A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

30 cm hó - :shock: Mindig a tél volt a kedvenc évszakom. Úgy szeretem a havat, meg a nagyon hideget, itt meg nincs.

Maggie - akartam írni, hogy december hetedikén lesz egy fellépése Gábor citerazenekarának a Liget lakóparkban. Valamilyen téren lesz, lesznek árusok meg hasonlók. Mi szerintem ott leszünk, bár a pontos időpontot még nem tudom (pl. hány óra, mert hát ettől függ).

Ha gondoljátok, akkor találkozhatnánk :wink:

Persze nem csak Gáborék lépnek fel.

Az itteni zenekarával még én sem hallottam élőben, a régit meg otthagyta, mikor Rugó született. Azelőtt kéthetente hazajártunk a próbák miatt.

Kép
vindolanda

Sziasztok.
Ne haragudjatok,hogy betolakszom,de már több mint egy éve olvaslak benneteket, csak nem volt merszem befurakodni.
Mesi azért írok mert az én kislányom is most esett át egy ilyen fertőzésen.10 napig tartott nem evett nem ivott, de kaptunk cataflan cseppeket és az csökkentette a fájdalmat.Hát éppen nem kerültünk kórházba.
még a nyakán is voltak sebek.

Szeretnék hozzátok csatlakozni,ha befogadok.
talabér nikolett

Sziasztok!

Nikolett üdv közöttünk.
Mikor szültél? Hogy hívják a kislányt? Képet tudsz rakni róla?

Mesi mi újság veletek?

Vindolanda :lol: :lol: :lol:

Niki elképesztőek az angol nők :shock:

Heni 30 cm hó :lol: de jó.
Mehettek hóembert építeni, szánkózni :lol: :lol:

Az alvás nálunk most katasztrófa volt.
Kelt vagy 8* a kicsi lány, forgolódott, magyarázott egész éjjel.
Ma már voltunk játszó bölcsiben sétáltunk és még nem álmos :shock:
Én már a 2. kávét iszom bezzeg 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

HELLÓ, drága Lányok!
Nagyon remélem, hogy Zsozsika jobban van és hogy Bercónak semmi baja, és Maggie, a többieknek sem!!! Írjátok meg, hogy vagytok!

Anikó15: egyetértünk, nincs az a nehéz éjszaka, hogy én ezt így végigcsináljam. Lehet, hogy egy fejemen ugráló gyerek lesz a végeredmény, de ez a fent leírt módszer minden anyai érzésemnek ellentmond (viszont nem kárhoztatom, aki ehhez folyamodik, nem egyformák sem a babák, sem a mamák). Amúgy ez kb. a Suttogó módszer, max. annál annyival másabb, hogy ha jól rémlik, ott azért fel lehet venni a gyereket. Ádi annyit változott nálunk szokásaiban, és ez még most is igaz, hogy ha minden méteren meg akarnám törni az akaratát, az egész életünk egy nagy harc lenne. Hát nem.

Niki: angol nők és férfiak: rövidebb ideig volt szerencsém egy angol fiúhoz :D Hát sokat panaszkodott az angol nőkre (főleg a külsejükre9 és áradozott a magyar lányokról. De azért ő sem bulizott kevesebbet másoknál és nem volt háziasabb se ;-) Nem tudom, én rajongok az angol kultúráért, úgyhogy eleve elnézőbb vagyok az angolokkal, de mivel nem éltem ott, nyilván egy idealizált képet dédelgetek.

Kép
Kép
irina

Ja, nem írtam az altatást, hát kéremszépen, 2 verzió van:
1. Ádi bealszik a szopiba. Ez egyre ritkább, mert ha jóllakott, abbahagyja és kéri a cumiját.
2. Ha vígan fent van még, akkor Sanyi hozza a laptopját és koncertezik neki (karaokézik), már bevált tracklistje van, Ádi követeli is a kedvenceket, majd menet közben bealszik. Ez a dolog min. fél órát, max. 1,5 órát szokott igénybe venni. De mivel apa imád énekelni, és máskor nincs rá nagyon módja, örül ennek. 8)

Kép
Kép
irina

Nikolett, szia, mindig örülünk az újaknak! Kérünk szépen fotót a kicsiről vagy kicsikről (nagyokról), akár magadról is (sőt) és beszámolót életetek eddigi folyásáról! 8)

Kép
Kép
irina

I.MÓNi akkor ezt vehetem befogadásnak??

