A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nagyon édes Fanni és Levi! :D
Gabka szuper kis ágya van Levinek. Bele is költözött már?
Pannának is hasonlót vettünk, kb 2 éves múlt mikor megkapta és első pár éjszaka szegény állandóan leesett :( , pedig azon is van kicsi keret oldalt.

Üdv közöttünk Kriszti! Várunk szeretettel!

Tegnap elmentem Pannáért az oviba és folytatta a szokásos hisztiket :cry: Próbáltam nyugodt maradni, ami hazáig sikerült aztán kicsit kiborultam. Még jó hogy anyósom feljött (apa dolgozott estig) mert semmire nem voltam képes.
Lehet hogy a mai vizsgálat miatt vagyok már feszült, remélem nem nagyon nyílik tovább a méhszájam. Azért néha már bekeményedik a hasam, pedig szedem a gyógyszert is. Na majd meglátjuk. Szorítsatok majd du. 4-re megyek :wink:

Jó hogy szóba jött ez a porszívó téma, most tervezünk újat venni porzsákos helyett, porzsák nélkülire gondoltunk, de ezek után lehet hogy mi is inkább vízszűrőset veszünk.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

wicca nagyon ügyi vagy :wink: , szép az adventi koszorúd!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb az a szép kert a tiétek? Nagyon szép helyen laktok :wink:
Amúgy olyan kiskorú képet próbáltam felrakni Pannáról, amelyiken nem rózsaszínben van, az a felső piros csíkos :D de igaz hogy lányosabb mint a Bulcsú ruhája :roll:

Valaki még írjon, mert ha így haladok egyedül teleírom az oldalt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Majd ketten írjuk tele!!! :D drukkolok Neked délutánra! Nekem is szokott keményedni, de nem sűrűn! S tudod nekem is 3100 a méhszájam, de igyekszem nem aggódni, mert az csak rosszabb ... mostanában éccaka szoktam arra kelni, h mikor egyik oldalamról a másikra fordulok akkor meghúzom a hasam (asszem), mert úgy fáj, néha még a hüvelyemben is érzem ... igaz nyugtatnak, hogy a baba is szokott rossz helyre feküdni!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, gyönyörű lett. Tényleg nagyon ügyes vagy!!!

Kriszti, üdv köztünk, mesélj kicsit magadról!

Apa ma délután elmegy az autómért (vasárnap elvitte a szerelőnkhöz, hogy átnézesse és tegye rendbe amit kell), úgyhogy manókkal nekiállok az ablakokat feldíszíteni, aztán szépen apránként a lakás többi része is sorra kerül. A hétvégém rövid lesz mert pénteken és szombaton leltár lesz nálunk. Már várom, hogy év vége legyen, januártól már nem jövök.

Porszívó témához sajna nem tudok hozzászólni, mert nekünk is porzsákos van és egyelőre még jól működik, így tervezzük a lecserélését, de azért jó felcsipegetni az infókat.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Beleköltözött Levi már az új ágyba, sőt, az első pár napban hisztizett, ha pl én is ráfeküdtem :)
Ő még nem esett le, ami persze csak a leesésgátlónak köszönhető :)
bár egyik éjjel a lábrészből szedtem össze, ahonnan nyugodtan leeshetett volna :)

Ma éjjel nem sokat aludtam, egyrészt másfél-két óránként felébredtem pisilni, mentem Levit takargatni, mert a takaró tetején feküdt mindig. viszont egyre inkább kiderül számomra, hogy éjjel arra ébred fel, hogy fázik és azért jön át közénk. mert amióta gyakran ébredek pisilni és visszatakarom (meg visszapakolom a helyére :) keresztbe fordul, fejfára mászik és hasonlók), azóta csak reggel jön át. Ma is csak fél 6kor érkezett :)

Nagyon szép lett a koszorúd, bár nekem lenne ilyen kézügyességem

Kép

Kép
gabka77

Vica, naná hogy megy a drukk!! Neml lesz semmi gond!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Köszi a válaszokat. Gabka, ha csak priviben is, de elárulod a márkáját, típusát is. Mert az a tapasztalatom, hogy ez is fontos. Közben láttam egy gőz-tisztítósat 144E-ért. Milyen jó lenne, ha egyben már fel is tudnék mosni! :roll: Na hol az a bili? :lol:

Wicca, nagyon szép ez az adventi koszorú. Az alapja igazi fenyő? A fahéjnak meg gondolom nagyon fincsi illata is van. Már ha jól azonosítottam be...

