A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Zsuzsa!

Ha édesapám siet akkor jut szegénykémnek. Én talán ha egyet megeszek. És nem is sírok tovább, mert nálam szokott hozzá, mielőtt terhes lettem nagyon sokat sütöttem Neki! Kép
Nem iszik, nem csajozik....(gondolom) hát egyen inkább süteményt!

Igazából szeretem csinálni, de csak ha jól vagyok. És most szerencsére az utóbbi egy hónapban majd ki csattanok. nagyon élvezem a terhességet. Ma csinosan mentem el itthonról az új ruciban és olyan büszke voltam, hogy én kismama vagyok. Megtartanám ezt a mostani állapotot sokáig. Érzem Annát, nem sír, nem kakil be.....kell ennél szebb időszak?
Pusza!

Indulok a konyhába, fánkot dagasztani.

Pusza Mindenkinek!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska, megírod nekem a fánk receptet? Kép

Soraya
soraya

Na, ettem, és ismét itt! CSak kicsit ki vagyok túrva a gépemtől, mert szét van berhelve.Kép

Az én kispapim nem szereti az édességet! VAgyis a sütit. De minden más édességből csak keveset tud megenni. Ezért én nem is sütök, mert nincs értelme, hogy egy szelet elfogy, aztán irány a kuka.

Nálunk most csodaszép idő van! Süt a napocska, és hideg sincsen nagyon. Olyan jó volt kimenni kicsit a levegőre!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Soraya!

Ment a Kép

Puszi!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Asszem van a profilomban egy kép rólam!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Haho!Kép
En is megvagyok am,csak most jutott eszembe a munka hose cimre palyazni.
Koszonom szepen MINDENKINEK a gratulaciokat,hat igen,ez tagadhatatlanul fiu,racafolva az osszes tudomanyos meghatarozasnak,mi szerint ha a "gyartas" hamarabb volt a peteereshez kepest akkor a lanyok tartanak ki...Kép

Nem fogok tudni mindenkinek visszairni egyenkent,kerlek senki se sertodjon meg,de rengeteget irtatok.

Timi!Kép
Kis regisztralt.Jo erzes? A profilodat neztem,de hosszu az ebededKép,mert meg semmi.

Mucska!Kép
Johet nekem is a fank!Nekem barmi johet,en allandoan olyan ehes vagyok es mindent kivanok!A hetvegen a csalad nem hitt a szemenek,hogy lehet annyit enni,amennyit en betomtem...Kép

Bellana!Kép
REmelem Dani mar jobban van.Jol ratok jar iden a rud ezzel a sok betegeskedessel.Johetne mar a tavasz,ugy igazan.

Kinga!Kép
Gratula a jo AFP-hez!Ez nagy dolog,hogy nem kell rajta izgulni.Mi is csak tegnap nyugodtunk meg igazan,mikor elmondtak,hogy teljesen egeszseges,ep a baba.

Orsi!Kép
A Ti babatok is kicsi formas,aranyos.Kivancsi vagyok,hogy a Tiednek lesz-e "kicsi furulyaja"?Kép

Suncsi!Kép
A babakocsi tema nalunk is kenyes.Sz@art nem szeretnek,a jok allati dragak.Nem is tudom mi legyen...Ha valaki mar valasztott,akkor irja meg,nagyon kivancsi vagyok!!!!!!

A tegnapi uh-t Gyorfi dr ur csinalta.A dvd irojuk nem ment,csak video van,meg 11 kep cd-n es 2 db fekete-feher kinyomtatott kep.8e ft volt,mert felhasznaltam a babanetes kedvezmenyt.Oriasi elmeny volt,a doki ngyon rendes volt es sokat dicserte a babat(gondolom mindenkinek) es mi persze elajultunk ettol.Kihangositottak a szivhangjat,hat en zokogtam.Szembe fordulni nem akart,de sokat mozgott,dorzsolte a szemet,nyujtozkodott,orakig elnezegettem volna.Mindenet megmertek,a meretek megfeleltek, az uh szerint jul 16.-an fogok szulni,2 nappal nagyobbnak latta a gep.Kb ennyi,en csak ajanlani tudom mindenkinek.Az elejen feltem,nehogy csalodas legyen, de errol szo sincs!

szoszi+KisBalazs
18+2
szoszi

Szöszi!

Ha jársz Brendonban nézd meg a Retrus Ruby babakocsit. Bár attól függ, hogy milyet akarsz, mik az igényeid. Én azt néztem ki egyenlőre (36000). A csaj azt modta, ha nem Peg peregot akarok, akkor azt ajánlja. Na persze még van 4 hónap ami rengeteg idő és folyamatosan nézelődök. Eddig ezt találtam, ami elfogadható. (nekem, de ízlések és pofonok különbözőek)Ha belevered a csúfot nem sértődök ám meg, ne izgulj.

Pusz Mucska
ui: neked a fánk készen kell?

Andi
Kép
mucska

Mucska, én is elkérhetem a fánk receptet? Lehet, hogy hétvégén én is csinálok Kispapinak! Na meg magamnak. Kép

Szöszi, mi is meg voltunk elégedve a Györfy dokival és megyünk még hozzá kb. a 30. héten. Ti tervezitek?

Pusza
Chello
chello

Chello!

Tőled még a kérdés is rossz volt. már ment is! Kép
Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!Kép

Keszen kellene termeszetesenKép.De jobb hijan ha elkuldod a receptet,akkor csinald magad akcioba kezdek es majd referalok hogy sikerult...Eddig egyszer probalkoztam,fiatal asszony koromban,de azt kidobtukKép es azota vasarolok,ha megkivanjuk.
szoszi
szoszi

Timi: van! Csini az új szerkód! Kép

Szöszi: nagyon örülök, hogy így alakult az UH-tok Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Fánk! Hmmmmm! Az jó! Én nemrég termeltem be egy egész kürtőskalácsot, hazafelé jövet a védőnőtől. A hugom szerint állandóan eszem, de olyan jól esnek ezek az édességek, pedig én sem vagyok édes szájú.