26 éves vagyok.A kislányunkat Noéminek hívják.Igen ahogy tudok rakok fel képet csak még nem tudom,hogyan működik.
Nagyon kacifántos a szülés történetem de ha gondoljátok egyszer leírom.
képzeljétek Noéminek már 16 foga van.Ahhoz képest szinte semmit nem akar enni.
Mivel én nagyon messze vagyok tőletek ilyen babatalik szóba sem jöhetnek de nagyon tündériek vagytok.
Ha hiszitek ha nem rengeteg segítséget adtok csak az olvasóknak.
Majd még írok most mennem kell.
talabér nikolett

Szia Nikolett, üdv köztünk!!!

Anikó - a meghívás Rád is vonatkozik természetesen, ha épp arra jártok majd :oops:

Kép
vindolanda

Csajszik, a Fenistilt Ti mire adjátok a babáknak?

Kép
Kép
irina

Hú, sajnos most is rohanok, karácsonyi ajándékokkal pepecselek.
Emese, borzasztó volt még olvasni is, kitartást és remélem hamar rendbejön Zsófika. Te pedig vigyázz magatokra!!!

Irina, a Fenistil egy krém, nem viszketésre, vagy tévedek????

Kép
Kép
nektarin

Irina: Zétinek nyáron csípésre, ilyenkor pedig minden náthás dologra adja a doki.

Niki üdv közöttünk! :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nektarin: Fenistil csepp is van. :wink:
Te már megvetted a karácsonyi ajándékokat? :o Hú de ügyes vagy! :P

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Olyan jó, ha írok valakinek már beugrik hozzá az arca is. :D :D :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Lányok, mi még a Mikulásnál sem tartunk.

Igaz, Gábor mindig kap karácsony előtt egy héttel egy csomó tesco-utalványt, és az ajándékokat túlnyomórészt ott szerezzük be. Nem vagyunk túl fantáziadúsak :roll:

Irina - nálunk is van repertoár, és apa mutogatja este a klipeket, de sajna hamarabb bealszik sokszor, mint a gyerek, én meg figyelem őket, hogy leesnek-e a székről :roll:

Rugó elaludt, irány a munka :mrgreen: :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok újra! :D

Már 1 órája alszik a kis manócska, most elaludt a babakocsiban, nem kellett tütüzni :lol:

Irina, Dmaggie: úgy örülök, hogy nem csak én látom így a helyzetünket. Sokan mondták nekem, hogy Dávidka rám van kapva és hogy később is az lesz majd, amit ő akar mindig mindenáron. De én nem hinném, hogy ha majd meg lehet vele beszélni a dolgokat, nem hallgatna rám. :oops: Egyébként Irina azt hiszem nagyban hasonlít a gyerekeink jelleme, Dávidka is olyan akaratos, hogy állandóan veszekedhetnénk vele, de én ennek nem látom értelmét. :roll: Próbálok neki boldog gyermekkort nyújtani, és nem meggátolni minden lépését.

Vindolanda: drága vagy, nagyon jó lenne találkozni, meglátom mit tehetek az ügy érdekében. Annyi a probléma, hogy 5-én és 6-án is suliba vagyok, és lehet hogy párom dolgozni fog aznap. Meglátjuk, jó? :D

Nikolett: üdv itt, én is nemrég csatlakoztam ehhez a jó kis csapathoz, engem is kedvesen fogadtak :wink:

Maggie, Vidolanda: nem tudjátok itt a közelben hol lehet jó kis szánkót venni? :roll:

Ja igen, Irina kérdezted, hogy nem-e alszik sokat a fiatalúr. Hát nem tudom, bár változó, legtöbbször akkor alszik nagyobbat, ha az éjszaka nem olyan jó. Este 8-fél 9 körül szokott elaludni, ebéd után meg olyan dél körül.

Kép
aniko15

Jó hogy írtam, hogy sokat alszik, mert felkelt :lol: 1 és negyed óra :?