Vica, nagyon szurkolok délutánra. Egyébként nincs semmi jele annak, ha nyílik a méhszáj?

Csibb, a kilátás szerintem is pazar, szép helyen laktok.

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!
Üdv az újaknak!

Ne is mondjátok a háztartási gépeket, tegnapelőtt bedöglött a mikrónk, férjem szétszedte, mindent átnézett, nem talált semmi bibit, de volt már egyszer 8ezerért javítva, mondtam, hogy ezt mégegyszer nem, annyiért már majdnem újat veszek.El is mentünk, vettünk egy újat, ami ott jó döntésnek tűnt, mostmár egyáltalán nem, ráadásul mire hazaértünk megjavult a régi :shock: :evil: Vagyis kiderült, hogy nem a mikróval volt baj, hanem a konnektorral, csak délben még nem tűnt fel, hogy nem ég a villany sem, csak mikor este hazaértünk.Szóval bevásároltunk.Annyira dühös voltam, ezt a pénzt annyi másra el lehetett volna költeni, és a férjem megint bebizonyította, hogy tipikus férfi, máskor két forintot is sajnál kidobni, nem veszünk, nincs rá pénz, mostmeg tökre örül, hogy 2 mikrónk van, hiába mondtam, hogy vigyük vissza, legalább másra levásárolni, mert a pénzt úgysem adják vissza.De nem,azt mondja, jó ez, hogy van 2 :shock: Normális??? :lol:

Nekem porzsákos porszívóm van, noname, de jó erősen szív, és jó pár éve teszi, megvagyok vele, úgyhogy ebben nem tudok tanácsot adni.

Lányok nekem nem és nem megy az édességről való lemondás :( szörnyű.Annyira kívánom, hogy néha meg tudnék halni egy kockányi csokiért.Sütikről nem is beszélve.Pedig sosem voltam kimondottan édesszájú, ez most valami őrület, ami bennem zajlik.
De legalább tutira kislányunk lesz, most olvastam, hogy aki sósat meg savanyút kíván, annak kisfiú, aki édeset, annak meg kislány lapul a pociban.Már amennyire lehet ennek hinni.De az biztos, hogy én életemben összesen enm ettem ennyi édességet... :(

Az én pocakom is hullámzik már rendesen, és már nemcsak este, hanem bármikor :D

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Nagyon szépek a fotók, pláne rajta a gyerkők! Copfos Fanni barátnőjével (mindkét csaj nagyon helyes) és Levi is Leviapuval!

Nálunk szerencsére nem volt gond a rácsos ágy kiságyra cserélésekor, Samu egyszer sem esett le róla (mondjuk van leesésgátlónk nekünk is - és ez működött), úgy belakta, mintha mindig is ilyenben aludt volna (Levihez hasonlóan). Mi egyébként kb 20 hónapos korában cseréltük le az ágyát.

Vica, gondolok rád délután körül, de biztos nem lesz semmi gond!

Wicca, nagyon szép-hangulatos ez az adventi koszorúd is! Meg a tál is, amiben helyet kapott!

Porszívó. Nekünk porzsák nélküli van, és nekem ez nagyon bejön (én utáltam a porzsákcserét, meg a rendszeres kiszakadását és a vizes se lenne a zsánerem, ha minden porszívózás után mosogatni kellene... lusta vagyok, na). Bár a mienkben kettő ciklon is működik, van egy előszűrője és van egy második is, így elég sokáig lehet tisztítás nélkül nagy hatásfokkal használni.