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat és a képet is. Annyira aranyos volt.

Timi! Gratulálok a regisztrációdhoz.

Nekem is nagyon nő a hasam, de inkább előre fele, teljesen ki van csúcsosodva jelenleg. Szerencsére kaptam kismama melegítő alsót, így már nem szorítja a pocim a nadrág gumija. Mennyei érzés.

Vali
C.Vali

Szöszi!

Csak, hogy piszkáljalak, le akartam Neked fényképezni, de úgy be van bástyázva a fényképezőgép! Kép
Puszi Mucska
ment a mail

Andi
Kép
mucska

Köszi a gratulációkat! Jó érzés regisztráltnak lenni, közétek tartozni!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok,
Először is Timinek nagy gratuláció, mostmár nem hívhatjuk "kis regisztrálatlannak"!
Nagyon jó a fotód, örülök, hogy a te arcodat is megismerhettem.
Szia, Hmmmm!

Lino,
Sajnálom, hogy a hányingerrel kell még mindig küzdened...Pont ma beszéltünk erről az apukámmal, hogy egyelőre úgy érzem, még egyszer nem tudnám bevállalni az az első 18 hetet - iszonyatos emlék még mindig a folyamatos hányás, kiszáradás, kórház, stb. És két gyerek mellett ezt már nem tudnám elképzelni, mármint hogy ép ésszel végigcsináljam.
Egyébként a lányok jó egészségéhez csak gratulálni tudok, hiszen Bellana Danijához hasonlóan az én Danim is (6 éve ellenére)novembertől máráciusig folyamatosan hurutos, náthás, arcüreges. Pedig sportol, nagyon jól és egészégesen táplálkozik, rengeteget vagyunk friss levegőn - ráadásul egész évben folyamtosan szedi a Centrumot vagy Béres vitamint, meg sok C-vitamint. Te adsz a lányoknak valami kiegészítőt? Persze, a budapesti levegő már eleve rossz indítás, ha jól emlékszem, ti nem a fővárosban, hanem a környékén laktok.

Zsuzsa,
Én mindenképpen kipróbálom már holnap a magne-s receptedet! Én ugyanis a 3x1 mellett is görcsölök rendesen, és néha a fájdalom "húz" lefelé, a hüvely irányába, ami elég ijesztő nekem.
A kenyérsütést én éveken keresztül csináltam, aztán Dani születése után teljesen elmaradt, már el is ajándékoztam vagy öt éve azt a nagy monstrumot, de mostanában megint megkívántam, erre itt aztán mindenki erről kezdett írni...A tegnapi rozsost tisztán rozslisztből csináltad? Az én receptem ezt keverte annak ideján sima liszttel, ettől könnyebb lett a kenyér.

Nanda,
Szerintem is jó ötlet lenne Mayának az ágycsere, talán akkor megnyugodna - de végülis már tervezel hasonlót, hiszen kérdeztél az ágyakról! És mondd, az teljességgel kizárt, hogy Ferkó ott legyen mellette, hogy bármikor hívhassa?

Most ezt itt lezárom gyorsan
Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Én is bejelentkezem,de már megint nem bírok visszaolvasni,pedig csak órán voltam.

Mucska,én is néztem Retrust,az is szép,de nekem annyira tetszenek a Bergonok!Mert olyan jó szélesek,masszívak,én meg folyton aggódok úgyis.És akkor ma csapkodtad a fánkot,vagy az nem az? Látom,megérte zöldséget enni!

Szöszi,gondoltam,hogy minden rendben lesz.Igaza van a Sorayának,ezt az idegesítő lépést itt is ki lehetne hagyni.

Mucska,Nanda,ezt a képet most atláltam,de nem bírom kihagyni,hogy el ne küldjem a kutyásoknak!Kép

Egy csajszi küldött nekem babakelengye listát és egész jó!

Pusszancs,Kinga
nyinike

Sziasztok lányok!

Timi: üdv a regisztráltak táborában! Kép
Jó a kép rólad, valahogy így képzeltelek el. Kép
Tegnap este küldtem neked a 20:24-es hozzászólásomban 1 képet, nem ismerős? Kép

Orsi: édes a bébi amint nagyban tornázik! Kép

Lino: nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz neked most. Remélem helyrejösz és lesz nyugisabb időszak a várandósságod alatt! Kitartás, drukkolok, hogy jobban legyél és huzamosabb ideig!
Puszi!!

Vali: gratula a kis fütyishez és persze a kis szégyenlőshöz is! Kép

Süncsi: akkor szerdán kéretik a beszámoló doki után! Kép

Zsuzsa: az ágy továbbra is favorit. Kép Olyan jó. Kép Tegnap este Dani valahogy lekeveredett az ágyról a mellé tett matracra és ott húzta tovább a lóbőrt. Nagyon édi volt. Kép Persze visszatettük.
Zsófi, hogy van?

Ildikó: örülök, hogy jobban vagytok, mi is alakulunk, úgyhogy hajrá!!

Szöszi: jó, hogy írtál. KépVideokazit kell vinni a 3D-re?

Mucska: megjött a cuppanós. Kép És megy a válasz:Kép

Egcsi:merre vagy? A férjem megkapta a vizumot, 10 évre...

Aliceról tudtok valamit?

