A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!!!!

Na ,most van egy szusszanásnyi időm,gyorsan irok!

Először is MINDEN BABA IMÁDNIVALO GYÖNYÖRŰSÉG!!!!!!!!

Szemészet: mi 8 hetesen voltunk,doki nem mondta .Mivel Máténak is én vettem észre és mikor kiderült ,hogy veleszületett rendellenesség nagyon-nagyon megviselt (a családban senkinek nincs szemüvege)ezért vittem a picurkáimat is el.a dokinő mindent rendben talált .legközelebb egy évesen megyünk.
Tündi tudom min mentek keresztül.kitartás és sokat dicsérgessétek! Hányas dioptriás a szemüvege?
Hu csajok jo nagyok vagytok( Riddencs,Binyek)mi 5300gr és 5270gr :shock: voltunk ma konduktornál(igy kell irni?) majdnem minden rendben velük,kicsit bölcsőtartásuk van.jajj mostanában tiszta nyügik sehogyan sem jo :?

Banika NAGYON SZURKOLOK NEKTEK!!!MILLIO PUSZI A DRÁGÁKNAK ÉS KÉREK KÉPEKET!!!!!!

bocsánat az össze-vissza irásomért :oops:
s.csilla

Kép Kép
s.csilla

Csilla
Ez a telepátia :lol: Ma gondoltam rád,hogy hol lehetsz?Megzabálom a kis divatmanókat :lol:
Mi az a bölcsőtartás?
Vendég

Vanda, Megköszönöm, ha megkérdezed! :wink:

Tonti, Nagyon ügyi Alex! Az a totyogás, édes! :D A nagyfiad nagyon csini!

Tünci, Remélem gyorsan megszokja a szemcsit Nóri! :wink:

Fanni, Te jó ég, nem semmi a gerinced! :shock: Te szegény, gondolom mennyire fáj! Megműteted azért?
Tényleg több a kalória a Sinlacban, de pl. érdekes, mert ugye én tegnap és ma adtam nekik, és kihagytak egy kaját utána, gondolom jobban laktatta őket.

Csilla, Nagyon édesek vagytok! :D

Lányok a gyümiket a Sinlacos evésünknél kezdjük próbálni, vagy egy másik evésnél?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Babakajálás aranyszabálya: ha újat próbálsz, mindig csak azt az egyfélét add nekik. Akkor hamar kiderül, ha esetleg valamire allergiásak vagy fáj tőle a pocak.
Szemészetre jövő hét csütörtökön megyünk, mindenképpen kifaggatom doki nénit.
vovanda

Banika!telepátia bejött :lol: a bölcsőtartás az ,amikor hasra teszem őket és nagyon hátracsapják a fejüket és felemelik a labukat egyszerre,meg amikor szemben vannak velünk akkor is nagyon hátrafeleé huznak.Na ezt jol elmagyaráztam :oops: :lol:na ezt jol elmagyaráztam :oops: remélem megérted 8) Képeket a kis kedvenceimről 8) :!:

Rebe,köszi! Képzeld ,amikor a dunakeszi auchanban járunk,akkor állandoan olyan érzésem van ,hogy titeket kereslek a csajokkal,hátha arra jártok :oops: :roll: Lehet ,hogy Dunakeszin lakoknak könyveltelek el :roll: :lol: Ja , és GRATULA A FOGACSKÁKHOZ :!: képeket tőled is :!:

Vovanda, milyen gyakran viszed szemészetre a kisfiad? azért kérdezem,mert ,ha nincsen semmi baj a szemével,akkor meddig kell vinni vizsgálatra?

Milán tegnap este 8-tol ma reggel 3 -ig aludt.ez eddig a csucs!tegnap a doki jol megdögönyözte őket és utána elmentunk a corába .biztosan jol elfáradtak :D ja és kész vagyunk a festéssel most a butorokra várunk a( majdnem)tök üres lakásban :? ruhák dobozokban .remélem karácsonyig rendbejövünk!

puszi mindenkinek!!
s.csilla

Csilla!

Évente járunk, neki ugyan nincs baj a szemével, az enyémmel viszont van. És van olyan része a bajomnak, ami elvileg örökölhető. Szóval járunk, de nemgond, mert nekem úgyis kell menni, akkor egyúttal őt is megnézik. Eddig semmit nemtaláltak, de biztos ami biztos.
vovanda

Sziasztok!

