A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

szia Lilla :) üdv közöttünk.

KépKép
KépKép
adryn

lillaoh: Üdv itt nálunk :D!!!! Nem is néztem, nevet már találtatok a lányotoknak?

Tényleg! Kukli merre jár??????????????

Szép napot!
Vica
wicca

Kép

Épp cipősdoboz ajándékokat készítek gyerekeknek. 2 fiúnak, 2 lánynak :)
www.ciposdoboz.hu
Hallotattok már róla?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja, és súly: +13 kg-nál tartok....... :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Lilla, üdv, szép babavárást!

Pulcsi szép játékokat szedtél össze, nagyon kedves tőled, én is hallottam erről, most megnéztem a honlapjukat, Nyíregyházán is van gyűjtő nekik.

Bea, Maja

Kép
bea1978

én +7 kg eddig

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Neveken már gondolkodtunk, de olyan nehéz. A férjemnek elég furcsa vezetékneve van, úgyhogy azt is figyelembe kell venni.
Amúgy én plusz 5kg-nál tartok, de ez is sok, már ha a kiindulási súlyomat nézzük. :oops: :)
Vendég

Üdvözölek én is Lilla :lol: (Szólíthatlak így?)

Én eddig +9 kg :oops: , de ezt tartom már 2 hónapja kb.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt Kismamik!

Erpé, Csibb: Merre jártok?

Lilla: Mennyi volt a kiindulási súlyod? Nekem 75 (168 cm) és pont most mértem magam, az itthoni mérleg 85-öt mutat, de a védőnőé általában kevesebbet. Holnap meglátjuk akkor megyek hozzá!
Pulcsi: Igen hallottam én is, meg a suli is, úgyhogy az isiben is elkezdtek gyűjteni. :D

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Lilla, üdv köztünk! Gratula a kiscsajhoz és további szép pocakosodást!

Én is holnap megyek védőnénihez, kiváncsi vagyok mit mutat a mérleg!

Pulcsi én nem hallottam erről a cipősdoboz dologról, de már nézem is a honlapot amit adtál!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Szia Lilla! Üdv közöttünk! :)

Ma du. megyek a dokihoz, nagyon izgulok hogy mit mond a méhszájra :( Ráadásul tegnap elég sokat keményedett a hasam.

Tényleg eltűntek néhányan, biztos mindenki készülődik a Karácsonyra :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: NYUGI!!!!! Minél többet idegeskedsz annál többet keményedsz, minél többet keményedsz ... Szóval tessék megnyugodni!!!! Én is ma megyek dokihoz! :)

Szép napot!
Vica
wicca

sziasztok

nálam eddig +6-7 kiló.... akkor ezek szerint ez nem sok? :oops: én azt hittem mikor mértem.. mondom mi lesz a végére.. :P

Vica: szurkolunk kedves, ne izgulj minden rendben lesz !

Papillon: hogy vagy??

ma valamiért kifejezetten nagyon jó kedvem van, remélem semmi sem rontja el 8)

KépKép
KépKép
adryn

Jó reggelt!

Szia Lilla! Jó helyre jöttél!!! :wink:

Én ma álltam rá megint a mérlegre 65 kg-nál járok. Ez + 7 kg. Egész jó. Elvileg még 5 kg-t engedélyeztem magamnak :roll: Majd meglátjuk.

Nem is csak néhányan tűntek el, hanem sokan. Nem baj, majdcsak előkerülnek. Mindenki készülődik karácsonyra. Én megvettem minden ajándékot, már csak be kell csomagolnom. Azt is megoldom vasárnap. És már csak a sütés főzés marad.
Nincs valakinek egy olyan receptje, amit nagyon szeret? Húsosra gondoltam. Töltött vagy göngyölt, vagy rakott, tepsis, stb. Valami újat is szeretnék csinálni. Ha valakinek van: megoszthatná velünk :roll:

Tegnap beszéltem az igazgatóval, és úgy néz ki, mégis csak kell még 2 hetet dolgoznom januárban :cry: Pedig nem akartam. Na mindegy. Persze a gyerekek teljesen feldobódtak, mikor mondtam nekik. Ők nem akarják, hogy otthagyjam őket.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
rszg

Adryn Örülök, hogy végre valakinek reggel is jó kedve van!!! Így is fog maradni, hidd el!!!

