Na talán most van egy kis időm Marci elaludt, és előtte bekajált egy csomó főzit. Szóval akkor megpróbálok mindenkinek válaszolni.
Eyi: Naggyon ügyes Mirabell hogy már tud ilyeneket csinálni! De képet hozhatnál! Etetőszékeset is! És lehet hamarosan járunk felétek, majd szólok, ha tényleg megyünk!
Szilvi: Úgy gondoltam, hogy a T-online lesz az internet szolg., és a tv-t pedig a upc nél köttetjük be. Bár nem tudom mennyi idő lesz mire sikerül kijönniük megcsinálni. Ált. az a hosszadalmasabb.
Jah és még azt akartam írni neked, hogy tök ügyi Mercike, hogy már ilyen jól megy neki a kanalazás! Úgylátszik ráérzett a dologra
Csiri: Zoé nagyon édes az ülős képen! És valóban a jövő héten ti már 7 hósok lesztek! A fotóidat pedig mindig szívesen nézegetjük, szerintem mindenki így van vele, mégha kevesebbet is írsz (mint én) a képek jöhetnek bármikor!!!!!!!!
Kata: köszi, hogy gondoltál rám aranyos vagy! Szerencsére jól vagyok, de márcsak ugyanazt tudnám elmondani mint amit Pirinek is írtam a kérdésére előzőleg!
Volna egy kérdésem hozzád. Tettél fel képeket Römeres ülésekről. Nekünk van a tesóméknak egy amit már nem használnak, viszont a huzatja eléggé kivan, lehet hozzá szerezni huzatot???? Esetleg te tudnál?
Jah és Marcinak tényleg sok haja van, kész frizura! Mindenki azt hiszi levágattam már neki mert olyan formásan nőtt ki! Pedig nem nyúltam hozzá, és más sem! Echte eredeti! (nem tom hogy írják

)
Piri: mi van az ujjaddal? Mit csináltál vele, nagyon elvágtad?
Csipisz: nagyon cukorfalat Peti! Jöhetnél kicsit többször is! Gratula a 6 hóhoz!!!
Andi: Kittinek a Mikulásos képe! Szuper!!! Hátad hogy van? Jobb?