A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Orsi, Bikmakk!
Na, az ilyen hírekért érdemes ide elnézegetni még hétvégén is!!!! Amikor olvastam és láttam a pozitív tesztet, fülig ért a szám, olyan jó érzés olvasni, hogy sikerül/sikerülhet a dolog. Tulajdonképpen ez viszi előre az embert annyi reménytelenség után.
Nagyon vigyázzatok magatokra meg a csöppségekre. Örülök, hogy ilyen jó dolgok történtek Veletek. :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Orsi és Bikmakk!

Milliónyi gratula mindkettőtöknek!

Nagyon vigyázzatok magatokra és gondoljatok arra, hogy jövőre már kicsit többen lesztek karácsonyra :D :D :D :D :D :D :D :D :D !

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Sok puszka Timi

Kép
gyorfitimi

Bikmakk

HCG szintek transzfer után:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

dita75

dita, köszi :)
bikmakk

orsi,bikmakk: Ezer gratula és reménykedjünk benne, hogy minden rendben lesz. Annyira jó nektek. Irigy-irigy.

Én nem tudom velem mi van, de napok óta annyira kívánom a savanyúságot, hogy majd megbolondulok érte. Remélem ez jelent valamit és sikerül spontán. (De az is lehet, hogy annyira szeretném, hogy produkálom a dolgokat. :) )
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Nehogy higgy azoknak akik azt mondják az elején nincs kivánósság, én a beülti utáni 3. naptól 2-3 hétig minden nap tartármártást ettem... :lol:
Szorítok :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok! Orsi, Bikmakk gratulálok nektek, és kívánom, hogy ez megmaradjon, és sikeres lehessen, és jövőre már együtt ünnepeljétek velük a karácsonyt és a mikulást is.

Én majd 11-én megyek vissza beszélni arról, hogy van-e esélyem az ünnepek miatt a 2. beültire január elején, vagy hogy legyen. Reménykedek :)

Bikmakk! Te mit csináltál másképpen, mint korábban? Mivel lehet szerinted segíteni a sikerességet?

Boldog mikulást mindenkinek!
remény73

remény,
most teljesen másképpen csináltam, mint eddig (bár lehet, hogy kevesen követnének...): nem feküdtem egyáltalán, és 6 nap után visszamentem dolgozni. Utánaolvastam, és kiderült, hogy a fekvésnek nincs jelentősége. Persze nyilván kímélni kell azért magadat, azazhogy: kb. 3-4 napig nem BKV-ztam (ráz), 2 napig nem másztam lépcsőt, utána is (és mostanáig is) max. 2 emeletet egyszerre. Nem emeltem meg semmilyen nehezet. Kábé ennyi.
Azáltal, hogy dolgoztam a második héten, a figyelmemet teljesen eltereltem, és nagyon keveset gondoltam a témára. (Folyton el is feledkeztem, hogy kímélni kell magam, és észrevettem, hogy megint milyen "sietősen" jövök-megyek a munkahelyemen a folyosón.) Megerősítettem a hitemet abban, hogy előbb-utóbb BIZTOS sikerül, ezért nem annyira fontos, hogy éppen melyik próbálkozásnál: ha nem ennél, hát majd egy másiknál.

Ilyesmi. (De titkon azt gondolom, hogy a hatching volt a lényeg: ez is egy eltérés volt most a többitől).
De hát még azért korántsem végleges a dolog, bár nagyon reménykedem...
Az első UH dec. 17 vagy 18.

Drukkolok, hogy lehessen beülti januárban!!
bikmakk

Sziasztok,
tagnap már nem tudtam jönni,mert dolgoztam,de köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.

Bikmakk óriási gratula neked!Biztos nagyon boldog vagy!Vigyázz magadra!

Persze ma reggel is teszteltem és ez így fog telni pár napig,de bennem van azért a félsz.Már kezdeti tüneteim vannak,de még nem tudok megnyugodni.
Én most hasonló elven működtem,mint Bikmakk,mert óvatosan de tettem vettem.Ja és mázsa számra ettem a savanyú káposztát.Mindenhez!
Anyukám ma hozza az utánpótlást,de még nem tudja a jó hírt!

Mindenkinek további szép hétvégét kívánok!

Orsi
orsiborsi

Orsiborsi,Bikmakk!!!!!Hatalmas gratula!!!!!!!!!!Nem jelentkeztem regen,de mindenkinek szurkolok!!!!Rilla!Remelem majd te is jo hirekkel jossz,es sorban minden topik lako!!!!Udv Mindenkinek Zoe
zoe33

ORSI,BIKKMAKK!

