A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó sütést-főzést holnapra! Puszi. :wink:

Kép
muzsuzska

Szerintem is. Mondják, hogy míg a kórházban dolgozott állami orvosként, addig durva volt, de aki fizetett neki, azzal nyájas volt akkor is,mert neki ott is voltak saját páciensei, vagyis fizetősek. Aztán épített egy szép házat,bele egy rendelőt,totál felszerelte és így otthon rendel.

Kép
flóra 11

Én is mindig az erkélyre rakodok a forró kajával. Azt nem lehet berakni a hűtőbe. :wink:

Kép
flóra 11

Pá,Zsuzsi. Jó éjt!

Én visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Márti, mi is szoktunk egyszerre tévézni és számgépezni is. :lol: Hiszen általában BK alatt is irogatunk egymásnak. Ne légy ilyen szigorú. Ő csak téged utánoz. :lol:

Kép
flóra 11

Benó, ha a szilikonos formát kiöblíted használat előtt hideg vízzel,akkor könnyebben kifordul a kuglóf.

Kép
flóra 11

Kimosott a gép,kiteregettem. Nagyon éhes vagyok,eszek még kis gyümölcsöt.

Kép
flóra 11

Magdi anyus, :lol: :lol: :lol: elmesélhetnéd a pénteki BK-t, mert nem láttam. Ha már ilyen bennfentes vagy. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Dömének jobbulástkívánok. Gyógyuljon meg hamar,jön a karácsony,szünet, nehogy akkor legyen beteg. :wink:

Kép
flóra 11

Edina,örülök,hogy kicsit tudtál jönni. Ez a fránya net! :evil:

Kép
flóra 11

Na, végigolvastam. Megnézem a Megasztár eredményhirdetését,zuhany és szundi.

Kép
flóra 11

Ja, a fejem most csak tompán fáj. Anyámnál szörnyen elkezdett fájni, aztán ittam nála egy kávét és jobban lettem.Meg sokat voltam kint a levegőn,kint sose fájt. Sztem alacsony volt a vérnyomásom.

Kép
flóra 11

Sziasztok

Zsuzska:ha én alszok értelmesen 3 órát,már boldog ember vagyok.... :wink:

Márti:Magdi anyus.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Dömének jobbulást... :D

Edina:reméljük hamarosan jó lesz a net,mert lehetnél többet is köztünk...:D

Flóra:BOLDOG SZÜLINAPOT A FIADNAK!!!!!!!
Nálunk nem lesz karácsonyi ajándékozás,csak a gyerekek kapnak (2 keresztgyerek,a hugom lánya és a fiam).
Ekkora lakástörlesztő mellett ez lehetetlenség....ráadásul nálunk nagy a család,erre senkinek nem futja...:(

Azt még nem tudom karácsonykor mikor leszek gép előtt....
1 nap itthon,1 Edelényben,1 anyáéknál és a sorrend még titok előttünk is.... :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó:tuti a fejfájásod hormonális alapon van,kismamiknál előfordul...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Inaska megint vámpirka lesz,csak most már foggal...:D:D :P :P :P

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek,majd még jövök valamikor...

Szép vasárnapot!!!!!!

Cupp....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szép vasárnapot mindenkinek :D

Flóra:Nagyon Boldog 14.ik Szülinapot Bálintnak!!! :D :D :D

Gondoltam én,hogy Döme azért csinálja de ha egyszer megkérem,hogy ne gépezzen és tv-en egyszerre akkor vegye tudomásul.
Eléggé köhög már most,de hétfőn doga írás matekból és arra mindenféleképpen akar menni.Úgy hogy ma ágyba teremtés lesz!

Nekem miért nincsenek ilyen szüleim akik ennyi ajándékot vesznek nekem vagy autót? :roll: :(

Ja igen a pénteki Bk-ra már nem igen emlékszem.Mégse lennék jó Magdi anyus :?

Kép
martik77

Benó:Milyen volt az este?

