A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szerintem ha kölcsönt veszel fel, vagy biztos van részletfizetés is akkor is megéri.

Kép
muzsuzska

Szia Timi :D

Kép
martik77

Sajna a hitelből már ki se látszok :? Na majd lesz valahogy :)

Kép
martik77

Timi itt vagy még???

Kép
martik77

Megyek vacsizni! :D

Kép
muzsuzska

Én is vacsizok.Jó étvágyat. :D

Timi pü-be leírom kivel mi volt :wink:

Kép
martik77

Elküldtem Timi!! :wink: :D

Kép
martik77

Sziasztok!
Márti, nagyon édes a Mikulásos üzi, amit küldtél. Köszönöm szépen! :D Tündérke vagy!

Edina, a Te Mikidnek is boldog névnapot kívánok, és így az egész családnak... :) Nálunk csak apósom és a férjem Miklós.

Heni

Kép
szheni

Szia Heni :D
Én is Benótól kaptam,csak ő nem tudta az emild ezért küldtem én. :D

Kép
martik77

Na megyek tévézek.Puszi mindenkinek :D

Kép
martik77

Sziasztok

Hahóóóó

Vagyok...:!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Megtörtént a sós tengeri gyógyfürdő!
Majd megszakadtunk a röhögéstől. Egy 183cm ember a 130cm kádba.
Mintha hering lettem volna a konzervdobozba.
A dobozra az volt ráírva: élvezd a vízben a lebegést, én meg azt éreztem hogy beszorulok a kádba. :D :D :D :D
D

Kép
muzsuzska

Na látom most éppen sehol senki...:(

Benó:először neked...
Köszike az összefoglalót,2-3 nap már nagyon nagy kiesés innen..:(
Puszi ikrecskéknek...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szió!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Cupp Zsuzska

Átérzem a helyzeted...:)
Ez a derekad miatt lett volna???

Kép

Kép[/
tancsu

Aha :roll:

Kép
muzsuzska

Edina:

Mikinek nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Gergő jól van? Anyós kényeztetett? Tejecske van bőven?

Kép
muzsuzska

Heni

Rokonok miatt nem idegeskedni,a legegyszerübb ha senki senkivel nem egyezik,akkor ünnepeljetek otthon...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Gergőnek kicsit megy a hasa,nem tom mitől...:(

Házimunkával nem volt dondom 2 napig és még a barátokhoz is kijutottam szombat este a sörözőbe egy kis kikapcsolódásra...:)

Jelentem a fagyóban 8 liter tej van minimum!!!!!! :wink: :lol: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Gondolom neked sem sok időd van jönni...:(

Ilyen a kismamik élete,de előbb-utóbb mind megtapasztaljátok és akkor nem lesz itt ekkora pörgés ám....P

Kép

Kép[/
tancsu

Még jó, hogy vettetek új fagyót! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Márti

Veled beszéltem telón... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Lassan vehetek újjat a tejnek...:P

Holnap menek megint Antsz-be nem lett vérvétel megcsinálva,holnap csapolnak... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi

Veled nem nagyon tudom mizujs sajna... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Szilvi dolgozik, dolgozik...........
Holnap szabadnapos

Kép
muzsuzska

Flóra

Látom most Te vagy a legnagyobb bajban....

Annak idején amikor elválltatok,akkor a párod nektek hagyta a lakást ugye????
Erről van valami papir,hogy pontosan kié és milyen feltételekkel lett a lakás???

Csak kicsit nem vagyok képben ocsika...
Az apró részletek homályosak....

Kép

Kép[/
tancsu

Gazdag volt a mikulásunk!!!!

Gergő kapott szobahintát,ruhákat,plüssmikut,bébiételeket,meg egy csomo kis apróságot....:)

Párom kapott,távcsövet,borotvát,könyvet,papucsot,órát,stb...

Én kaptam kis mp3 méretü kisrádiót,papucsot,szendvicssütőt,tésztaszürőt,ékszert és sok kis apróságot még...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jujj és Gergő kapott egy kb 30 centis bocit,ami énekel és rázza a fenekét úógy táncol....

Annyira tetszik neki,hogy nevet rajta...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor nálatok most volt Karácsony! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ja, tartozol egy mosolygós Gergő képpel!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Megyek aludni! Jó éjt!

Kép
muzsuzska

Jóéjt,szióka...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Ez igaz csak gyenge mosoly...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Az ünnepek alkalmából itt egy angyalka...!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, akkor lennék a legboldogabb, ha nem kellene sehová sem menni, csak hármasban ünnepelnénk itthon.:) Jövőre már simán kihagyjuk a családi összeröffenést... nem éri meg idegeskedni és mérgelődni rajta. Egyébként azóta hősiesen tartom a fogadalmam, hogy kevesebbet idegeskedek majd. Még a férjem is megjegyezte, hogy a kollégája felesége milyen hisztigép hozzám képest. :) Mondjuk sosem voltam hisztis, és reméltem, hogy most sem kell magyarázkodnom, hogy csak a hormonok miatt van... :)
Szegény Gergő!! :(

Márti, elárulod, hová kell a nevet írni, hogy más neve jelenjen meg?
Egyébként annyira aranyos volt, hogy még a könnyem is kicsordult egy pillanatra... :)

Benó, mi van a fejeddel? Remélem, ma már minden jó volt, és holnap sem lesz gond a suliban.

Ma én is egész nap sütöttem, főztem. Currys csirkét csináltam ebédre jó sok zöldséggel... isteni volt! Muffint sütöttem, tönkölybúzás-répás és csokis muffint... mandulás meggyes pitét és sajtos pogácsát. Ma jöttek anyuék Mikit köszönteni, és a Mikulás hozott nekünk egy pár pici cipőcskét. :) Abban volt benne a csokimiki... Sárga és zöld színű, így gyakorlatilag unisex. Még egy pici csörgő is van a lábfején...
Ja, és még vmi történt ma: felhívott a sógornőm ( "A" Timike :) ), hogy mit szólnék hozzá, ha a Jézuska babakocsit hozna. Először elakadt a lélegzetem, másodszor meg mondtam neki, hogy én áprilisig nem igazán terveztem, hogy bármi komolyat is veszek, erre meg mondta, hogy ok, akkor a nyúl hozza majd. :) Hát nem édes??? :? Nem tudom, mondjam-e neki, hogy bízza ránk , hogy milyet veszünk, mert nagyjából egyezik az ízlésünk, tudom, hogy nem venne olyat, ami nekem ne tetszene... dehát az előzmények... én nem vagyok haragtartó, de amit néha művelt... Miki meg azt mondta, ennyit igazán megérdemlünk tőle a sok kellemetlenség után, úgyhogy fogadjuk csak el, így legalább több pénzünk marad a babára. :):) Mondtam már, mennyire szeretem?
:lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Megyek alukálni,jóéjt mindenknek!!!!

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Gyönyörű Gergőd van! :) Olyan édi...

Jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Helló lányok! Látom már mindenki az igazak álmát alussza, rajtam kívül. :(

Én délután sütöttem két fonott kalácsot, az egyik már el is fogyott. :D
Aztán sütöttem egy gyümölcskenyeret, ezt vittem a kolléganőmhöz ajándékba. Még meleg volt,amikor átadtam,nagyon örültek neki. Rögtön meg is kóstizták és ízlett is nekik. :D

Kép
flóra 11

A látogatás kicsit elhúzódott, mert jött a kolléganőm uncsitesója,kilencedikes lány, mert nem értette a matekot.Na vle kellett matekoznom, de valamelyik példa nem jött ki, így végül elhoztuk ide a csajt és a Norbi fiam korrepetálta őt este fél tízig.
Mikor elmentek,gyorsan kivarrtam két gomblyukat a F. munkaruhájára és felvarrtam két gombot. Ja és a fiaimmal beszélgettem. Képzeljétek, szegény Norbikám este kiment egyet sétálni, mert már tele volt a feje a tanulással (vizsgára készül lingvinisztikából) és ahogy sétálgatott, egy hatalmas fogdmeg fickó az utcán belékötött. Többször nekilökte őt valami bokroknak,meg rángatta, kérdezgette tőle, hogy ki ő,hol lakik. Aztán szerencsére sikerült a fiamnak elfutnia és meglépnie előle, de követte őt sokáig. Nem volt nála a mobil sem, kiszalad a főútra,ott talált egy embert, azt megkérte, hogy telefonáljon segítségért. Az a marha telefonált nekünk haza, csak a F. volt itthon,felvette. Az ember meg csak annyit mondott, hogy valami Norbertnek segítség kell. Megkérdezte a F.,hogy milyen segítség, erre azt mondta, hogy téves hívás. És nem adta a Norbikának a telefont, hogy ő beszélt volna. :x A gyerek meg félt bejönni a sötét utcákba.De végül összeszedte magát és sikerült hazajönnie.