Katka, nagyon jó tippjeid vannak gyerekhisztik kezelésére :) A szoknyamegvonáson nagyot nevettem, ötletes :D

Lépek, dolgozni is kellene...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

zazzy: nem értem a férjed, mér jó neki, h két mikrotok van :shock: :shock: :lol: ??? Én is kívánom az édeset és kisfiú lapul a pocakban, bár én egész életemben édesszájú voltam :D!!!
Köszi adventis dicsiket :D!
Tessza: Nem igazi fenyő sajna az alapja, de majd olyannal is próbálkozom! Jól azonosítottad a fahéjat, de akkora tér van itt, h nem igazán érezni az illatát :(.

Szép napot!
Vica
wicca

zazzy ez vicces, én is barmira kívánom az édességet (inkább nem is veszek hogy ne legyen itthon semmi) de ugyanakkor nem bírok ellenállni a savanyúnak sem :lol: Akkor nekem most mim lesz?? :D
A pasik tudnak furákat csinálni v. gondolni :) Az új mikro jó lehetne karácsonyi ajándéknak is :wink:
Amúgy tessza nem biztos hogy van jele a méhszájnyílásnak, keményedés okozhat méhszájnyílást, de nem mindenkinek nyílik meg akinek van keményedése :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Tessza, ha most agyonütnek akkor sem tudom megmondani a márkáját, asszem Trion, de holnapra megnézem. Valamelyik multiban volt leárazva 21-22 ezer forintra, 30 valahányezererről.
Nekem annyira nem vészes a mosogatás. Annyi a lényege, hogy a trutyit ki kell önteni a tartályból, nem muszáj öblögetni ... de valahol kicsit tisztaság mániás vagyok :)

Vica drukkolok én is!

Kép

Kép
gabka77

Húúú lányok! Én másik topikban épp azt gyűjtöm össze mit kell majd bevinni a kórházba (itt nálunk). Lassan azt is elkezdem összegyűjteni! Lassan ... :):):)

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés. OLvaslak Titeket, hogy ne maradjak le az eseményekről. De most is rohanok, mert sok a dolgom.

Holnap este megyek "kuksizni" :)

Szép napot!

Kép

Kép
rszg

Rszg: Hova rohangálsz ennyit???? Majd mesélj mi volt UH-n!! Mostmár sztem lesz becsült súly is (talán, esetleg)!

Szép napot!
Vica
wicca

sziasztok!

elolvastam mindnekit, lassacskán. ma nem melózok, ki kell kicsit pihiznem a megfázásomat. különben is a mh-en rámszóltak, h viselkedjek kismamaként, amikor oktatásra akartam menni és részt venni a dolgokban. Hát, most megcseszhetik, a kismama itthon van, szenvedjenek csak ők az ügyfeleimmel :lol: :lol: :lol: hahaha

Üdv Krisz! Eltűntél....

Nemlajos:mi a mcdonald's-os oldalon szoktunk parkolni, az első párhuzamos utcában a rákóczival. de a posta parkolót még tuti nem turták fel, rendszeresen járok arra :oops:

gyerekek irtó cukik. Én is megveszek az édeségért, amúgy is édesszájú voltam, és anyut is rákényszerítettem még pocaklakó koromban. minden nap sütit kellett ennie, pedig nem szereti az édességet :D

porszívó: nekünk régi, gagyi, noname van, de szív :P

van akinél még maradt a hóból? :roll: itt már csak max a kertekben :?

vica: zártméhszáj drukk megy :)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Mi kell a kórházba, ha esetleg vkit érdekel:
http://kisskapu.homelinux.org/babas/korhaz.html

Szép napot!
Vica
wicca

Édesség: mióta pocaklakóm van, azóta mindig megszólnak, hogy nagyon édesen csinálom a sütiket. :evil: Pedig nem is! :lol: Csak egyszerűen ennyi kell bele és kész! 8) Mikor először meséltem egy fiú-anyukás barátnőmnek, hogy nem bírok ki egy napot süti nélkül (a csoki még mindig nem favorit), akkor rögtön jött, hogy bizti fiú lesz. Szóval ahány ház...

A régi jó cuccokkal nekem sincs semmi bajom, csak annyi, hogy már nem lehet őket kapni. Ez a porszívó tán még két éves sincs, de nem találom a garancia papírját. :twisted:

Hó: Ahol a kutyok nem járták le, ott még látszik, de koránt sem volt annyi, mint Csibbéknél.