Ugyan még csak halkan,[size=18] DE NAGYON NAGYON GRATULÁLOK! [/size] Ügyesek voltatok.
Szerintem tök mindegy, hogy mit csináltatok és mit nem, a lényeg a + teszt!

Remény!
Mindenképpen írj, hogy mit mondtak a január eleji beavatkozásokról, mert én 18-a körül megyek a BMC-be elkezdeni az inszem előtti dolgokat és az 1. inszem nekem is kb. január 2-3 körülre esik! Nagyon remélem, hogy megcsinálják!

Kép
akire79

Sziasztok!
Óóóó, látom lesz utánpótlás a másik topikba!!! :lol: Gratulálok lányok!!!!! Szép kis Karácsonyi ajándék ez Nektek! :lol: :lol: Nem is kívánhatnék szebbet a többi lányzónak! Mindenkinek megy a drukk!!!!

Kép
kira76

Bikkmakk, Orsiborsi,

nagyon nagy gratula:))
Biztos én is minden nap csinálnék teszteket:)

Puszi nektek és vigyázzatok magatokra:)

Babszi, akkor nem BMC-s mondta, hanem egy páciens?

Mindenkinek puszit és babásodást kívánok,
swanny
swanny

Lányok, még egy kérdés eszembe jutott:
hatchinget csinálnak első beültinél is vagy csak fagyibabáknál,
puszi
swanny

swanny,
hatchinget tudtommal akkor csinálnak, ha a biológus úgy látja, hogy túl vastag a burok. Ez lehet frissnél is akár. Fagyisnál ez gyakoribb szokott lenni, de a hatchingre a közvetlen ok nem az, hogy fagyis, hanem az, ha túl vastagnak látszik. (Nekem legalábbis ezzel indokolta a biológus, amikor megmutatta a fagyikat a monitoron).
bikmakk

Swanny!
A lány most lesz BMC-s.
És a BMC recepciójáról mondta neki ezt vki. :?

A jó eredményekhez gratulálok!!!!!!!!!!!!

babszika

Aki velem volt egy napon beültinél, annak sikerült, és ő is egyik nap túrót, másnap savanyú káposztát evett, szülei azzal tömték. Ezek szerint a káposzta is segíthet?

Nekem az első alkalommal az egyiknél volt burokvágás, mert vastag volt, de sajnos így sem sikerült.
Bikmakk drukkolok neked, és reménykedem valamikor nekem is sikerül.Párom már tegnap is mondta, hogy látott egy babát és annyira édes volt, mikor lesz nekünk is, de csak azt tudtam mondani, remélem egyszer nekünk is sikerül. Sajnos feszült vagyok, és ezen tudom kellene változtatnom, de talán ha tiudom, hogy sikerülhet a január elejei beülti, talán kicsit megnyugszom.

Szép estét mindenkinek.
remény73

Sziasztok!

Lányok!
Nagyon örülök hogy így karácsony előtt felpörögtek az események és ennyi jó hírt olvashattam!
A többieknek, akik még az inszem, leszívás, beülti, eredményhírdetés előtt állnak nagyon drukkolok hogy minél többen tehessétek a pozitív tesztet a karácsonyfa alá!

Kép
vucuska

Orsiborsi, Bikmakk
Nagyon-nagy Gratuláció Nektek :lol:
Vigyázzatok Magatokra!

Lányok
Mindenkinek mennek a drukkok!!!

Minden jót kívánok!
Noki

Kép
noki&potyi

Orsiborsi, Bikkmakk!
Gratulálok!!! :D

Kép
Kép
vuki124

Swanny!

Itt elolvashatod, hogy milyen eljárás a hatching, és milyen esetekben végzik el mindenképp.
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?cid=45506&id=99

Kép
nika28

A Forgácsban egy lánynak első lombikja volt és elsőre hachinget csináltak neki, igaz nem sikerült sajnos! :cry: Gondolom ott vmi más problem lehet! :roll:

dita75

Sziasztok,

köszönöm az infót:) Tündérek vagytok.

Én meg kicsit ideges, gondoljatok rám szerdán.