Na és végül magamról: ma voltunk Danival sétálni, vittük a kis motorját amivel teper ám rendesen. Kép Voltunk egy itteni kismamával játsztéren is -mármint nem kettesben. Kép -
Dani dobott egy arcost a sárba, ne tudjátok meg hogy nézett ki Kép
Itthon aludtunk 1 nagyot! Kép
És tratáá: voltunk végre dokinál!! A Tesó bucija:
34mm. Képés kb. 16cm hosszú. Sajna már nem láttuk az egész testét, csak részleteiben. Úgy tűnt alszik a kis betyár, mert nem mozgott. De a kis szive úgy vert, a gerince meg olyan volt mint 1 gyöngysor. Kép Olyan boldog vagyok! Én még mindig féltem, hogy baj lehet,meg ilyesmi és alig merem elhinni, hogy olyan szépen fejlődik. KépA doki meg is jegyezte, hogy már domborodik a pocim. Kép Ádi és Dani is bennt voltak ám. Gondolom Dani nem sokat értett belőle.
Mi is van még: a méhszáj zárva van, a lepény jó helyen van. Szóval csajok szép az élet!

Mindenkinek sok puszi:

Bellana
Kép
bellana

Hali

Remelem mindenki jol van, mostanaban olyan keveset irtok:-(.

Zsuzsa
No.. milyen lett a kenyer?
Hat nem ismerted fel a kepet.... ez a furdoszobank amit most kezdunk el csinalni az alsoszinten. Remelem szebb is lesz.

Mucska
En is szeretnem a fank receptet!!! Szerintem minden nagyon szep nalatok, ugyhogy talan jobban jarsz, ha nem vereted szet, de persze nem akarok beleszolni. Te tudod, ha nem tudsz meglenni por eskupi nelkul?

Bellana
Orulok, hogy ennyire boldog vagy a jolsikerult UH utan, es jo hallani, hogy Dani vegre jobban van. De jo, hogy Neked csak gombolyodik a pocid, az enyem egyenesen kemence nagysagu. Holnap en is megyek ultrahangra.

Soraya
Meg tudnad irni, hogy hol neztel utana a Femedas araknak? Lehet ugyetlen vagyok,de en nem talaltam semmi arlistat, csak az olasz doki nevet illetve, hogy O az UH-s orvos.
Elore is koszi!

Kinga
Szuperek a kepek, a sajatjaidat is beleertve, edes a fodraszkodos.

Bori
Nagyon vigyazz magadra, nem kellene elmenned orvoshoz?

Timi
Klassz a kep a profilodban. Eger a kedvenc varosom, jartunk ott tavaly nyaron a finn baratainkkal, el voltak ok is buvolve. Most igy terhesen amire legjobban emlekszem az egy palacsinta bar volt:-). Nyam-nyam.

Szoszi
Nagyon gondolkodoba ejtettel lehet, hogy megis elkellene mennem, de apa biztos lebeszel. O nem is szeretne tudni a baba nemet. Nagyon-nagyon gondolkodom...biztos oriasi elmeny lenne. A munka hose erdemrendet megkapod, de majd csak kesobb postazom.

Most pedig megyek aludni, ha meg utanam jon valaki annak jo ejt, a tobbieknek szep jo reggelt.
Ildiko
salla

Sziasztok Lanyok!

Most megint a masik geprol irok, ugyhogy ekezetek nem lesznekKép

Orulok, hogy tetszettek a kepek, en is allandoan nezegetnem, meg a videot is, olyan edes, ahogz mozog!

Bellana
Tenyleg egy kis tornasz, latnad elobenKép Remelem majd akkor is ezt csinalja, mikor a 3D-s Uh-ra megyunkKép

Szoszi
En is kivancsi vagyok, hogy lesz-e "furulyaja" vagy nemKép Amikor felolvastam a paromnak akkorat nevetett! Kép Mellesleg o is zeneszKép
Te a Praxisban voltal 3D-s UH-n? Es erdemes igz a 18. heten elmenni? Neked csinaltak mellette az AFP utan rendes UH-t, tudod amit genetikainak hivank. Mert nekem ugy tunt, hogy az a 18.hetre jon ki kb. Szoval azert erdekelne, mert errol a Gyorfi dokirol annyi jot hallottam, hogy szeretnek hozza menni. Es elore be kell jelentkezni?Mennyivel elotte?
Na, most jo sok kerdessel lebombaztalak, de remelem nem haragszol. Ha tudsz, legyszi valaszolj!

Amugy felem semmi kulonos, csutortokon megyek a vedonenihez, holnap meg tornazni.

Jok legyetek! Jo pocakosodastKép

Sziasztok!

Orsi
14+4

avocado

Bellana!

Kepzeld, most vettem eszre, hogy van egy masik Orsi is, ilyen neven, tehat semmi betu mellette, vagy hasonlo!
Van egy masik topik ahova be szoktam nezni es az alatta levonel eszrevettem, hogy utolso hozzaszolo Orsi! Elegge meglepodtem, beneztem es raadasul azt is lattam, hogy Te is irtal oda! Remelem nem hitted, hogy en vagyok!Kép De komolyan! Az egy tok mas Orsi, neki az azonositoja is Orsi! Csak a felreertesek elkerulese vegett!Kép

Szia

Orsi (az avocados Kép)

avocado

Jó reggelt lányok!

Bellana, örülök, hogy jól sikerült az uh és boldog vagy. Ezek a pillanatok mindent megérnek.Kép

Orsi, mi is a Praxisban voltunk a 18. héten, akkor már érdemes menni. Előtte pár nappal pedig megvolt a genetikai uh is. Én két héttel előtte jelentkeztem be és kérni lehet, hogy a Győrffy-hez kerülj. Mi is meg voltunk elégedve, majd még megyünk. Érdemes igénybe venni a babanetes kedvezményt.

Mucska, csak nem ma is fánkot sütsz? Kép

Kinga, válasz megy!