Papillon, jó pihenést, kúrálást.

Üdv az újaknak!

ÉSSSS utólagosan BÓDOG NÉVNAPOT minden Katalinnak!

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!

Csatlakozhatok? :D
A második gyerekünket várom, a 26. héten járok. A kislányom - Luca - óvodás, és nagyon várja a kistesót.
Láttam a néhány nappal ezelőtti pocakfotókat, és az jutott eszembe, hogy annak idején a lányommal nekem is sokáig pici volt a hasam, még félidősen is a normál nadrágjaimat hordtam, most bezzeg! Szinte az első perctől meglátszott a terhesség, és most így a 6. hónapban akkora a hasam, mint anno a lányommal a 9.-ben. :shock: 8)

Ti már gondolkodtatok neveken?

üdv. Marq
marqueza

sziasztok

háááát Zazzy... én sosem voltam édesszájú... de mióta babót várok nem telik el egy nap valami édesség nélkül.. de a csokit nem kultiválom.. sütis vagyok (meg madártejes :lol: ).. viszont felváltva eszem jó savanyú narancssal :lol: :lol: és 1000 % hogy kukis lakik odabent.. sztem ez csak annyit jelent hogy most fejlődnek az ízlelőbimbóik.. most dől el hogy milyen ízeket fog szeretni.. ezek szerint az enyém tuti édesszájú lesz.. bár egyikünk sem az.

Vica: drukk :wink:

ha már háztartási kisgépekről van szó.. tudna valaki nekem ajánlani olyan KV főzőt ami darálja is a KV-t? meg lehet szabályozni a KV erősségét is? ezekhez én olyan hülye vok.. én nagyon jól elvagyok a nescafé gold kutyulóssal sok tejjel édesen :lol: viszont párom véletlenül elszólta magát hogy de jó lenne egy olyan... gondoltam meglepem vele karira... kérek szépen márkákat árakat bótokat ahol kapni lehet.. milliószor köszi a segítségeket előre is 8)

KépKép
KépKép
adryn

Üdv Marq.. olvasgass vissza, vagy nézegesd a lányok vonalzóit.. azokon sok nevet felfedezhetsz ;)

KépKép
KépKép
adryn

Marq: Üdv a körünkben :D! Nálunk már megvan a név: Bálint! Fiad vagy lányod lesz? Kérünk majd pocakfotót + testvérfotót is Lucáról :wink: :lol: . Gyere sokszor és osszd meg Te is a tapasztalataidat! :)

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn: olyan Kv főzőt én is szeretnék, mondom a címem ... :wink: :lol: :lol: :lol: . Segíteni sajna viszont nem tok, mert nem ismerem őket, nem merem megismerni őket, mert amiket idáig kinéztem azok mind 100 felett voltak :shock: , biztos van occsóbban is csak nem tudom hol!

Szép napot!
Vica
wicca

Marq, üdv köztünk! Gratula a kistesóhoz! Kéretik minden infót megadni róla. :D Kislány, kisfiú?

Nálunk legényke lakik a pocakban és eddig úgy néz ki, hogy Dávid lesz a befutó név.

Adryn, bocsi de nem tudok hozzászólni kv főző ügyben, mert egyikünk sem iszik kv-t.

Én is iszonyat bírom magamba gyűrni az édességet és nekem aztán mindegy, hogy csoki vagy süti, csak édes legyen.

Rszg, azért csak óvatosan azzal a sok dologgal! Jó kuksizást! Cukorterhelésed meg volt?

Kép
Kép
Kép
tencsi

Marq, üdv közöttünk!

Lányok, ez egy pocsék nap, tegnap este óta bőgök, szinte egyfolytában, nem is tudom, mit csináljak, hogy kilábaljak a depiből :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: nem vagy egyedül... próbáljunk meg együtt kilábalni valahogy? :?

KépKép
KépKép
adryn

Láááányok fel a fejjel!!!

Adryn már egy hét letelt a kettőből ugye? Hamarosan találkozol újra a pároddal! Tényleg most hogy is lesz az esküvő? Ezzel nem vagyok tisztában. Most már itthon maradsz addig és idejön a párod vagy hogy lesz?

