Nekem nem használ a Quarelin... Zsuzska és mi van akkor, ha (tényleg csak ha) az első beültetés nem sikerül? Akkor visszamész dolgozni és akkor rúgnak ki?
Nem tudja.Na mindegy majd holnap okosabb lesz.
Na itt van nektek karácsony.
Én már egy két hónapja mondom L-nek,hogy minket valaki elátkozott.És nem hisz nekem.Tessék.
Na megyek majd holnap de jövök.Puszi.
Nem én rakom össze! Az óra adott, a srác megcsinálja a képet és összerakja! De ezt gondolom otthon is meglehetne csinálni, de nincs olyan programunk se amivel így összetudnánk hozni egy képet!
Ne mondd, hogy elátkoztak, Márti! Pozitív hozzáállás, Márti! Mindig a pozitívat mondd és azt is fogod vonzani! Sose negatívat, ne, ne, ne! Menj, de csupa szépet mondj és gondolj, ne rosszat, ne hívd a rosszat!
Állati jó, Szilzi! De órás csinálja vagy informatikus? Totál hülye vagyok?
Benó, ezt egy gyorsnyomdában csinálják a tescoban. Mindenfélét csinálnak, megtudod nézni a www.amalon.hu oldalon! Nálatok is biztos van olyan nyomda, ahol polokat nyomnak meg naptárakat csinálnak hozott képből.
Szerintem a Királyfinak tudnia kell az ilyen varázslatokat. Biztos tudja is.
Értem, Szilzi. Mi kisváros vagyunk, nálunk ilyen nincs, biztos. Nem baj, majd kapnak mást. Az a lényeg, hogy a tiétek klassz legyen, majd fényképezd le.
Nyugi Benó ettől nagyobb kakiba is voltunk már a mikor albiba laktunk és összetörték a kocsit a kórházba.
Akkor igazi kakiba voltunk.
Jó megpróbálok pozitívan gondolkodni
Gy. még nem jött haza, elment a Petivel egy boltba (valami sportbolt, utálom az olyat), meg a nagymamához, akinek ma van a névnapja. Még nem taliztam ma vele. Én meg a Camponában voltam az Andival, vettem apró hülyeségeket, de egy jót is vettem, egy karácsonyos mécsestartó formát, amibe gipszet kell önteni. Olcsó ajándék.
Szegény, ezen fog biztos agyalni éjszaka. Én is vettem ilyen 50 db-os MagneB6-ot, képzeld (vagy legalábbis azt gondolom, olyat vettem, piros a csomagolása), mert reggel elfelejtettem elvinni, és inkább kimentem, vettem egyet, úgyis elfogy majd az is. És az Elevitet szeded, vagy olykor-olykor?
Ma bevettem heti 2x szedem.
Múltkor raktál fel ide ilyen kreatív ötletes könyvet csak elfelejtettem elmenteni.Ha emlékszel rá rakd már fel még egyszer.
Hát még fáj neki. A kék zöld foltok már besárgultak.De csúnya törése van,egész háztetősre összecsúsztak a csontjai. Helyre rakták őket, de most is púp van a törés helyén.
Ja, még egy ötlet jutott eszembe, Márti. A DM-ben vannak kis úti adagok mindenből (tusfürdő, fogkrém, önbarnító stb.), és kb. 200 Ft-ba kerülnek. Ilyet vettem anyuéknak (valamit, már nem tudom), és majd ezt kapják. Kicsi, aranyos.