni és éreztem, hogy lángol a teste. Irány a kórház hajnal 3-kor, ahol kissé tétova dokinéni úgy döntött, benn kell maradnunk. Másnap kis drágám bágyadtam még lázas volt, fül-orr gégészet pisivétel (
Sense! lányoknál még "horrorabb", a zacskóba nem sikerült, én vártam ki kémcsővel a kezemben a pisisugarat - egy örökkévalóságnak tűnt, pláne, hogy a nővérek cseszegettek, kellene már a pisi....Gondoltam, magyarázzák meg szépen a gyerekemnek, üljenek le vele egy szép filozofikus előadásra)
Szóval az egészségügyről kialakult képemet nem sikerült javítani, különös figyelemmel arra, hogy 3000.- ft/éj a szobánk és vastagon állt benne a kosz, reggelire Lindának minden áldott nap vajas kenyeret hoztak (!)- ettől egy darab alma is olcsóbb lett volna.... Az ebédről nagyvonalúan megfeledkeztek és vacsorát csak egyszer kapott, na mit? Igen, helyes válasz, vajas kenyeret

--->>kínvigyor....
Hétfőn estére már hűtőfürdőt kapott kicsikém, kúpot és ezzel reggelre lement a láza, de kedden még maradnunk kellett. Hát ne tudjátok meg, milyen kínszenvedés egy 14 hónapos gyerekkel bezárva 3 napig..... Szegénykém járkálni akart, meg játszani, erre a folyosó alkalmatlan volt, a kevéske játékot meg hamar megunta. Az ágyba kivétel nélkül minden gyerek beverte a fejét

, undok vasrácsos volt, az igaz, hogy masszív....
A dokibá, aki minden reggel megvizsgálta Lindát, aranyos volt, azt külön csíptem, hogy fiatal
Nagyon szörnyű beteg gyermekeket látni, iszonyatosan rossz kisugárzása van egy ilyen helynek... A koraszülött osztályra be se mertem kukucskálni ezek után....
A lényeg azonban, hogy a láz elmúlt, minket hazaengedtek, de sanos ilyen körülmények közt
a tali ugrik....

Pedig annyira készültem.....Még próbálok jönni, most felébredt Linda....