Remény, sportolsz valamit? Van valami hobbid, ami le tud kötni? Tudom, nagyon nehéz, de jó ha el tudod terelmi a figyelmedet:)

félve kérdezem meg:

Jön valaki szerdán?

puszi,
swanny - a másik ideggombóc:)
swanny

remény,
nem hiszem, hogy a savanyúságnak lenne jelentősége.
A fehérje is inkább azért van, hogy az esetleges túlstimulálódás következményeit akadályozza - ezért aztán én most a legutolsó beültminél, ahol ugye nem volt stimu, mert fagyik voltak, nem is ettem különösebben sok fehérjét (az előző hónapban már elegem lett a sok túróból...) - és tessék, akkor sikerült. Szóval nekem valahogy tényleg az vált be, hogy nem csináltam SEMMI extrát az szokványos életvitelemhez képest (kivéve azt a néhány dolgot, ami megerőltetne: futás a busz után, emelés, lépcsőzés).
Higgyél benne tényleg, hogy sikerülhet, mert én most annyira bele voltam fásulva, és túl rövid volt ez az idő lelkileg, hogy a múlt hónapban volt a sikertelen beülti, és most rögtön még egy, nem is akartam rágondolni, fényképezőgépet is elfelejtettem vinni a beültire, és amikor vártam az eredményhirdetésre, akkor arra gondoltam, hogy EL SEM TUDOM képzelni, hogy nekem ez sikerülhet, és egyszer én lehetek az, akinek jó hírt mondanak. Több, mint 30 sikertelen ciklus, ezen belül 6 sikertelen inszem és 2 lombik után elképzelhetetlennek tűnt, hogy velem is megtörténhet.
És tessék.
Persze még az elején vagyunk, és bármi történhet (és kérlek, drukkoljatok továbbra is, hogy megmaradjon a pindur), de már elindult valami, és ilyen még sosem volt!!!!
Szóval csak annyit akarok mondani, hogy bárkinek, és főleg BÁRMIKOR sikerülhet, úgyhogy fel a fejjel, és élvezd a mindennapokat addig is!!! Itt a színházi és koncertszezon, könyvek, ajándékvásárlás, mézeskalácssütés, stb. És a baba tudni fogja, mikor kell jönni... :)
bikmakk

Bikmakk: nagyon szépen írtál, megérintett nagyon. Hüpphüpp. Gratulálok Neked! Nagyon gratulálok, élvezd minden egyes másodpercét és csak nyugodtan! :-)

Orsi, Téged pedig rendesen megkönnyeztelek... egyfajta sorstársak voltunk eddig, és Neked most sikerült... szívemből kívánom, hogy boldog, egészséges várandósságod legyen, és semmi, de semmi baj ne legyen a picurkáddal! Sőt: biztos, ogy nem lesz. Nagyon boldog lehetsz, nagyon jó dolog történt Veled! Emlékszel, mit mondtunk? Hogy kell Neked még egy kis idő... és kikényszerítette a szervezeted, és lám: megérte. :-) :-)
Titokban pedig azt kívánom, hogy legyünk most is sorstársak, ezúttal csak a jó dolgokban...
edóra

Edóra,
Most Te jössz hétvégén,sokat fogok drukkolni és köszönöm nagyon...
Úgyis tudod mit!
De jó lenne!Pont egy hét eltéréssel volt az inszemünk.Én csütörtökön kezdtem először arra gondolni lehet,hogy mégis sikerülhet,addig úgy tettem mint Bikmakk.Dolgoztam,teltek a hétköznapok és nem görcsöltem rajta.Annyi mindenen múlik,na persze én sem emeltem és nem hebrencskedtem.Amúgy tudok szeleburdi lenni.
És mi tényleg sorstársak voltunk eddig,így rajtad a sor!Drukkolok!
Csütörtökön megyek a BMC-be Utro-t íratni és akkor fogok tesztelni is ott.Nem mondom nem izgulok,de próbálok nyugodt maradni!
Most minden rendben kell hogy legyen!Nem élném túl még egyszer!

Puszi
Orsi
orsiborsi

Swanny, én nem sportolok, igaz most egy kicsit lehet nem ártana fogynom, mert néha az az 1-2 kiló ami rám jött jó lenne, ha nem lenne. Ha terhesen lenne ez, lehet nem zavarna :)
Van egy hobbim, a keresztszemes hímzés, ezzel foglalatoskodtam, míg itthon voltam, de sajnos ezek szerint ez még kevés volt. Most arra gondoltam majd többet nézek TV-t, DVD filmeket, meg nem is tudom.
Sajnos a munkahelyemen elég nagy év végén és év elején a stressz, meg több mint 1 óra az út oda, így azt hiszem nem merném bevállalni az utazást.

Bikmakk én továbbra is drukkolok neked, hiszen egy a dokink és biztató, hogy sikerülhet. Annyira akartam, hogy sikerüljön, beszélgettem velük, de valahogy ez kevés volt, vagy túl sok nekik. Pedig azt hittem lelkileg nyugodt vagyok és a babók döntenek maradnak, vagy nem, és döntöttek....