Kép
flóra 11

Szegény gyerek, nagyon meg volt ijedve. Ő nagyon vékonyka. Fogalmam sincs mit akarhatott tőle a fazon.

Na, szal a nagy dumcsi után pedig leültem a nagyfiammal a géphez, hoyg azt a programot, amit most tanulunk a tanfolyamon magyarázza el,mert két órát kihagytam és elvesztettem a fonalat. :evil: Hát egészen addig programoztunk, míg nem jöttem ide írni. De már elegem van.

Kép
flóra 11

Benó, most nem fáj a fejem, de délelőtt nagyon rossz volt. Ebéd után egy keveset, kb. 15-20 percet pihiztem, az is jót tett,meg persze bigyóval kezdtem a napot. Án nm vagyok fejfájós,mostanában sztem az idegességtől fájt meg a nemalvástól. Mondjuk én úgy vagyok vele, ha lefekszem ilyenkor és nem tudok elaludni, akkor csak jobban fáj. Ezért inkább dolgozom,így elterelem a figyelmem róla és hamarabb elmúlik.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, derékfájásra nem tudok semmi különöset, csak a masszázst, pihenést. Reméljük nem jön semmi komoly baj, nem hiányzik. Vigyázz a munkában minden mozdulatodra.

Kép
flóra 11

Tancsu, őrült sok mindent kaptatok! Nálunk karira nem lesz ennyi ajándék. :wink: Mi csak édességet és gyümit szoktunk Mikulásra adni. Én vettem a F.-nak is csokit és én nem kaptam semmit.... Csak az exemtől a cirkuszt.... :evil:

Kép
flóra 11

Ja, Gergő irtó édes! :wink:

Szilzi, próbálj meg majd jönni. :wink:

Heni, látod, megoldódnak a dolgok. Majd a kari is elrendeződik biztos.

Edina, jó, hogy Te is voltál. Megünnepeltétek a sok Mikit? :D

Márti, ez a fiúkkal mindenütt így van. Nekem a gyerek most este sütötte ki, hogy holnap szemorvoshoz akar menni. :shock: Hát nem tudom, hogy egyedül beveszik-e egyáltalán,hiszen csak 14 éves.

Kép
flóra 11

Mentem lányok. Jó éjt!

Kép
flóra 11

Jó reggelt

Az angyalka éjjel ördöggé változott!!!

Fél1-től fél5-ig nem aludtunk,már etettem hátha a cicin elalszik,de semmi,pedig napközben is alig aludt...:(
A végére hagytam hisztizni,kiabálni,sirni......el is aludt magától...
Azt hiszem le fogom szoktatni a cumiról,mert annyira hisztis,hogy amint kiesik a szájából,már fel is ébred rá...egész éjjel meg nem tarthatom neki... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Mi is mondtuk a családnak,hogy nálunk még karácsony sem lesz,csak a gyerekek kapnak majd ajándékot,de anyósék ilyenkor állnak jól anyagilag,ezért halmoznak el...
Nyáron nincs főzés,akkor szükösebb a pénztárcájuk...

Kép

Kép[/
tancsu

Éjjel eltört a fejőgépem,most durranak a cicik és nem tudom lefejni... :cry:
Mehetek újjat venni,ez 15ezer kiadás váratlanul megint... :twisted: :twisted: :twisted:

Na mentem készülni,jön értünk anyós és menek vérvételre...

Szép napot

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Jó reggelt!
Most keltem fel, szerencsére egész héten szabin vagyok :) Tök jó.
Átvariálom a vonalzóm, mert tegnap megjött :( Csak kissebb dürohamot kaptam most emiatt :D Szerencsére sikerült fél óra telefonálgatás után bejelentkeztem jövő hétre megint Uh-ra. Aztán kezdődik megint minden előlről......

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?