Sziasztok Csajok!
Pocsékul érzem magam ma is...

Bár az igaz, hogy tegnap rászedtük magunkat egy jó kis sétára, elmentünk Dobogókőre... gyönyörű volt. Fönt még legalább 20 cm hó van, és csak egy pillanatra gondoltam fájó szívvel arra, hogy az idei síszezon kimarad...

Pedig imádok síelni. Na, de nem baj, nagyon örülök, hogy így alakult.

Jó két órát sétáltunk, és utána nagyon jól éreztem magam itthon. De ma kezdődött elölről...
Zsuzsi, a következő vizsgálatok : egy átfogó laborvizsgálat, én a körzetitől kértem beutalót a laborba. Csak mondanom kellett neki, hogy lombikhoz kell, minden, amit egy laborban vizsgálnak, vizelet, vér, májfunkció, minden. Nagyon részletes vizsgálat kell, de ezt a körzeti orvosom tudta, így gondolom a Tiéd is fogja tudni. Aids-teszt, Hepatitis B, C. Mikor mész legközelebb a Kaáliba? A laboreredmény általában 2-3 nap alatt megvan, de az Aids-tesztre 3 hetet kell várni. És figyelj arra, hogy friss eredmények legyenek, ne egy-két hónaposak. Nálunk azt mondta a Kaáliban az orvos, hogy hiába van már spermavizsgálati eredményünk, náluk csak azt fogadják el, amit ott végeztek. Azt hiszem 12 vagy 15ezer Ft-ba került. És a hormonvizsgálatot is ott csinálták nekem. Azt hiszem, az is valahogy így volt árban. Viszont kell időpontot kérned oda is. Nem tudom, a Te orvosod mit mondott erről Nektek... muszáj-e ott vagy lehet máshol is, de én úgy voltam vele, hogy ez kimondottan olyan intézmény, ahol erre vannak állva, tehát tudják, mi a dolguk. És bárkitől kérdeztem bármit, mindenki nagyon készséges volt. Senki nem mondta, hogy minek kérdezek hülyeségeket, nagyon normálisan álltak hozzánk, de úgy vettem észre, h mindenkihez. Ne idegeskedj ez miatt... én szeretlek!
Hát lányok... ma első gyertyagyújtás van...

Én nagyon azt hiszem, hogy ez a karácsony más lesz...

Sokkal izgalmasabb és várakozással telibb. És mármost meghatódom a gondolattól, hogy ez az első karácsonyunk hármasban... Benó, nektek meg négyesben.

Tök jóóóóóóóó... remélem, nem fáj már a fejed, bár az idő sem olyan, hogy annyira jól érezhesd Magad tőle...
Lassan megyek, mert apósom szülinapját ünnepeljük ma, megyünk anyósékhoz ebédre. Kíváncsi leszek, majd beszámolok, mi volt.
Ja, és mindjárt jön egy varrónő bnőm, mert ígérte, hogy varr nekem kismamanacit,és hát... kinőtte a pocim az összes nadrágomat... délután-estefelé jövök, addig mindenkinek kellemes napot és jó pihenést kívánok!