Tunci: Nora nagyon edes, szep kis szemuvege van, vegul mit mondott a szemesz? Javit rajta ez a szemuveg? Sara egy kis tunder!!! :D

Binyek: halalra rohogtem magam :lol: es a legviccesebb az hogy a legnagyobb resze igaz. :lol:

Csilla: nagyon szepek a gyerekek es milyen csinosak!!! :D Az a karacsonyi pulcsi nagyon bejon! :wink:

Ma mintha Alex megint betegebb lenne, nagyon kohog es szorcsog es krakog pedig adom Neki a Ventolint. Lehet hogy antibiotikum kene? Adnak bronchitiszre antibiotikumot, tudja valaki? Nem tudom mit csinaljak, varok meg kicsit hatha javul.

KépKép
KépKép
tontica

Rebe: en gyumit par kanallal tizoraira adnek Nekik a tapszer elott mert ha esetleg erzekenyek vagy allergiasak valamire a nap folyaman kiderul.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Nagyon édes a videó!

Jaj, Andi neked felejtettem el írni, hogy már lehet röhögni :lol:

Legújabb, hogy kiszedik a chicco asztal közepét és belemásznak a tányérjába, persze ketten egyszerre én meg parázok, hogy mikor esnek fejre.

Alexnek jobbulást, nem tudom adnak-e antibigyót rá :?

Csilla, nagyon édesek és milyen kis csinik :wink:

Fanni, nekem 55 cm vágás van a hátamon és némi fém a gerincemben. 60 fokban meg volt tekeredve a gerincem, már nyomta a tüdőmet és a szívemet, kb. két évig én is gondolkodtam, mielőtt rászántam magam, de sokkal jobb lett. Mondjuk hozzáteszem a három hét kórházat és a műtét utáni pár hetet nem kívánom senkinek. Viszont szó nélkül kihordtam a csajokat, és simán cipelem őket ha kell (pedig elvileg nem szabadna :oops: ) jól vagyok.

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Nem tudom, emlekeztek-e meg ram, nyaron irogattam, amikor meg pocakos voltam a sracaimmal, akik most multak 7 hetesek!!!!!!! :shock: :D
Aztan koltoztunk es el lettem vagva a vilagtol, mert csomot kellett varni a telefon meg inet beszerelesre, aztan meg ugye megerkeztek a babak, es most van vegre szusszanasnyi idom, amig alszanak mellettem.... :D

A babakepek nagyon jok!!! Hihetetlen mennyit notek a bebik miota nem jartam erre, mindenkinek gratula hozzajuk!!!!

Remelem ujra befogadtok, en meg megigerem, hogy gyakrabban fogok jonni :) a millio kerdesemmel.... :D

dragonfly

koszonyuk mindenkinek a dicsiket!

binyek! nagyok jo ez szeken uleses kep, sokkal nagyobnak latszik a lanyod

rebe! gratula a fogacskahoz :!: :D

banika!szerintem nagyon jo a pici rucis otleted, en is sok kolcson ruhat kaptam es tenyleg maskulonben rengetegbe kerulne mindent meg venni, olyan cuccokat is amit talan 2 hetig hordanak :wink:

tonti! gratulalok Alexnek es Monserate is nagyon edes eben az uniformisban (itt nalunk eleg rondak az egyenruhak) es sajnalom hogy meg nincs jol Alex

vanda! ha Manodad nem lehet mindig szeretgetni lopjal tole puszikat mikor nem veszi eszre hogykozeledsz
:wink:

tuncsi! Norikanal nagyon jol al a szemcsi, bar nekem lett volna ilyen szep mikor kicsi voltam 8)

csilla! milyen edik!!! te szegyeny a picikkel festes??? hat nem lehet egy jo mulatcsag, remelem hamar be fejezitek :wink:

juci! nem semmi a te gericed, orulok hogy jol vagy, de biztos kene kimelyed magad :roll:

lanyok segidcseg! ti mivel takarjatok ejszaka a babakat??? en vastag takaroval ( de van paplan is, de valahogy nem merem) a doki aszt mondta hogy mindegy, hogy nem is muszalj oket be takarni (esetleg vekony takaroval) ha tobb rucit adok rajuk, de a heten a vedono aszt mondta hogy mindenki bolond aki nem zsakba altatja a babakat, meg jegyzem a korhazban is vastag takaroval vannak le takarva :roll: koszi elore is

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

csinaltam egy par jo kepet Kép Kép

Kép

demoniq13

demoniq, most latom, hogy majdnem egyidosek a babaink!! :)

Mi alvos rugiban alszunk, alatta egy ujjatlan body, ezen egy vekonyabb takaro kettehajtva (mert nagy), ami igy a vedono szerint 2 takaronak felel meg... es 20 fok van a szobaban, amikor alszanak.

dragonfly

Demoniq!