Vica Te meg ne izgulj!!! Semmi gond nem lesz!!!!!!!!!

Kép

Kép
rszg

Ne keménykedjetek, mert bekeményedtek :P
Dokisoknak drukkolok!
Köszi, Adry szarul :? reggeli vérnyomás 139/78 pulzus 102, egy emelet lépcsőzés után :? hát te ménem alukász?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: megyünk ügyet intézni ma. hivatalos nap van... :lol: de magamtól keltem fél 9-kor.. és látom a kék eget :D igaz pici foltokban, de kicsinek is örülni kell 8)
sajnálom a magas vérnyomást, meg a pulzus is elég magasnak tűnik.. doki mit mond? nem kell rá valamit szedned???

KépKép
KépKép
adryn

Vica, ne izgulj, biztosan minden rendben van, próbálj meg nem erre gondolni!!! Kicsit sokat kapott mostanában a lelked, nem csoda, hogy keményedsz, de nem lesz, nem lehet semmi baj!!!

Adryn, örülök, hogy ilyen jó kedved van!!

Rszg sajnálom azt a két hetet januárban, de hamar el fog telni és az hogy a gyerekek ennyire örülnek neked, talán egy kicsit könnyebbé teszi. Tényleg mit szóltak a Mikulás zsákocskákhoz?

Kép
Kép
Kép
tencsi

Tencsi A Mikulás zsákokat még nem adtam oda nekik, majd a karácsonyi ajándékkal együtt. Majd egy hét múlva. Egyébként annyira nem sajnálom, hogy dolgoznom kell még (ha kell), mert szeretek bent lenni. Csak már elterveztem, hogy mit csinálok itthon. De úgy is sok időm lesz még szülésig. Még unatkozni is fogok.

Papillon Tényleg magas a vérnyomásod. Én is most megmértem, kíváncsivá tett a tiéd, és 90/60. Nekem ez tökéletes. Általában ennyi szokott lenni :)

Kép

Kép
rszg

Rszg, ja értem! Biztosan nagy sikerük lesz! Olyan jó, hogy ennyire szeretnek téged a gyerkőcök!!!! Helyes, majd behozod magad az eltervezett dolgaiddal, de azért még lesz időd, nyugisan haladni.

Bölcsiben már egy órája megy a karácsonyi zenés délelőtt, kiváncsi vagyok mit mesélnek majd a gyerkőcök. Holnap délután meg bábszínház.....

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Wicca, mi nagyon együtt mozgunk a hízást tekintve :) Szintén kb 75-ről startoltam és most 85-öt mért a védőnő tegnap. És kb hasonló magasságban vagyunk (enyim 171 cm).
Vérnyomás: nekem tegnap kicsit alacsony volt, mármint magamhoz mérten. Olyan 120/70-80 szokott lenni, tegnap 110/70 körül volt. Mondjuk még tök álmos voltam, 8-ra mentem hozzá.
És meghallgattuk a kiscsaj szívhangját, azt mondta, h alacsony (kevés). Valószínűleg szundikált a pocaklakó (is). Kicsit megmozgatta a pocit, rögtön begyorsult a szíve is a picurnak... Szóval ez is OK.
Papillon, maga vérnyomással vigyázz, de mondjuk lépcsőzés után egy kicsit nyugodj le, és úgy mérjed meg. Nyugalmi állapotban mért értékek az irányadók.

Rszg, ha szívesen mész még dolgozni, és szereted, akkor azért nincs baj. Tényleg lesz még időd mindenre, pláne, hogy a szoba már készen is van :) És megvan már a helyettesed? Vagy épp ezért kell tovább dolgoznod kicsit?

Lilla, üdv itt! És mik az esélyes neveitek a picurnak?

Vica, drukk a délutáni dokilátogatáshoz, ne izgulj előre! (Tudom, könnyű mondani...)

