Sziasztok!
Köszi a dicséreteket,átadtam a kis professzoromnak!Szóval elég nagy harcok vannak ,de túlzottan erőltetni sem tudom,mert Nóri szörnyen makacs.Intenzív játék mellett azért elviseli,abban bízom,hogy egy idő után fent felejtődik a szemüveg.Ma nagyon ügyes volt még azt is hagyta,hogy a jó szemét leragasszuk,igaz csak 1 órára.Így most már semmi időm semmire,mert folyamatosan próbálom lekötni,de nem panaszkodom,mert bármit megteszek,hogy javuljon a szeme!!Kérdeztétek a dioptriát,a dokinő szerint +7.5 és +10 között van, egyenlőre a szemüvege 7-es,de hétfőn megyünk Pestre gyerekszemészhez…..
Fanni!
Nagyon sajnálom a derekad, remélem mihamarabb javulni fog!!!Nekem egyszer csípődött be,de gondolom az csak a kezdet(én már attól is fetrengtem!!!)
Csilla!
Örülök hogy jelentkeztél!!Nagyon csinik a tündéreid és hatalmasak már!!!!Máténak mi volt a szemével?
Tonti!
Sajnálom Alexet!!!!Rólatok már nem is beszélve(sérv+bölcsesség fog!!)
Juci!
Nem semmi a Te gerinced sem.Örülök,hogy így bírod,de azért vigyázz!Különben meg erre vártál,hogy a csajaid Rád hozzák a frászt!!!(Tudom hogy nem panaszképpen írtad!)
Demoniq!
Nagyon szép kis család vagytok!!!Ilyen kis babák mellett nagyon jól nézel ki!!!Velem ,amikor a lányok ilyen kicsik voltak ijesztgetni lehetett volna!!!Én is zsákban altattam a lányokat kb.4-5 hós korukig,aztán rugdalozóban!
Dragonfly!
Én is emlékszem!!Gratula a babókhoz!!!Nagyon szépek vagytok!!!Csak én néztem ki olyan szarul amikor a csajok pár hósak voltak?

(na most sem sokkal jobb a helyzet…)
Csajok!
Olvastam a "Binyek"táblában,hogy mennyit eszegetnek a manók,hááát nem semmi kis zabagépeitek vannak!Nálunk a lányok alig esznek,én nem is tudom mitől nőnek!
Sotske?