A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Andus, Szegénykém, jó nagy rémület lehetett!!! Jó, hogy nem lett nagyobb baj. :) Én alapból szétszórt vagyok, de terhesség alatt ez még roszabbá vált... Nálad is biztosan ilyesmi lehet.

Köszi Erika. :) Én is örülök, hogy itt vagyok. :) Mégis Sanyika lesz??? :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Andus, ez nem valami jó, de próbálj arra gondolni, h nem lett nagyobb baj szerencsére... :)

Zsu, örülök h a férjed is nekem adott igazat. :D

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok! Ma gépnél vagyok délutánig :D El kell kezdenem a beadandókat mert már csak két hét van a szorgalmi időszakból :oops:

Andus de jó hogy megúsztátok! Ne bánkódj miatta, lényeg hogy nincs baj.

Háfi reméljük a férjed maradhat! Minket ilyen téren elkerül a válság, viszont a lakáshitelünk törlesztője kissé megugrott ami nem hiányzott szülés előtt...de pl anyósoméknál képzeljétek dec 24-én jönnek a főnökök és akkor hirdetik ki hogy ki megy a cégtől...válság ide vagy oda, emberség nem létezik? Áh...

Gjéti a pocakos sztorid csúcs, bekerülhet a topik legjei közé mint legviccesebb orvosi beszólás :D

Valaki írt a méhszájról, nem emlékszek :oops: ha ez segít, bár tudom mindenkinél más, nekem a méhnyak és a méhszáj most két különböző alkalommal adta meg magát, és tök más érzés volt, amikor a méhnyakam megnyúlt (3000-ről 2000) akkor szúró érzés volt mindenütt a méhemben, mintha tucatnyi kötőtű szurkálna, amikor a méhszáj kicsit megnyílt (2000-ről 2 1/2 00)akkor menziszerű görcsöt éreztem, mintha holnap meg akarna jönni.

Olvasgatok még vissza, én is nagyon izgulok már, látom van augusztusi topik is :shock: hú de vének vagyunk :D Már a napokat számolom :D Annyira kíváncsi vagyok a babára :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera, nem tudom h megkaptad e a privit, nem írta ki h elküldte e... :roll:

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!
Én meg csak ígérgetem mindig, hogy jövök, aztán meg tessék... :oops: Lehet, hogy már nem is emlékszik rám senki... :? Nem baj :) Azért zavarok egy kicsit... :)

Ominózus utolsó trimeszterben van mindenki, igaz? Annyira rohan az idő, lassan csak ott fogok észbekapni, amikor virtuálisan adjuk egymás kezébe a szülőszobák kilincsét... De jó is lesz! Sok-sok újszülött babakép :) És majd lehet izgulni, ki is lesz a következő!

Örülök, hogy Julcsinak megoldódott a pociproblémája, de azért továbbra is vigyázz magadra!
Elif, ágynyugalom! Sok-sok magnézium! (Egyébként nekem anno a doki Bogit várva azt mondta, hogy a 36. héttől felejtsem el a magnéziumot, mert nem fognak beindulni a nagy lazaságtól a fájások.)
Homeopátia: Én málnalevél teát ittam július 28-tól és július 29. hajnali 2-kor el is ment a magzatvíz... A tágulás váratott magára, az ügyeletes "hentes" doki azt mondta, hogy bepisiltem, mert 0 a tágulás. Ja... mindegy :lol:
Andi, ismerős... :( Szelektív lett sajnos az én memóriám is, de az bevált, ha elmegyek itthonról és nincs velem senki tanunak, akkor hangosan mondom, mit csináltam meg pl. Ablakok zárva. Ajtót bezártam, bekapcsoltam a riasztót... :lol: Lehet, hogy kivülálló szemmel kicsit idiótának néznek, de legalább biztos vagyok abban, hogy nem hagyom tárva-nyitva a házat... :lol:

Rólunk: Nem vagyok jól mostanában. Annyira fáj a hasam alja, nagyjából a metszés helyén, hogy ihaj. A kiscsaj befordult, elvétve köldök fölé is rúg, de inkább lent kaparászik, meg boxzsáknak nézi a húgyhólyagomat... Jövő héten kontroll-pisi a cukor meg a Ca-oxalát miatt, utána megyünk megint 4D-re, aztán doki.
Remélem az értékeim helyrejöttek, mármint ami a vasat meg a vörösvértesteket illeti. Védőnőhöz is kellene menni, már nagyon rég nem voltam...

Holnaptól elkezdem tanulni a tételeket :( Remélem tavaly óta nem változtattak a tételsoron, mert csak a tavalyiak vannak meg kidolgozva...

Na megyek vízszintesbe, Bogi elaludt, nekem is kéne, mert mostanában horror éjszakáink vannak, és többet vagyok ébren, mint fekve-alva...
[/url]

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Hát a cég azt mondta hogy két héten belül mindenkinek kipostázzák a fekete levelet. Aki nem kap az marad. Ugyhogy izgalmas két hetünk lesz. Most pisit gyüjtök ezt másnak is kell vagy csak nekem??24 orás gyüjtött vizeletet kell leadnom. A cukim ugy néz ki egyenlöre rendben :roll:
Más nem tudom felrakni a képet vacakol a gép.... remélem nem valami kosza virust nyakalt be...
Össze vissza fecsegek de csak az idegtöl félek a holnapi UH-tól.
Majd jövök hogy mi történt....
Hali Rita

Kép
háfi

Rita reméljük rendben leszel :)

Jázmin mi nem nagyon ismerjük egymást, nem tudtam mindent visszaolvasni mióta eltűntem. Látom neked is picid van, 16 hós? Nagyjából egyidős Zétivel :) Te is császárral szülted? Én igen és nekem is fájt a metszés, uh-n kiderült hogy azért mert nem jól gyógyult. Hát valszeg megint mindketten császárosok leszünk :roll: ki tudja, hátha mégsem :) Te is jársz suliba? Én is most kezdtem neki a beadandóknak, két hét múlva már vizsgázni is lehet menni...fú jó kis éjszakák várnak :D Most nézem, hogy kiírva egy nap különbséggel vagyunk :)

Gjéti nem kaptam privit!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Háfi: Ez a cukrosoknak külön fenntartott program :D . Én mikor ezt játszottam, egy 2 literes pet-palackot nyakaztam le, alkoholos filccel bejelöltem rajta a dl-es vonalakat, utána vettem használatba. (Meg kell majd tudnod mondani fél decis-decis pontossággal, mennyi volt a 24 órás mennyiség, amiből a mintát beviszed-mert ugye nem a teljes mennyiséget kell bevinned?) :? De jó játék!!!Milyen gondban voltam a munkahelyemen emiatt!!! Ráadásul nekem külön kellett gyűjtenem az éjszakait és a nappalit. :oops:

Kép
kangu

Lányok! A januári topicban megvan az első baba (kb 35 hétre) és gyönyörű!!!!! :D :D :D

Kép
kangu

Kangu látom te itt vagy, hogy vagytok? Rólad sem nagyon olvastam még vissza :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszi, megvagyunk. Semmi gond a láthatáron (bár én magamnak elég ijesztő cukorértékeket mérek- de óvakodom ezt megemlíteni az orvosomnak :oops: ). A hivatalos véreredmények rendben vannak, a jövő héten kéne intéznem a kötelező kórházi uh-t. Önszorgalomból nem zargatom mozizással a pici fiam. :) A méhszáj állapotáról gőzöm sincs, piszka-túrán is régen voltam :oops: .