Pusza
Chello
chello

Szia MIndenkinek!

Élek,még csak nagyon elfáradtam tegnap. Maradt még mára meló, így ma is el leszek veszve egy kicsit!

MIndekinek nagyon szép napot kívánok!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Bocsi, de még mindig nem tudok visszaolvasni, csak gyorsan megírom ezt a pár sort.

Szóval tegnap voltam cukorterhelésen, csüt. kell telefonálnom az eredmény miatt, toxoplazma eredmény csak 2 hét múlva lesz.
Uh-t is csináltak a magzatvíz miatt (3 hét alatt ez volt a 3.), de szerencsére minden rendben a babával, teljesen egészséges kislány. A magzatvíz enyhén több az átlagosnál. Lehet cukor, vírus miatt, de lehet hogy ki sem derül, hogy miért. 4 hét múlva újabb uh.

Sajnos a keményedések miatt a méhszáj kinyílt, de nem kell feküdnöm (egyenlőre) csak pihenni kellene.

A dokim azt mondta, hogy az Elevitből csak 3 naponta vegyek be, a magnéziumból pedig 3x1-et.

Jövő héten már meg akartam kezdeni a szabi kivételét, de sajnos kiderült, hogy a cég a feje tetejére állt, 1-2 hónapon belül megszűnik valószínűleg, ezért a nyakamba szakadt minden. Nem akarok a munka hőse lenni, de ezeket a dolgokat más nem tudja megcsinálni, új embert meg nem vesznek fel erre a rövid időre, meg a főnökömmel sem akarok kiszúrni, mert azért figyeli az én érdekeimet is.

Szerencsére már nekem a táppénz, terh.-gyerm.segély, gyed stb terén ez már nem zavar be.

Bocs, ha kérdeztetek valamit, és én nem válaszolok, de nincs időm visszaolvasni, és valószínű, hogy a közeljövőben nem is lesz. Otthon még nincs netünk, de azért próbálok még néha bejelentkezni.

Mindenkinek minden jót, egészséget, sok pihenést kívánok!

Puszi: Csicsóka
Csicsóka

Szia Chello!

Nem ma a pakolás közben befűztek egy gyors piskótára. Így most gyorsan elkészítem. Szegény ember már 5 hónapja nélkülözte a sütiket. Ém meg lasan cukrászdát nyithatok!Kép

Na húzok a konyhába!
Puszi és szép napot kívánok neked!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt,

Bellana, örülök az örömödnek! Megnyugodhatsz, hogy a Pocaklakód jól fejlődik!
Dani hol tud leesni az ágyról? Nem figyeltétek még meg? Azért az ciki lett volna, ha az én Dancsim esik le az ágyáról, 1 m magasból...
A kismotor nálunk is évekig nagy sláger volt, imádta - mi meg imádtuk, ahogy teper vele.

Csicsóka,
Mennyire sikerült a méhszájadnak kinyílni? Eddig is szedtél Magne-t? Éreztél valami arra utalót, hogy nyílik? Remélem, én még kibírom ezt a 10 napot a vizitig, és nem lesz gond.
Kislányom üdvözli kislányodat!

Ildikó,
Gyönyörű a fürdőszobátok...Olyan eredeti.És természetes. És meleg hangulatú.
De kitartás, gyönyörű lesz, mire elkészül!
Laurának gyógyulást, ha még lábadozna!

Mucska,
Te meg már a finisben lehetsz, gondolom, szóval kitartás! Elkezdtétek már a szekrénysort? Tiszta lego, igaz?
Szóval nem kaptad meg a konyhám képét...Én meg azt hittem, nem tetszik, és azért nem reagálsz semmit...El is keseredtem.
Sz@r lehet ez a freemail, nekem van rendes axelero-s címem, azzal még soha nem volt gond, iszonyú gyors meg minden, itt a neten csak az "inkognitó" miatt használom a freemailes címet, egyébként sose. Nagy rakás sz@r lehet, elég sokat panaszkodtok rá.
Na, ide teszem, közszemlére:
Kép

Vigyázzatok magatokra, a picurkákra, jövök még.
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Mucska, mit szólsz, a jó híreimhez? Kép

Csicsóka: mennyire nyílt ki a méhszáj? Szerintem ne nagyon legénykedj, nagyon vigyázz magadra!!!!

Orsi, melyik topik volt az?
Chello, Ildikó,és mineden azóta bejelentkezőnek szép napot!

Bellana
bellana

Bori: szép napot neked is! Kép

Én úgy vettem észre, hogy Dani nem leesik hanem szerintem lemászik. Ott ahol nincs oldalkorlát szépen leereszkedik. pesze 1 méterről ez se lenne túl vidám. Kép
A konyhátoktól sárga lett a fejem. Látnád a mienket. Az egész két lépés. Kép

Puszi:Bellana
bellana

Sziasztok
Egy gyors bejelentkezes, utan rohanok Uh-ra. 12-re oda kell ernem es mar 10.20-van.

Mucska
Jo pakolaszast, sutogetes, ki ne faraszd magad nagyon.

Csicsoka
Nagyon sajnalom a mehszaj kinyilast, nagyon-nagyon vigyazz magadra. A ceged meg igenis kereshetne valakit erre a kethonapra. Mar nem emlekszem,hogy tudtuk-e, hogy kislany, de ha nem nagy gratula, ha igen, akkor megegyszer nagy gratula.

Bori
Koszi a dicseretet, orulok, hogy tetszik a furdoszabank. Tudod, nagyon sokaig tartott megtervezni, mert valami egyedit akartam, de szerintem sikerult ugye?
A konyhadban teljesen otthon ereznem magam, tenyleg olyan mint az enyem. A falburkolat szuper jol ki van talalva.