Wicca, UH-ra mész dokihoz? És / vagy laboreredményeket megbeszélni?

Én bent ülök a munkahelyemen, és semmi kedvem dolgozni... Ma korán kellett bejönnöm, és Samu elég nyűgösen viselte a mai kezdést. Megértem szegényt.
Lépek is, mert sok a munka...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Köszi mindenkinek a bíztatást :) Ma amúgy elég jó napom van, ahhoz képest hogy dokihoz megyek, még nem is keményedtem :wink: Meg próbálom a gondolataimat más felé terelni, persze tudat alatt így is úgy is izgulok, mert folyamatosan a WC-t látogatom :?
Egyébként jobban izgulok és félek mindentől így a harmadiknál, gondolom azért, mert egyszer ezt már átéltem, és elég mély nyomot hagyott bennem.

Rszg az biztos jó érzés hogy ennyire szeretnek a gyerekek, meg úgy látom te is szereted őket meg a munkád :)
Nekem is alacsony a vérnyomásom, pedig napi két kávét iszom de még így is néha szédülök, meg egyfolytában fázom, hideg a lábam. Párom mondja mindig hogy nekem nem is vér folyik az ereimben :D

Na megyek mert Bulcsú tízórait követel. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Az eddig szóba jövő nevek: Anna, Fanni, Lili. De lehet, hogy a végére teljesen más marad.
Pénteken terheléses cukor vizsgálatra megyek. Úgy félek tőle, mi van, ha kijön belőlem? :oops:
Vendég

Erpé: Tényleg nagyon együtt mozgunk :D!!! Ma csak ilyen általános orvosi vizsgálat van, méhszáj ellenőrzés meg a leoltást csinálja meg. Nézhetnénk UH-t is, de most én nem szeretnék, mostanában nagyon sok volt és nemsokára itt az újabb kötelező! Laborra meg holnap mikor megyek a védőnőhöz kapom meg a beutalókat, mert csak az ottani doki adhat ... ki érti ezt?!?! Na mind1, ez van!

Szép napot!
Vica
wicca

Lilla üdv itt!
Én ma megyek szülésfelkészítőre, és megtudom, ha minden igaz a hétfői eredményeimet is, este majd jól beszámolok!
Ma megint tejbegríz partit rendeztem, így a kilóimról ugyan nem tudok számot adni (annyi, hogy otthonin 79 voltam, ami jó, közel stagnál), de szerintem most rákapcsoltam (szaloncukor, mikulás...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nálam úgy van a 13 kg, hogy 53ról indultam, és most vagyok 65-6.
és 160 centis vagyok:D
igaz, ebbe benne volt egy 2 hetes nászút is az elején-fogamzáskor-amikor is telezabáltuk magunkat a férjemmel:P
De most vigyázni szeretnék a picire.
A nőklapja.hu-n olvastam egy anyás cikket, 61 centis babót szült vki :shock:
Ez mitől van mostanában: Jobb életkörülmények, higiéné, táplálkozás? 50 év múva 70 centisek születnek? :shock:
na jó, nem riogatok mindenkit, köztük magamat is.
Aki megy vizsgálatra, annak drukkolok.
Ja, vérnyomás: nekem mindig azt mondja avédőnő, csoda,hogy még élek.
A terhesség elején 3 hónapig 70/ 40 !!!! :)volt / alapban 100/valamennyi szokott lenni/
Mostanában 80/40, vagy 90/ 40, de nem is szoktam szédülni, csak ha üres a pockom. Egy dolog van: marha fázós voltam mindig is.

pulcsi

Megjöttem dokitól, hálistennek méhszáj maradt, nem nyíltam tovább :) Persze továbbra is pihennem kell (igaz ezt ő nem mondta, harmadiknál már tudnom kell, gondolom :roll: )
Viszont kiderült, hogy Candidám van :( egyszer már volt, de szerintem nekem folyamatosan van. Úgyhogy most úgy döntöttem, megvonom magamtól a csokit, a cukros dolgokat, meg a fehér kenyeret, hátha ez is használ valamennyire hogy ne jöjjön elő többé.