Kép
aniko15

Sziasztok Mamikák!
Szóval igaz a hír Kistesó a pocimban!!! :lol: :lol: :lol:

Láttam a Kisbabócát :lol: :lol: :lol: Minden rendben vele, "tökéletes terhesség" azt mondta a doki!!! A kis szíve szépen dobogott a kicsi mellkasában :lol: :lol: :lol:
Egy fényképet kaptunk.
Íme:
Kép :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina!

A Fenistil csepp a következő tünetek enyhítésére szolgál:

· különböző eredetű allergiás bőrkiütés és viszketés: ekcéma, bőrgyulladás,

· rovarcsípés, bárányhimlő okozta viszketés,

· csalánkiütés,

· szénanátha és allergiás orrnyálkahártya-gyulladás (pl. por, állatszőr, toll, és egyéb

· anyagokra kialakult allergia)

· gyógyszer és ételallergiák.

Heni
KépKép
heni81

Anitja!
:lol: :lol: :lol: (örömében pityergős szmájlo miért nioncs :wink: ) annyira örülök :)
Nolka hogy van?

Nikolett!
üdv itt :) Szép neve van lányodnak :) gyere sokat :) s ahogy Kolbink(Holvagy csajszi életjelet kérünk :) ) mondta anno születéstörténetet és képet kérünk :wink:

Alvás: én próbáltam azt h. Míra üvöült én másik szobában Ő állt a kiságyban szívem megszakadt :wink: nekem sem volt erőm ehhez,s nemis lesz :)
Viszont Mírával átestünk a ló túloldalára :roll: csak és kizárólag velem volt hajlandó elaludni,senkinek még az apjának is bömbölt.Nagy ritkán mikor elmentünk(pl.Mode koncertre) a Nagyinak sikerült elaltatnia.Mióta együtt fürödnek Bálinttal azóta Apja altatja :) s nincs hiszti ,veszekedés :) Kistesó meg szó szerint beájul a tápszerbe :) mert addigra annyira fáradt :)

Viszont(Sense ne olvasd :) )nagyon jó éjszakánk volt :) Igaz még f10 kor álmában vakarta magát ésfel-felsírt,de aztán 4ig csend volt :) akkor evett kicsi tápszert és aluddt 7ig :) :) ilyen is rég volt :) persze Mimi már felkeltett h. Anya még a homokozómban is hó van és a hintámat is majdnem ellepte a hó és minden havas :)
Reggel meg szánkóval mentünk oviba :) Míra hátul,Bálint előtte ült szorosan ölelve tesója által :) így is borultak 3* :) visszafele már Bálót kézben hoztam szánkót meg húztam magam után :)
S építettünk csajszival hóembert gesztenye szemekkel,toboz orr-ral :)

Fenistilből van csepp is :) max. 1 nap 3* annyi csepp ahány kga gyerek :)
és max. 8 napig lehet egyfolyxtában használni :) Jó csípésekre,köhögésre,allergiás panaszokra,de Heni múltkor odaát írta :wink:

Miléna ugye milyen jó :)

no el mert Bálintnak nem tetszik a Tengerparti Party Eperkével és Barátaival :)

KépKép
viranka

Anitja, jaj, de szuper hír :D !!!!!!!!!!!!

Mesi, :cry: :cry: . Sok-sok gyógypuszi Zsozsinak!!

Nikolett, szia!! Honnan írsz?? Nekem felcsillant a szemem Bács-Kiskun láttán, hiszen engem 10 km választ el csak tőle :wink: (mármint az északi szélétől) :D .

Póttali, hááát, belegondolva tényleg nagy lesz a nyüzsi az elkövetkező hetekben, tegnap hívtak a melóhelyről is, hogy karácsonyi menüt válasszak :shock: :D ...
dettyk

Nálunk hónak se híre, se hamva... Pedig jó lenne.
Mi lemerészkedtünk a boltba, még sétáltam volna, de elfelejtettem Szelinek kesztyűt vinni... :oops:

Nikolett! Üdv itt! :)

LMóni! Hát ez az, Szeli is pörög ezerrel, én meg azóta kávézom, mióta megszületett... :shock:

Ja! Én sem hiszem, hogy képes lennék Szelit sírni hagyni. Pláne, hogy ő az a kitartó típus... :roll: Egyre csak belelovalná magát.

