Sziasztok!
Hát megvagyok, végre túlvagyok rajta!!!!!!!!!!!!
Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám, és szorítottatok értem, nagyon jól esett!!!!!!!!
Marci nevében pedig köszönöm a féléves köszöntéseket!!!!
Gondolom kíváncsiak vagytok pár részletre:
azzal kezdeném, hogy majdnem 2 órát vártam reggel mire bevittek a műtőbe, már szétizgultam az agyamat, aztán serc-perc alatt elaludtam, és végül a kórteremben ébredtem. Röviden-tömören ennyi. Most fáj ha sokáig állok, vagy ülök, fekve még jobb egyenlőre, mert amúgy húzódik a seb. Jövő héten veszik ki a varratokat addig kímélnem kell magam. Nem emelhetek, hajolhatok stb. DEEEEE- tegnap már du-tán 4-kor hazajöhettem

Annyira örültem neki, hogy ilyen hamar hazajöhettem Marcikához

Bár nem tudtam magamhoz ölelni, mert tuti mellberugott volna, ami most még nem éppen lenne szerencsés, de a drága pofiját agyon-vissza puszilgattam
Szerencsére éjszaka sem volt semmi gond, és Marci is egész jó fia volt Apának!
Azt mondta mondjuk a doki, hogy két hét múlva jön csak meg a szövettan eredménye, és hogy jó mélyre kellett menniük mire megtalálták a csomót, de végül sikeres volt a műtét. Úgyhogy most pihizek, meg közben picit Marcizok is
Márti: jajj annyira sajnáltam Kristófot, mikor írtad, hogy hasmenése van, meg lázas, stb., én úgy aggódtam értetek, de látom most már jobb a helyzet, és remélem csak továbbra is javulni fog! Kívánok neki mihamarabbi teljes gyógyulást!!!!
Most már szerintem a kórházba nem kell mennetek! Erős kis srác ez a Kristóf!!!!
Hékás: Örülök, hogy jól telt az éjszakátok! Azért a lábadra vigyázz, nehogy megerőltesd! CSak óvatosan a sétával
Csiri: Mi volt a dokinál? Mit mondtak Zoé lábikójára? Gondoltam ma rátok! ++++++++++++++
Szilvi: Mercike édes a reggeli képen. Marci is így szokott kukucskálni! Ezek szerint Merci is hason alszik?
És mégegyszer köszi mindenkinek: Andi, Piri, Stella, Hékás, Csiri, Márti, Kriszta, Szilvi, Melike, Mia hogy gondoltatok rám

(Remélem nem hagytam ki senkit sem, ha netán mégis akkor ne hari, nem volt szándékos)
Kriszta: Dávidnak Boldog 4. születésnapot!!!!!