Pulcsi én is ugyanilyen vagyok, igaz nekem a doki vagy a védőnő még nem mért soha 90 alatt, de a nagymamám a régi hagyományos vérnyomásmérővel nem mindig tudja megmérni mert olyan alacsony :shock: Ja és én is mindig fázom.

Amúgy az én sógornőm is 61 centis gyereket szült, de utána kiderült, hogy másképp mérték le a babát mint pl. nálunk, közvetlenül a testén mérték, így beleszámolták a domborulatokat is :roll:

Ja és uh-ra én majd csak január első hetében megyek :( pedig azt hittem az ünnepek között sor kerül rá. :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

én is megérkeztem, a cukrom 7.6 lett, hétvégén kezdem újra a diétát, és most nem csak egy hétig...
Az orvosom...
Nem nyitom ki a ládát, de ahhoz képest, hogy a vérvételen azt mondta, hogy jöjjek be az eredményért, most elvitte magával (az asszisztens jóindulatán múlt, hogy nyomtatott másolatot), és hát nem is tudom, most jan. 9-ig csak ül a leletemen, hogy jééé, de magas, nekem meg nem szól? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,én március 27-re vagyok kiirva,nagyon várom már... :lol: [/i]
tweety24

Szia tweety!
Mesélsz magadról egy kicsit? 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

szia Tweety....

Nemlajos.. nem semmi dokid van :? akkor nem is mondta hogy mit csinálj, csak lelépett?

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Húh rég írtam. Nincs időm ideülni. Néha visszaolvasok, de sok mindenre nem emlékszem. :oops: Remélem mindenki jól van. Mi mikulásoztunk, Zsolti szabin volt, vásárolgattunk (hordozó, ágyneműk, törülközők,s tb.... Katának). Nagyon szuper érzés volt megint. Bár Boti mindehol mindent ki akart próbálni. A hordozóra azt hiszi földi hinta. :lol: Szval jól le kellett rakni. :?
Nemlajsonak gratula a búrtorokhoz, nagyon szépek! Mi ma kezdtünk letenni arról, hogy kell még egy rácsos ágy. Boti ma kimászott (fejre esett) 18 hósan egy barátja ágyából, ami kb. 10 cm-el rövidebb a sajátjánál. Holnap veszünk leesés gátlót, és nem tom mi lesz (lehet ő kap inkább heverőt), mert nem fog ott maradni aludni, az biztos. Kicsit korai ez, főleg egy izgága gézengúznak.
Adryn még egyszer gratulálok, gyönyörűek vagytok! Nico jól elbújik benned! Szupi a 6-7 kiló. Én 8-nál járok, de a csípőm :shock: mintha minden oda ment volna. :? Na azért a kabátom én is kihíztam. Most azzal vagyok gondban én is.
Újaknak szép babavárást! Ha vki a táblába szeretne kerülni, lécci írja meg priviben, mert nem bizti, hogy tudtam követni.
Mi megvagyunk. Hétfőn voltunk dokinál, minden ok. Épp tátogott Kata. A doki ásításnak hívta, gondolom csak a kismamik ekdvvért, mert nehéz lehet vizes közegben ásítani. :lol:
Vica hogy vagy? Anyóssal enyhülnek a dolgok?
Tencsi volt már bábszínház? Mi volt?
Rszg nagyon kedves a szoba! A kép ötlet nagyon tetszik középre! A kis trónörökös birodalma. :)
Kata remélem jobban vagy, és alakulnak a dolgok, vagy érlelődnek benned.
Wicca köszi, hogy hiányoltál! Megvagyok. :)
Na most is ennyi időm van, megyek, mert hulla vagyok (ma mézeskalácsozni voltunk). Holnaptól itthon vagyunk, és pihenünk. Szval többet leszek sztem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn, nem lépett le, amikor legutóbb voltam nála (pénteken volt egy hete), akkor adta a beutalót a cukorra, de persze nem kérdeztem meg akkor, hogy hogy tudom meg az eredményt. Ezért örültem meg, hogy ott sertepertél a labornál, rákérdeztem, mufurcul felelt (lehet, hogy nem tudta, hogy az ő betege vagyok).
Most meg kiderült, hogy nála van a lelet, de ugye legutóbb abban maradtunk, hogy januárban találkozunk...
Szóval nem tudom.
Ha felhívom, csak tovább bonyolódik, esküszöm!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok, mi is megjöttünk a dokitól és nálunk sincs igazán változás :D! Most nem kértem UH-t, mert az elmúlt 4 hétben 3-szor néztünk be és már kicsit sokkalom. Legközelebb január 14-én kuksizunk be a kötelező alkalmával és akkor már betöltött 32 hetes leszek :shock: :D!!! Ja annyi van, hogy úgy néz ki befordult fejjel lefelé, eddig ugye csücsült :D, persze ezt csak kézzel tapogatta ki!