Remélem lányok nálatok úgy döntenek élni szeretnének...

Edóra gondolok rád, neked is sikerüljön.

puszi mindenkinek, és mennek a drukkok
remény73

Sziasztok lányok!

Akire mondta, hogy jöjjek, mert jó hirek vannak!!!!!:) Hát szivből örülök!!!! GRATULÁLOK NEKTEK LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most aztán beindult a babaeső, a karácsonyfán sok pozitiv teszt lesz:)

Mindenkinek kivánok mielőbbi babásodást! A kismamiknak jó pocinövesztgetést!:)
babu69

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, hogy én is jó hírt hozzak, erre azt látom , hogy a miénknél sokkal fontosabb dolgok történtek itt péntek du. óta.

Orsika, Bikmakk, Jutta!

Szívből gratulálok és boldog babásodást kívánok nektek!
:) :) :) :) :)

Nagyon örülök nektek! :)

Bikmakk! Ne aggódj a HCG miatt, ismerek én olyan kismamát, akinek nagyon-nagyon kevéssel indult (kevesebbel, mint neked) , mégis boldog kismama és gyönyörű kislánya fog születni hamarosan! :wink:
nellike

Edóra,
köszönöm, és nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön! Mikor is derül ki? Még egy hét, ugye?

remény,
jól csináltad, Te mindent megtettél, és amikor itt lesz az ideje, akkor jönni is fog a babó!! Most ez a hónap hamar el fog repülni a Karácsony miatt, és utána - reméljük - már jöhet is egy újabb próbálkozás. És előbb-utóbb biztos, hogy sikerülni fog!! Annyi mindenkinek sikerül, gondolj arra a sok-sok fényképre a falon a BMC-ben!

Orsiborsi,
nagyon drukkolok neked, hogy továbbra is minden rendben maradjon.

babu,
köszi gratulációt, de még csak halkan....
Te hogyan is állsz?

swanny,
kis ideggombóc :)
Ne nyugtalankodj, légy vidám légy :D
Mi is történik most épp veled? (nem vagyok eléggé képben, pedig nagyon igyekszem)

Én szombaton - amikor meg kellett volna jönnie - reggel megcsináltam életem első pozitív tesztjét - noha már egy napja tudtam, hogy sikerült, de mivel még ilyet sosem láttam, muszáj volt meg is néznem. Nagyon-nagyon halvány volt, de ott volt, és azóta folyton azt nézegetem... Ma délután csináltam még egyet, és az most sokkal-sokkal erősebb volt, és ennek úgy örültem, mert ez egyáltalán nem reggeli vizeletből volt, sőt, 1 órával előtte is voltam a mosdóban, és én ebből arra következtetek, hogy nő az a baba, és növeli a HCG-t (remélem, igazam van).
Lányok, nagyon drukkolok mindenkinek, aki babásodásra vár!!
bikmakk

Ja, a mi dolgunkat meg nem mondom, bár ez most kevésbé nem lényeges. :oops:

Ma voltunk uh-n és a harmadik babó ugyan még ott van, nőtt is 4 mm-t az elmúlt két hétben, de már nem él, úgyhogy nem lesz szükség beavatkozásra! Azért nagyon féltünk tőle, mert ha magától nem rendeződött volna a dolog , pont a két ünnep között lett volna a redukció és az megkeserítette volna a karácsonyunkat rendesen.

A másik kettő közül a nagyobb 22,5 mm, a kisebb pedig 20 mm. Mindkettőnek mindene megvan, annyira megható volt látni, hogy emberi alakot öltöttek és látszott a kis kezük, lábuk, sőt a popsijuk is! Az egyik babóka fejjel lefelé, a másik farral lefelé fekszik és mindkettő szíve szépen pulzál! :) Nagyon boldogok vagyunk!

Viszont a BMC-ből kiraktak minket , mert rendeződött a harmadik baba sorsa , ez pedig olyan rosszul érintett, hogy hazafelé sírdogáltam is emiatt. :cry: Sosem gondoltam, hogy ez így lesz egyszer :?
nellike

Nellike, köszi a bíztatást.

DE NEM ÍRTAD MEG A JÓ HÍRETEKET végül!
Mi az???

puszi
bikmakk

nellike,
az, hogy kiraktak, azt jelenti, hogy egy rendes, átlagos kismama vagy, ami azért elég jó hír.... :)

Örülök, hogy szép lesz a Karácsonyotok!