Most sok csok,
Ildi
salla

Bellana: örülök, hogy ez az ágy dolog nálatok bejött!
A Zsófi köszi jól van. A foga tegnap még nem tört át. Hajnalban ált felkelt (ma 5-kor), és onnan lőttek az alvásomnak. De tegnap este én győztem, és én aludtam el hamarabb, mint ő. De nagyon fájt a fejem Kép Most sem jó, de sokat javult.

Ildi: a tegnapi kenyér szerintem még jobb lett! Az csak nagyon kicsit volt rozsos, és finike Kép Melegen isteni volt, önfegyelmet kellett gyakorolnom, hogy egy szelet elég lesz Kép
Amúgy ami más, hogy ezek a kenyerek a puffasztó anyag hiányában sokkal tömörebbek. De ezt meg lehet szokni! Zsófi is megkóstolta tegnap, és nagyon ízlett neki Kép

Csicsóka: ez a kinyílás nekem kicsit korai! Vigyázz nagyon magadra!

Bori: csini a konyha! Jól látom, hogy a Mosógép is ott van beépítve?
Én ajánlottam nektek a www.tvn.hu -t. Nekünk nagyon bejött! Ez megbízható, és a szolgáltatása sem kevesebb!

Én holnap leszek (nagy)gyerekmentesítve. De mivel kocsim nem lesz, mert apa kivételesen elviszi, így marad nekem is a takarítás... Hurrá, mi?
Na, nem panaszkodom.
A jövő héten rám is vár védőnéni, és betekintéses dokivizsgálat is. Ez van!

Borús ugyan, de szép napot mindenkinek!
Zsuzsa
zerko

Hello Lányok!

Bellana!

Ismerős a kép, de szerencsére már csak emlék.Kép Még nem túl messzi emlék, de ilyet már nem csinálok!Kép

Szerencsére a kollégám holnap elmegy szabira! Nagyon várom már. Kép

Kicsit régebben írtátok többen, hogy reggel olyan volt a pocakotok, mintha labdát nyeltetek voltna!
Na, nekem ma reggel volt ilyen. Felébredtem, hanytt feküdtem kinyújtózás céljából, és a jobb oldalamon maradt a hasam nagy kemény golyó formájában. Először a röhögés jött rám, ilyet még sosem tapasztaltam.Kép Aztán mutattam kispapinak, ő meg teljesen kétségbe esett.Kép Mondtam neki, hogy fogja meg, de nem merte. Aztán addig-addig nézegette, hogy mégis megsimította. Utána talán már nem félt annyira!Kép De nem engedte, hogy felkeljek, ezért elkéstem.Kép

Addig beszéltetek tegnap fánkról, hogy vettünk este egy párat, barack lekvárral, és jól megettük!Kép Nagyon jól esett!
A saját kezüleg sütött kenyeret még nem kívántam meg, de ha így folytatjátok, akkor veszek a kenyérsütő gépet!Kép

Még nem is meséltem, hogy valamelyik hétvégén kinéztem egy tüneményes szoptatós párnát!
Ovális alakú, középen mélyedéssel. Tönköly búza pelyva van benne. Szerintem tuti jól érezné magát rajta a kismanó! Anyukám mondta, hogy megveszi nekem , vagyis a kisBalázsnak, ha megszületik. 7500,-ért láttam, de majd még szétnézek.

Egcsi hol vagy???

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szerintetek az lehetséges, hogy a 17. héten érzem a baba mozgását? Ezért is kérdeztem, hogy ki, mikor érezte először...
HÉtfőn csináltam a pénztáramat, össze voltam görnyedve az asztal fölött, kicsit összepréseltem a pocimat. Egy kis idő után olyan volt, mintha fészkelődött voltna odabenn valaki.
Aztán kedden nem éreztem semmit, viszont ma már többször éreztem valamit! De nem tudom, hogy az e az, mert igen finom ipci-pici mozgás, talán mozgásnak nem is nevezhetném. Mintha valaki hozzábújna bentről a pocimhoz, aztán távozba, és ismét hozzábújna...

Vagy túl korai ez még?

Timi (17+0)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

O,a fenebe...Hol az elozo hosszu hozzaszolasom???!!!Kép Hat,ez nem igaz...

Orsi,bellanaKép!
2 hettel elore jelentkeztem be.Akkor meg valogathattam 3 vagy negy idopont kozul arra a napra.KErtem direkt a Gyorfi dr urat.A videokazit elvettek,arra vettek fel,de pl a cd-t nem,azt a sajatukon adtak.A dvd irojuk nem ment,az 3 e lett volna.Rengeteg meretet kaptunk a papiron es orvosi velemenyt is arrol,hogy minden ok.Kép

Orsi!Kép
Nekem is volt genetikainak nevezett uh az AFP utan,de ott nem tudtak megnyugtatni,szerencsre itt igen.
A parod netalan zongorista?Mert akkor te fogsz nyerni a furulyaval!Kép

Ildiko!Kép
Az en parom sem akarat,azt mondta ez biztos ilyen hokusz-pokusz.Aztan a nemet is eloszor azt mondtuk nem kerdezzuk meg,de ezt nem lehetett nem eszrevenni...Kép
Vegul a ferjem is nagyon orult,elvarazsolta a baba,dehat kit nem...

Timi!Kép
En is hallottam a tonkolybuza-parnarol.Allitolag sima parnnak is nagyon egeszseges.Kisagyba meg kokusz matrac kell.En szivacson nottem fel...sanyaru gyerekkorom volt,ezek szerint...Kép
Nem tul korai.En 16+5-on ereztem.

szoszi
szoszi

Timi,
szerintem a babád mozgását érezted! Gratulálok!
És mostantól ez egyre gyakrabban fog ismétlődni, lassan megismered a "hólyagtáncot", stb.
Az én kicsi Dorkám hihetetlen aktív, alig alszik. A bátyja is ilyen volt...Jézusom, a lányom is hiperaktív lesz?!