Tweety: Üdv itt nálunk!!! :D Tényleg mesélj egy kicsit magadról! Kislány vagy kisfiú, nevét kitaláltátok már?

Nemlajos: Hát ez a cukor eredmény tényleg nem túl jó :(, na de a dokid :shock: ?

Szép napot!
Vica
wicca

Vica: Na ugye!!! Mi megmondtuk :D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!
én is élek, csak mivel alig tudlak követni benneteket, olyan nagy a pörgés, nincs pofám csak magamról irogatni... :oops:
azért próbálok jönni, és olvasni, hogy képben legyek, de az írásra általában nem marad időm, és akkora az olvasandó mennyiség, hogy nem is emlékszem, hogy mire kéne reagálni. na jó, nem magyarázom tovább a bizonyítványom... :roll:

jól vagyunk, ma én is keményedtem, de egyébként nem szoktam. estére fáradok el általában.
Fanni egy 3 kerekű bicajt kapott a mikitől (ezt elrontottam, mert még mikor jó idő volt, beígértem neki, hogy minél előbb megkapja, pedig nem akarom nagy ajándékhoz szoktatni mikuláskor...)
de azért jól sült el, mert azóta nagyon sokat tekerte már!
holnap jön egy barátnőm fotózni Fannit, hogy tudjak naptárt csinálni, ő nagyon ügyes, és tanulja is a fotózást, remélem, jól sikerülnek majd a képek! kicsit későn jutott eszembe, lehet, hogy már nem lesznek készen karácsonyig a naptárak...

már óriási a hasam egyébként! észrevehetően megnőtt hirtelen! :)

Adryn
Neked külön gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok! egész életre valót! :wink:

ügyesen gyűjtögetitek a babakelengyét! nekem hál istennek elég sok mindenem van, meg még kaptam a tesómtól is egy csomó dolgot, úgyhogy talán 1-2 body-t meg rugdalózót meg zoknit kell vennem. meg egy új anyagpelenkaadagot.

Üdv az újaknak is!

Lilla
az én lányom Fanni Lili! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli: örülök, h előkerültél :D!! Szegény Boti, remélem semmi baja és azt is, hogy azért egy picit megijedt és nem rémiszgeti többé az anyukáját!!! :) Mi január, februárban vásárolunk, megvárjuk mit hoz a Karácsony :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Csibb: örülök, h Te is előkerültél :D! Egyszer én is eltűntem egy rövidebb időre és akkor én is úgy tértem vissza a topikba, h semmire sem reagáltam :D!! Biztos nagy az öröm, el tudom képzelni Fannit, mennyire örült a cangának! Nekem is látványosan nőtt a hasam :D! De mostmár itt volt az ideje :D!! Azért nálam még mindig nem veszik észre az emberek vagy nem akarják észrevenni!! A naptárra még sztem pont lesz időd!!

Szép napot!
Vica
wicca

az én pocakom már 107cm (centim van, mérlegem nincs :wink: )...
Bizony, fújtatok és dülöngélek, magam is csodálkozom. Két percig nem állok buszon, úgy pattannak fel...