Irina! A suttogó szerintem nem hagyja sírni a gyereket sosem... azért az nagy különbség szerintem.
:lol: Nem semmi, ahogy Sanyi altat! :)

Nálunk is két verzió van:
1. cumi a szájba, takaró, kijövök, és alszik
2. vagy nem alszik, és inkább kihozom, végső esetben vele kell, hogy aludjak... :?

Ne értsetek félre, aludnék én Szelivel szívesen, ha akkor tehetném, amikor úgy tartja kedvem, de rettenetesen félek attól, hogy ez mindennapossá válik, mert én nem tudok vele mélyen aludni, állandóan őt figyelem, hogy fordul, hogy alszik, cumit keresi-e... stb. Szóval igyekeztem mindig a kiságyra szoktatni, mikor hazajöttünk pár napot aludt velem, egyébként nagyon ritka.

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja!!! :D

Anikó15
! Én ezért nem is írok inkább semmit... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

hello

huh..annyit írtatok....nem győzök visszaolvasni..

Mesi: Még olvasni is borzasztó...JobbulástT++++++++++++++++++++

Niki: Nem is tudtam h van egy nagylányod is. Hány éves? velet lakik? Párodnak is van egy lánya....hány gyerkőccel laktok?
huh bocsi ennnnyi kérdés :oops: :oops:
Amúgy az ír nők is detto.......Új Zéland, Ausztrália........kedvelt célpont :wink: Lassan benépesül teljesen.....mindenki oda alar menni.....mert ott jó!!!!!!!! :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát sziasztok.
Viranka köszi a dicséretet.
És köszi ,hogy fogadtok.
Dettyk én egészen a déli csücsökben lakom. Pici kis faluban.

Hát akkor elkezdem a szüléstörténetet.

Azon a napon voltam pont 36 hetes terhes. Mentünk baktérium levételre és nst-re utánfutóval, mert persze utána akartunk menni a pelenkázóért.
Megvizsgálta doki fél 9-kor. Azt mondta tökre zárt a méhszáj ,de be kell feküdnöm délután mert magas a vérnyomásom.Nst.: Azt mondták minden rendben. ez volt kilenc után.
Hát elindultunk a kocsival és pák elfolyt a magzatvíz.Hát én az őrület határán a férjem a kórházba majdnem sorompóstól bement.
képzelhetitek utánfutóval a szülészet ajtaja előtt..
Hát bent senki nem akarta elhinni ,hogy én voltam ma már bent.
Ezerrel megvizsgáltak 4 újnyi tágulás.Gyorsan kértek vizeletet de mindezt állva nehogy kijöjjön a gyerek és megállapították ez
toxémia .
Beöntést nem kaptam. A FÉrJEMNEK AZT MONDTÁK HAZA MEHET még nyugodtan a csomagomért.
Közben a dokim megérkezett.10 óra volt. Bekötötték az infúziót és elment a látásom , három fájásom volt és és úgy vágtak ,hogy nem kaptam érzéstelenítőt és kint volt az én lányom. 10 óra 20 perckor. jó mi 20 perces szülés.Hát rögtön azt kérdeztem,hogy nagyon pici??
Erre rám rakták és én azt mondtam úr isten milyen pici a feje közben az az egész gyerek volt csak még összegömbölyödve.
SOSEM FELEJTEM EL MENNYIRE FÉLTETTEM.2420g volt és 49 cm.
Hát utána a varrás is élmény volt érzéstelenítés nélkül.
Mire a férjem megérkezett Noémi már szépen fel volt öltöztetve rózsaszín ruhába és nyugodtan aludt. A férjemet először láttam sírni pedig 10 éve együtt vagyunk.Én kimerült voltam és fel sem fogtam ki történt velem.Hát ennyit a szülésről a többit ami utánna jött majd a későbbiekben.
talabér nikolett

Altatás: én sem hagyom/hagytam Emmát ordítani...csak jól meg kellett figyelnem az első átállós napokon hogy mikor kezd fáradni....és utánna fél/1 órával később teszem le....jó fáradt..nincs harc, sírás..sőt aludni akar...ue este...így találtuk a 8 órás fürcsi f9 alvás..időpontokat....megfigyelés és amikor jó fáradt..de még nem esett át a holtponton.....aztán megszokta ezeket az időpontokat +-15 perc és működik...