Különben a szokásos: derék-hát-láb fájás, álmatlanság, éjszakai pisi-járatok, éhség, ingerlékenység stb. :?

Kép
kangu

Dettó, a derekam felveszi az ágy formáját és alig bírok néha felállni :) érzelmi hullámok, néha olyan szeretethullámom van hogy majdnem sírok tőle, máskor meg egy rossz szóra befordulok...a csajszikkal hogy bírsz? Csak mert igazi hősnek tekintelek, én Znek néha alig bírok pattanni, neked meg duplán kell, szóval nem semmi :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

sziasztok!
Szegény Andus meg tudlak érteni de szerintem a terhességi hormonok teszik mert nekem is szokott ilyen felejtős dolgaim lenni hála az égnek nagy dolog még nem történt, de.....

Látom a héten mindenkinél szinte Uh eső lesz nálunk kettő is kedden a nődokibácsinknál és pénteken babamozi már nagyon várjuk h láthassuk a kis pocaklakónkat.
Lányok ti is vagytok ugy h van olyan nap h szétruja a ház falát aztán meg egy egy kis rugdosódás ill kaparászás de semmi buli hangulat?
Valamint a napokban szurogat lent a hasam és fáj is néha pihenéssel helyreáll de néha ülve is nyomásérzés fog el, ez mi lehet még nem tudom de doktorbácsinál lesz kérdés áradat.

Elif sajna azért nem tudom megnézni a kreatív dolgaidat mert belépek az oldalra és megnyitom a képeket és rákatt a te képedre és nem látom őket lehet rosszul csinálom:-)?

Apa sajna éjszakára ment dolgozni igy kettecskén vagyunk:-(
Tegnap voltunk néhány dolgot vásárolni olyan jol esett szép rendet raktam már a kis szekrénykében.
Holnap még a védőnő is jön hozzánk babakelengyéről beszélgetünk állítólag.
Most búcsúzom legyetek jók, majd irok fejleményeket.
Kép
pmonika

Sziasztok!

Ma megint megúsztam a főzést! :) Anyukáméknál ebédeltünk!
És képzeljétek meglepett zserbóval! Múltkor beszéltük, hogy már nagyon várom a karácsonyt, hogy süssön zserbót! :P
Pocsék idő van kint megint! Alig láttunk az úton hazafele, akkora eső van! :?

Andus: Hú, még jó hogy nem lett nagyobb baj! Most már ne emészd magad, legközelebb kétszer leellenőrzöl majd mindent!

Erika: Jobbulást Nektek! Vigyázzatok Magatokra!

Zétibébi: A lakástörlesztőnk nekünk még nem ugrott meg, de szerintem a következő féléves elszámolásba már nekünk is megugrik! :(

Jázmin: Én még emlékszek rád! :lol: :wink: És már hiányoltalak is!
Akkor megint kemény napok várnak rád, de biztos ügyes leszel, és ötösre vizsgázol. :)

Háfi: Nyugodj meg, biztos minden rendben van a babával! Szorítunk holnapra! :)

Kangu: Már én is láttam a januári topicos babát, tényleg nagyon gyönyörű! :lol:

Pmonika: Nálam is van, hogy Bence alig mocorog, utána viszont duplán bepótolja! :)

HOLNAP UH!!!!!!!!!!! :lol:
zsu83

Zsu, zserbót nekem is küldhetsz, bár most eszek nyolcadszorra,
de sebaj. :D Ettem kocsonyát, rántott sajtot, szecsuáni csirkét,
meg még mellé pár apróságot... :oops: :lol:

Vera, nem értem, h miért nem küldi el azt az átkozott privit... :evil:
Mind1, annyi a lényege, h nagyon aranyos vagy h írtál, nagyon jól esett, és egyáltalán nem bánom a dolgot. :D Még az is lehet h cserélni fogunk... :lol:

Most megyek, és meglesem a januári topikos babót. :D

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: Egyezzünk meg, én küldök neked zserbót, te pedig nekem szecsuáni csirkét! :P :wink: :lol:
zsu83

Én benne vagyok. :wink:

Láttam a babót, nagyon aranyos!
Bár én tuti frászt kapnék, ha Olivér esetleg már decemberben vagy
januárban megtisztelne... Bár a január valószínű, mert a doki szerint idősebb. Várom már a keddet. :D

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok lányok. Köszi mindenkinek az együttérzést, és bíztatást.
Megnyugodott mindenki a tegnapi incidens után.
Nincs valami ötletetek, hogy ezt az írtó erős égett szagot mivel lehet kiűzni a lakásból?

Vera, amit leírtál, a kötőtűs-szúrkálós érzésről, meg a mensi szerűről, na az nekem szokott lenni, mindkettő.
Most kicsit beparáztam, hogy mi lesz a csütörtöki dokilátogatás eredménye, remélem minden rendben lesz.
Persze megint nem pihentem egész hétvégén egy percet sem.

Látom mindenkinél kezdődik a derékfájás, az alvási nehézségek... Én is fent vagyok egy csomószor, alig alszom mostanában. És minden reggel hatkor kelés a suli miatt :?
Na futok, megengedem Szávának a fürdővizet, fürdés, hajmosás, még ki kell mosnom egy adag ruhát, mosogatnivaló is be kell pakolni, cicákat, nyuszit megetetni..... mikor fogok megint lefeküdni? :roll:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

A legutóbbi uh szerint nekem is január végi lesz lehet, na majd holnap kiderül! :)
zsu83

Jasmin: Én is emlékszem ám Rád, még államvizsgáznod kell, ugye? :) Már csak az van hátra? Minden elismerésem, nem lehet könnyű várandósan és kicsi Babával tanulni.

Érdekes, nekem az étvágyam normalizálódott teljesen. Picit talán nagyobb, mint a terhesség előtt, de alig... Ahhoz képest, ami a terhesség a közepe táján volt... :wink: De látom, Gjétinek jó az étvágya továbbra is. :lol:

Zsu: Uh eredmény alapján az én Bogyeszom is januári. De szerintem nem, csak egyszerűen nagy...
Ja, nem is meséltem, beszéltünk a fogadott szülésznőnkkel pénteken (ha már úgyis ott voltam a kórházban :? ), bejöttek nővérkék, és nevetgéltek, hogy micsoda délceg nagy Apuka áll az ajtóban (ugye a Férjem 206 centiméter magas). Látják ők, hogy mi a 4 kiló feletti kategóriában indulunk... :lol: Hahaha, csak nekem kell megszülni Marcibogyeszt! :shock: Mondjuk az elmúlt hét után főleg azt mondom, legyen inkább a Kicsink négy kilós, mint koraszülött. Remélem, azt mostmár sikerül elkerülnünk...

Drukkkoljatok Lányok, holnap megyek újra a kórházba, remélem délután végleg elengednek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bocsánat, ha nem tudok mindenre reagálni. Köszönjük szépen az aggódást és a biztatást! :)
Egyenlőre a szobafogságot tartom, de nem egyfolytában fekszem, azt nem bírná a hátam.

