A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:19-kor.
pironya

Hopp egy cumi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Végig???????????
Még Milánt be várom,mert nem vacsizott még.

Kata&Milán

oszman777

Köszi. Nem először kapott. Fokozatosan emelem az adagot. Nekem van egy kis üveg edényem, abba szoktam kiszedni a babakajás üvegből. 3* tele lesz!!! és úgy szoktam hogy először csak 1 edénykével, aztán kettő, és a végén odaadom az egész üveggel. (ezt 3 evésre)
Ráadásul ilyet már evett. szereti!!!

és képzeljétek el, el sem meséltem a kudarcomat.
Csináltam Mercinek ma körtét-krumplival, és nem fogadta el, pedig megkostoltam, és kihűlve tök fincsi volt.....
Ezt elmeséltem apának amikor hazajött, és azt mondta, hogy akkor veszünk babakaját boltban ,mert az biztos jó :roll:
eskü. szívvel-lélekkel csináltam. Fel is avattam a jó kis botmixert, és majdnem lehányt a lányom :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Szét csattanok. :shock: :shock: :shock: :shock:
Holnap fel rakom az űléseket amiket tudok eladót.

Kata&Milán

oszman777

Ok,Szilvi. Én kérek elnézést. Csak te szoktál kérdezgetni mit hogy csinálj. bocsi.

Kata&Milán

oszman777

Csiri!!!!!!!!!!!
Hooooolllllll vvvvvaaaagggggyyyyyyyyyyyy :?: :?: :?: :?:
Tudom,és érzem hogy a gép elött űlsz,és olvasol minket.

Kata&Milán

oszman777

Apát meg kérem vállalja az éjszakát.

Kata&Milán

oszman777

Jó éjt,pattantam.
Talizunk holnap Lányok. Jövök. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Uh Márti eszembe jutottál.
Az ecsetelő nem olyan. Szintelen, Mucilago Hydroxyaethylcellulosi Ez a neve, 260ft.
Sok irás van a recepten,de mondjad a dokinak az árát,hűtőbe kell tartani,3 hétig áll el. És készitik a gyogyszertárba.

Kata&Milán

oszman777

hali!

Sajna nem tudtuk fölrakni a süti recepteket,mert nem link és túl sok volt neki.

Csongi olyan szép!

Kata szép álmokat!

Mercinek meg egészségére!Az a jó,ha eszik. :lol:

Kép
melike

Köszi Kata :wink: Jó éjt :wink:
És mindenkinek Anyucinak, Babyknek, Apukáknak, Tesóknak és az egész családnak nyugodalmas, békés, nyugodt szép éjszakát kívánok :wink:
bluebox

Csatlakozom az előttem szólóhoz.Jó éjt!

Kép
melike

szijjasztok!!

még mindig el vagyok havazva :cry:
két nagy hír:MI IS TUDUNK ÜLNI teljesen egyedül, olyan kis édi ahogy egyensúlyoz néha.és tök sokáig megül, közben püföli a játékokat, meg tudnám zabbantani.
és egy másik, amit lehet, hogy el sem fogtok hinni:INTEGET A GYEREK.annyiszor pápáztunk neki hogy megtanulta.emeli a kezecskéjét és szabályosan integet.
JA! ÉS MÉG EGY: ELKEZDTÜNK KANALAZNI.most még csak alma, banán.szereti. és mi is elértük azt a fél évet!!
múltkor kérdezte valaki, hogy ki az aki eddig szopiztatott csak.azthiszem Pironyával ketten vagyunk akik fél évig csAK szopcsiztak, de Piri csak jövőre kezdi a hozzátápit.jól tudom?
na szó mi szó büszke is vagyok rá :lol: :lol:
megvettük az etetőszéket és az autósülést.ha lesz időm teszek képeket is
addig is pusszancsok minden babának és mamának!!!!!!!!!

Kép
Kép
eyi

sziasztok!

Tegnap voltam a hátammal gyógytornán. Kíváncsi vagyok mennyit fog érni...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

hozzánk is jött a mikulás. Kitti találkozott is vele:
Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

[quote="oszman777"]O írta:oszman777k,Szilvi. Én kérek elnézést. Csak te szoktál kérdezgetni mit hogy csinálj. bocsi.

KATA ne csináld már. amit én írtam abban szerintem semmi bántó nem volt. leírtam, hogy nem az első kajára kapott egy üveggel, de ez nem bántó! :wink: :roll: és biztos fogok még kérdezni!!!!

Eyi: gratulálok ezekhez a dolgokhoz a kis Mirának!!!
bszilvi25

Szia Andi!

Nagyon cuki a kép!!! Kitti kicsit meg van illetődve, (én úgy látom) de tündéri!!
bszilvi25

Jó reggelt :wink:

Andi: nagyon jóóóóóóó a kép :wink: :wink:
bluebox

ANDÓCA:
Kitti nagyon édes a mikulások közt! :wink:

PIRONYA!
Csongi jó kis pasi! :wink:

Én félve rakok fel fotót,mert elég inaktív vagyok mostanság,de nálunk is volt a miku:
Kép
Vendég

Most nézem,jövő héten már 7 hónaposak leszünk!
Közhely,de tényleg repül az idő és minden pillanatot meg kell élni....

