A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nekem?Nekem csak az lesz :D

Kép
martik77

Hol volt nyelvvizsgázni Gy.?

KépKép

KépKép
nadina01

Olvastad a szálláslehetőségeket Benó? :shock: :roll:

Kép
martik77

Akkor az tök jó. :D De most már nem parázol, ugyi? :wink:
Edina, bénázik az oldal nálad? :?

KépKép
benó

El tudtad olvasni, Edina?
A szálláslehetőségeket még nem néztem meg. Ott nem lesz jó? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.12.08 17:45-kor.

KépKép
benó

Én nem parázok?Én mindig parázok!Most is :? :(

Kép
martik77

Igen, vagyok, csak minden 5. percben vissza kell lépnem :evil:
Sajnálom, hogy nem lett meg a nyelvvizsga :evil: Ez olyan dühítő.

KépKép

KépKép
nadina01

Ó, hányadik ez már, Edina! :? :? :? :? Már nem is számoljuk....
Mitől parázol, Márti? Én attól, hogy ott vannak-e és jól vannak-e. Te?

KépKép
benó

Szintén csak egyről beszélek :D Ma nem mozgott annyit már tiszta ideg vagyok de lehet csak a gyomifájás miatt. :?
nem akarok ezekről beszélni még L.-nek se mondom.Majd ha már megszületik akkor lehet minden addigi parámat leírom.

Kép
martik77

Rendben, Márti. Akkor ne is feszegessük a témát.
Ki lettem megint köpve (a gép által).

KépKép
benó

Szerintem fél 7-kor lemegyek anyuékhoz egy kicsit. Megint elülöm a sejhajom a széken. :lol:

KépKép
benó

Ja, ha már megszületett, akkor nem lesz időd leírni a paráidat és az éppen aktuális paráiddal leszel elfoglalva.
Én inkább leírom a paráimat, mert nekem jobb úgy, de neked nem kell.

KépKép
benó

milyen éjszakázás?
felébred, eszik, gyors büfi és már alszik is. max. 2x ébred fel enni. gyakran velünk alszik, úgyhogy fel se kelek, csak oda fordulok hozzá, és már mehet is az evés :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ez állati jó! :D :D :D Én is ilyeneket kérek, kettőt. :lol: :lol:

KépKép
benó

Én meg eddig Döme szobájába voltam mert L. itt játszott de már abbahagyta így már a saját helyemen vagyok. :D

Tudod ha beszélek róla,hogy mi idegesít még jobban stresszes leszek.Ha meg pénteken azt mondják,hogy minden oké akkor már megnyugszok.Sok olyan embert ismerek akiknél baj történt és azért várom igazából,hogy teljen az idő.

Kép
martik77

Timi, akkor szerencséd van, hogy ilyen jól mennek az éjszakai "dolgok". :D

KépKép

KépKép
nadina01

Timi írtam neked pü-t.Döme is velem aludt annak idején és kb 25x kelt fel cicizni :?

Kép
martik77

Tehát visszatértél az irodádba. :lol: Rendben, cccccccssssss, Márti.

KépKép
benó

Igen már a kényelmes "laptopom"előtt vagyok :D

Kép
martik77

A Flóra vezet eddig valamelyik fiával, aki 47x kelt fel egy alkalommal. Tehát ez a max. :lol: Ha két gyerek van, az 47 x 2. Számoljátok csak ki. Akkor nem is kell aludni. :lol: Vagy csak meg kell cserélni a nappalt és az éjszakát. :lol:

KépKép
benó

hát igen, szerencsém van :lol: :lol: :lol:

47x?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nem biztos, lehet, hogy rosszul emlékszem. :roll: :D

KépKép
benó

Benó, szerintem most még amíg aludhatsz, addig kéne előre pihenned :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Szerinted lehet olyat csinálni? :wink: Próbáltam már a táborok előtt is kialudni magam, ott mégis mosott zokni voltam. :lol: Ez lesz. Ezt akarom, nem igaz? :D :D

KépKép
benó

csajok nem tudjátok hogyan lehet a youTube-ról zenét letölteni?vagy esetleg valamilyen másik oldaltól?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nem baj Benó én is van amire rosszul emlékszem :wink: Pl lehet,hogy csak sima Uh-n volt Heni nem 4d és az se biztos,hogy Benó 11-én megy Uh-ra pedig ezt írtam Timinek összefoglalóba. :?

Kép
martik77

Én sajnos nem.

KépKép
benó

Én csak megkeresem a zenét és lementem a könyvjelzőbe :D

Kép
martik77

De, szerintem a Heni 4d-n volt és én 11-én megyek. Neked sokkal jobb a memóriád, mint nekem, ne aggódj. :D Tényleg, mi megyünk majd 4d-re? Vagyis te mész? (Én még nem tom.)

KépKép
benó

A gyerekek a suliban nagyon profik a letöltésben, lopásban, csalásban. :lol: Mindig őket kérdezem, ha valami ilyesmit tudni szeretnék. :lol:

KépKép
benó

akkor tudd meg nekem légyszi hol kell :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Annyira utálom ezeket a bal oldali reklámokat, ti nem?

KépKép
benó

Rendicsek, holnap megtudom. (Csak el ne felejtsem.)

KépKép
benó

Nálunk az ilyet az L intézi de ha én magamnak akarom én így szoktam.Azután nyávogok az L-nek.L. meg pont tegnap mondta,hogy tiszta szenilis lettem.
A b.nőm volt itt Miskolcon !d-n de nekem nem tetszett a felvétel és ezért én nem adok ki rá pénzt majd meglátom ha megszületett.Inkább mást veszek abból a pénzből.
Tényleg a bababoltba ahol voltam múltkor ott láttam tök jó árba iker kocsit is.

Kép
martik77

Timi, én úgy tudom, hogy arról az oldalról csak külön letöltő programmal lehet. Miki tudja, de most suliban van este 8-ig :( Megkérdezem és holnap megírom. Mert a hozzá való letöltőprogramot is netről töltötte.

KépKép

KépKép
nadina01

Külön én se hiszem, hogy elmegyünk 4D-re (ha a Bácsi tudna csinálni ilyet, az más...). De majd meglátjuk.
Ikerbabakocsit remélem, fog szerezni egy volt kolléganőm, akinek bababoltja van és nagykeráron meg tud szerezni mindent.
Az ágyat kitaláltuk, hogy lesz: a Kittike (kicsi keresztlány) ágya neki már enyhén szólva kicsi (a Gy. és a gyerekek apja csinálta az ágyat), és majd most úgyis vesznek neki másikat, az övé meg lehet a kicsiké. Nem normál babakiságy, de elférnek benne ketten, van pereme, és egy kis hely, ahol ki lehet mászni (majd :lol: ). Biztos el lehet benne férni ketten, mert mindannyian aludtunk már benne (du.-i alvások alkalmával) mindkét gyerekkel. :D

KépKép
benó

én nem bántam meg hogy elmentem 4d-re. nagy álmány volt. az elején sajnáltam rá a pénzt, de megérte :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Milyen suliba jár a Miki?

KépKép
benó

Timi!!!
Először töltsd le az utorrent nevű programot+a magyar nyelvi fájlt!!!
http://www.utorrent.com/ innen!!!

Kép
martik77

köszi nadina

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Biztos fantasztikus élmény lehetett. :D :D Itt a közelben biztos nincs 4D, csak Pesten, aztán majd meglátjuk. Ehhez a Gy. is kell. :wink:

KépKép
benó

Lassan elindulok majd anyuékhoz.

KépKép
benó

Miki az ELTE-re jár, esti tagozatra. Már szerencsére 1éven túl van, csak most megint kezdődik a vizsgaidőszak ezzel együtt meg a stressz :?

KépKép

KépKép
nadina01

Majd menj fel ide:http://thepiratebay.org/
Ez egy ingyenes regisztráció nélküli torrent oldal!!!
Miután megtaláltad a keresett zenét vagy filmet vagy akármit,menj rá a download torrent-re!!!
Kijön egy kis ablak:megnyitás---utorrent-el!!!
Még egy kisablak jön,ahol pipálgatni lehet,ami nem kell zeneszám azt kiveheted,utánna nyomsz egy ok-t és kezdi le is tölteni.
A documentumok downloads, nál keresheted meg a letöltött tartalmat.

Kép
martik77

Hú Márti! Te nagyon profi vagy :D

KépKép

KépKép
nadina01

Hány éves a suli?

KépKép
benó

Persze most kértem meg L.-thogy írja le :D

Kép
martik77

Picit értek a számítógéphez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igaz Benó :wink: :D

Kép
martik77

És ő rak ennyi felkiáltójelet? :lol:

KépKép
benó

4 éves :( Nem tudom, hogy fogják az idegeim addig bírni :lol: Pedig nem is nekem kell vizsgáznom. De néha már én is ugyanúgy izgulok :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?