Helló Lányok!
Látom megint elég mozgalmas volt a hétvége a topikon. Nekem miután egész héten a gép előtt ülök, hétvégén már egyáltalán nincs kedvem otthon bekapcsolni a gépet, meg mindig annyi tennivaló marad a hétvégére, hogy így sem érem utol magam

Pedig a férjem tényleg sokat segít, de hát én meg már nagyon le vagyok lassulva ...
Julcsi: Annyira örültem, hogy hazaengedtek a kórházból, remélem ma is mindent rendben találnak a helyzethez képest, és otthon tudsz a továbbiakban pihengetni, és rákészülni Marci érkezésére!!!!
Stelly: remélem jól telik az első napod otthon!!!!
Macsek: jó, hogy nálatok is minden oké, ha tudsz, néha azért írj egy sort, csak annyit, hogy jól vagytok!!
ZétiVerus: kitartás, remélem azért bírni fogod a végéig

És most már mindjárt lesz netetek is talán!
Andus: hát ez biztos nagyon rossz élmény lehetett, de a lényeg, hogy nagyobb baj nem történt!!! Próbálj néha pihenni is, igazán rád férne!
Elif: pihizzél, amennyit csak bírsz!!!
Gjéti: vicces a dokis sztori, még jó, hogy nem írt fel valami hashajtót! Költözés mikor lesz??
Jasmin: sok sikert és kitartást az államvizsgához!!
Képzeljétek a hétvégén végre vettünk egy-két dolgot a törpinek!! Igyekeztem a legfontosabbakat beszerezni, plusz a kórházi csomagba ami majd kell. Lett matrac, ágynemű, alvós zsák, textilpelus, törölköző, kiskád, szopipárna, ja és a legfontosabb - kispapa ragaszkodott hozzá - egy viziló alakú hőmérő, amivel a fürdővizet lehet mérni

(Mondjuk az vicces, hogy az van ráírva, hogy gyerektől távol, száraz helyen kell tartani!!!)
Amivel nem jutottam előre, az a hálóing volt. Tudom, hogy már volt róla szó, de nem volt időm visszaolvasni, hogy hol lehet valami hálóinget venni, ami nem 4-6ezer forint, mert szerintem én csak a kórházban fogom felvenni .... Ha van valami jó tippetek légyszí írjátok meg!
Az tényleg durva, hogy a januári topikban megszületett az első baba, csajok, néhány hét, és nálunk is beindulnak az első szülések

Jujj, én már kezdek izgulni!!!!
Csütörtökön megyünk dokihoz, és azt mondta, hogy beszélgetni fogunk a szülésről is

Remélem minden rendben lesz a manóval.
Sajnos a hátam továbbra is fáj, ma mindenképp megyek jógára, hátha az egy kicsit rendbeteszi. Egyébként nincs valami jó tippetek hátfájásra? A keresztcsontnál, és annak a vonalában fáj, és néha úgy érzem, hogy ki is sugárzik onnan a fájdalom.
Szerencsére a mostani hétvégén van az utolsó sulinap, aztán már "csak" vizsgázni kell
Mindenkinek szép hetet kívánok, és várjuk a beszámolókat az UH-król, és a dokilátogatásokról.