Sziasztok!
Köszi kérdésetek, jól vagyok a körülményekhez képest, egészen jól viselem. Biztosan a tudat, hogy már másról is kell gondoskodnom, ad erőt, hogy minél hamarabb gyógyuljak, és gyógyulok is!!!!!!!!
Holnap megyek vissza varratszedésre, de amúgy szerencsére nem fáj, csak még hason, meg oldaltfekve nem megy a fekvés. Jah és persze Marciemelgetés sem megy sokáig

SAJNOS! Pedig elég nyüszöri a héten, lehet érzi nem én foglalkozom vele, hanem anyu, és hiányol
CSiri: Örülök, hogy nem mondott a doki semmi rosszat nektek! Biztos ügyik lesztek és tudtok rá vigyázni míg el nem múlik!
A képek pedig szupijókk!!! És a cipő is!
A babamenüvel én is épp a minap voltam gondban, már nem tudtam mit kitalálni. Szegénykémnek nem akarom, hogy uncsi legyen. Én még nem merek neki mindenfélét adni a sajátunkból, de az utóbbi időben a déli menüje:
- csirkehusi+s.répa+burgony
- csirkehusi+burgi+cékla
- csirkehusi+spenót+burgi
- csirkehusi+sütőtök+s.répa+burgi
- paradicsom+burgi+cs.husi
- brokkoli+cs.husi+burgi
- cs.máj+burgi+s.répa
és ehhez hasonlók. Szóval én ezeket variálom, és ha tehetem a hozzávalókat a mi levesünkben főzöm meg. Ennyi, nem túl bonyolult a mi menünk, de várom a jobbnál jobb ötleteket!
Márti: hogy vagytok? ÚGy sajnálom Kristófot! Sok-sok gyógyítópuszit küldök neki!!!!! Kitartás!
Én nem tudok segíteni köhögés témában, egyenlőre még nem volt ilyen nálunk, legalábbis amolyan komolyabb!
Jah és még azt akartam írni, hogy az én hajam is még mindig hullik, de már nem olyan vészes, mint az elején. És szerencsére a szemem a régi, még hátul is van (a férjem szerint

).
Piri: nálunk is van még mindig kipisilés a pelusból, bár ált. csak akkor ha az a fránya pampers van rajta(jól írtam olyan furán néz ki így leírva

), de ha liberoba teszem akkor nagyon ritkán folyik ki neki! Ötlet: