Hehe, a jóisten is úgy akarja, hogy ne panaszkodjak, de a ki a jó isten, hogy megmondja nekem?
Ugyanis tencsinek megírtam a választ, és elment a netem, most jött vissza.
De segond, mert utolsó pillanatban elmentettem, amit írtam, úgyhogy CSAKAZÉRTIS (meg hogy ne küldjetek engem vásárolni, pont most...)
Szóval ezt írtam, mielőtt elment a net:
Adryn, nem lehetne, hogy a Te párod hazamegy hozzád, az enyém meg elhúz valahová egy hétre?
Tencsi, ha minden igaz, ma palacsintasütés lesz (bableveshez), de még nem tudom...
Apu azért jön, mert a főnöke műszaki kárfelmérő (asszem), és jön lemeózni a lakásunkat, hogy nehogy az átadáskor derüljenek ki a turpisságok.
Éppen ezért vagyok depis, mert szegény Apu jön fel (64 éves, 90kg és mindkét lábát műtötték, az egyik nem is jött helyre, bottal jár) vonattal, hogy a kicsi lányának segítsen, ők fizetik a fószer vonatjegyét is (teljes árú, 7E Ft), mert a kicsi lányuknak most erre sincs pénze, Anyu azt is felajánlotta, hogy Apuval küld pénzt, hogy az ebédet ne mi álljuk (de ezt már nem engedtem, legfeljebb lemondom a másnapi nőgyógyászt), és a Zuram arra nem képes, hogy kimenjen eléjük a Keletibe kocsival.
Így még meg is buszoztatom a két öregurat
Egyébként is elegem van a férjemből... Már azon gondolkozom, hogy ha túl vagyunk a lakásátadáson, meg a költözésen, hazamegyek a szüleimhez, aztán vagy visszajövök szülésre, vagy nem.
Csak éppen azért otthon se olyan, mintha egyedül lehetnék egy pár napot, hetet, hiszen Anyuék meg azon aggódnának, hogy most mi lesz a házasságommal...
Jaj, miért hagyjátok, hogy kinyissam a panaszládát???