SZÉP NAPOT ÉS JÓ KÉSZÜLŐDÉST MINENKINEK!
Vendég

Sziasztok, rég jártam felétek, gondoltam benézek. Látom mindenhol járt a Mikulás! :D

Karácsonyi sütik? Ha van kedvetek linkből letölteni:

http://karacsony.centrumnet.hu/karacson ... ek/&c=list

Azért még Petiről mutatok képet:

Kép
Kép
csipisz

Csipisz: utólag is nagoyn boldog féléves szülinapot kívánok Petinek. remek kiskölyök :wink:
bluebox

Akkor az űlések amiket tudok.
Kép Römer king, 13.000ft

Kép Römer Quick 15.000ft

Kép Römer Lord 15.000ft

Kép
Kép Maxi Cosi 15.000ft
Milánnak ilyet fogok venni. Mind 9-18kg.

Kata&Milán

oszman777

Lányok, tud valaki segíteni a gázártámogató lap kitöltésével kapcsolatban???? Írjon nekem privit :? :? Nagyon gyökér kérdések vannak :cry: köszönöm :wink:
bluebox

Akit érdekel irjon pü-t.

Kata&Milán

oszman777

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:19-kor.
pironya

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak mostanában olvasó üzemmódban voltam, nem jutott az irocskára időm. Bár jelenleg 2 oldal olvasással is le vagyok maradva, de ígérem bepótolom.

Betegeskedő babóknak jobbulást!

Képzeljétek megérkezett az etetőszékünk, végül a műanyag mellett döntöttünk. Nagyon jó nekem tetszik. Majd rakok fel róla képet, de most azt hiszem ki kell halásznom az ágyból a Marcit mert megunta a gyakorlatozást :lol:

Addig is pussz mindenkinek!!!!

ancsika82

Na akkor hogy most már itt ül mellettem Marci sikerült felraknom az etetőszékről képet. Mutizom:

Kép

Kép

Na hát most ennyire futotta így ebéd előtt, aztán délután remélem lesz még egy kis időm visszaolvasni és akkor jövök!
Bár mostanság nem sok az időm, mert a jövő héten költözködünk és csomagolok ezerrel a szabadidőmben. :shock: :shock:
Nem is tudom meddig lesz netünk is mert fenn a háznál még nincs bekötve, így lehet hogy pont a karácsonyi időszakban net nélkül leszek :cry:

ancsika82

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:20-kor.
pironya

itt vagyok,még gondolván a nagyobb Lurkokra is. Lurkok????????? Ugye milyen jol hangzik?????????
Kép Ez STORCHENMÜHLE 9-36kg 13.000ft
Ez már nagyobb gyereknek valo,és az auto övét kell a gyereken áthuzni.

Kép CONCORD LIFT 15-36kg 13.000ft

Kép RÖMER ZOOM 15-36kg 9.000ft

Szét szedhető később űlés magasitonak.

Kata&Milán

oszman777

Ancsika! szia!!! ha t-com vagy t-online a net akkor szólj, segítek!!!

gázártámogatás igénylés itt is lesz, úgyhogy nekem is segítsetek, ha tudtok. (köszi)

az összes baba tündi-bündi!!
Jók a gyerekülések is.. (nekem a középső piros tetszik a legjobban) - az első szórásból
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.12.10 11:46-kor.
bszilvi25

OOOO de hülye vagyok hát ezekből sokmindent nem lehet látni :lol: Na nézek egy másikat is, persze ha érdekel bennetek. Amúgy nagyon jó árban sikerült hozzájutni. Tudom ajánlani mindenkinek aki még nem vett széket! Na de erről ennyit! Kép

ancsika82

Szia Szilvi! Igen szerintem az lesz de T-Home-ot akartunk, viszont itt nálunk még nem tudják bekötni, mert nincs jel :cry: :cry: :cry: :cry:
Tök bosszusak voltunk miatta. Így marad a T-online és az upc.

Sajnos a gázártámogatási ügyben nem tudok segíteni, mert most nem én kapom a számlákat, és nem tom mit kell tölteni :roll:

Jut eszembe akinek van a T-comnál Pop pontja az vásárolja le mert meg fog szünni!!!!!

ancsika82

Ancsika4 nagyon tuti az etetőszék. liftes,dönthető vauuuuuuu. :lol: :lol: :lol: Hogy vagy? Voltál eszembe a napokba. De irtam is itt.

Kata&Milán

oszman777

TE ANCSIKA!!!!
Jo sok haja van Marcinak.
Csiri! ténleg szépen űl Zoé,és aza miku????? Pont az én stilusom.

