Tancsu, akkor lennék a legboldogabb, ha nem kellene sehová sem menni, csak hármasban ünnepelnénk itthon.

Jövőre már simán kihagyjuk a családi összeröffenést... nem éri meg idegeskedni és mérgelődni rajta. Egyébként azóta hősiesen tartom a fogadalmam, hogy kevesebbet idegeskedek majd. Még a férjem is megjegyezte, hogy a kollégája felesége milyen hisztigép hozzám képest.

Mondjuk sosem voltam hisztis, és reméltem, hogy most sem kell magyarázkodnom, hogy csak a hormonok miatt van...
Szegény Gergő!!
Márti, elárulod, hová kell a nevet írni, hogy más neve jelenjen meg?
Egyébként annyira aranyos volt, hogy még a könnyem is kicsordult egy pillanatra...
Benó, mi van a fejeddel? Remélem, ma már minden jó volt, és holnap sem lesz gond a suliban.
Ma én is egész nap sütöttem, főztem. Currys csirkét csináltam ebédre jó sok zöldséggel... isteni volt! Muffint sütöttem, tönkölybúzás-répás és csokis muffint... mandulás meggyes pitét és sajtos pogácsát. Ma jöttek anyuék Mikit köszönteni, és a Mikulás hozott nekünk egy pár pici cipőcskét.

Abban volt benne a csokimiki... Sárga és zöld színű, így gyakorlatilag unisex. Még egy pici csörgő is van a lábfején...
Ja, és még vmi történt ma: felhívott a sógornőm ( "A" Timike

), hogy mit szólnék hozzá, ha a Jézuska babakocsit hozna. Először elakadt a lélegzetem, másodszor meg mondtam neki, hogy én áprilisig nem igazán terveztem, hogy bármi komolyat is veszek, erre meg mondta, hogy ok, akkor a nyúl hozza majd.

Hát nem édes???

Nem tudom, mondjam-e neki, hogy bízza ránk , hogy milyet veszünk, mert nagyjából egyezik az ízlésünk, tudom, hogy nem venne olyat, ami nekem ne tetszene... dehát az előzmények... én nem vagyok haragtartó, de amit néha művelt... Miki meg azt mondta, ennyit igazán megérdemlünk tőle a sok kellemetlenség után, úgyhogy fogadjuk csak el, így legalább több pénzünk marad a babára.

:) Mondtam már, mennyire szeretem?