Ma is 9 kor keltünk ( 6 kor tejcsi ..apa áthozza köztünk megissza.utánna apa visszaviszi ésalvás ) Azért apa...mert ébredés után azonnal semmi erő a kezemben..el sem bírnám...meg ő van közelebb...meg én vagyok alvósabb :-)

Ja mióta beteges csinálok neki egytálba Kamilla teát..és ott párolog neki a azágy mellett..ezért alszik olyna jókat..?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Közvetítő iroda: :lol: :lol:

Maggie: gratula 7. fogacskához..nállunk a jobb alsó 2 es jön..a 8. már kezd áttörni...a többit nem engedi megnézni..a torkát sem tudtam..:-(
Azt hittem a férfi dokiról hogy Ti is ide jártok ..vagyis bocsi nem ide..hanem a Nap utcára ..Mi oda..Dr. Tóth Tamás.. jó dokibácsi

Miléna: tényleg..huh be kell szerezni egy adventi koszorút...sehol sem láttam....ha másnem marad a 4 gyertya...vmikis dísszel...:-(

Ha már itt tartunk tegnap megvettük a műfenyőt, díszeket..olyna jó..én is szeretem a karácsonyi..deceberi készülődést..hangulatot..meg azt h kitaláljam ki minek örülne....nem az ajándékvásárlás hanem a meglepetés örömokozás izgat!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nikolett, üdv köztünk :)

Mesi, remélem Zsozsi jobban van már ++++

anitja: igenigenigen! :lol:

kaqk: Nikinek gyönyörű lányai vannak, nyáron láttam őket :wink:

Én is megvagyok, csak írom a szakdolgozatomat, és kezdek belefulladni :roll:

Viszont hoztam pár fotót :wink:

Jaa, és holnap végre mi is megyünk dokihoz kistesóval :lol:

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Nikolett: üdv. köztünk.

Cataflam: gyulladás csökkentő, fájdalom csilappító...nekünk is felírta a barátnő/dokinő.

KépKép
kaqk
Debrecen

Haho, itt ujra! Megjartuk a belvarost a mamaval! :D

Eloszor is: Zsofi naggggyon edes! Mekkora ho! De joooooooo!! (Itt csak a buzi eso... :evil: )

Anitja!!
Nagyon-nagyon orulok, szuper a kep, "ketteske" nagyon-nagyon egy tunemeny!! Csutortokon mi is megyunk uh-ra, mar alig varom! :)

Kaqk! A nagylanyom az elozo hazassagombol van es 16 eves! :shock: Meg nekem is furcsa sokszor. Eddig velunk volt, de most otthon van, mert ott kezdett el egy sulit, igy dontott. De nagyon surun talalkozunk, szinte minden honapban, ugyhogy minden ok, egyedul Rania hianyzik neki nagyon :lol: (mi mar nem annyira :) )
A paromnak meg az elozo hazassagabol egy 15 es egy 5 eves lanya van. (Ugye, mar erted, miert remenykedunk, hogy vegre egy fiunk lesz?? :lol: )
Vendég

Anitja: annyira szupi!!!! örülök!!!! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi! Koszi a bokot, bar aznap "kis" csaladom nem a legjobb formajat mutatta! Miutan otthagytam oket talira menet apa jol osszeveszett a tini lanyokkal (lustak :lol: ), aztan meg eltevedtek, mialatt engem kerestek. Apa bepanikolt, a lanyok nyafogtak, izzadtak, mint a lo... :lol:

Nikolett (druszam :D ) en is udvozollek szeretettel! Es attol, hogy messze vagy, meg koteles vagy parszor elmenni a talira!! En is elmentem a nyaron, pedig messzebb vagyok!!!! :lol:
Vendég

Kaqk, most latom, nem valaszoltam teljesen a kerdesedre, szoval allandoan csak a kis angyalkank van velunk, Rania, a tobbiek csak neha. A parom 5 evese jon minden 2. hetvegen, a nagylanyok ritkan. (Szoval csendes az eletunk, es nagy ritkan, amikor mindegyik itt van (pl. tavaly karacsonykor) haaaaaaat......akkor nem semmi a haz!!! :lol:
Vendég

Nikolett: wow..még a köny is ki szökött a szememben az utolsó soroknál..hát nem semmi.....wowo..