és én is nagyrészt csak magamról írok, a többieket meg úgyis olvasom :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Csibb, Kukli, jó hogy jelentkeztetek és szerintem nem baj, ha nem mindig tudtok mindenre-mindenkire reagálni. Ekkora létszámnál ez már tényleg komoly feladat...
Csibb, jól hangzik a Fanni naptár.
Kukli, most akkor lesz Botinak új ágya? Jól értem? Samu sem volt még két éves, amikor megkapta a rácsmentes ágyát leesésgátlóval (kb 20-21 hónapos volt). És tök jól vette az átállást.

Tweety, üdv itt, és ahogy a csajok is mondták: írj egy kicsit magatokról, ha gondolod.

Vica, örülök, hogy minden rendben van a méhszájjal. Gondolom megnyugodtál :)

Wicca, tök jó, hogy minden OK, és hogy vélhetően a baba már fejjel lefelé van a pocidban.

Nemlajos, ez tényleg nem túl jó cukoreredmény. Én a helyedben azért felhívnám a dokit, hogy mit mond erre az eredményre? Lehet, hogy elküld dietetikushoz...

Holnap én is megyek a dokihoz, lesz UH, végre apa is jön velem (eddig nem volt ilyen). Holnapra a párom vett ki szabit (maradt neki néhány ebben az évben) és kicsit próbálunk előre haladni a karácsonyi bevásárlással.
Jó éjt mindenkinek!
É

erpé

Szia Tweety! Üdv közöttünk! Majd mesélj magadról :wink:

Kukli, Boti nem semmi :shock: Akkor nekem is fel kellenne ilyenre készülnöm? :roll: Bulcsú is kiesett egyszer, de akkor még egy szinttel feljebb volt az ágy. Még mi sem döntöttük el, hogy most akkor ki kap új ágyat :D
De azért nem lett semmi baja Botinak, ugye?

Csibb, azért csak nyugodtan mesélj magatokról is, hogy mi történt veletek, nem haragszunk meg ha nem reagálsz mindenre :wink: Én legalábbis nem :D

Én is Januárba akarok nekiállni a babakelengye kiegészítésnek. Minden kisruha lent van a pincében, úgyhogy amíg nem voltam uh-on, ahol remélem kiderül a neme, addíg nem mosok ki semmit, mert ugye nem tudom hogy rózsaszínt vagy kéket mossak :roll: :D
Viszont megrendeltem a szoptatós párnát, remélem még karácsony előtt ideér.

Nemlajosnak neked kitartást a diétához,nem lesz könnyű így Karácsony környékén. Én is nagy hévvel elhatároztam, hogy nem eszek annyi édességet, de már ma este alig bírtam megállni. :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb szerintem még időben vagytok a naptárral. Pont ma nézegettem a Photo hall prospektusát, meg honlapját, ha jól emlékszem dec 18-ig leadott rendelés elkészül karácsonyra.
Két évvel ezelőtt mi is ilyet csináltattunk anyósoméknak karácsonyra. Idén megint elgondolkoztam rajta, de azt hiszem majd jövőre, megvárjuk vele a kistesót. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

aranyosak vagytok! :D

az a baj, hogy a barátnőm ugyan holnap fotóz, de utána még a számítógépén dolgozgat a képeken, és az idő... ezért szerintem vagy nem, vagy nagyon neccesen tudnám elküldeni... de azért bizakodom még, bár akkor sincs nagy tragédiat, ha január elején lesz csak kész, van B terv ajándékokra.

Vica
örülök, hogy maradt az eredmény méhszájilag, és sajnálom a veszekedést apukáddal. nekem is volt nemrég ilyesmi az enyémmel. olyan rossz érzés...

amennyire nem kívántam idáig az édességet, most annyira elkezdtem zabálni őket.. :roll: nem lesz ennek jó vége...

Kukli
mi már vettünk Fanninak új ágyat pár hónapja. egyszer puffant egyet éjszaka, de szinte fel sem ébredt rá, utána még egy ideig matracot raktunk az ágya elé, de azóta nem volt ilyen baleset. ugye nem ütötte meg magát Boti sem?