Kép
martik77

Sziasztok Csajok!
Pocsékul érzem magam ma is... :( Bár az igaz, hogy tegnap rászedtük magunkat egy jó kis sétára, elmentünk Dobogókőre... gyönyörű volt. Fönt még legalább 20 cm hó van, és csak egy pillanatra gondoltam fájó szívvel arra, hogy az idei síszezon kimarad...:( Pedig imádok síelni. Na, de nem baj, nagyon örülök, hogy így alakult. :lol: :lol: :lol: Jó két órát sétáltunk, és utána nagyon jól éreztem magam itthon. De ma kezdődött elölről... :evil:

Zsuzsi, a következő vizsgálatok : egy átfogó laborvizsgálat, én a körzetitől kértem beutalót a laborba. Csak mondanom kellett neki, hogy lombikhoz kell, minden, amit egy laborban vizsgálnak, vizelet, vér, májfunkció, minden. Nagyon részletes vizsgálat kell, de ezt a körzeti orvosom tudta, így gondolom a Tiéd is fogja tudni. Aids-teszt, Hepatitis B, C. Mikor mész legközelebb a Kaáliba? A laboreredmény általában 2-3 nap alatt megvan, de az Aids-tesztre 3 hetet kell várni. És figyelj arra, hogy friss eredmények legyenek, ne egy-két hónaposak. Nálunk azt mondta a Kaáliban az orvos, hogy hiába van már spermavizsgálati eredményünk, náluk csak azt fogadják el, amit ott végeztek. Azt hiszem 12 vagy 15ezer Ft-ba került. És a hormonvizsgálatot is ott csinálták nekem. Azt hiszem, az is valahogy így volt árban. Viszont kell időpontot kérned oda is. Nem tudom, a Te orvosod mit mondott erről Nektek... muszáj-e ott vagy lehet máshol is, de én úgy voltam vele, hogy ez kimondottan olyan intézmény, ahol erre vannak állva, tehát tudják, mi a dolguk. És bárkitől kérdeztem bármit, mindenki nagyon készséges volt. Senki nem mondta, hogy minek kérdezek hülyeségeket, nagyon normálisan álltak hozzánk, de úgy vettem észre, h mindenkihez. Ne idegeskedj ez miatt... én szeretlek! :)

Hát lányok... ma első gyertyagyújtás van... :) Én nagyon azt hiszem, hogy ez a karácsony más lesz... :) Sokkal izgalmasabb és várakozással telibb. És mármost meghatódom a gondolattól, hogy ez az első karácsonyunk hármasban... Benó, nektek meg négyesben. :) Tök jóóóóóóóó... remélem, nem fáj már a fejed, bár az idő sem olyan, hogy annyira jól érezhesd Magad tőle...
Lassan megyek, mert apósom szülinapját ünnepeljük ma, megyünk anyósékhoz ebédre. Kíváncsi leszek, majd beszámolok, mi volt.
Ja, és mindjárt jön egy varrónő bnőm, mert ígérte, hogy varr nekem kismamanacit,és hát... kinőtte a pocim az összes nadrágomat... délután-estefelé jövök, addig mindenkinek kellemes napot és jó pihenést kívánok!

Heni

Kép
szheni

sziasztok
pár fotót dobok fel Heni kérésére:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

kicsit rossz a kép minösége, mert vaku nélkül csináltam

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok lányok!

Na,végre vagyok kicsit. Ma korán keltem,már 7,30-kor fenn voltam. Persze valójában sokkal hamarabb, de még dolgunk akadt előbb. :wink: A F. hétkor elment futni,aztán én is felkeltem és felraktam a levest. Mikor megjött reggeliztünk. Aztán mosogatás, majd hozzáláttam arakás varrnivalómhoz. Annyi mindent meg kellett már javítani.... Na, de ezzel is végeztem, már csak pár dolog maradt,amit kézzel kell varrnom.

Kép
flóra 11

Szia Timi!

Gyönyörű a babád! És milyen elégedett! :D Tiszta anyja! :D :wink:

Kép
flóra 11

Helló, csajok!
Csak bekukkantottam, mert ma megyünk ugye, a Vivike és apu névnapi bulijára, plusz a Gy. szülinapi bulija is lesz. Tegnap képzeljétek, szegény Gy. úgy bekajált anyukájánál tatár beefsteakből, aztán apukájánál is másból, meg ivott is rá valamit, hogy éjszaka hányt szegény. :cry: :cry: :cry: Pont valamelyik nap mondta, hogy de jó, hogy nem kell neki hánynia velem együtt. :wink: Sajnáltam szegényt. :cry: Most már jobban van, elment íjászni.
Csináltam egy kuglófot, most sikerült (több liszt kellett bele, rájöttem).
A Vivikének vettünk egy emlékkönyvet, azt szeretett volna, meg egy újságot, amihez volt egy tolltartó, és majd a jövő héten elmegyek vele és veszünk gatyát, azt megígértem neki, és úgy jobb is, hogy ott van. Imádom azt a gyereket. :D :D :D Persze a kistesót is. :lol: :lol:
Hát még az uncsitesókat! :lol: :lol: :lol:
Na, apunak viszont nem vettünk semmit, mert ma reggel akartunk venni mindent, de mindkettőnknek hányingerünk lett a Tescóban, én majdnem elájultam, úgyhogy kimentünk.