Mi hálózsákban altatunk, de van rajtuk takaró is kb. 10 percig :lol:

Nem mostanában volt már a műtét és tényleg jól bírja a hátam a gyűrődést :wink:

Dragonfly! Én emlékszem, gratula a babákhoz! Képet!!!!!!!!!!!!!

Judit

jucicuki

[img]http://picasaweb.google.hu/miggelsbabak/SzuletesNap300908#5253259455523377186[img][/img]

dragonfly

Dragonfly: jo hogy visszatertel kozenk!!! :D Gratulalok a fiukhoz, meglestem a kepeket nagyon edesek!!! :D Hogy boldogulsz? :wink: Latom Te is jo messze elmentel a szeretett ferfiert! :wink: A Cassian milyen nev? Hogy kell ejteni? Nalunk is vannak gondok a nevekkel, a Monserratet Mo-on nem tudjak hova rakni itt meg az Alex kulfoldi nev a spanyoloknak. :lol: Mindig megkerdezik hogy Alexander vagy Alejandro es mikor mondom hogy csak Alex akkor neznek butan hogy ilyen nincs. :lol:

Demoniq: csodallatosan szepek a kepek, nagyon ugyes vagy! Es Te a nicknevedhez meltoan olyan demonian csini vagy! :D Takaroval mi is gondban vagyunk ugyanis a takarot leszedik Magukrol vagy belecsavarodnak vagy azon alszanak el. Halozsakot nem merek mert nem tudnanak benne folallni szoval inkabb befutunk estere a szobajukban hogy eleg legyen egy body meg egy plusspizsoma.

KépKép
KépKép
tontica

Ja, kepzeljetek egy napra kaptunk idopontot Apaval, O servmutetre en meg a bolcsessegfogam kivagasara jovo het csutortokre. Jo lesz! :roll: :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Dragonfly, mi nem megy? Kepet akarsz foltenni?
Azt a melleklet feltoltesevel kell itt a hozzaszolas alatt.

KépKép
KépKép
tontica

koszi Tontica, tul nagyok a kepek, majd kicsinyitenem kell......

Cassian regi romai csaladnevbol alakult ki.... cassius, Luka pedig a Luciusbol. Itt is idegen neveknek szamitanak, mindenki azt hiszi, hogy ezek a magyar nevek.... :D

Most eppen a puki es kaki szornykkel harcolunk, ugyhogy nyugosek a sracok, de amugy nagyon jok. Csak nem aludtam 7 hete, de imadom oket !!! :lol:

dragonfly

Móni!
Nekem addig volt Manó hálózsákban, amíg el nem kezdett fordulni. Szerintem praktikus. Azóta meg viszonylag vastag pizsiben alszik Manó, mert a takarót mindig lerúgja.
Most megyek, ébresztem a hétalvót. Majd jövök.
vovanda

DÉMÓNI :lol:
Enyémek hálózsákban alszanak.Így nem takaróznak ki és nem kerülget a frász,hogy a fejükre húzzák a takarót és megfulladnak.
Nagyon szépek vagytok.

Vanda
Egy kis alvóport nem postáznál?????????????Könyörgöm!!!!!!!!!!!

Dragonfly
Üdv újra
Én is meglestelek benneteket

Tonti
Hogy én mit gondolkodtam,hogy minek futtok be a szobába az alváshoz?Aztán rájöttem,hogy fűtötök :lol:
Vendég

dragonfly! gratulalok a fiukhoz :D :D :D nagyon tetszenek a nevek :wink: , milyen az a alvos rugi? menyire vastag? ti hol laktok?kepzeld nekem szept. 30-ra volt ki irva a csaszi, de Mattia nem birta ki adig
nagyon szepek vagytok!

lanyok koszi a valaszokat az alvasrol (ne kiabaljam el, az enyemek nem rugjak le a takarot, lehet meg szoktak???)