Niki: 4 lány....akkor hajrá KISSRÁCCCC++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

felkelt kis csillag..ma is megvolt a 3 óra! :-)

olyna édes mostanában ölelget. az ölemben ül, szembe velem és átölel és még simiz is meg puszi is..... :oops: :oops: :oops: :oops:
Eddig csak a lábunkat ölelgette mikor álltunk...:-)

meg mutogat a melkasára aztán ránk..vegyük fel :-)

most meg ugat egy kutya..erre Emma: vau vau.vau.vau..és dobálja a puszikat. imádja az állatokat!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Regebben dobtam kepet az osszes lanyrol rakok fel most is kettot

A ket nagylany az ujszolott Rania babaval :D

Kép

es Lila + Rania :D

Kép

az egyetlen kozos bennuk: mindannyian imadjak Raniat!! :lol:
Vendég

Nikolett - ez az utánfutós dolog nem semmi lehetett! :lol: És én még azt hittem, hogy mikor olyan három és féllel mentem szülni, az komoly dolog :wink:
Képfeltöltéssel hogy állsz? Elakadtál valahol? :roll: Segíthetünk :!:

Niki - erre az utolsó képedre emlékszem ám :D

Anitja - jaj, de jó!!!

Bocs, ha valakit kihagytam, Rugó a hátam mögött majszol az etetőszékben. Ennyire futotta most :arrow:

Most a konyhában a notebook, viszem lassan a fürdőbe :shock:

Kép
vindolanda

Zsófi nagyon aranyos a képeken, és egek mekkora hópelyhek :shock:

Gábor most telefonált, hogy csak későn jön haza, kilenc felé :?

Kép
vindolanda

Vindo, ezeket a lekicsinyitett kepeket ujrahasznositom :lol:
Akkor pufolheted este a babanetet!!! :)
Vendég

Niki: nagyon szépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Püfölném én, ha nem tíz körül aludna el Rugó :lol:

Jaj, dörömböl a fürdőszoba ajtaján :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Mi is "jól" csak olvasóba........Beteg lettem bedagadt a nyirokcsomóm és fáj a fülem is kaptam rá antibiotikumot :( Persze Petrusom egy prec pihenést nem biztosít :) Jaj lányok közben itt olvadozom Petrának mondom hogy szeretsz? :D És átöleli a nyakam soha nem csinál ilyet :)
Remélem nem keverem össze az olvasásokat :wink: ha igen előre is bocsánat.És képzeljétek mióta megszültem ma volt az első éjjel hogy végig aludtuk az éjszakát!!! Reggel 6 kor kért egy kis vizet és visszaaludt fél8-ig! JEEEEEEEE Tudom hogy boszitopic de nem bánom :lol:

Lmóni: Nem tartozol mert volt kedvezményem! Jó lett Cicusra? Képet kérek szééépppeen. :)

anitja: Gratulálok és nagyon örülök hogy minden oké.Vigyázz magatokra :)

Mesi: Nagyon sajnálom és sok sok gyógypuszi Zsozsónak.Annyira rossz nézni mikor betegek. :?

Nikolett: Üdv közöttünk.Nem semmi a 20 perces szülésed! És mikor született Noémi?Melyik faluban laksz? Nekem is van arra rokonság!

Panndi: Egy kalappal a vizsgához.Nagyon édes Zsófi.

Niki72: Drukkolok hogy kis pasid legyen :wink:

Vindolanda: Te most a fürdőből netezel? És Rugó közben kint játszik?

Viranka: Tök jó lehetett a szánkózás.Már én is várom hogy vigyem Petrát csak a szánkó híjja mert az meg szolnokon :lol:

Miléna: De jó hogy mondod ezt a koszorút nekem is teljesen kiment a fejemből... :roll:

Sense,Meryke: ??????????

Maggie: Hogy van Bercó?

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Na végre. Bercó hn8-kor adta meg magát, f12-től nyomta. :? De most amíg felvittem a ruhákat a kazánházba, már felébredt, itt találtam a nayágyon, sokat mocorog, apa szerint ugatott. Jaj, nem lesz itt alvás ma éjszaka! Ezzel talán válaszoltam is, nem látok átütő változást, nincs igazán jól, nyűgös nagyon. A többiek is köhögnek, rekedtek. Már apa is.
Egyelőre KO az egész család. :cry: :cry:

Már nem is tudom, hogy miket olvastam, pedig olyan jókat rötyögtem közben. :lol: Vindo, láttam a lelki szemeim előtt, ahogyan bújkálsz, Viranka a szánkózást.....
:lol: :lol:

Panndi! Zsófit meg kell zabálni. Nagyon élvezhette a havat. Mennyi?! :shock: Itt már szinte nincs is.