Andus: még szerencse, hogy tényleg nem történt ennél nagyobb baj, én az ilyesmiket mindig figyelmeztetésnek veszem, amik azért vannak, hogy a jövőben valami nagyobb bajt kerülj majd el...

Julcsi: remélem csupa jó dolgot fogsz hallani a kórházban! Húha, mondogattad, hogy férjed magas, de hogy ennyire... :) Szép szál legény lesz a fiatok is akkor az biztos, de mondjuk én későbbre gondolok, nem feltétlenül születéskorra, nehogy megorrolj rám. :D :wink:

Gjéti: Eszméletlen ostoba emberek vannak, barátnőmmel olvastuk a hozzászólásodat a dokiról, és néztük aztán a pocifotódat (nagyon szép nagy pocó :) ), és egyszerre kérdeztük: ez meg honnan vette a diplomáját??? :D

Zetibebi: köszi a tünetleírásokat, azért mégiscsak nyugtat egy kicsit, ha van valami elképzelésem mi mit jelenthet. Bár én most inkább csak fájdalmat éreztem, de tegnap este volt egy kis menzi szerű görcs is, utána gyorsan magnézium és fekvés... :( Ujjbegynyit mondott a doki, de 3100-at írt a kiskönyvembe. Remélem nem változik, vagy csak jó irányba 8-áig.

Mostmár az Adventi naptár is besegít a visszaszámolásba egy kis csokival, éljen. :) Bár lehet, hogy ez csak elsőbabásoknál megvalósítató...

Zsu és mai UH-sok: várjuk a beszámolókat, mennek a drukkok, hogy minden szuper legyen!

Januári baba tényleg nagyon édes, és szép fejlettnek tűnik a képek alapján. :) Én mindig az adott és a kövi hónap topikját nézegetem babaképek után kutatva, így mától amúgy is a dec.-jan. volt soron. És kicsit ijesztő, hogy egy hónap múlva ez már jan.-február lesz :o . Bár a méhszájam miatt meg inkább sürgetném az időt.
Ma rendelek is egy-két babás könyvet Alexandráról (most fedeztem fel, hogy így 20%-kal olcsóbb, mintha boltban venném.) :)

Kép
Kép
elif

Sziasztok :)

Panna, az nagyon szuper lenne, ha férjed otthon tudna maradni veled az első hónapban!!! Drukkolok, hogy összejöjjön!

Julcsi, nagyon örülök, hogy itt vagy végre, és hogy végülis jól alakulnak a dolgok veled és a pöttömmel! Majd írd meg, hogy mi volt a mai kontrollon, és pihenj, pihenj, pihenj, amennyit csak bírsz! :D

Nicko, ez hó hír :)

Szia Macsek, örülök, hogy minden rendben veletek, bevallom kicsit aggódtam. Kérdésedben sajna nem tudok segíteni, mert nálunk első baba, úgyhogy nem okoskodnék inkább.

Kaandi, mesélj majd, mi volt a dokinál!

ZétiVera, jó rólad is hallani, remélem, nem fog sokat fájni a pocid! És nagyon várjuk, hogy véééégre bekössék a neted! :D

Andus, ez tényleg elég ijesztő lehetett! Azért kicsit mentegetnélek magad előtt: én kb egy hónapja volt, hogy otthagytam a főzőlapon egy lábas vizet, amiből teát akartam volna főzni, és csak sokkal később vettem észre, mikor már szinte mind elforrt... akkor azért bennem is megállt az ütő, hogy felgyújthattam volna az egész házat :( szóval szerintem ez a szokásos terhesség alatti hülyülés csak. Persze a ruháid ettől a gondolatól nem lesznek jobb állapotban, de azért remélem, talán kicsit kevésbé haragszol magadra.
Égett szagra sajna nincs tuti tippem, én anno mikor a lakásban cigiztem (mielőtt megköveztek, már jóval mielőtt kicsikém beköltözött volna, abbahagytam), füstölőztem, és az elvitte a szagát - de mondjuk azért ez másfajta füst, nem biztos, hogy segít...

Jázmin, azért emlékszünk rád :D drukk az államvizsgához, de azért próbálj meg pihenni is! Persze gondolom, ezt könnyű mondani, de azért jó lenne :)

Megnéztem a januári topikos babát - ahhoz képest, hoyg elvileg koraszülött, szép dundi kis törpnek tűnik! :) juuuuuuj kíváncsi vagyok, nálunk mikor érkezik az első angyalka :D mondjuk nálunk minden vizsgálat után valószínűbé válik, hogy nem biztos, hogy megvárjuk a februárt, hanem inkább január vége lesz, de azért remélem, még legalább hat hetet kihúzunk egyben :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Stelly! Gratula az első otthoni naphoz! :lol: Ha sokat csuklasz, ne lepődj meg, a dolgozók emlegetnek! :lol:

Macsek! Már hiányoltalak, jó, hogy jöttél. Sajnos ezekhez a dolgokhoz én sem tudok hozzászólni, nálunk a nagy korkülönbség miatt nem merültek fel ilyen kérdések.

A januári topicos baba nagyon helyes, és tényleg nem látszik, hogy nincs 2,5 kg. Így, a 31. hétben tényleg kezd élesedni a helyzet. :roll:

Andus! Örülök, hogy nem történt nagyobb baj, sajnos ez az időszak nem a koncentrációról szól...

Julcsi! Mindenképpen írj, hogy mi volt a kórházban!

Nálunk jövő héten esedékes a dokilátogatás, leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy állunk a befordulással. Tegnap kipróbáltam az elemlámpázós módszert (ne nevessetek ki :oops: ). Nem tudom, hogy volt-e értelme, mindenesetre elég aktív lett tőle a Manó.

Kép
mist

Sziasztok!

Julcsi: örülök, hogy otthon vagytok, és hogy minden ok! Pihengess, és meglátod, hogy még jó pár hétig nem fog mocorogni a fiatalúr semerre... :D

Andus: biztosan nagyon megijedtetek, gondolom a férjed sem haragszik, inkább csak megrémült... Én is jártam úgy, hogy odatettem a vizet főni, és a férjem vette észre, hogy forr.... :oops: Szerintem ez most mindenkivel megesik.... Párom már csak röhög rajtam.... Tegnap a kutyákkal sétáltunk az erdőben, és egy ösvényt eltévesztettem, azon indultam el... a férjem meg csak állt a kereszteződésben, és figyelt, hogy mikor veszem észre, hogy nem az a jó irány.... hát, rendesen sokat mentem, még beszéltem is valamit neki, amikor hátranéztem, és láttam, ahogy áll, mellette a két kutya néz értetlenül... na ekkor kitört belőle a röhögés, és megállapította, hogy ahhoz képest, hogy én ismerem jobban az erdőt, most simán eltévedtem volna... :roll: :oops: :lol: És még azt is mondta, hogy ha így haladok, akkor mire megszületik Vendel lehet, hogy agyilag egy szinten leszek vele... :shock: :twisted: 8)

Erika: úgy látszik ez is egy nagy kérdés... Mármint, hogy Sanyika tényleg Sanyika lesz-e... :lol:

Zétivera: Jó, hogy minden rendben veletek, és már nemsokára minden nap tudsz majd jönni...