Ez az emberforma baba nagyon jól hangzik! Bárcsak, bárcsak.... :)
bikmakk

Nellike,
az idő és a sors eldöntötte a harmadik csöppség életét.Én a tesvérkéi és Te miattad azért megkönnyebbültem.Így könnyebb lesz.
Az hogy nem kell oda többet menned tényleg nem baj,de szerintem annyira a mindennapjaink részévé váltak,hogy furcsa elsőre.
Aztán elkezdessz a saját dokidhoz járni,látod ahogy fejlődnek a babák a pocakodban és elmúlik ez az érzés.Átveszi más a helyét!
Nagyon vigyázz magadra!

Puszi
Orsi
orsiborsi

Sziasztok Lányok !

Köszönöm Nektek a drukkokat, remélem elértek Hozzám !....csütörtökön megyek a BMC-be és akkor tudom meg az eredményt, már nagyon izgulok, de szerintem holnap tesztelek egyet !
A 13. napon már valós eredményt mutat a teszt ?

BIKKMAK ! ORSIBORSI !
Végre-végre !!!! Szívből gratulálok Nektek ! :D :D :D
Ez igazán szép Karácsonyi ajándék Nektek !! :lol:

Ronyka !
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de a 3. úgyis fog....a női megérzések mindig bejönnek ! :wink:

Swanny !
Ha holnap lesz eredményed, akkor tesztelsz ma ? ++++++
Ilyenkor csak vérvétel van, vagy vizeletet is kell vinni ?

Edóra !
Nálad mikorra várható az eredmény ? +++++++

Remény !
Drukkolok Neked nagyon, hogy a fagyis beülti sikerüljön !!!
Én is csütörtökön megyek a BMC-be !

Nellike !
Hála égnek, hogy az élet megoldotta a 3. babácska sorsát !
És inkább örülj, hogy kikerültél a BMC-ből ! :wink:

Babu, Zoe !
Hogy vagytok ?

Babszika ?
Mikor kezdtek ?
rilla_

Rilla!

Hogy érzed magad? :roll: Drukkolok csütörtökre!

Szerintem egyébként az az oka annak, hogy rossz volt eljönni tegnap a BMC-ből, hogy már két éve jártunk oda, és én igazán megszerettem a Zeke dokit is, az Évit is és mindenkit (műtősöket, Erzsikét, Évát , laborosokat , Irénkét és a többieket is ideértve) Akinek szerencséje van és pár hónap alatt sikerül összehozni a babát, annak szerintem nem alakul ki ilyen érzelmi kötődés és örül, hogy végre nem kell bosszankodnia reggelente a kígyózó sor végén.

Orsika!

Vigyázz a kis Miku ajándékra! :wink:
nellike

Nekem hétfőn derül ki. Félek a kudarctól, igyekszem terelni a gondolataimat. Tisztában vagyok azzal, hogy hétfőn még lehetnek reményteli érzéseim, kedden meg már akár elönthet a piri - döbbenet, amilyen gyorsan tudnak változni odabent a dolgok.

Van otthon tesztem, így alig bírom kordában taratni magam. Vajon mi az első nap, amikor érdemes lenne megpróbálni? Pénteken volt az inszemem.
edóra

Edóra,
nekem is pénteken volt (tudod egy héttel a tied előtt) és szombaton már kimutatta.
Nagyon szorítok!

Orsi
orsiborsi

Rillu!

Hogy vagy? Jól elkerüljük megint egymást, mert én meg szerdán megyek be :( Majd írd meg, mi lett a tesz eredménye.

Nellike!
Örülök, hogy a természet megoldotta a helyzetet és nem kell lekiismeretfurdalással gondolnotok erre a dologra a későbbiekben. Hogy egy kicsit jókedvre derítselek, szerintem itt már mindenki arra vár, hogy végre jól kitegyék a szűrét a BMC-ből, ugye lányok? :wink:

Edóra!
Jajj olyan izgi ez a része :roll: teszteljek vagy ne??? Én úgy szoktam csinálni, hogy az eredményhirdetés előtti nap reggel csinálok tesztet és az már eléggé előrevetíti a másnapi eredményt. Drukkolok, hogy Orsi nyomába tudj eredni, és a jóban is tudjatok osztozni. :lol:

Zoe!
Te most hol tartasz? Elvesztettem a fonalat... :roll:

Swanny!
Izgulok érted holnap, meglátod nem lesz semmi probléma. Te mibe leszel? Hátha összefutnánk. Olyan 10-11 körül megyek majd.

Dituska!
El vagyol kicsikét tűnve.... :roll: Hogy álltok a dolgokkal?