Anitja! Olyan megható tud lenni egy ilyen kép. Gyönyörű.
Nolka???

Nikolett! Üdvözöllek én is. Olyan jó kis szentimentális tudok lenni, imádom a szüléstörténeteket. :oops: :oops: Szép munka volt. :wink: :lol: Gyere gyakran és meséééélj!!!!!
Most hirtelen ennyit.
dmaggie

Panndi! Szakdoli, hajrá!!!!!! Szólj, ha segíthetünk valamit!

Vindo! Mondtam a nagyfőnöknek, én meg szívesen mennék ám!!!!! Másnap lesz a Zs. koncert. :wink: :lol: Remélem összejön!!!!!
dmaggie

Niki! Micsoda hölgykoszorú!!!! Gyönyörűségesek! Főleg Rania :wink: :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Nikolett!
Üdv itt köztünk
Nem semmi szülésed volt.

Anitja!
De jó De jó De jó :D Örülök nektek :D
Nolka hogy van?

Panndi!
Nagyon cuki Zsófi :D

Mesi!
Hogy ívagytok?

Miléna!
Meg kaptad a mailt?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, én is havat akarok!!!

Niki szép családotok van! :D

Új Niki :wink: Nem semmi szülésed volt, de van egy csodálatos manód!

Horcsog: köszönöm megkaptam! :D

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Viranka! Hát itt rötyögtem magamban, ímint lelki szemeim előtt látlak Benneteket szánkózni. Ezért vagy Te ilyen cingár... :wink:

Dmaggie! Most aztán van hideg levegő... De természetesen drukkolok, hogy Bercó ne fulladjon be, és hogy a többiek is mihamarabb rendbejöjjenek!!!
Szörnyű, mikor az egész család beteg... :( Az egyetlen "kiút", ha anyuka egyben van.
De mondjuk anyuka betegen is ellát mindenkit... :? :wink:

Anitja! Aztaaaaaaaa! Tiszta Bátyja! 8) Szívből gratulálok Ketteskéhez, nagyon vigyázzatok rá!!!!!! :D

Panndi! Annyira szépséges a kis Zsófid! Ilyen szép gyerökből sokat kell gyártani! :D

Niki72! Nagyon hasonlít Rád a nagylányod!!!!!
Én évekkel ezelőtt voltam Belgiumban az ex barátommal, és egy másik párral. A belgák nem ismerik a hőséget, kánikulához illő ruháik sincsenek. A nők nagy darabok, fehérek, kövérek, és csúnyák. Mindegyik fekete spagettipántos felsőben rohangált a szokatlan 38-40 fokban, és valami szafari-bermudában. :shock:
Mi meg a vállkivillantós felsőnkkel, a rövid nyári szoknyánkkal, magassarkúnkkal (meg én a -20 kilómmal :lol: ) szó szerint turistalátványosság voltunk. :lol:

Ágica! Az antibió hamar rendbetesz majd, gyógyulj! Petrusod meg egy szeretetgombóc! Mint Emma! :D

Vindolanda! Te eléggé babanet-függő lettél nem? :lol:

Nikolett!
Üdv a csapatban. 20 perc? Én ezután, és Kispocc 1,5 órás szülése után már nem is vagyok "nagy szám" a 2.45 percemmel. :lol:
Bizony, szörnyű ez a herpeszvírus... És miért lett majdnem kórház? A láz miatt? Vagy a kiszáradás szálán volt?