Megnéztem a januári babócát, tényleg nagyon szép, és nagy baba!

Zserbót ide is küldhettek nyugodtan... :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Helló Lányok!

Látom megint elég mozgalmas volt a hétvége a topikon. Nekem miután egész héten a gép előtt ülök, hétvégén már egyáltalán nincs kedvem otthon bekapcsolni a gépet, meg mindig annyi tennivaló marad a hétvégére, hogy így sem érem utol magam :) Pedig a férjem tényleg sokat segít, de hát én meg már nagyon le vagyok lassulva ...

Julcsi: Annyira örültem, hogy hazaengedtek a kórházból, remélem ma is mindent rendben találnak a helyzethez képest, és otthon tudsz a továbbiakban pihengetni, és rákészülni Marci érkezésére!!!!

Stelly: remélem jól telik az első napod otthon!!!!

Macsek: jó, hogy nálatok is minden oké, ha tudsz, néha azért írj egy sort, csak annyit, hogy jól vagytok!!

ZétiVerus: kitartás, remélem azért bírni fogod a végéig :) És most már mindjárt lesz netetek is talán!

Andus: hát ez biztos nagyon rossz élmény lehetett, de a lényeg, hogy nagyobb baj nem történt!!! Próbálj néha pihenni is, igazán rád férne!

Elif: pihizzél, amennyit csak bírsz!!!

Gjéti: vicces a dokis sztori, még jó, hogy nem írt fel valami hashajtót! Költözés mikor lesz??

Jasmin: sok sikert és kitartást az államvizsgához!!

Képzeljétek a hétvégén végre vettünk egy-két dolgot a törpinek!! Igyekeztem a legfontosabbakat beszerezni, plusz a kórházi csomagba ami majd kell. Lett matrac, ágynemű, alvós zsák, textilpelus, törölköző, kiskád, szopipárna, ja és a legfontosabb - kispapa ragaszkodott hozzá - egy viziló alakú hőmérő, amivel a fürdővizet lehet mérni :lol: (Mondjuk az vicces, hogy az van ráírva, hogy gyerektől távol, száraz helyen kell tartani!!!)

Amivel nem jutottam előre, az a hálóing volt. Tudom, hogy már volt róla szó, de nem volt időm visszaolvasni, hogy hol lehet valami hálóinget venni, ami nem 4-6ezer forint, mert szerintem én csak a kórházban fogom felvenni .... Ha van valami jó tippetek légyszí írjátok meg!

Az tényleg durva, hogy a januári topikban megszületett az első baba, csajok, néhány hét, és nálunk is beindulnak az első szülések :) Jujj, én már kezdek izgulni!!!!

Csütörtökön megyünk dokihoz, és azt mondta, hogy beszélgetni fogunk a szülésről is :o Remélem minden rendben lesz a manóval.

Sajnos a hátam továbbra is fáj, ma mindenképp megyek jógára, hátha az egy kicsit rendbeteszi. Egyébként nincs valami jó tippetek hátfájásra? A keresztcsontnál, és annak a vonalában fáj, és néha úgy érzem, hogy ki is sugárzik onnan a fájdalom.

Szerencsére a mostani hétvégén van az utolsó sulinap, aztán már "csak" vizsgázni kell :?

Mindenkinek szép hetet kívánok, és várjuk a beszámolókat az UH-król, és a dokilátogatásokról.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Julcsi: de jó, hogy újra itt vagy!!!! Azért még megy az energia nektek;)
Vera: Én is épp azt néztem tegnap, hogy már jövő augusztusi babások is vannak. Azért ez jó érzés, hogy már ilyen idősek vagyunk:)

Látom itt is téma az álláskérdés.. nekünk úgy volt, hogy pénteken tálalják a neveket, ma pedig kiderült, hogy dec.9-ig valamikor. Azt hiszem nem várom, még akkor sem, ha mi most "védettek" vagyunk, néhány szempontból.

Pmonika: nekem dettó hasonló érzeteim vannak alsótájékon és babamozgás terén is. ÚGy látom te hamarabb mész dokihoz (én csak csütörtökön), szóval feltétlen számolj be, mit mondott. Néha úgy kétségbe tudok esni ezek miatt és egyre nehezebben megy saját magát magam megnyugtatása. Engem okt 30-án látott utoljára a dokim, a babát meg szept 19-én. Nekem ez nagyon hosszú időnek tűnik, ezért mi biztos, ami biztos elmentünk okt. 20-án a 4d-rendelőbe UH-ra.

Zsu: Zserbó, de írigyellek:) Én pénteken Miskolcról hozattam a kedvenc cukrázdámból, mert itt a 14.kerben még nem találtam finomat!! Ez lenne a kívánósság??

Andus: a lényeg, hogy nem lett baj. Én csatlakozom Eszterhez. Alig egy hete tésztakifőzéshez, csak a lábast tettem fel:) Utána pedig elvonultam fürdeni, mint aki jól végezte dolgát. Még szerencse, hogy a férjem a konyhában volt.
De leckének jó volt, azóta igyekszem felírni, mit kell tennem és minden inkább 2szer, mint 1szer sem csinálok. Egyébként égett szagot remekül elnyom az ecetszag, feltéve, hogy bírod annak a szagát..

Szép hetet és szuper Uh képeket mindenkinek :D

Orsi

Kép
bjuti

Emlegettétek a málnalevél teát, hoztam róla egy kis leírást.

Málnalevél tea
Málnalevél tea - Rubus Idaeus

Kismamák közkedvelt teája a terhesség utolsó heteiben. A várandóság alatt fogyasztható
egyik legbiztonságosabb gyógynövény.

Fragarint tartalmaz, ami tonizálja és ellazítja a méhfal izomzatát. Mivel enyhe hatású szer,
kockázat nélkül fogyasztható.
Előkészíti a méhet a szülésre, valamint segíti a vérzés megszűnését és a méh szülés utáni
helyreállását.
Ellazítja a kismedence tájékának izomzatát, aminek következtében az szüléskor tágulékonyabb lesz.

A terhesség korai szakaszában nem ajánlatos inni, mert egyes nőknél serkentheti a
méhösszehúzódásokat, ami vetéléshez vezethet.
Ugyanakkor van olyan természetgyógyász, aki napi 1 csészével már a terhesség elejétől
javasolja a fogyasztását, mert így elkerülhető a terhesség alatti rosszullét.

Adagolás.