Erpé
jó lesz apával vásárolgatni. nekem most sajnos kényszer szobafogságom van, mert elromlott a kapu, de sajnos úgy, hogy belül állok a kocsimmal, így nem tudok kiállni már 2 napja, mert valahogy senki nem intézte, hogy jöjjön valaki megcsinálni. igaz, nem is volt nagy szükségem arra, hogy elmenjünk itthonról. de most már kéne... nekem sem ártana szétnézni... pláne, hogy férjemnek 14-én lesz a szülinapja... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jó reggelt!

Ilyen sem volt még, hogy én voltam az első reggeli :D

Szép napot!!!

Kép

Kép
rszg

Szép reggelt!

Vica, annyira örülök, hogy minden rendben van méhszájügyileg! Remélem megnyugodtál!

Csibb szuper, hogy tudtál írni és én sem haragszom, hogy ha magatokról írsz és nem reagálsz mindenre. Én kiváncsi vagyok, hogy kivel mi történik éppen. Gratula Fanni háromkerekűjéhez, gondolom mennyire tetszik neki! Karácsonyra mit kap? A naptár szuper ötlet, mi is csináltunk ilyet ás aszem jövőre a kistesóval újra készítünk egyet. Talán pont belefértek majd az időbe.

Kukli, neked is nagyon örülök, régen írtál már. Sajnálom Boti balesetét, de úgy látszik neki most jött el az ágyváltás ideje. Mi is 20 hónaposan költözünk az új ágyba és pikk-pakk megszokták. Örülök, hogy tudtatok vásárolgatni Katának és hogy vele is minden okés. Köszi a kérdést, ma megyünk 5-re bábszínházba, holnap majd beszámolok az élményekről.

Na megnyílt nálunk is a Müller, holnap munka után el is megyek feltérképezni.

Hamarosan megyek védőnőhöz.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Ja bocsánat! Tweety üdv köztünk, mesélj lécci magatokról egy kicsit!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Kukli Szerintem jó ötlet a leesésgátlós ágy. Biztos hamar megszokja majd, és szeretni fogja :)

Én nem is emlékszem írtam-e a cukorterhelést. Nekem 4.4 volt az éhgyomri és 2 óra múlva (a cukros lötty után) lement 3.2-re :roll:
Nem tudom a doki mit mond erre, én majd jövő héten szerdán megyek hozzá. UH-ra meg szerintem január 7-re ad időpontot.

Tegnap belegondltam, hogy 3 hónap múlva már a karunkban tartjuk a picit/piciket. Olyan jó érzés! Én már várom. Igaz, addig még eltelik 3 hosszú hónap.

Ami hiányzik nekünk én is januárban, februárban akarom beszerezni. Ezek az apróságok, de igazából nem is tudom, hogy mik kellenek. Babaápolási, meg etetési cuccok. Van listám, majd utánaolvasok. Meg persze januárban az apaságit is el kell intéznünk :) Van még mit csinálni :roll:

Remélem tudok adni mindenkinek egy kis boldogságot, így a neten keresztül. Én teljesen kicsattanok a boldogságtól és az örömtől, a jókedvtől :wink:

Kép

Kép
rszg

Gyönyörű szép napot!!!

Én is olvasgatok, de írni nincs időm, hajtás van még ezerrel, már csak ma :x meg 2 vizsga szombaton,aztán végre lesz időm magunkra :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

szép jó reggelt :)

Örülünk Erpé jókedvének :D bízom benne az övét nem törik le nyamvadt hivatalok mint az enyémet tegnap... :evil: ma csakazértis nagykövetség a dán hivatalok meg menjenek a sunyiba :twisted:

Vica: na ugye... mi tudtuk hogy marad az a méhszáj :D feleslegesen idegeskedtél :P

Kuklika: köszi :D Édes lehetett Boti ahogy a hordozóban hintázott :lol: az ágyból kiesést sajnálom, remélem nem ütötte meg magát :roll:

Papillon: ha ma van az utolsó nap akkor azt ünnepeld meg jókedvvel és egy pohár kefírrel :D :D aztán hajrá pihi!![/b]

KépKép
KépKép
adryn

Az utolsó hajtós nap, de még nem az utolsó dolgozós :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X