Tegnap a párom lecsábított a pincébe (pakolás, lomtalanítás céljából...!), és belevetettem magam a babaholmis dobozokba - olyan élmény volt, hogy néha szinte elbőgtem magam, néha meg csak idülten mosolyogtam, mert ahogy a kezembe vettem az apró holmikat, láttam benne a kicsi Danit. Istenem, olyan hamar nagyfiú lett!!! Most például vihetem fogorvoshoz, mert kibújt a felnőtt foga, és már nagyobb, mint azok a kis igazgyöngyök, amiket eddig tartott a szájában.

Puszi

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szöszi!

Lehet, hogy a babámnak is sanyarú sorsa lesz!Kép Attól függ mennyibe kerül a kókusz matrac!Kép Ha meg tudjuk fizetni, én megveszem neki. Mondjuk nekem soha semmi bajom nem lett a szivacstól, sőt még most is megvan anyukáméknál.
A szoptatós párna meg a formája miatt tetszett meg. Volt sok más formájú, rendes alvós párna, kicsi-nagy...Én nagynénémnél láttam először ilyet, neki olyan volt, hogy kerek, és a közepe lyukas. Nőgyógyászati műtétei voltak, és utána hetekig azon ült. Ő is mondta, hogy nagyon szuper.

Bori, Szöszi!

De jó, hogy "lehet", hogy már a babát érzem néha!!!Kép Olyan jó ez a tudat, hogy néha jelt ad magáról!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Timi: lehet, hogy a babád! Ha a hátsó falon van, és ha nyomorgatod, akkor hamarabb jelez! De ez a mozgás egyre erősebb lesz, és akkor már nem lesz kétely benned sem! Figyelj csak rá, ez köztetek a kommunikáció!
Az én lurkóm már szinte egész nap mocorog!

Bori: az én gyerkőcöm is nagyon sokat van fent! Nem is tudom, alszik-e ez a gyerek!
Amúgy van, hogy csak helyezkedik, fordul, és kinyomja valamilyét a hasfalamon! Nos az minden nekem, csak nem kellemes! És mi jön még???
Tényleg! Végül kihúzták Dani tejfogát?
A babaholmik engem ennyire nem hatottak meg, pedig nekem is a kezembe kerültek. Lehet, hogy nem volt annyira régen még???

Szép délutánt nektek!
Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Érdekes ez, mert ma már többször éreztem. És én ennek a pici "simogatásnak" is nagyon örülök. Szerintem ha látnak kívülről, akkor bolondnak gondolnak, mert néha csak ülök, és vigyorgok.Kép

Időjárás jelentés:

Eger! Csodaszép idő, nem napos, de kellemes hőmérséklet, kigombolt kabáttal lehet pár száz métert sétálni.(ha többet megy az ember, azért hűvös még kicsit)
Én is így tettem, és észerevették, hogy terhes vagyok!KépKép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Timi!
Gratulálok a babád megmozdulásához. Szerintem ő volt és egyáltalán nem korai. 1-2 hét múlva egyre határozottabb rúgások is jönnek.

Mit főztök ma vacsira? Én resztelt májat kívántam meg. El is mentem a henteshez venni. Remélem jó fog sikerülni, mert igen ritkán csinálok ilyet.

Kár, hogy ma ilyen borús az idő, sokkal jobban szeretem a napot, olyankor én is sokkal vidámabb vagyok. Ti hogy vagytok, nagyon dolgoztok?

Mindenki!
Kérdezni akartam, hogy végül is mikor lesz a találkozó?

Vali
C.Vali

Szia Vali!

Köszi szépen!Kép

Vacsira remélem, hogy meghív apósom.Kép Tegnap hívott,hogy mikor megyünk fel, de nem hívtam vissza...nincs energiám főzni.

Engem feldob ez a kissé borongós, de tavaszias idő! Kár, hogy a nap nagy részét egy alagsorban töltöm!

Én idekészítettem magam mellé a munkámat, ha jönne valaki, akkor tudok álcázni!Kép De dolgozni nincs kedvem!

Többiek!

Merre vagytok? Tessék sokat írni, hogy tudjak sokat olvasni!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Ha más nem ír, írok én!Kép

Tiszta lökött vagyok!

Eddig meg voltam győződve róla, hogy fiam lesz. (Ezt éreztem) de most teljesen meginogtam. Mivel hétfőn éreztem először, hogy mozog a baba, és hétfőn Lilla nap volt, és ha kislányunk lesz, akkor Lilla lesz. Na, most mi van, ha így akarta jelezni, hogy egy lány lapul odabenn?!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Ma voltam geneteikai uh-n és minden rendben van.Bendegúz annyit tornázott,hogy nehezen tudták megmérni,mert mindig kisétált a kijelölt helyből.Akkor kint is örökmozgó lesz?Ehhez képest én érzem ugyan néha,meg mindig tudom,hol a feje,lába ilyesmi,de azért nem mindig érzem,ezt a tombolást pl egyáltalán nem érzékeltem.Szerintem nem szereti,hogy ultrahangozzuk,mert mindig csapkod,mintha azt mondaná,hogy hagyjatok már békén.Kispapa el akart jönni,de a hülye nem emlékezett rá,hogy ma nyitják meg egy új boltját.Erre végig csörgette a mobilom,hogy mi van már.Ez de hülye!
Összepakoltak a nagybátyámék nekem csomó cuccot a babához,annyira örülök,mert rendesen fájt a fogam a mindenféléjükre,mert nagyon aranyosak.Sajnos,a lányruhák jobbak,de most már mindegy.legfeljebb újra próbálkozom.Azért jó lenne már elfogadni,hogy fiú.

