Sziasztok!
Ma voltam geneteikai uh-n és minden rendben van.Bendegúz annyit tornázott,hogy nehezen tudták megmérni,mert mindig kisétált a kijelölt helyből.Akkor kint is örökmozgó lesz?Ehhez képest én érzem ugyan néha,meg mindig tudom,hol a feje,lába ilyesmi,de azért nem mindig érzem,ezt a tombolást pl egyáltalán nem érzékeltem.Szerintem nem szereti,hogy ultrahangozzuk,mert mindig csapkod,mintha azt mondaná,hogy hagyjatok már békén.Kispapa el akart jönni,de a hülye nem emlékezett rá,hogy ma nyitják meg egy új boltját.Erre végig csörgette a mobilom,hogy mi van már.Ez de hülye!
Összepakoltak a nagybátyámék nekem csomó cuccot a babához,annyira örülök,mert rendesen fájt a fogam a mindenféléjükre,mert nagyon aranyosak.Sajnos,a lányruhák jobbak,de most már mindegy.legfeljebb újra próbálkozom.Azért jó lenne már elfogadni,hogy fiú.
Timi,szerintem is babócát érzed,én is a 17.héten éreztem legelőször.Én is veszek szoptatós párnát,pénteken megyünk a Megatoysba+mindenhová Kispapával vásárolni,de én a Brendonost néztem ki,az meg nem teljesen zárt ,olyan,mint egy U betű.
Chello,köszi a választ,sajnos,azóta megint nem enged be a freemail,de majd egyszer elolvasom.Komoly 3 cm-s combcsontunk van.Jó,nem?Annyira röhögtem,hogy a doki mondja,hogy BHD 47 mm.Kérdezi az asszisztens,hogy 44 mm?És a doki kijavította,hogy "Nem,47 mm." Nekünk meg már semmit nem jelent 3 mm ide vagy oda,a picúroknak mégis milyen fontos.
Csicsóka,pihizz sokat,sajnálom,hogy kinyílt a méhszájad.Azért figyelj oda.Mégis,lehet tudni,mennyire?
Mucska,hiperaktívan is elfogadjátok a vőlegényt?Vagy lehet,artista lesz.Anna mocorog?Tegnap Bende kinyomta a kisfejét a hasam alján,tök elferdült az egész minihasam.
Bellana,gratulálok,olyan jó,hogy ilyen boldog vagy.A Bende is kap motort,hadd hasaljon a sárba!

Jópofi a Danibaba,hogy így nekiindul éjszaka,aztán mégis megáll aludni!
Bori,jó a konyhád!
Ildikó,várom a beszámolót uh-ról!
Zsuzsa,miért kel olyan korán a Kishercegnő?Csak mert jön a foga,vagy mindig?
Vali,én semmit,mert még a látványát sem bírom elviselni főtt kajának.Legszívesebben nem ennék mást,csak joghurtot.
Megyek holnap és veszek kismamafarmert,mert egyik farmeremet sem bírom felvenni és annyira hiányzik.A legjobb topjaim meg felsőim ahhoz vannak.
Fú,ma nyűgös vagyok,bocs!
Puszi,Kinga