tonti! koszi de a nicknev nem a demoniatol jon hanem a ferjem le forditotta franciara a nevem=moniq, a demoniq=monikae (keverek roman+francia), maskulonben a baratnom sminkelt meg meg csinalta frizuramat, nem merek egy olyan kepet fel tenni amilyen itthon vagyok :oops:
szep lesz a jovo csutortotok :roll:
hany fokra melegititek a szobat? nalunk ejjel kb 20 fok van (nagy konyv szerint) es jol be vannak takarva es mindig hot jeg a kezecskejuk

vanda! menyire vastag a pizsi? polar tipus?

juci! orulok hogy birod a strapat!

banika! a jovo hetre minden kesz van? kire hagyod a fiad amig a korhazban lesztek? gondolom nem anyosra :D

Kép

demoniq13

Móni
De igen :lol: anyukám dolgozik
Vendég

Banika!
Jól bevásárolnál, ha az én fiamtól vennéd az alvóport. Hetente egyszer alszik napközben, amikor már végképp ki van purcanva, akkor is iszonyatos harcok árán. Kifejti: nem vagyok nyöszörgős, nem hisztizek. :lol:

Móni!
Nekünk frottír a legvastagabb. Ha vastagabb pamutpizsit veszel, adsz alá egy bodyt és annyi elég. Ja, meg zokni. A takarólerúgás majd később jön.
vovanda

Koszi az udvozleseket!

Moni, koszi a dicseretet! Ti is nagyon szepek vagytok am!!!
Nekem is tervezett csaszarom volt 30.an! Nagyon izgultam, hogy ne jojjenek hamarabb! Akkor voltunk 36 es fel hetesek... ti mikorra erkeztetek? Kint szultel Olaszo.-ban? Mi Angliaban elunk, itt is szultem.
Alvos rugi sima rugi csak van laba (vagy az mindegyiknek?)

Mi 22 fok korul kezdjuk az estet, aztan lemegy 20 korulre, van , hogy ala is...en probaltam oket bebugyolalni, de csak addig ment, amig kicsik voltak, kb 1het, aztan nagyon akartak mar hadonaszni

Tonti, reszvetem a bolcsessegfoghoz!!!! :wink: most kezdik majd? Ki lesz addig a gyerkocokkel? Van mar bebicsoszotok? Emlekszem azzal volt gondod nyaron...

dragonfly

Sziasztok!
Köszi a dicséreteket,átadtam a kis professzoromnak!Szóval elég nagy harcok vannak ,de túlzottan erőltetni sem tudom,mert Nóri szörnyen makacs.Intenzív játék mellett azért elviseli,abban bízom,hogy egy idő után fent felejtődik a szemüveg.Ma nagyon ügyes volt még azt is hagyta,hogy a jó szemét leragasszuk,igaz csak 1 órára.Így most már semmi időm semmire,mert folyamatosan próbálom lekötni,de nem panaszkodom,mert bármit megteszek,hogy javuljon a szeme!!Kérdeztétek a dioptriát,a dokinő szerint +7.5 és +10 között van, egyenlőre a szemüvege 7-es,de hétfőn megyünk Pestre gyerekszemészhez…..
Fanni!
Nagyon sajnálom a derekad, remélem mihamarabb javulni fog!!!Nekem egyszer csípődött be,de gondolom az csak a kezdet(én már attól is fetrengtem!!!)
Csilla!
Örülök hogy jelentkeztél!!Nagyon csinik a tündéreid és hatalmasak már!!!!Máténak mi volt a szemével?
Tonti!
Sajnálom Alexet!!!!Rólatok már nem is beszélve(sérv+bölcsesség fog!!)
Juci!
Nem semmi a Te gerinced sem.Örülök,hogy így bírod,de azért vigyázz!Különben meg erre vártál,hogy a csajaid Rád hozzák a frászt!!!(Tudom hogy nem panaszképpen írtad!)
Demoniq!
Nagyon szép kis család vagytok!!!Ilyen kis babák mellett nagyon jól nézel ki!!!Velem ,amikor a lányok ilyen kicsik voltak ijesztgetni lehetett volna!!!Én is zsákban altattam a lányokat kb.4-5 hós korukig,aztán rugdalozóban!
Dragonfly!
Én is emlékszem!!Gratula a babókhoz!!!Nagyon szépek vagytok!!!Csak én néztem ki olyan szarul amikor a csajok pár hósak voltak? 8) :lol: (na most sem sokkal jobb a helyzet…)
Csajok!
Olvastam a "Binyek"táblában,hogy mennyit eszegetnek a manók,hááát nem semmi kis zabagépeitek vannak!Nálunk a lányok alig esznek,én nem is tudom mitől nőnek!
Sotske?