Kata&Milán

oszman777

Oszman!
Rakok még neked ilyen ülő mikut!A lakásunk minden pontján fellelhetőek!Ez a karácsonyi dizájn :wink:
Vendég

Piri: köszi jól vagyok már a sebem nagyon szépen gyógyul. A héten lesz meg a szövettan.
A kiflit meg csak nyalogatta Marci de szerintem valami mehetett is le neki belőle, mert igen nyalta a száját.
Jajjj és még azt akartam mondani megnéztem Csongi videoját és TÜNDIIIIII! A jövőőő Mozartja. Gyönyörü szemei vannak a fiadnak!

A többiekről sem felrdkeztem meg de a Marci a kezemben ficereg már nem tudok írni :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsika82

Ancsika!
nagyon szupi az etetőszék!TETSZIK!

Az autósüléshez nem tudok hozzászólni!nekünk már megvan,de még a hordozót használjuk,bár már "szorítja" Zoét!
Vendég

A pop pontok beváltását márc 31-ig meghosszabbították!!!

Ancsi. Az hogy t-online, és upc hogy kell értelmezni?? az online a net szolgáltatód?
bszilvi25

Márti! megy pü!
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:20-kor.
pironya

ne ne már??????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nem kell varrni????????

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Dorina is krumplival és almával eszi meg a célkát. Olyan édi tiszta piros az egész kis pofija tőle.

Egyre többen tesztek etetőszékes képet, de én még nem merem beletenni Dorinát, hiszen még nem ül egyedül. Nenm úgy van, hogy addig nem szabad?????

Elég nyavalyás vagyok ma. Nátha+torokfájás3rossz közérzet. Remélem a manó nem kapja el!

Nem tudjátok, szoptatás mellett mit lehet bevenni a forróitalok közül?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi: sinupret tabletta. azt terhesség alatt is lehetett szedni, meg szoptatás alatt is lehet. Nekem 3 nap alatt elmulott a torokfájásom, és a náthám. Szerintem jó, recept nélkül kapható! Próbáld ki!!!

ancsika82

sziasztok!

Ancsi: nagyon édi Marci, és jó az etetőszéketek.

Piri: igen, akasztós Mikik. És nagyon jó a zongorás Csong. :lol:

Bogi: én is még a hordozóban etetem Kittit. Én homeós bogyó párti vagyok így torokfájásra a HOMÉOGÉNE 9-et szedem és influenzára meg az OSCILLOCOCCINUM-ot.

CSiri:milyen ügyi már Zoé, ahogy ül.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

CSiri: amit iwiwen csináltál kép mixeket, azt milyen progival csináltad?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na talán most van egy kis időm Marci elaludt, és előtte bekajált egy csomó főzit. Szóval akkor megpróbálok mindenkinek válaszolni.

Eyi: Naggyon ügyes Mirabell hogy már tud ilyeneket csinálni! De képet hozhatnál! Etetőszékeset is! És lehet hamarosan járunk felétek, majd szólok, ha tényleg megyünk!

Szilvi: Úgy gondoltam, hogy a T-online lesz az internet szolg., és a tv-t pedig a upc nél köttetjük be. Bár nem tudom mennyi idő lesz mire sikerül kijönniük megcsinálni. Ált. az a hosszadalmasabb.
Jah és még azt akartam írni neked, hogy tök ügyi Mercike, hogy már ilyen jól megy neki a kanalazás! Úgylátszik ráérzett a dologra :lol: :lol:

Csiri: Zoé nagyon édes az ülős képen! És valóban a jövő héten ti már 7 hósok lesztek! A fotóidat pedig mindig szívesen nézegetjük, szerintem mindenki így van vele, mégha kevesebbet is írsz (mint én) a képek jöhetnek bármikor!!!!!!!!

Kata: köszi, hogy gondoltál rám aranyos vagy! Szerencsére jól vagyok, de márcsak ugyanazt tudnám elmondani mint amit Pirinek is írtam a kérdésére előzőleg!
Volna egy kérdésem hozzád. Tettél fel képeket Römeres ülésekről. Nekünk van a tesóméknak egy amit már nem használnak, viszont a huzatja eléggé kivan, lehet hozzá szerezni huzatot???? Esetleg te tudnál?
Jah és Marcinak tényleg sok haja van, kész frizura! Mindenki azt hiszi levágattam már neki mert olyan formásan nőtt ki! Pedig nem nyúltam hozzá, és más sem! Echte eredeti! (nem tom hogy írják :roll: )

Piri: mi van az ujjaddal? Mit csináltál vele, nagyon elvágtad?

Csipisz: nagyon cukorfalat Peti! Jöhetnél kicsit többször is! Gratula a 6 hóhoz!!!

Andi: Kittinek a Mikulásos képe! Szuper!!! Hátad hogy van? Jobb?

ancsika82

Szilvi! Hékás! ment pü.

ancsika82

Andóca!
A netről töltöttem le azt a progit,demár régebben.Viszont ha gondolod este utánanézek,ha elcsendesedett a család! :wink:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:21-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?