Timi,szerintem is babócát érzed,én is a 17.héten éreztem legelőször.Én is veszek szoptatós párnát,pénteken megyünk a Megatoysba+mindenhová Kispapával vásárolni,de én a Brendonost néztem ki,az meg nem teljesen zárt ,olyan,mint egy U betű.

Chello,köszi a választ,sajnos,azóta megint nem enged be a freemail,de majd egyszer elolvasom.Komoly 3 cm-s combcsontunk van.Jó,nem?Annyira röhögtem,hogy a doki mondja,hogy BHD 47 mm.Kérdezi az asszisztens,hogy 44 mm?És a doki kijavította,hogy "Nem,47 mm." Nekünk meg már semmit nem jelent 3 mm ide vagy oda,a picúroknak mégis milyen fontos.

Csicsóka,pihizz sokat,sajnálom,hogy kinyílt a méhszájad.Azért figyelj oda.Mégis,lehet tudni,mennyire?

Mucska,hiperaktívan is elfogadjátok a vőlegényt?Vagy lehet,artista lesz.Anna mocorog?Tegnap Bende kinyomta a kisfejét a hasam alján,tök elferdült az egész minihasam.

Bellana,gratulálok,olyan jó,hogy ilyen boldog vagy.A Bende is kap motort,hadd hasaljon a sárba! Kép Jópofi a Danibaba,hogy így nekiindul éjszaka,aztán mégis megáll aludni!

Bori,jó a konyhád!

Ildikó,várom a beszámolót uh-ról!

Zsuzsa,miért kel olyan korán a Kishercegnő?Csak mert jön a foga,vagy mindig?

Vali,én semmit,mert még a látványát sem bírom elviselni főtt kajának.Legszívesebben nem ennék mást,csak joghurtot.

Megyek holnap és veszek kismamafarmert,mert egyik farmeremet sem bírom felvenni és annyira hiányzik.A legjobb topjaim meg felsőim ahhoz vannak.

Fú,ma nyűgös vagyok,bocs!

Puszi,Kinga
nyinike

Timi,az enyém a drága,imádott nagypapám halála évfordulóján mozdult meg.Akkor ő mit akar jelezni?Bár nekem jól esett,hogy megemlékezett a Papáról. Kép KépKépKépKépKépKépKép

Kinga
nyinike

Sziasztok Kismamak!

Most a mhelyröl jelentkezem hosszabban, ma délutan dolgozom, mert délelött dokinal voltam.

Bellana!
Örülök, hogy örültél! Valahogy at tudom érezni, igy UH utan (par oraja csak vigyorgom egyfolytaban)! Jo, hogy Dani mar jobban van!

Bori!
Mar Ildiko megelözött, de mindenképpen irni akartam, hogy vigyazz nagyon Magadra és pihizzél amennyit csak tudsz feltett labbal. Es szerintem ha nagyon zavar a dolog, inkabb beszélj a dokiddal.
A konyhad nagyon szép, kicsit hasonlit a miénkre. A szinösszeallitas hasonlo a fogantyuk meg szerintem majdnem egyformak.
Dömperke is sokat mozog, mar én is gondoltam ra, hogy vajon mikor alszik. Ejszaka rossz volt a gyomrom, nem tudtam aludni, akkor is éreztem, hogy mocorog.

Ildiko,
igen az én férjem is sajat (2 masik tarsa is van) cégnél dolgozik. A vacsoras sztori valahogy nagyon ismerös. Mondjuk nem szoktam morogni, csak azért rossz a dolog, mert a gyomrom nem szereti, ha késön eszem, de külön enni sem akarok. Különben tegnapelött véletlenül odaégettem a kajat egy kicsit, ugyhogy csak annyit jegyeztem meg, hogy a késön jövök égett kajat kapnakKép

Mucska!
Remélem jol haladsz! Olyan aranyos történeteket mesélsz a kutyusodrol, nagyon szeretem olvasni!

Kinga!
Nem akarom elvenni a kedved a hazassagtol!Kép. Epp azért lenne jo, ha többet lenne velem a férjem, mert nagyon szeretem!

Egyébként nem panaszkodhatok, mert hétvégén - ha midnen jol megy - elruccanunk a hegyekbe.
Még nem foglaltunk helyet, remélem talalunk majd valamit.

Timi!
Gratulalok a regisztraciohoz és jo, hogy Te is tettél fel képet!
Szoptato parnat én mar rendeltem egy katalogusbol, még nem érkezett meg. Nagyon aranyos, az egyik vége egy elefant-fej. Mi szoptatos parna segitségével szoktunk lazitani kismamatornan, igazan ott tetszett meg, de remélem majd a babaval is hasznat veszem.
Szerintem is a mozgast érzed, gratula!

Zsuzsa!
A kenyérgép markajat még otthon megnézem, én ilyeneket nem tudok fejböl. Arra emlékszem, hogy német.
Mar ugy varom, hogy kiderüljön a babocad neme! Ugye meg akarod kérdezni?

Egcsi!
Hazajött Kispapi? Azért tüntél el?
(akkor megbocsatunkKép)

Csicsoka!
Remélem minden rendben lesz Veled! Azért probalj meg sokat pihizni!

C. Vali!
En egy tésztasalit fogok kiprobalni, uj recept, kevés tésztaval és sok zöldséggel.
A tali ugy néz ki, hogy marcius 27-én lesz, egy szombati napon.

Ezt az adagot elküldöm és még irok mindjart egy kicsit.

Süncsi
süncsi

Timi Kép
Hamarosan kiderül! Hogy Lilla-e Kép Kép Kép

Kinga: aha, még mindig a foga! Kép
Biztos a front miatt van. Vagy a csalódás, hogy kispapa nem jött el???