A neten nagyjából kétféle variáció lelhető fel, az egyik szerint napi

1 bögre (2-3 dl) forró vízbe 1 kanál teafű
1 liter vízhez 2 kanál teafű.
Gyógynövényboltokban, bioboltokban és patikákban is beszerezhető.
Fogyasztása a 34-36. héttől javasolt.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Nagyon cikis már ilyenkor csatlakozni?
Már ezer éve olvasó üzemmódban vagyok, csak két hónapja, amikor beregisztráltam, elfelejtettem az azonosítómat. Így mostanra jutottam el oda, hogy újra regisztáltam. Szóval lécci, lécci vegyetek be a buliba!!! 8)

Egyébként, ööö igen, asszem terhes vagyok.
És mindig megnyugtatott, ha nálatok is az enyémhez hasonló nyűglődéseket olvasgathattam.
Február 11-re vagyunk hivatalosan kiírva Esztikével (aki lány lesz... :P ), de én terveim szerint febr. 5-én szülök. (Ez úgy szimpi időpont nekem...)
A gyerköc az első, és azon szemtelenek táborát gyarapítja, akik ki akarják rúgni a "ház" oldalát rendszeresen, olyan sosemalvós feelingben.
És öööö, más nincs....

Csatlakozásom másik nyomós oka: nekem kell Elif túrós kuglóf receptje!! Hogy juthatok hozzá?

Illetve természetesen a vonalzó az én képességeimet is meghaladta... Már elkészítettem, de hova illesszem be a profilomba??

Üdv mindenkinek, pihenjen, akinek kell és pörögjön, aki még bír!!
ladmon

Sziasztok!

Amy: igen, behozta a 4 napos lemaradást, így ismét február 2 a cél.
De látom Vendel baba jól belehúzott, szép súlya van!

Nilabali: Kisbalázs is ügyes, h irányba fordult!

Erika: akkor elvileg ti kezditek a sort, mármint születésben. Jobbulást nektek!

Eszter: hogy telik a napod, most, h nem dolgozol? Nem fura?
Tényleg aranyosak a kollégáid, h búcsúbulit csináltak!

Gjéti: hát ez a dokis sztori nem semmi, bocsi, én csak nevetni tudtam rajta.
Szép nagy pocid van!

Panna: jó, h neked is negatív a vizeleted, vérnyomásod rendben?
Sajnálom, h a párod dolgozik karikor, hát ez az eü, ez van sajna.
De az nagyon szupi, lenne, ha a szülés után veletek lehetne olyan sokáig!

Julcsi: jó, h otthon vagy! Megy a drukk, h a kontrollon is minden ok legyen!
Szép szál legény lesz Marcibogyesz!

Háfi: nektek is drukk, h férjed helye megmaradjon!

Nicko: remélem a másik vese is inkább javulni fog!

Andus: még szerencse, h nem egyedül voltál otthon. De jó, h nem lett nagyobb baj!

Kaandi: nyugodtan írd ki magadból, amit szeretnél, mi szívesen „meghallgatunk”.
Hely van, te pedig megkönnyebbülsz! A bacik tűnjenek el!

ZétiVera: Jó, h újra jöttél! Azért próbálj minél többet pihenni. Új otthonotokban minden a helyére került már?

Jázmin: én is emlékszem rád! Még nem írtam, de majdnem szomszédok vagyunk! Én Taksonyban lakom. Tételtanulásban mi a módszered? Napi egy?

Most pedig a tegnapi izgalomról írok: eddig mindig, amikor reggel felébredtem Kismazsola is felébredt és mocorogni kezdett, de tegnap ezt „elfelejtette” megtenni. Fél nyolctól 9-ig nem mozgott, miközben én lezuhanyoztam, köhögtem, bökdöstem a hasam (erre többnyire vissza szokott rúgni), zenét hallgattattam vele, könyörögtem neki, de semmi. A férjem mondta, h biztos mélyen alszik, de én mondtam, h irány a KH. A 20 perces út alatt 3x éreztem, mintha mocorgott volna, de már nem tudtam eldönteni, h valóban érzem-e. A szülészeten a nővérszobába mentünk, gyorsan elhadartam, h ki vagyok, és mit akarok. Ott helyben megnéztek babydoppal, szerencsére 2 mp múlva meghallottam Kismazsola szívverését és akkor a megkönnyebbüléstől majdnem kiment a lábaim alól a talaj.
A szülésznő nagyon kedves volt, mondta, inkább jöjjünk feleslegesen.
Lányok, én ezt az érzést senkinek nem kívánom!!!
kreiszi

Sziasztok!

Annyit írtatok megin, hogy nem tudok mindenkire reagálni(bocsi érte)
Kreiszi! Nekem az első gyerekek volt úgy hogy egész nap nem mocorogtak egyáltalán, és az volt a normálos...ez a baba egész nap megállás nélkül rugdal...ha nekem 2 órát nem mozdulna meg, asszem szívrohamot kapnék, és azonnal rohannék a kórházba mint Te. Már annyira "megszoktam", hogy folyton jár a hasam fel alá, hogy nagyon hiányozna, és biztos lenne valami oka.... :( Inkább tényleg 10X feleslegesen szaladjon az ember, minthogy 1Xnem, amikor kellene.

Macsek!Én gyes melett vittem Ágit annakidején bölcsibe, és mentem 4 órázni..... nem hiszem, hogy a Tgyás után nem járna gyed, mert bölcsis a gyermek....amúgy sem arra a gyerekre kapnád....Esetleg a bölcsiből helyhiány miatt passzolják ki a csemetét, mert hát anyuka úgyis otthon van. Fizetés után jár a Gyed, és köze nincs se ovihoz, se bölcsihez....
Tgyás meg szülés kiírt időpontja előtt egy hónappal már lehet igénybevenni....

Képzeljétek, a hétvégén valami történt a hasammal....mintha lejebb ment volna, mármint fenna gyomromnál nagyobb lett a hely, a hasam meg nőtt, csak lentebb került...nem korai ez még?
Már más is észrevette, hogy máshogy áll.... A gyerkőc meg az alhasamról áttért a köldököm nyomorgatásásba.....úgy látszik tudja mit utálok nagyon. :( Lehet megfordult és azért ilyen a forma?
Huh, oly rég volt már, nem emlékszem milyen volt az előzzőkkel. :)

Ladmon! Üdv itt! Tök jó hogy csatlakozol!

Jázmin! Én is emlékszem már, hogy írtál, csak jó régen!!! Jó tanulást!

Jövő 7en megyek dokihoz UHra, meg mindenre, mert ez a hét nagyon zsufi....amikor rendel mindig más progi van....Mikulás...egyebek... Már beindult a díszítgetés, levélírogatás Jézuskának, meg angyalkáknak, Gyertyagyújtogatás....imádják ezt a ygerekek, és úgy feldobnak vele. Viszont már nagyon várom, hogy lássam a kis pocaklakót, mit csinál odabenn, hogy fekszik, és jól van e minden. :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

julcsi79: örülünk h ismét itt vagy!! igen nálunk is amikor vzam ezen a szervi uh-on felfedezték h van ez a vesenagyobbodás és a szivnél 2 izom ami meg van vastagodva. aztán mondták h lehet génhibás lesz a gyerekünk mert ez a 2 dolog miatt ezt dobja ki a számitogép a korházban. de mi hiszünk benne h nem lesz semmi baj. most mindig kell mennünk ellenörzésre. röviden ennyi.

andus70: szegények!! de még jo h nagyobb baj nem történt. én is nagyon feledékeny lettem.