Nemlajos, lécci csinálj nekünk vmi fincsiséget!!! Apukádék látogatóba jönnek hozzátok?

Kép
Kép
Kép
tencsi

Tencsi: jövő hét kedden megyek ki.. és ott lesz az esküvő 6-án miku napon :) letelt egy hét... ja... próbálok felvidulni.. még a nap is kisütött... kifestem a körmeim.. aztán sztem húzok be a városban KVfőző ügyben.. hátha jobb kedvem lesz ha költök egy kis pénzt... :?

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos, Adryn: Ne tessék depizni! Menjetek és vegyetek valami apróságot a gyönyörű kis pocaklakónak!!!

Szép napot!
Vica
wicca

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚHHHHHHHHHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, de egyszerre írtunk a pénzköltésről!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

életemben először festem vörösre a körmömet.... esküvő utáni estére vettem a mikuruha mellé.. :) furi..... majdcsak megszokom...

KépKép
KépKép
adryn

Depis csajok, fel a fejjel!
Adryn, jól csinálod, ilyenkor kell egy kis kényeztetés önmagunknak.
Nemlajos, te is próbálj egy kicsit kikapcsolni, elmenni otthonról, barátnőzni, boltozni, úszni, jógázni, csokizni - vagy ami kicsit feldob.

Wicca, nekem valamiért nem müxik a link, amit mutattál. Asszongya, h nincs ilyen oldal. Bár voltam már kórházba cuccokkal, de megnézném, mások miket ajánlanak.

Üdv az újaknak, meséljetek magatokról kicsit! (Sokat :) )

Adryn: kávéfőző csodamasinához nem értek, én szeretem a hagyományos kotyogós típusú kis szerkezetemet :)

erpé

Sziasztok,

Csak kutyafuttában jelentkezem....

Üdv az újakanak! gyertek csak! Már jó nagy a csapat! ;)

És te, aki még csendben olvasol minket.... Légyszi jelentkezz! Minket érdekelsz ám! :)

Nemlajos: Ne depizz, mert úgy jársz, mint én, hogy semmilyen pasid sem lesz.... Tessék összeszedni magad. Jó nő vagy, gyönyörű babád lesz, a párod meg szeret, csak nincs jó passzban. Úgysem tudod megváltoztatni....

Zazzy: Jól emlékszem, hogy Neked is gond vana cukroddal? Vagy neked nincs? Szóval én tartok egy kis diétás csokit és ha nem bírom tovább, akkor abból falok vagy engedélyezek egy mézes teát....

Rohanok!

Katka

katka22

Na látod, irány vásárolni!! Itthon is lesz esküvőtök? Én tisztára abban voltam, hogy most itt lesz!! No mindegy, hiába szita van az én fejemben..... :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Bocsi, ma nekem van depi napom, ok nélkül. Üdv az újaknak! Egy kis segítség! :wink:
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hehe, a jóisten is úgy akarja, hogy ne panaszkodjak, de a ki a jó isten, hogy megmondja nekem?
Ugyanis tencsinek megírtam a választ, és elment a netem, most jött vissza.
De segond, mert utolsó pillanatban elmentettem, amit írtam, úgyhogy CSAKAZÉRTIS (meg hogy ne küldjetek engem vásárolni, pont most...)
Szóval ezt írtam, mielőtt elment a net:

Adryn, nem lehetne, hogy a Te párod hazamegy hozzád, az enyém meg elhúz valahová egy hétre? :wink:

Tencsi, ha minden igaz, ma palacsintasütés lesz (bableveshez), de még nem tudom...
Apu azért jön, mert a főnöke műszaki kárfelmérő (asszem), és jön lemeózni a lakásunkat, hogy nehogy az átadáskor derüljenek ki a turpisságok.
Éppen ezért vagyok depis, mert szegény Apu jön fel (64 éves, 90kg és mindkét lábát műtötték, az egyik nem is jött helyre, bottal jár) vonattal, hogy a kicsi lányának segítsen, ők fizetik a fószer vonatjegyét is (teljes árú, 7E Ft), mert a kicsi lányuknak most erre sincs pénze, Anyu azt is felajánlotta, hogy Apuval küld pénzt, hogy az ebédet ne mi álljuk (de ezt már nem engedtem, legfeljebb lemondom a másnapi nőgyógyászt), és a Zuram arra nem képes, hogy kimenjen eléjük a Keletibe kocsival.
Így még meg is buszoztatom a két öregurat :?