Mi most tartunk a 3-4. napnál kábé.
Az ivással annyira nincs gond, iszik, csak keveset, van pisi is a pelusban. A kis bőre ráncos, nincs eléggé feltöltve folyadékkal a szervezete.
Viszont az evés.... :(
Ma evett összesen 2 szem mozzarella (mini) golyót, pár szem mazsolát, és egy kis tenyérnyi kalácsot.
Most itt alszik mellettem. és időnként hallom, hogy korog a gyomra. :(
Látom, hogy enne, mert nézi az ételt, de löki el a kezével, mert fáj, ha a szájába kerül.
Sajnos most a joghurtot nem eszi, a tápszerig meg nem jutottunk el, pedig bekevertem.
Kapja 6 óránként a Nurofen kúpot, de ha már meglátja, borzasztó sírásban tör ki, le kell fognunk. Ráadásul (mivel nyeli ezt a sok sz.rt, ami a szájában van), folyamatos hasmenése van, piros a popója, és úgy bedugni a kúpot.... :(
A szájába már nem enged nyúlni, kétféle fertőtlenítő-zsibbasztóval kenem, ilyenkor én leszorítom a két kezét, miközben az ölemben ül, Apa lefogja a fejét, és én az ujjammal/gézzel tunkolok a szájában.
Egy merő duzzanat, tele hólyagokkal. :(
A külső herpeszek meg sajnos szaporodtak, arra a védőnő és dokinéni egymástól függetlenül a Sudocreme-t mondta, amit ma be is szereztem, de ezzel is csak úgy tudom bekenni, ha lefogjuk.
Most este már sírtam is vele együtt, próbálok neki segíteni, de teljes erejéből ellenáll, annyira fáj neki.
Ha hatnak a szerek, akkor jó, de éjszaka kiszárad, plusz elmúlik a fájdalomcsillapító hatása, és olyankor nagyon rossz... Meg a reggel. Láthatóan szenved, fél minden beavatkozástól, a porrá tört gyógyszert úgy kellett beleerőszakolnom a szájába egy kis joghurttal.....
Apa is stresszes, és biztat, hogy most nehogy szülni merjek, és ennek úgy is vége lesz.
Borzasztóan sajnálom, szeretnék segíteni, valamennyit tudok is, de ez nem elég. Ha alvásnál cumizik, a sebek feláznak a nyáltól....
Ha valaki azt mondaná nekem, hogy holnaptól kutya baja, viszont nekem ezt 20 napig kell elviselnem.... hát... gondolkodás nélkül átvállalnám!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát, ezt olvasni is szörnyű, ami Zsófival történik :( És hogy ráncos a bőre... jaj... Emese, kitartás :!: Pár nap, és biztos javulni fog a helyzet :!:

Netfüggőség - igen, alapból van egy enyhe stikkem, de nem célzottan a babanetre, hanem úgy nagy általánosságban. Nem súlyos a helyzet amúgy. Mikor terhesen itthon voltam a 8-9. hónapban, akkor kattantam rá :roll:

Ágica - hát, nem játszik ő mindig kinn, néha dörömböl. Nálunk ugye van egy böhöm szoba (30 m2), egy nagyobb konyha, meg kis mellékhelyiségek. A konyha nem zárható, boltíves. Egyedül a mosógép teteje az, amire nem lát rá, nem akarja megmászni stb., és zárható helyiségben van.Az átaludt éjszakára nem is tudom, mit mondjak. Inkább csendben irigykedek :roll:

Sajnos most ilyen korszakát éli, fel kell emelni az ablakpárkányra, hogy ott bámészkodjon az utcára, meg ácsorog a székeken, fel kell tenni az üres asztalra :roll:

Gábor negyed tízre ért haza. Rugó meg 3/4 11-kor aludt csak el.

Holnap megint magamban leszek, Gábor Pécsre megy valami szakmai borzalomra. Reggel négykor kel, és mire hazaér... De lehet, a csütörtököt így ellógja majd.

Sajnos újra esedékesek a rokonlátogatások is. Most hétvégén anyósomék, rá egy hétre anyáék szeretnének jönni. Jaj :?

Szép éjszakát, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Azt hiszem én vagyok ma az első. 3 óta fent kukorékolok :? Dávidka 3-5-ig volt fent, én meg már nem tudtam visszaaludni, így egy kicsit tanultam is. Biztos kómás leszek egész nap.

Anitja: szívből gratulálok nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Mesi: :cry: nagyon drukkolok, hogy hamar meggyógyuljon Zsófi :!:

Kép
aniko15

Niki: nagyon szépek a lányok :D

Dmaggie: sok-sok gyógypuszi a kicsidnek!!!

Kép
aniko15

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?