bognartundi0727

Banika: hogy en mennyit rohogtem ezen a befutunk a szobaba teman. :lol: :lol: :lol: Tudod addig szaladgalunk amig kimelegszunk es igy atadjuk a hot a szobanak. :lol:

Demoniq: egy-ket honaposan nana hogy nem rugjak le a takarot na varj csak meg par honap es meg ki is dobjak majd az agybol. :lol:
Roman, francia, nem ertem, hulye vagyok vagy Verona nem olaszorszag? :roll: :oops: :) Most ki a roman ki a francia es ki az olasz? :lol:

Dragonfly: a bolsessegfogamat (az egyiket) csutortok du. fogjak kiszedni, benne van a csontban. :roll: :cry: Nagyon felek, nem is akarok ragondolni!!!
Bebiszitterunk meg mindig nincs, ha nagyon kell vigyazni Rajuk mert fontos dolgunk van megoldjuk a csaladdal vagy van egy aranyos baratnom, neha besegit.

Tundi: nagyon nehez lehet most Norinak is es Neked is, kitartas, remelem javulni fog a kis szeme!!! Enyemek is zabagepek hala Istennek de nemsokara ez biztosan valtozni fog, a nagyfiam kevesebbet eszik mint a kicsik. :?

Rate is belazasodott, mar most elegem van ebbol az oszbol, telbol! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Csilla :P
Nagyon szépek a kismanók!

Judit :P
Húha :shock: 55 cm? Nekem eléggé lent van a baj, a keresztcsontomnál. Akár priviben megírod nekem, hol csinálták és ki? Én borzasztó bizalmatlan vagyok e téren, mert ott futnak ugyebár azok az idegek, amitől egy életre lebénulhatok... Ezért félek... meg mert ismerek olyat, akinek megoperálták, de ugyanúgy fáj :(

Rebe :P
Ha meg tudok bízni egy dokiban is ez ügyben és azt ígéri, hogy utána nem lesz több fájdalmam, akkor igen, meg fogom műttetni.
Azért ki fogom én cselezni ezt a dokinénit, lesz itt Sinlac :lol:

Tündi :P
Köszi!
S egyébként hosszútávra most mit mondtak, egyre javulni fog és talán egyszer majd szemüveg sem kell? Mondjuk a +os szemet műteni is jól tudják már, nem gyerekkorban, persze...

DéMóni :P
Szépek vagytok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tündi!
Fel a fejjel, én is így kezdtem! Nekem is ragasztani kellett a "jó" szememet. A szemüveget meg fogja szokni, csak türelem. És lehet, hogy néhány év múlva akár operálható is lesz a szeme. (az enyém most annyira "jó" hogy nem műtenék meg, pedig szeretném).

Tonctica!
Móni romániai magyar, a férje román és Veronában élnek. Mihai, a férje "franciásította" kicsit a nevét, a Mónikát. Ennyi az egész. (Móni, bocs a fogadatlanprókátorkodásért).
vovanda

Sziasztok, ezer bocsika hogy ilyet kerek de nagyon fontos!!!

Hugimnak ma du. be kell adnia ezt angolul es nem tudja megcsinalni, tudom hogy itt sokan tudnak angolul, legyszi, legyszi, legyszi valaki forditsa ezt le magyarrol angolra:
Minden rendben volt, az eladók kedvesek voltak, figyelmesek. Figyeltek az igényeimre, nem voltak erőszakosak. Felajánlották a segítségüket.

A bejárat kicsit poros volt, a zene hangos, mert épp divatbemutatóra készültek, és kicsit elfoglaltak voltak, engem is meghívtak a bemutatóra.

KépKép
KépKép
tontica

Everything was allright, the shop assistants were nice and helpful. They've paid attention to my demand, they were not pushing. They've offered their help.

The entrance was a bit dusty and the music was a bit loud as they have been busy with preparing for a fashion-show, where I've been also invited to.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Így ismeretlenül hagy kérdezzek tőletek valamit.