Egyébként is elegem van a férjemből... Már azon gondolkozom, hogy ha túl vagyunk a lakásátadáson, meg a költözésen, hazamegyek a szüleimhez, aztán vagy visszajövök szülésre, vagy nem.
Csak éppen azért otthon se olyan, mintha egyedül lehetnék egy pár napot, hetet, hiszen Anyuék meg azon aggódnának, hogy most mi lesz a házasságommal...

Jaj, miért hagyjátok, hogy kinyissam a panaszládát??? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nyah, ennyit akartam anno elmondani, de most már tényleg befejezem a hisztit 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé: Köszi, hogy szóltál! Beírtam mögé egy "l" betűt, na azt nem kellett volna, szval itt helyesen és ha van valami ötleted még, azt szívesen veszem!! Bár ahogy elnéztem, órási motyóval megyünk be így is :D!
http://kisskapu.homelinux.org/babas/korhaz.htm

Szép napot!
Vica
wicca

Zazzy: itthon akartuk eredetileg... de a magyar bürökráciával nem sikerült boldogulnom.. kint sokkal egyszerűbb. oda elég volt egy papír tőlem angolra fordítva külügyminisztériumi pecséttel..(mondjuk ott is kellett a konzuli segítség hogy márpedig mo-on ez a hivatalos és fogadjátok már el vazeg :D) ide nem volt elég 3 papír tőle ugyanúgy külügypecséttel...

na én megyek kicsit off most... megpróbálkozom a shoppingtherapy-val..

lehet hogy az esküvő miatt is ideges vok... tudjátok.. ez a tuti jó döntés ez, tuti ő az igazi? vége a szabadságnak.... :? jáj.. pedig annak elvesztésétől félünk ám nagyon.... :oops:

KépKép
KépKép
adryn

wicca, egy másik fórumon folyamatosan azt olvasom, hogy két sporttáska, meg egy bőrönd a mennyiség...
Hát nem tudom, nekünk nincs is annyi táskánk :?
De logikusnak hangzik, hiszen annyi minden kell.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: feltesszük a párod egy gépre.. csak odaszóló jeggyel :lol: :lol: na nem Hawaii-ra gondoltam épp... mondjuk északi sark? aranyos jegesmacitársaság, pingvinek.. mi kell még.. aztán kipihenten megy haza hozzád.. mit szólsz?
vagy még jobb 5let.. és akkor az én párommal csak cserélnének.. megy észak norvégiába váltani a párom 2 hétre.. van vagy -10 fok és sötétség, meg rénszarvasok (mikuval még nem talizott) és még pénzt is hoz haza... hmm?

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: nos, asszem így már jobban megértem a depidet, nem egy könnyű helyzet, sőt! Apukádék megértik mi a helyzet anyagi fronton biztos, ami a férjedet illeti, hááááát ez finoman szólva is nem szép és ilyenkor már gondolom az sem segít ha veszekszel vele!! Nincs valami haver, jóbarát aki el tudna értük menni?

Szép napot!
Vica
wicca

Anyám! Ekkora pakkal kell menni? :shock: Kész vagyok tőle!

Szép napot!
Vica
wicca

S hol vannak a nagyon eltűntek? Nuszó, Jjudith??

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos, nyisd csak ki azt a panaszládát!!! Hát miért is vagyunk itt egymásnak nem igaz???!!! Jót és rosszat egyaránt. Remélem egy kicsit már attól is jobb, hogy kiírtad magadból!
Egyébként az jó ötlet, hogy lesz egy szakember az átadásnál, annyira könnyen át tudják vágni az embert, hogy csak na. Ej ha most vennénk új lakást...... Kő kövön nem maradna ha arról lenne szó.
Adrynnak jó kis ötlete támadt a Zurad utaztatásával kapcsolatban. Van vmi oka ami miatt feszültebb ő is vagy általában ilyen szokott lenni. Ültesd le azt az embert és mond el, hogy mi bánt!!!