zsu83: nemcsak nálatok van sz.. idö. itt esik a hó meg az esö, jo kis latyak van. nem tudok még a boltba se elmenni, mert félek neki csuszok a kocsival a korlátnak. sajna ilyenkor nálunk a ,,pampán,, kicsit megáll az élet. de azt mondom inkább most essen és februárban ha jön a mentö akkor akadály nélkül lehessen száguldozni :D :D :D

elif: én is ezen gondolkoztam pont egyik nap h milyen hamar itt lesz. ti még elörébb is jártok kicsit mint én. itt a kari lassan, ott még aztán hogy fog repülni az idö. nem sok van már.

kreiszi: én is igy vok, inkább fölöslegesen menni de akkor megnyugszik az ember, minden rendben van.

szombaton megrendeltük a butort, matracot, ágynemüt. vettünk pár aproságot is. nagyon izgi volt. meg ajándékokat vettünk, nagyon elfáradtam. tegnap felraktuk a karácsonyo égöket. jujjjjjjjj nagyon szép. :lol: :lol:
már napok ota estére ugy felfujodok, mint egy lufi. nem tudom mit csináljak, pedig mozgok, nem eszek olyat. nagyon rossz. és sztem azért fájt/fáj néha még most is a hasam mert az andré nyom vmit. gondolta már talán a beleimet is azért fuvodok fel, meg még ki tudja mit ott bennt :shock:

Kép
Kép
nicko

Sziasztok!
Előkerültem(márha hiányolt valaki)!!Sajnos a gépünk lefüstölt és csak most sikerült rendbehozni....visszaolvasni lehetetlen.....
Megvolt a cukorterhelés és minden rendben....remélem mert csak szerdán megyek az eredményért :oops: .Pedig már múlthéten kedden levetettem. :oops:
A csontjaim égnek -fájnak az elindulás már nehézkes.... pedig még hol van a vége??!!Drága babónk nagyon aktív.....annyira megtud nyugtatni....
Üdv késöbb jövök.......

Kép
zümis

Ladmon: üdv, küldtem privit az elérhetőségről.

Voltunk bababörzén szombaton. Ahoz képest, hogy nem nagyon akartunk semmit sem vásárolni, képzeljetek el egy IKEÁS szatyrot teletömve :oops:

Vasárnap elmentünk a párommal táncolni, hát alig tudtam 1-2 számra beállni, annyira nem bírom már az ugra-bugrát. És nekem is szurkál, de nem tudom beazonosítani, hogy micsoda :?

Az első gyereknél még el nem tudtam képzelni, hogyan lehet 1 kisgyerek mellett "intézni" a terhességet. Utána azt nem voltam képes elképzelni, hogy 2 kisgyerek mellett hogyan lehet
:roll: De ha belegondoltok, régen az asszonyok 10-12 gyerekig meg sem álltak.... :shock:

Kép
kangu

készen van az André ,,megérkeztem,, képeslap. nem tudom h megjelenik e itt most a végén, ha nem felrakom a közösbe. nekem nagyon tetszik. ahol a szöveg van ott a másik oldalra jön az elsö készült foto. a leghátso oldalra lehet még kitalálok vmit.

Kép
Kép
nicko

na talán most ezeket meg tudjátok nyitni

Kép
Kép
nicko

nem tudom miért nem mükszik. ez az utolso proba, tényleg felrakom a közösbe. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
nicko

ezt a linket ami az utolsonál van meg tudjátok nyitni. bocsi nem vok egy nagy számitógép zseni :oops: :oops:

Kép
Kép
nicko

Julcsi: örülök, hogy újra közöttünk és már jobban vagy!!! :)

Zsu: a napokban konzultálok a nővéremmel a málnalevélteával kapcsolatban és majd megírom... Úgy rémlik, hogy a 34-35 héttől kell inni és naponta elég sokat, de akkor majd még pontosan megkérdezem tőle. Ő nagyon esküszik rá... Közben látom Andi tett fel róla infókat, de azért megírom, hogy a nővérem hogy alkalmazta.

Az UH eredmények alapján nálunk kismanó mindig kisebb volt majdnem egy héttel. Már az első ultrahang alapján is azt mondták, hogy kb 5-6 nappal kisebb, mint a számított kora és hát állítólag mindig a legelső ultrahang alapján lehet a legpontosabban meghatározni a baba korát. Szóval lehet, hogy sokan meg fogtok előzni minket.... :) Kíváncsi vagyok, hogy a jövő heti ultrahangon mekkorának fogják mérni...

Kreiszi: gratula Neked is a jó UH-hoz! :) Szerencsére úgy tűnik, hogy a vérnyomásom is rendben van mostanában, csak a pulzusszám magas még egy kicsit, de a párom szerint azért mert keveset iszom és hát ebben sajna van igazság... Fránya egészségügy!!!! Jól "megszervezi" a karácsonyunkat... :evil: 30-án tudunk hazamenni, ha a párom nem lesz teljesen hulla, mert előtte éjszaka ügyelni fog. 6-ig tudunk otthon maradni, ami tök szuper, csak sajnos addigra lezajlanak a nagy karácsonyi családi összejövetelek.... A párom ikertestvére viszont dec.25-re van kiírva, szóval amire hazamegyünk már valószínűleg láthatjuk Hannácska legújabb unokatestvérét... :)
Egyébként Én is voltam már hasonlóan, hogy valahogy nem mozgott a baba, amikor szokott, de én is azzal nyugtattam magam, hogy biztos nagyon mélyen alszik és aztán szerencsére így is lett... Azt hiszem a nagy izgalmak még tényleg hátravannak... :?
Az utóbbi időben meg annyira rögzült a napirendje a kisbabának és érdekes, hogy éjszaka általában Ő is velem alszik, a suliban meg velem németezik és jár keze-lába... :D

Panna
pandusika

Sziasztok Mindenki!
Megjöttünk Tatáról, hát az idő hagyott némi kívánnivalót maga után, de azért így is mindent meg tudtunk nézni, amit terveztem, még többet is. :lol: Sokat pihengettünk, nagyon jól éreztem magamat, olyan jó volt így hármasban hosszabb ideig együtt lenni.
Nilabali, köszönöm a segítségedet, a szállás teljesen rendben volt, párom üzeni, hogy a lehető legjobb helyet ajánlottad :lol:

Ladmon: Persze gyere, csatlakozni soha nem késő, remélem, már sül is nálatok Elif híres kuglófja :wink: , Esztinek biztosan ízleni fog.

Zsufi: Hol vásárolgattatok ennyi szépséget? Én hálóinget ma vettem, 1500 és 2200-ért. A januári topikban néztem éppen a most született kis Alexet,/aki meglepően nagy ahhoz képest, hogy ilyen hamar jött, nem?/ és ott ajánlotta az egyik lány a Sugár Skálát hálóing ügyben, ezért mentem oda. Kettőt is vettem végül.

Jázmin, sok kitartást és erőt kívánok a tanuláshoz, minden tiszteletem a tiéd, nem lehet egyszerű ilyenkor nem a babócára figyelni minden percben.

Eszter: Na, milyen volt a mai nap? Nagyon szerethettek a kollégáid, ha ilyen titkos ünnepséget szerveztek nektek, ez nagyon nagy dolog.

Lányok, ne csináljátok, hogy átcsúsztok mind januárba :shock: , itt maradok egyedül, mert nekünk nem hogy előrrébb, de egyre később írja a gép az időpontot. Csöppecske a szentem egy kicsikét :D .