Süncsi: Severin, Siemens, ...???
Aha, meg szeretném, ha majd eljön az ideje! De titokzatoskodik!

Zsuzsa
zerko

Kinga, most latom, voltal UH-n örülök, hogy jol sikerült! Ildiko is ma volt és én is!

Ildiko, majd szamolj be!

Timi, a Lilla név nalunk is favorit, ha véletlenül mégis kislany lesz.

Szoval Dömperke mar 600g és nagyon ügyes természetesen. A fütyijét is lattuk, bar nem szivesen mutogatta. A kezecskéit meg ugy tartotta, mint egy boxolo, mikor védekezik, a doki is jokat nevetett rajta. Aztan sikerült megnézni az arcat és képzeljétek, asitott! Ha nem lattam volna, nem hiszem el!! Tisztan latszott, hogy kinyitja nagyra a szajat majd becsukja (hat igen, kellett neki éjszaka annyit duhajkodni).
Szoval fantasztikus élmény volt, egyébként ez sima 2D-s UH volt.

Megkérdeztem a dokit végre az AFP-röl. Azt mondta, hogy mivel a nyaki redö értéke jo volt és UH-n mindent rendben talalt, fölöslegesnek tartja az AFP-t és szerinte elavult modszer. Hat ez az ö nézete.

Tegnap nem voltam kismamatornan, mert jött a festö+tapétazo. Hozott mintakat. Gyönyörüek. Nehéz volt a valasztas, de mar döntöttünk. Inkabb vidamabb lesz, nem annyira babas hangulatu, ugy talatuk, hogy a lakashoz ez illik a legjobban. Lehet a tapétahoz illö sötétitöfüggönyt is rendelni, ennek külön örülök, mert függönyt mindenképpen akartam.

Es még annyit, hogy ugy néz ki, hogy a tali hétvégéjén tudunk Magyarorszagra menni. A férjemnek is van akkor egy talalkozoja Bp-en. Repcsivel megyünk, sajnos (én eléggé félek a repülön, de nincs kedvem 10 orakat kocsikazni).
Remélem még sikerül vmi normalis aru repjegyet foglalni.

Puszi Mindenknek,
Süncsi
süncsi

Süncsi Kép Nagyon jó lenne!!!!

Kép

Zsuzsa
zerko

Jujj, de jó, hogy ennyit írtatok!Kép

Kinga!

Lehet, hogy igazad van,nem jelzett semmit!Kép A lényeg, hogy mocorog!
Én is kinéztem már magamnak egy kismama farmert felsővel, mert nekem is hiányzik, meg nem nagyon van mit felvennem alulra. Na meg felpróbáltam egyet a boltban, és annyira kényelmes volt...

Beszéltem kispapival telefonon, és meséltem neki, hogy érzem a babát. Persze erre az első kérdése az volt, hogy ha odateszi a kezét, akkor ő érzi e!?Kép Nagyon édi volt. MOndtam, hogy még nem, még én sem érzem erősen, csak mintha símogatna. Erre ő:, hogy nem lehetne e rávenni valahogy, hogy erősen rúgjon, hogy ő is érezze!Kép Annyira szeretem, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz, mikor kisbabát várunk. Mert tényleg együtt várjuk. Este mindig odafekszik a pocimhoz, és beszél a babának, meg megpuszilja...na persze néha ellenem hergeli a gyereket, hogy feküdjön a hugyhólyagomra, meg rugdossa meg...Kép

Asszem ma nem lehet lelőni engem!!!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

De jó lenne mindenkivel találkozni!!!!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: a kispapik már csak ilyenek. Amúgy a 20. hét után már lehet, hogy érezni fogja. Az én babóm már nagyon nagyokat rúg! Kép
De a férjem nem annyira lelkes, mint ZSófival! Kép

Zsuzsa
22+2
zerko

Sziasztok!

Süncsi,bocs,azt tudtam,hogy Ildikó ma megy,tőle kérdeztem is,de lemaradtam,hogy Te is voltál.Tökjó,hogy ásított Dömperke!Gratulálok!És az is nagyon jó,hogy jöttök Pestre és eljössz a talira!Milyen lesz a függöny?Én is ma választottam ki Kép

Zsuzsa,ment mail.Szegény Zsófi,átérzem,mert tavaly még szívtam egyet az egyik bölcsességfogammal.Tényleg,megmondom a Kispapinak,hogy kell szégyellni magát,mert miatta dáridózott a kicsi!Haha,ez jó,már úgyis lelkifurdalása van!

Chello,Neked is írtam!

Timi,de jó,hogy ilyen jó a kedved!Lehet,ugyanolyan farmert néztünk:sima farmer,csak az eleje félkör alakban kék pamut.Vagy fekete,ha a farmer is fekete.A baromsága ellenére a mi Kispapánk is szeretné már érezni a babát,múltkor,mikor nagyon megrugdalt egy órán keresztül a Bende,akkor mondtam is neki,hogy akkor most két hónapra átadom.

Kinga
nyinike

Zsuzsa,
hazaértem és megnéztem a kenyérsütö markajat:
BOMANN. Ismerös? Nekem nem sokat mond. Amugy nagyon jol müködik, nincs vele gond. A Tied milyen?

Kinga,
semmi baj, alig emlitettem. A függöny nagyon vidam szines, sarga és halvanyzöld a fö szin, de vannak rajta szines madarak és szivarvany. Olyan, mintha gyerekek festették volna. Sajna képet nem tudok feltenni, mert a gép még mindig nem engedi, de ha kész a szoba, ugyis fogok feltenni képet. Amit Te talaltal, az milyen?

Puszi
Süncsi
süncsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?