Viranka! Hát itt rötyögtem magamban, ímint lelki szemeim előtt látlak Benneteket szánkózni. Ezért vagy Te ilyen cingár...
Dmaggie! Most aztán van hideg levegő... De természetesen drukkolok, hogy Bercó ne fulladjon be, és hogy a többiek is mihamarabb rendbejöjjenek!!!
Szörnyű, mikor az egész család beteg...

Az egyetlen "kiút", ha anyuka egyben van.
De mondjuk anyuka betegen is ellát mindenkit...
Anitja! Aztaaaaaaaa! Tiszta Bátyja!

Szívből gratulálok Ketteskéhez, nagyon vigyázzatok rá!!!!!!
Panndi! Annyira szépséges a kis Zsófid! Ilyen szép gyerökből sokat kell gyártani!
Niki72! Nagyon hasonlít Rád a nagylányod!!!!!
Én évekkel ezelőtt voltam Belgiumban az ex barátommal, és egy másik párral. A belgák nem ismerik a hőséget, kánikulához illő ruháik sincsenek. A nők nagy darabok, fehérek, kövérek, és csúnyák. Mindegyik fekete spagettipántos felsőben rohangált a szokatlan 38-40 fokban, és valami szafari-bermudában.
Mi meg a vállkivillantós felsőnkkel, a rövid nyári szoknyánkkal, magassarkúnkkal (meg én a -20 kilómmal

) szó szerint turistalátványosság voltunk.
Ágica! Az antibió hamar rendbetesz majd, gyógyulj! Petrusod meg egy szeretetgombóc! Mint
Emma!
Vindolanda! Te eléggé babanet-függő lettél nem?
Nikolett! Üdv a csapatban. 20 perc? Én ezután, és Kispocc 1,5 órás szülése után már nem is vagyok "nagy szám" a 2.45 percemmel.
Bizony, szörnyű ez a herpeszvírus... És miért lett majdnem kórház? A láz miatt? Vagy a kiszáradás szálán volt?
Mi most tartunk a 3-4. napnál kábé.
Az ivással annyira nincs gond, iszik, csak keveset, van pisi is a pelusban. A kis bőre ráncos, nincs eléggé feltöltve folyadékkal a szervezete.
Viszont az evés....
Ma evett összesen 2 szem mozzarella (mini) golyót, pár szem mazsolát, és egy kis tenyérnyi kalácsot.
Most itt alszik mellettem. és időnként hallom, hogy korog a gyomra.
Látom, hogy enne, mert nézi az ételt, de löki el a kezével, mert fáj, ha a szájába kerül.
Sajnos most a joghurtot nem eszi, a tápszerig meg nem jutottunk el, pedig bekevertem.
Kapja 6 óránként a Nurofen kúpot, de ha már meglátja, borzasztó sírásban tör ki, le kell fognunk. Ráadásul (mivel nyeli ezt a sok sz.rt, ami a szájában van), folyamatos hasmenése van, piros a popója, és úgy bedugni a kúpot....
A szájába már nem enged nyúlni, kétféle fertőtlenítő-zsibbasztóval kenem, ilyenkor én leszorítom a két kezét, miközben az ölemben ül, Apa lefogja a fejét, és én az ujjammal/gézzel tunkolok a szájában.
Egy merő duzzanat, tele hólyagokkal.
A külső herpeszek meg sajnos szaporodtak, arra a védőnő és dokinéni egymástól függetlenül a Sudocreme-t mondta, amit ma be is szereztem, de ezzel is csak úgy tudom bekenni, ha lefogjuk.
Most este már sírtam is vele együtt, próbálok neki segíteni, de teljes erejéből ellenáll, annyira fáj neki.
Ha hatnak a szerek, akkor jó, de éjszaka kiszárad, plusz elmúlik a fájdalomcsillapító hatása, és olyankor nagyon rossz... Meg a reggel. Láthatóan szenved, fél minden beavatkozástól, a porrá tört gyógyszert úgy kellett beleerőszakolnom a szájába egy kis joghurttal.....
Apa is stresszes, és biztat, hogy most nehogy szülni merjek, és ennek úgy is vége lesz.
Borzasztóan sajnálom, szeretnék segíteni, valamennyit tudok is, de ez nem elég. Ha alvásnál cumizik, a sebek feláznak a nyáltól....
Ha valaki azt mondaná nekem, hogy holnaptól kutya baja, viszont nekem ezt 20 napig kell elviselnem.... hát... gondolkodás nélkül átvállalnám!