Henikém, jobbulást, hallom, te se vagy a topon! :cry: :cry:

Majd reagálok mindenkire, ez megütötte a szemem.
Puszi mindenkinek, este vagy holnap a suliból jövök. :D :D

KépKép
benó

Szia Benó! :D

Kép
flóra 11

Gyönyörű a bébid, imádjuk őt is, puszi csajok, mentem. :D :D :D

KépKép
benó

Pussz-pussz! :D :D

KépKép
benó

Sziasztok.Timi ez a gyerek gyönyörűűűű! :D

Kép
martik77

A fenébe, pont most gyűlünk össze. :wink: :D

KépKép
benó

2 hete voltak nálunk haverok /2pár/ baba látogatóba. Sanyim tegnapra meghivta öket vacsira /ö fözött csülök pörköltet/ az egyik pár korán elment, de a másik itt volt éjfélig /ök lesznek a keresztszülök/ nagyon jól éreztük magunkat. már hiányzott a kis szórakozás

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mosolyog az utolsó képen, ugye? :lol: :lol:

KépKép
benó

Helyes, kell is a kikapcsolódás neked is, anyuka. :D

KépKép
benó

Helló Márti! De jó,milyen sokan lettünk egyszerre! :D

Kép
flóra 11

Helló Márti! :D

KépKép
benó

köszi lányok :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Akkor bizti jó keresztszülők lesznek,ha megértitek egymást. Mikor lesz a kersztelő?

Kép
flóra 11

Döme megint az idegeimen táncol :evil:
Nem tudja a matekot és holnap doga.Megkérdeztem miért nem kérdez rá órán mire a válasz"Nem tudom" :evil: :evil: :evil:

Kép
martik77

Nincs mit, magadnak köszönd, a te babád. Nagyon jó lehet megpuszilgatni. :D :D :D

KépKép
benó

Márti, Döme hogy van? Még lázas? Vagy nem is volt? Olvastam, hogy holnap bemegy suliba. Jól teszi, később nehezebb lenne pótolnia a dogát.

Kép
flóra 11

Tudom, nem vigasztal, de ez tipikus kamaszkori viselkedés. Nálunk minden gyerek ezt mondja. Meg azt, hogy mert semmit se értek, mire kérdezzek rá?

KépKép
benó

Jaj, szegény Döme! Te nem tudsz neki segíteni? Mi a tananyag? Én imádom a matekot. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.11.30 12:24-kor.

Kép
flóra 11

Úristen, Flóra. :lol: Bár, ezt el is vártuk tőled. :D :D

KépKép
benó

benó: igen, de ez csak ilyen "laza" mosoly volt

flóra: majd tavaszal, télen hidegben nem akarjuk, az úgy nem az igazi

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tündérke! :D :D

KépKép
benó

Nem igazán én tök hülye vagyok a matekhoz de ezt mégse mondhatom.Ő nem az Ő LUSTA! :evil:
Majd most leküldöm a barátnőm egyetemista fiához.Remélem sikerül a fejébe vernie az egészet.

Nem lázas de adtam neki c vitamint meg fájdalom csillapítót.

Kép
martik77

Még egy 10 percig maradok. Aztán majd mennünk kéne, mamáék várnak.

KépKép
benó

Mit, a matekot? :lol: Apám is valamikor tanított matekot,bár nem pedagógus, de egyetemen elvégzett 3 évet tudományos matematikából. Csak nem fejezte be, mert megszületett a tesóm és ott kellett hagynia,mert dolgozni kellett. Később építészetet végzett.

Szóval gyerekkorormtól kiképzést kaptam matekból. Nehezen fogtam fel valamit, de apám belémverte,így egyetemen nem volt problémám. A legjobb matikus voltam az osztályban. :D

Kép
flóra 11

Küldjed, hátha segít valamit.

KépKép
benó

Velem már óvodába megutáltatták a matekot.Később pedig mindig olyan tanárokat fogtam ki akik az okos felett megálltak,megdícsérték én gyenge meg inkább leírtam a padtársamról mert ha második kérdezés után se értettem hülyének néztek és azt nem szerettem.

Kép
martik77

Az jó, ha van aki segítsen neki. Jó ötlet. Biztos megtanulja, ne izgulj már annyit miatta. :wink: Ügyes gyerek ez a Döme. És a kamaszkor még csak most kezdődik nála, tehát vedd takarékra magad, lesznek ettől sokkal különb dolgok is. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?