Mi volt a mai uh-kon?
És a kórházban, Julcsi?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Mist, köszi :D már nektek sincs vissza sok :D az elemlámpázós módszer hogy működik? bevillogsz neki, és akkor arra fordul?

Zsufi, ez jó hír, egész sokat haladtatok akkor a beszerzéssel :) a hőmérő felirata klassz :lol: :lol: :lol: a keresztcsonti fájdalomra szerintem jógán tudsz a legjobb tanácsot kapni!

Ladmon, welcome :D bal oldalt fölül a legördülő menüt változtasd át segédletekről profilra, és ott van egy olyan rubrika, hogy aláírás. Aztán valamivel alatta van egy választókapcsoló, hogy mindig csatolja az aláírásomat igen/nem. Itt válaszd az igent :wink: a receptek hozzáféréséről megy a privi mindjárt.

Kreiszi, most még nem fura, azt hiszem, még nem fogtam föl teljesen, egyelőre olyan, mintha szabin lennék. Szerintem ha majd jövő héten se kell menni, kábé akkor tudatosul majd. Meg ma egy csomó mindent kellett csinálnom, így nem volt időm azon töprengeni, hogy jééé itthon vagyok :) (takarítás, pakolás, mosás, mosogatás, orvoslátogatás - hétvégén lusta dög voltam, ez éreztette ma a hatását :D)
Nem csodálom, hogy megijedtél!!! Adri baba is általában már fent van, mire én ébredek, eddig kétszer játszotta el azt, hogy még szundizott, és esze ágában se volt megmozdulni, de a zuhanyra akkor is felébredt, és nekiállt dolgozni. Kedves volt a szülésznő, és tényleg jobb inkább feleslegesen menni biztos ami biztos. És örülök, hogy minden rendben a kis csemetéddel :D

Kangu, azért a 10-12 gyerek esetén általában a legkisebbeket már a nagyok nevelték fel, nálatok ez még elég bajos lenne :lol:

Nicko, nagyon helyes a képeslap :D megnyílik ám a linkre kattintva :)

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Vannak jó híreim: A ciszta még kisebb lett, már csak egyrekeszes és nem telt már folyadékkal... :D Szóval javul a dolog és ma hazaengedtek végleg. Elvileg normális életet is élhetek ezután, persze csak óvatosan. Melónak vége, de tornázni lehet, nyilván azt is csak mértékkel. Kéthetente kontroll és bármi baj van, megyek be. Reméljük nem lesz!

Nicko: Sajnálom! Remélem nem lesz azért semmi komoly Andréval! Nagyon drukkolunk!
Az üdvözlőkártya nagyon édes, én már az elsőt meg tudtam nyitni. :)

Eszter: Milyen az otthoni élet???

Kreiszi: A Ti fiatok már ilyen korrektük tartja a napirendet??? Szerintem nekem nem tünne fel, ha két óráig nem mozogna a Bogyesz. Ő szokott csöndben lenni néha. De így ez tényleg elég riasztó lehetett... :?

Macsek: Én is örülök ám Neked, de sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre... :oops:

LkVerus: Nekem is mintha lejjebb szállt volna a hasam... Nagyobb is és süllyedt is kissé... De ez normális dolog, nem?

Zsufi: ha minden igaz, talán jövő héten már én is mehetek jógára... Szerintem a keersztcsonti fájdalomra az ott tanult gyakorlatok lehetnek jók, néha meg semmi... :? Néha annyira befájdul nekem, mintha egyértelműen tágulna ott lent. Akkor semmi nem segít, azt a pár órát túl kell élni... :(

Mindenkinek, aki ma megy uh-ra, megy a drukk! Írjatok majd.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsuzsi, szülés szempontjából lehet, hogy szerencsésebb is, ha csöpp a baba, nem? :lol:

Egyébként jó volt nagyon itthon tevékenykedni, de tényleg azt hiszem, még el kell hogy teljen pár nap, mire eljut az agyamig, hogy ez most nem egy hosszú hétvége :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi, éljenéljen, csak ilyen jó híreket hozz ezentúl is!!! :D azért még gondolok rád sokat, hogy minden rendben legyen!

KépKép

KépKép
stelly

Naaa, most azért szépen írtatok! :)
Köszi mindenkinek a pocakdícséretet! :D
Ladmon, örülünk neki, h te is csatlakoztál, végre gyűlnek a kiscsajok is. :wink:

Zsufi, költözés... Hát, a hét második felében esedékes. Ne is mondd,
előre félek... :? Holnap egy gyors UH, h Oli menetirányban van e már, aztán meg pakolás. :roll:
Úgy döntöttem, h inkább 3 nap alatt pakolászok össze, minthogy
meglegyen 2 alatt és megerőltessem magam. Szóval ha minden jól megy akkor szombaton átcuccolok. Pénteken elmegyek az "új" otthonba, és ott is segítek helyet csinálni a cuccoknak.
Szóval majd próbálok jönni, bár lehet h csak néha írok egy-egy mondatot. Ha minden jól megy jövő héttől már megint teljes
tagja leszek a topic-nak. :lol:

Gerendai Zsuzsi, ne aggódj, én is februárra tervezem a szülést. :D

Kép

Kép
gjéti

Na lányok itten vagyok....
Minden a legnagyobb rendben a kicsikém szivével.
Csak kicsit ki vagyok egy honappal elöre kellet idö pontott kérni.Igy kaptuk a dec. 1. 10-30 ra mindjár be is jutotunk 12-00 kor a rendelöbe. Párom kicsit már ideges volt megkell hogy mondjam már én sem voltam az a nagyon nyugot ember.
Kaptam kinagyitott képet a szivéről...
Nagyon örülök hogy minden a legnagyobb rendben....mindenkivel.
A pisi gyüjtés egy kész rémálom nem tudsz elmeni sehová mert vinned kell magaddal a tartott is. Nekem is nappalit és éjszakait külön kellet gyüjteni. Holnap megyek a dokihoz ami annyit tesz hogy 10-re megyek és ha szerencsém van 17-re végzek...
Ladmon jobb késön mint soha Üdv közötünk....
Nico nekem elsöre is sikerült megnyitni és nagyon jó a lap...
Na jó hosszú lettem de holnap este jövök az új hirekkel.../ezt vehetitek fenyegetésnek is /
Pusz Rita

Kép
háfi

Sziasztok!

