rilla,
sajnálom a negatív tesztet, de azért egy kis remény még maradt, teljesen ne add fel, és az utrót semmiképpen ne hagyd abba!
Nekem már a következő ciklusban betették a fagyikat, de ehhez két dolog kellett:
1. hogy a szervezet visszaálljon, és a petefészkek "visszamenjenek" a stimu után - ez nem tudom, pontosan mit is takar, de UH-al állapította meg Szűcs, hogy okés, és hogy ettől akár lehet rögtön is
2. hogy legyen abban a hónapban spontán peteérés, ehhez kb. a 10-11. nap kellett menni UH-ra (mindenképpen még a félidő előtt ugye), és mivel volt, vissza is kaptam őket.
Na meg persze - ahogy witch is mondja - 100 E Ft kell még hozzá, mert ez így csak OEP támogatás nélkül megy. Ha kell az OEP-tám. is, akkor csak 3 hónap múlva lehet - és ráadásul még egy elfogy az összesen 5 támogatásból. Viszont akkor ingyen van. Mindezt ott is el fogják mondani, és ti majd választhattok.
Ha mehet a fagyi, és van tüszőérés meg minden, akkor UH-al nézik a repedést - mivel nekem ez hétvégére esett, amikor nem tudták nézni, ezért kaptam tüszőrepesztőt, hogy kiszámíthatóbb legyen. De ez nem szükségszerű: pénteken még nem repedt meg, és mivel hétvégére várható volt, hát az injekcióval "szabályozták" egy kicsit, és kedden kellett mennem utána a beültire.
Mikor bemész, kiderül, hogy felébredtek-e, és ha igen, akkor kifizeted a 100 e-t. Aztán beteszik, és terhes leszel
rony,
milyen jó, hogy megint volt ugyanattól!!
szerintem ne izgulj a lépcsőzés miatt - ahogy dita is mondta, spontán terhességnél sem csinálnak ebből problémát.
Lombiknál az ember minden elképzelhető óvintézkedést megtesz, mert kevés az összes lehetséges próbálkozás, és rohadt sokba kerül darabja. De igazán azt hiszem, nem ezeken múlik...
Inszemnél meg végképp minden úgy történik, ahogy a természetes terhességeknél, ráadásul - ha jól értettem - 2 teljesen egészséges ember anyagából készül nálatok az inszem: ennek sikerülnie KELL előbb-utóbb, mindenféle extra életmódváltás nélkül!!
Csak bízzál