Mi holnap megyünk BMC-be, és megmondja a doki, hogy mikor lesz a 3.-ik inszem. Lehet akár péntek v hétfő is. Képzeljétek, mentünk donort választani és megint volt ugyanattól. :) Pedig erre már tényleg nem számítottunk. Mondtam is a páromnak, tiszta hazárdjáték ez.
Szóval nekimegyünk a 3.-iknak és NAGYON-NAGYOn úgy érzem ez az, amelyik sikerülni fog. (Ha nem, akkor lehet utána fog kijönni rajtam az eddig i kudarcok érzése, na de erre most nem is gondolok)

Mindenkinek drukkolok, aki tesz előtt, beülti után stb van. :wink:

Még egy dolog eszembe jutott: említettétek a lépcsőzést, hogy nem szabad erőltetni. Szerintetek az nagy gond, hogy nekem az irodám az emeleten van és naponta kb 4-5 alkalommal fel-le mászkálok rajta? Mondjuk lassan szedtem a lépcsőfokokat, de lehet, hogy ez is negatívan befolyásolja a dolgot? Szerintetek?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Reggel megcsináltam a tesztet, de sajnos nem láttam azt a híres zebrát ! :( Így sajnos holnap a vérvételen sem számítok már csodára....
Szerencsére van 2 fagyibabám, szerintetek mikor kaphatom meg őket ???

Rony !
Sajnálom, hogy megint nem tudunk találkozni !
Nem tudom, hogy a lépcsőzés mennyiben befolyásolja a dolgot, de ha a természetes fogantatásból indulunk ki, ott ugye nem figyel az ember ilyenekre !
De jó, hogy az inszeminációk ilyen gyorsan következnek egymás után ! És ez most sikerülni fog !!!

Bikkmak !
Nálad hogy volt a fagyibabás lombik ?
rilla_

RONY
Köszi a hiányolást, bár hétfőn voltam, meg előtte is gratulálni!
Velem most nincs igazán semmi érdemleges. Mi hétfőn voltunk 2. spermavizsgálaton, legközelebb meg már csak akkor kell menni ha megvan a hystero eredménye, ami meg 17-én lesz a régi (inszemes) dokim csinálja!

Amúgy minden megvan, az összes vérvétel, stb....
Nem tudjátok 20-án szombaton dolgoznak? Munkanap lesz ugyanis! :roll: Bár nekem a 22 is jó hétfő, csak legyen bent a Szűcs doktor, tényleg csak annyit szeretnék tőle megtudni, hogy mikor kezdhetjük a lombikot. :roll: :?

Biztos hogy a lépcsőzés nem befolyásol semmit, volt aki nem használta az utrot, fára mászott, nehezet emelt, sőt még fenékre is esett a felmosott padlón, mégis vele maradt a picúr nemsokára meg is születik. Az a baba, ha maradni akar maradni fog. Egy kis lépcsőzés sztem tuti nem árt neki. De azért légy óvatos, biztos ami biztos!

RILLA
Sajnálom a negatív teszted, de hátha lesz annyi hcg-d amit a teszt ugyan nem mutatott ki de a baba mégis ott van csak még keveset termelt a szervezeted......... erre is volt példa már úgyhogy nem feladni..... én drukkolok holnapra! +++++++++++++++++++

dita75

Sziasztok! Dita! Dolgoznak 20-án és lesz Szűcs doktor, mert nekem akörüli időben kell visszamennem, és azt beszéltük, hogy 20-án is lesz. Így tudsz majd vele beszélni szerintem.

Rilla! Még ne add fel, majd csak a vérvétel eredményhirdetése után, ha azt mondják sajnáljuk. Addig reménykedj, és tegyél mindent úgy, mintha nem csináltál volna tesztet.
Ha mégis negatív, akkor az orvos megmondja a lehetőségeket. Nekem ki kellett hagynom azt a ciklust, ami a beülti után jött, és ha most megjön valamikor, akkor kezdhetek hozzá a fagyikhoz. De itt is attól függ, hogy kivárod a 3 hónapokat, vagy belevágsz hamarabb. Ez pénztárca és időfüggő, mindenkinek magának kell eldöntenie, a lehetőségeket felvázolják. De bízzunk benne, hogy az a fránya teszt tévedett :)
Ha gondolod talizhatunk holnap, én még nem tudom mikor megyek, mert előtte megcsináltatom a személyimet, és utána megyek konzultációra.

Drukkolok minden eredményre várakozónak és akiknek sikerült már, hogy megmaradjanak a babókák.
remény73

Rilla!