Egy ismerősöm ikrekkel várandós (lombik), most 14 hetes. Azzal rémisztgetik, hogy az egyik baba biztosan beteg, mert egy héttel kisebb a mérete (13 hetesnek felel meg). Amúgy minden eredménye rendben, nyakiredő egyebek, csak azt mondják, az egyik kisebb, mint a másik. Ilyen terhességi korban állítólag ez betegségre utal, mert ha később lenne (18. héttől), akkor lehetne az, hogy az egyik elszívja a másiktól a tápanyagot.

Teljesen kétségbe van esve, kézzelfogható dolgot senki nem mond neki. Nemsoká megy a magzatvízvizsgálatra.

Hasonló vagy ilyen itt nem fordult elő senkinél? Volt itt helyben is orvosnál, volt Győrben is a Kaáliban, ahol beültették a babákat, volt Pesten a Bajcsy-Zsilinszky utcában is uh-n, mindenhol kb. ennyit mondtak. Tök biztonytalan...

Köszi előre is

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia Szilvi!
Szerintem korai lenne bármit mondani. Nekem az egyik babóm kezdettől kisebb volt, mint a másik, de köszönik jól vannak és egészségesek, sőt, azóta a "kicsi" utólérte a "nagyot". Egész konkrétan amikortól szívhangot láttunk, onnantól kezdve kisebb volt, de nekem soha nem mondták, hogy aggódni kéne emiatt.
Milyen betegséggel riogatják? Kicsit lehetnének konkrétabbak a dokik. Ez így olyan nesze semmi, fogd meg jól.
Az ikrek amúgy is ritkán születnek egyforma súllyal, még az egypetéjűek sem. Kétpetéjűeknél meg akár fél kiló különbség is lehet a végén.
vovanda

Szia Emesedora!

Nekem a huszon valahanyadik héttől mondott olyanokat a dokim, hogy az egyik hű mennyivel nagyobb, és ez iker transzfúzió is lehet, meg hű de be kell feküdni ha így marad stb :roll:

Végeredmény (tekintsünk el a koraszülöttségtől), ugye a 33.héten: Jázmin 45cm 1800g, Lilien 44cm, 1760g. Ennyit arról az oltári különbségről. Azóta is fej-fej mellett haladnak súlyban és centiben is, és bizony mostanra 9 kilósak :D
Vendég

Hahó Csajok!
Megjöttünk a keresztelőről,nagyon jól sikerült!Egy hangos nyikkanás se volt egész nap! :lol: Bár igaz,hogy mikor hazaértünk,akkor leraktam őket 14h-kor és 18h-ig húzták a lóbőrt! :shock: Sőt Maja megfázott egy kicsit ma reggelre(mikor máskor? :roll: )és most estére már lázas is lett,mégse szólt egy szót se az egész napos nyúzáshoz.Nagyon nem engedett magához senkit érintési közelségbe,de messziről szépen elmosolygott mindenkivel.Ez nagy szó nála,mert tudjátok írtam,hogy nagyon fél az idegenektől.Marcit ellenben szétcincálták :? ,de ő meg olyan nyugodt baba,hogy csak nézett,nevetett és dumált mindenkivel. Olvadozott a család,gondolhatjátok.... :wink:

Üdv az újaknak!Küldjétek az adatokat,hogy beírhassalak Benneteket is!Nem baj,ha hiányos,majd javítjuk folyamatosan!

Banika!
Nagyon jót nevettem a futunk-fűtünk eseteden!Te szegény...Bocsi!
Tényleg terhelve vagy agyilag már a műtét miatt. :lol: :lol: :lol:

binyek

Kamilla: nagyon szepen koszonom, orok hala, a hugom be tudta adni ma du. a suliba. :D

Emesedora: elhiszem hogy ki van bukva az ismerosod. Nalunk detto ez volt a helyzet. Anna mindig kissebb volt a koranal es azzal ijesztgettek hogy nem fejlodik rendesen biztos beteg, meg is halhat odabent stb. nagyon kivoltam, allandoan sirtam de szerencsere nem lett baj igaz tenyleg kissebb lett (37 hetre szuletett 2 kiloval) es most is alacsony es vekonyka de a lanyok igy szepek. :D Vegeredmeny lasd. lent a kepeket. :D

KépKép
KépKép
tontica

Binyek: gratula!!! :D Hu, en nagyon felek hogy az enyemek vegig fogjak roditani az egeszet! :roll: Majd mutatsz kepeket?
Egesz nap jartam a varost es nem talaltam megfelelo ruhat magamnak, Te mibe voltal?