Hát kezdem a rossz hírrel, tegnap este óta elkezdtem kicsit keményedni :( , ma is keményedtem az uh alatt, így az uh-s orvos javasolta a Magne B6-ot napi 3*1-et! Remélem nem lesz semmi gond velünk se! :roll: Jövőhét hétfőn meg nőgyógyász, hát majd meglátjuk ő mit javasol! :roll:
És a jó hírek: uh-n minden ok volt, persze Bencus takarta magát ahogy csak tudta, pedig fent volt végig. A doki viszont nagyon lelkiismeretes volt, bosszantotta, hogy nem lehet jó képeket csinálni Bencusról ezért kiküldött sétálni minket, és elküldött csokit venni! Mondtam a dokinak, hogy elvagyok tiltva a csokitól, erre ő megszólal hogy akkor felírja nekem most kivételesen receptre! :lol: Miután visszamentünk, annyit sikerült elérnünk, hogy Bence szemét, és orrát láthattuk, ennyire volt hajlandó! Én már kezdtem beletörődni, hogy kész ennyi volt! De képzeljétek, a doki felajánlotta, hogy holnap egész nap ott lesz a Diagnosztikai központba, menjünk vissza, igyak előtte kávét, csokizzak be, és ő ingyen mégegyszer csinál 4d-s vizsgálatot Bencusról! :lol: Annyira rendes, szóval én csak mindenkinek ajánlani tudom a Timmermann dokit! Azért holnap viszünk neki ajándékba valami jó italt! :lol:
És nekünk is szép nagy lesz Bencus, most 2100g-ra becsülték :shock: , így pont két héttel nagyobbnak számít a koránál! És már befordult menetirányba!

Elif: Továbbra is vigyázz nagyon Magatokra!
Nekem is van adventi csokis naptáram! :wink: :lol:

Mist: Az elemlámpázós módszerről mit lehet tudni, én még nem hallotam róla!? :oops: :)

Zsufi: Örülök, hogy ennyi mindent sikerült vennetek a hétvégén! :)

Andus: Köszönjük a teás infót! :)

Ladmon: Üdv a csapatban! Gratulálok a lánykádhoz! :lol:

Kreiszi: Akkor én se vagyok olyan messze tőletek, én meg Csepelen lakom! :D
Igazad volt, hogy bementetek a kórházba, a helyedbe én is biztos bementem volna, inkább feleslegesen menjen be az ember, mint hogy baj legyen!

Zümis: Örülök, hogy minden ol veletek! :)

Kangu: Akkor megérte kimenni a bababörzére! :wink: :lol:

Nicko: A képeslap nagyon édes! :lol:

Panna: Neked is köszi előre az infókat! :)
A pulzusom sajna még nekem is magasabb mindig, és nekem is sok folyadékot kell/kellene innom! :roll:

Zsuzsi: Gondoltam is rátok hétvégén, hogy nem a legjobb időt fogtátok ki. :? De örülök, hogy így is ilyen jól éreztétek magatokat! :lol:

Julcsi: De örülök, hogy ilyen jó híreket hoztál! :lol: Csak így tovább!!!! :lol:

Gjéti: Csak óvatosan a költözködésnél, ne terheld túl magadat!

Háfi: Örülök, hogy minden rendben van a baba szívével, látod mondtuk, hogy minden ok lesz! :lol:
zsu83

Most jut eszembe, mindjárt itt a hétvége, és a 2in1 akció. Lesz valami találka, és ha igen, mikor? Ha jól emlékszem, mintha Julcsi kezdte volna el szervezni. De persze most, hogy így alakult a dolog, át kellene tőle venni... :P

Zsu: Sajnálom a keményedést, nagyon rossz lehet. Hány mg Magnézium van a Magne b6-ban?
De hogy ilyen rendi legyen a doki, ez kivételes. Remélem, Bencus is értékeli az igyekezetét, és engedi magát kicsit megkuksizni holnap. De aztán gyere ám a szebbnél-szebb képekkel róla!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Julcsi! Örülök a jó híreknek, a tornát azért gondold át még egyszer. :)

Zsu!
Nekem is többet keményedik a hasam az utóbbi pár napban, szedegetem is a Magne B6-ot. Persze a 30. hét után már abszolút normálisak a méhösszehúzódások egy bizonyos szintig. Tényleg rendes a doki, ismerek olyat, aki hozzá jár, és ő is nagyon dicsérte.

Háfi, jó, hogy minden rendben nálatok, a hírek azért kárpótoltak a várakozásért. :D

Az elemlámpázás lényege, hogy manó kíváncsi a fényre és elvileg szeretné közelebbről megnézni magának a has alsó felét is. :lol: Állítólag ez is egy működőképes megfordító módszer, hát majd jövő héten kiderül.

Ladmon, sohasem késő a csatlakozás, ez egy nyitott topic, bár ahogy látom, nem mindegyik ilyen :? .

Kép
mist

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a drukkot, megígérem Mist, nagyon óvatos leszek... Igazad van, meg a férjemnek is, ak tegnap egész este truccolt velem, mert szerinte nem veszem a helyzetet elég komolyan, pedig egy hete még hogy meg voltam ijedve... :oops: Lehet, hogy van kis igaza, szóval alaposan veszek le a pörgős tempóból...

Ladmon: Én is köszöntelek szeretettel, várjuk a Kiscsajokat is! :D Mesélj Magadról!

Zsu: Miért is nem ehetsz Te csokit? Feltehetően erről az infóról is lemaradtam...

Háfi: Örülök, hogy minden rendben!

Iricc: A Te Milosod is meg fog már érkezni januárban, nem? Szóval Erika Sanyikája és Milos már biztosan közöttünk lesz az év első hónapjában. :) Már nagyon várjuk!!!

Gjéti: Gördülékeny költözést kívánok, nehogy megemeld Magad! :wink: Tényleg, Te még vizsgázol januárban a tantárgyaidból???

Gerendai Zsuzsi: Én szívesen találkozok mindenkivel pénteken, aki szeretne és van ideje. Csak egy rövidebb időre, délelőtt, aztán jövök haza pihenni... Gondolom Elif nem nagyon tud most csatlakozni, de reméljük legközelebb már igen! :) Kijelölhetünk egy helyet és időpontot, benézhetünk a boltba és ihatunk egy kávét/teát a közelben, vagy amihez kedvünk van. Végső soron ez nem igényel nagy szervezést... :D

Hajni: rég hallottunk Rólad, ugye minden rendben???

Lányok, olyan jó itthon!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ladmon: mi mindig örülünk az "új" kismamiknak, légy üdvözölve. :) Remélem azóta már hozzájutottál a recepthez. Kezdek mostmár nagyon büszke lenni rá... :lol:

Julcsi: tényleg csak óvatosan! Sajnos ahogy írod most nem mehetek a talira, pedig már annyira vártam :(, na de majd egyszercsak... :)

Háfi: tudom, hogy ez ott nem feltétlenül így tűnt, de ezért az eredményért megérte várakozni. :)

Zsu:
nagyon belehúzott Bencus, aztaaa 2100 g, nem semmi. :) Nagyon jófej a doki, várjuk a képeket! Mi ez a csokitilalom? Nálunk most apóca osztja be az édességet, de szerencsére nem hagy éhezni :D, viszont így 1 tábla csoki helyett csak 2-3 kockányit eszek egy nap, ami nagy haladás, és jó játék a kunyizás :).

Nicko: aranyos a lap, én is készülök talán valami hasonlóra, még meglátjuk... csütörtökön mindenesetre adventi koszorú készítés van tervben, már az eszközök nagyrésze megvan (anyu tegnap beszerezte, éppen kiegészítjük egymást, ő el tud menni boltba, és meg megcsinálom a koszorúkat, mert ő még mindig csak egy kezét tudja használni), a többit meg barátosné hozza. :)

Stelly: a nagy szabadságban lassan te is kreatívkodhatnál, nem? :wink:

Kép
Kép
elif

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?