Sziasztok!
Húh rég írtam. Nincs időm ideülni. Néha visszaolvasok, de sok mindenre nem emlékszem.

Remélem mindenki jól van. Mi mikulásoztunk, Zsolti szabin volt, vásárolgattunk (hordozó, ágyneműk, törülközők,s tb.... Katának). Nagyon szuper érzés volt megint. Bár Boti mindehol mindent ki akart próbálni. A hordozóra azt hiszi földi hinta.

Szval jól le kellett rakni.
Nemlajsonak gratula a búrtorokhoz, nagyon szépek! Mi ma kezdtünk letenni arról, hogy kell még egy rácsos ágy. Boti ma kimászott (fejre esett) 18 hósan egy barátja ágyából, ami kb. 10 cm-el rövidebb a sajátjánál. Holnap veszünk leesés gátlót, és nem tom mi lesz (lehet ő kap inkább heverőt), mert nem fog ott maradni aludni, az biztos. Kicsit korai ez, főleg egy izgága gézengúznak.
Adryn még egyszer gratulálok, gyönyörűek vagytok! Nico jól elbújik benned! Szupi a 6-7 kiló. Én 8-nál járok, de a csípőm

mintha minden oda ment volna.

Na azért a kabátom én is kihíztam. Most azzal vagyok gondban én is.
Újaknak szép babavárást! Ha vki a táblába szeretne kerülni, lécci írja meg priviben, mert nem bizti, hogy tudtam követni.
Mi megvagyunk. Hétfőn voltunk dokinál, minden ok. Épp tátogott Kata. A doki ásításnak hívta, gondolom csak a kismamik ekdvvért, mert nehéz lehet vizes közegben ásítani.
Vica hogy vagy? Anyóssal enyhülnek a dolgok?
Tencsi volt már bábszínház? Mi volt?
Rszg nagyon kedves a szoba! A kép ötlet nagyon tetszik középre! A kis trónörökös birodalma.
Kata remélem jobban vagy, és alakulnak a dolgok, vagy érlelődnek benned.
Wicca köszi, hogy hiányoltál! Megvagyok.
Na most is ennyi időm van, megyek, mert hulla vagyok (ma mézeskalácsozni voltunk). Holnaptól itthon vagyunk, és pihenünk. Szval többet leszek sztem.