KépKép
KépKép
tontica

Anny!
Jesszusom! Az enyémek is kicsik voltak,pedig 2800 és 2600 volt a súlyuk,de akkor a Te lánykáid mekkorák lehettek???? :roll: :shock:

Tonti!
Szegény! Az a bölcsességfog műtét nagyon gázos!Nem akarlak idegesíteni vele,de be fogsz sz.rni!Intézz legalább 2-3 napra segítséget,ha megoldható! :(

Megnéztem a törpikéket a Picasa-n!Nagyon édesek!És mennyivel kisebbek,mint az enyémek!Végre.....Mindig mi voltunk a legkisebbek.Most is még mi vagyunk az utolsók a táblázaton.... :?

Demoniq!
Mi is zsákban alszunk meg egy hosszúujjú body-ban,egy gyapjutakarót teszek még rájuk,mert az nem melegíti őket,csak tartja a hőt.Egyelőre nem rúgják le,mert hason alszanak.Utána majd adok rájuk még egy vastag rugdalózót és nem lesz takaró.

binyek

Tonti!
Mi nem rittyentettünk nagyon ki rám való tekintettel,ugyanis mióta megszültem csak papucs és egyik sportcipőm volt a lábamon. Be vannak gyulladva a lábköröm sarkaim,de olyan szinten,hogy folyik a genny belőlük folyamatosan. :cry: Már voltam vele dokinál,senki nem tudja,hogy mitől van és miért nem múlik el. :roll:
Szóval én nem nagyon tudtam kiöltözni...de azért belepaszíroztam a lábam egy csizmába.majd mutatom a képeket holnap.

binyek

Fanni!

Pécsen csinálta meg az Illés Tamás, azt hiszem mára már prof., ha minden igaz. Franciaországban tanulta az eljárást, onnan van az asztal is amin műtenek, akkoriban egyedülálló eljárás volt az országban, amivel műtött, nem tudom, csinálják-e már máshol.
Velem is aláíratták, hogy mivel a gerinc mindkét oldalán dolgoznak, nyaktól lefelé béna lehetek :shock: hát volt bennem para. Kb. öt órás műtét volt, nekem nagyon megérte megcsináltatni. Ott Pécsen nagyon jók gerincben, esetleg nézesd meg vele, aztán meglátod mit mond...

Puszi!

Judit

jucicuki

Binyek
Nálam is ez van a körmeimmel :lol: De csak mióta megszülettek.Korábban sosem volt ilyen gondom.Ez már örökké így marad? :shock:

Bercus ma délután maminál volt,teljesen jól működik a nagyi is és a gyerek is :lol: Remélem így is marad.
Ma mindkét gyermekem felküzdötte magát "ülésbe" önállóan.És baromira nem értették hogy mi van :lol:

Szilvi
Bercus 1800grammal született 35+4-re és végig kisebb volt kb 10%-kal.Senki nem mondta,hogy ez betegségre utalhat.Remélem semmi gond nem lesz az ismerősödnél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.22 22:16-kor.
Vendég

Kiesett a Csányi :cry: :cry: :cry: :cry:

Binyek
Minden nap bevágok egy tábla milkát vagy min. 4 sport szeletet idegnyugtatónak :lol:
Vendég

kismajmok
Kép

[/img]
Kép
Vendég

Tünci
Úgy örülök,hogy megint aktív vagy :lol: Velem is lehetett volna ijesztgetni(most is).5 hónap után jutottam el fodrászhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiúk tényleg zabagépek.
Vendég

Banika!

Édesek :D

jucicuki

Judit :P
Köszönöm, utánanézek Illés Tamásnak!
Jól meggondoltátok a szájharmónikát? :lol: Aranyosak a csajok!

Banika :P
Nagyon édesek a fiúk! És nagyon ügyesek, hogy már felülnek! S meddig bírták ülve?

Szilvi :P
Nálunk is egyik gyerek kisebb volt végig. A genetikán azt mondták, lehet, hogy az egyik lopja a másiktól a kaját. Ezért gyakrabban is kellett UH-ra járjunk. Aztán a következő súllyal születtek: 2770 gramm. Mindkettő :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?