Nekem annyira halvány volt a teszt, hogy azt hittem káprázik a szemem, pedig akkor ikreket vártam. Remélem azért pozitív lesz a vérvétel.
Amúgy a fagyi babákat, ha oep támogatottan akarod, 3 hónapot kell várni, ha viszont kifizeted a beültit (nekem májusban 100.000 Ft-volt), akkor akár a kövi hónapban...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Lányok !
Köszi a bíztatást, de azért eléggé el vagyok kettyenve ! :?

Remény !
Neked miért kell kihagynod ezt a ciklust ??
És nem tudsz valamit a fagyis beültetésről, hogy az hogy működik ?...itt is kell szurizni magunkat...stb. ?
Én holnap már kora reggel bemegyek a vérvétel miatt, de szerintem délig ott leszek ! (szerintem : farmer, barna pulcsi, barna haj lófarokban)

Witch !
De nekem még halvány csíkom sem volt ! :(
rilla_

Rilla!

Azért írtam, hogy nekem ikrekkel volt iszonyat halvány, hátha mégis, én szorítok.
Amúgy a fagyis beülti, ha bele kotyoghatok, változó. Nekem egyéb okokból, most nem részletezem, mindkettő az volt. Van aki szurizik, van aki tabit szed, van aki semmit. Ez attól függ, hogy a szervezeted hogyan építi ki a méhfalad, és mi hogyan alakul, nekem pl. emiatt egy hónapot csúszott a második...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

rilla,
sajnálom a negatív tesztet, de azért egy kis remény még maradt, teljesen ne add fel, és az utrót semmiképpen ne hagyd abba!
Nekem már a következő ciklusban betették a fagyikat, de ehhez két dolog kellett:
1. hogy a szervezet visszaálljon, és a petefészkek "visszamenjenek" a stimu után - ez nem tudom, pontosan mit is takar, de UH-al állapította meg Szűcs, hogy okés, és hogy ettől akár lehet rögtön is
2. hogy legyen abban a hónapban spontán peteérés, ehhez kb. a 10-11. nap kellett menni UH-ra (mindenképpen még a félidő előtt ugye), és mivel volt, vissza is kaptam őket.

Na meg persze - ahogy witch is mondja - 100 E Ft kell még hozzá, mert ez így csak OEP támogatás nélkül megy. Ha kell az OEP-tám. is, akkor csak 3 hónap múlva lehet - és ráadásul még egy elfogy az összesen 5 támogatásból. Viszont akkor ingyen van. Mindezt ott is el fogják mondani, és ti majd választhattok.

Ha mehet a fagyi, és van tüszőérés meg minden, akkor UH-al nézik a repedést - mivel nekem ez hétvégére esett, amikor nem tudták nézni, ezért kaptam tüszőrepesztőt, hogy kiszámíthatóbb legyen. De ez nem szükségszerű: pénteken még nem repedt meg, és mivel hétvégére várható volt, hát az injekcióval "szabályozták" egy kicsit, és kedden kellett mennem utána a beültire.
Mikor bemész, kiderül, hogy felébredtek-e, és ha igen, akkor kifizeted a 100 e-t. Aztán beteszik, és terhes leszel :)

rony,
milyen jó, hogy megint volt ugyanattól!! :)
szerintem ne izgulj a lépcsőzés miatt - ahogy dita is mondta, spontán terhességnél sem csinálnak ebből problémát.
Lombiknál az ember minden elképzelhető óvintézkedést megtesz, mert kevés az összes lehetséges próbálkozás, és rohadt sokba kerül darabja. De igazán azt hiszem, nem ezeken múlik...
Inszemnél meg végképp minden úgy történik, ahogy a természetes terhességeknél, ráadásul - ha jól értettem - 2 teljesen egészséges ember anyagából készül nálatok az inszem: ennek sikerülnie KELL előbb-utóbb, mindenféle extra életmódváltás nélkül!!
Csak bízzál :)
bikmakk

Bikkmak, Witch !

Azt hittem, hogy a fagyis beültibb egyszerűbb és zökkenőmentesebben megy, de ezek szerint nem ! :(
Itt is imádkozni kell, hogy a petefészkeimmel és a peteérésem rendben legyen, valamint, hogy a babák felébredjenek .... nem csoda, ha az ember kikészül ebben idegileg ! :?
És a 100 000 Ft-on kívül még kb. mennyivel kell számolni (gyógyszerek) ?
rilla_

REMÉNY
De jó! Efelől akkor legalább már nyugodt lehetek.
20-án lehet, hogy találkozunk???
Hajrá fagyibabák!