Adryn jó shoppingolást! Durva, hogy ez a magyar bürökrácia (ez is)mekkora egy nagy rakás......

Majd lassan én is összeállítom a kis csomagomat a kórházba, anno amikor bent feküdtem akkor volt aztán minden nálam, győztünk hazamenni a gyerkőcökkel és a pakkokkal. De most már tutira csak a legszükségesebbet viszem. Szerintem nem is kell olyan sok minden. Ráadásul apa is behozhat ezt azt a végén.
Lassan már át is lehet venni a Felicitas várandós csomagját. Pont most olvastam a honlapjukon, hogy jövőre újabb csomagot vezetnek be, amit a baba 4 hónapos korától lehet majd átvenni.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Annyira pörgök ma, hogy két topikban is én fogom teleírni az oldalt :D!!!
Kukli: Te miért vagy depis??? Nálunk már a nap is kisütött :)!!! öröbódotttá :D

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca rólad meg süt a derű és a jókedv!!!!!! Tündéri vagy!!!!
Bizony vannak jól eltűnt topiklakóink, Móni3-at megtaláltam egy másik fórumon, jól vannak és kislánya lesz, viszont például heheniről semmi, nem tudom mi lehet velük!!

Nemlajos a palcsi az szupper!!!! Annyira ügyes vagy, mindig jó kis kajákat rittyentesz!! Nekünk este császármorzsa lesz a vacsi, tele lesz vele az egész konyha, mert ahogy azt a manók eszik!!! Kézzel-lábbal! :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

Nemlajos!
Miért baj az, ha kipanaszkodod magad?Egy kis egyedüllét lehet hogy tényleg jó lenne most neked/nektek kicsit összerendezni a gondolatokat, mert már ez sem jó, hogy ilyen hangulatban várjátok a babát, valamit tenni kellene.
Változásról annyit, hogy az én szüleim egy ideje a válás szélén állnak majd 30 év után, mert anyunak mostanra lett elege abból, hogy apu semmit de semmit nem hajlandó neki segíteni.Amúgy tüneményes, imádnivaló, de tény, hogy ne szeret a házon belül tevékenykedni.De azt hisze sokan azt mondanák(és mondják is), hogy nem tudja milyen a rossz férj, meg bár ennyi baj lenne az övékével is.Azért is viseli nehezn, mert látja, hogy az én férjemnek meg nem esik nehezére sem mosogatni, sem segíteni a takarításban, ilyesmi.De ettől én is tudnék idegesítő tulajdonságokat sorolni!Senki sem tökéletes!
Na szóval oda akartam kilyukadni, hogy apukám újabban porszívózik meg mosogat, soha nem gondoltam volna róla!!!
Tehát sosem esélytelen a változtatás, ha mindkét fél akarja, és úgy látják, hogy van miért küzdeni, változni.
Nekem van egy könyvem, az a címe, hogy "Menjek vagy maradjak" a hétköznapi pszichológia sorozatból, nagyon jó, olyan tuti kérdésekkel világít rá, hogy mennyit is ér a kapcsolatunk, és érdemes-e érte küzdeni, vagy inkább hagyni kell, és mit kapunk, ha maradunk, illetve ha megyünk, nagyon jó, nekem már segített.

Semmiképp se szeretnék beleszólni, én annó olvasgattam ilyen témájú fórumokat, jól ki lehet panaszkodni magad, vagy sokszor segítenek rájönni arra, hogy nincs is veszve minden.
Azt te is látod, hogy valamit tenni kell, mert ez így elég tarthatatlan állapot, mi lesz egy kisbabával?
Kitartást kívánok neked, és hogy megtaláljátok a helyes utat, és ha bármiben segíthetünk, szólj nyugodtan!Most teljesen érthető az elkeseredésed, ez elég húzós, hogy ennyire sem volt képes, mikor nektek tesznek szívességet ilyen idős emberek. :(

Kép
Kép
zazzy

na én is túlestem a cukorterheléses izén :) hát nagyon rossz volt ... :? de túléltem..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?