Sziasztok!
Kivert az ágyból az egyik drága kutyom. Már vagy 1,5 órája ugat szoprán hangján. Mikor kiszóltam neki, hogy fejezze be, akkor a szomszéd kuty kezdte rá...
Túl vagyok a terheléses cukron. A kétórás érték 6,3 és a védőnő megnyugtatott, az jó. Viszont a vizeletem tele van hámsejttel. Hát elég bő folyásom van mostanában, de más tünet (szag, viszketés, csípés) nincs, és a doki sem mondta múlt héten, hogy rosszul néznék ki ott. Legutóbb meg bevéreztem a kúpra, amit gomba ellen adott, így abba maradtunk, ha romlik a helyzet megyek dokihoz.
Főnököm megkeresett, hogy lenne egy plusz feladat, plusz pénzért, amit januárba kéne kezdenem. Érdekes ötlet, hisz lassan mindenki abbahagyja a munkát, én meg most kezdjem el? Viszont a kollegákat sem akarom cserben hagyni. Mindegy, elég képlékeny még az ügy.
Jelenleg az APEH-el csatázom. A folyószámlám alapján szerintük be kellett volna fizetnem 11E-t, mire könyvelői segítséget kértem. Ő megállapította, hogy már így is van 65E túlfizetésem. Ezt próbálom visszaigényelni, de az Apeh-nek derogált időben kézbe venni a beadványomat. Hát most kétnaponta rájuk telefonálok, legalább mondják meg széna vagy szalma. Jól jönne egy kis pénz kari előtt.
Egyébként meg pakolok, rendezkedem. Semmi sincs jó helyen. Pedig én képes voltam arra, hogy a konyhaszekrényt úgy rendezzem be, ahogy még otthon megszoktam. Szegény férjem a haját tépi, mert ugye a nehezebb cuccokat ő rakosgatja, tologatja, és persze semmit nem talál meg.

Lassan már fél hazajönni, mert valamit mindig kitalálok. Másrészt ha a gyereket el akarjuk helyezni saját kuckóban, akkor meg kell szüntetnünk azt a rendszert, hogy a lakás egy szobája csakis raktárként funkcionáljon.
Csibb, ez a saját teniszpályátok?

Szuper a bicaj!
Pulcsi, nekem a pimafucin kence jött be (recept köteles), mert az nem csak gombára, hanem baktériumra is jó, és gyakran együtt vannak.
Házasság: Nekem az volt a kikötésem, hogy előbb gyerek legyen, mert ha valamelyik fél miatt nem jön össze a gyerek, de közben meg nagyon vágynak rá, akkor az tönkre teheti a kapcsolatot. Aztán a gyerkőc csak nem akart összejönni, és végül úgy éreztem, hogy kell egy ilyen megerősítés a kapcsolatunknak. Nem bántam meg, jó buli volt. No meg rendezte az egymás közti anyagi viszonyainkat. Jut eszembe, akinek házassági anyakönyvi kivonat kell majd a kórházban, és nincs elég friss neki, az mikor váltja ki? Az egy-két nap alatt meg van?