Amúgy a fáramászós lány is inszemes volt! :wink: :lol:
Lehet, hogy ezek extrém esetek, és biztos nem árt az óvatosság, de sztem felesleges két hetet otthon feküdni vagy ülni, és semmit nem csinálni, mert ebbe eleve bele lehet fásulni.
Én spec. annyira féltem hogy megint bacisok leszünk (hisz mi is hosszú hónapokat halasztottunk emiatt mint Babsziék ) hogy egész nyáron sehová nem mentünk el a párommal, pedig 15 percre lakunk a Balatontól! :roll:
Akármi felmerült, étel vagy ital, utazás, sport, otthoni munka, nagybevásárlás, bármi...... az volt az első, hogy belegondoltam milyen következményekkel bírhat a dolog a nem is létező terhességemre nézve, és ez még csak a kezdet volt...... nemrég kezdtem rájönni, hogy ezzel lehet nem is jót hanem inkább rosszat teszek, mert ezáltal folyton bennem van a görcs, és az ilyen élet nem is élet......
....... csak egy baj van, ha az ember az ilyen hülye berögzésekhez is könnyen hozzászokik, észrevétlenül is odatévednek megint a gondolataid......... hogy szabad-e ezt/azt neked........

dita75

rilla,
azért egy stimuhoz képest nagyságrendekkel egyszerűbb dolog a fagyis.
És ha nincs spontán peteérésed abban a hónapban, amikor tervezitek a fagyit, akkor a következőben rásegítenek enyhén (mint pl. egy inszem), hogy biztosan legyen, és úgy teszik be.
Hát igen, a felébredésért kell imádkozni, de a BMC-nek ebből a szempontból nagyon jó a híre!!! Nekem ugye a 2-ből 2 felébredt sejtvesztés nélkül, akiket ismerek, azoknak is majdnem mindig mind felébredt. Ezzel szemben vannak olyan intézmények, ahol 9-ből 1 meg ilyen arányokat hallottam, nem tudom, ez mitől függ. Szóval ne idegeskedj, mert jó helyen vagy :)

dita,
nagyon ismerős, amiket írsz, én is már évek óta így élek. ...Vajon ezt most szabad nekem...? És milyen hatáassal lesz a (nemlétező) babára?
Nagyon nehéz ettől szabadulni, és az utóbbi időben annyit sikerült változtatnom a hozzáállásomon, hogy a spontán hónapokban szándékosan nem törődtem az ilyesmivel. De amikor inszem vagy lombik volt, az persze más eset volt, akkor igyekeztem tényleg mindent megtenni. Egyedül ez a beülti volt, ahol kicsit könnyedebben vettem a dolgokat, és ez a hozzáállás valahogy megmaradt, így most pont azért aggódok, nehogy elkönnyelműsködjem a dolgot. Folyton elfeledkezem arról, hogy összejött, és sikerült is összeszednem egy torokfájós fejfájós orrfújós betegséget :evil: . Úgyhogy most aggódhatok, hogy ne legyen semmi baj, de azért bizakodom, hogy nem lesz.
bikmakk

Dita! Igen, szerintem találkozunk. Hogy hol lesz a megbeszélés nem tudom, de én farmerben leszek, fekete bokacsizma, és kék hátizsák lesz nálam.

Azt, hogy miért nem lehetett elkezdni a mostani ciklusban, nem tudhatom, nekem már eleve avval kezdtük, hogy a menzesz első napján menjek és megbeszéljük, ha a beülti mellett döntök most.
Így lehet azt mondja jöjjek első nap mikor megjön. Tudod nekem megjött 2 nappal a vérvétel előtt és utróztam utána a vérvételig, lehet emiatt mondta a köv. hónapot. Mindegy, ő az orvos, ő tudja mi jó nekem és mikor így én teljesen rábízom magam. Tudom jót akar és azt hogy sikerüljön, így amit mond elfogadom.

Nekem ha minden igaz és ha megjönne 19-én, akkor 1-én lenne a 14. nap, ha csak 20-án jönne meg, akkor 2-án lenne a 14. nap ami mindkettő szünnap.Tehát nem tudom hogy s mint lesz, hiszen 29-ig vizsgálat csak vérvizsgálat lehet, utána is csak 3 nap van, s emiatt kicsit félek a dologtól, hiszen 100 000 az nem kevés pénz.... és meg kell gondolni, hogy mikor adom ki.

Bikmakk! Ezek szerint ha úgy látja nem elég a szervezetem hormonja, akkor lehet tolódik egy hónapot? Ha nincs peteérés, stb. akkor nem is tesznek be fagyit? Remélem nem lesz ilyesmi probléma, sőt minden ok lesz....és hajrá fagyik:)
remény73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?