A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

remény,
a 14. napon pont nem kellene menned, mert a bébik berakása akkor történik, amikor annyi nappal vagy a tüszőrepedés után, ahány naposak az embriók.
Ha tehát 3 naposak voltak, akkor kb. a 17. napon kell menned.
Másrészt tudtommal nem szoktak 2 napnál hosszabb ideig bezárni, de ezt persze meg kell kérdezni.
Harmadrészt a 100 ezret a beülti napján kell kifiezetni, amikor már fel is ébredtek rendben, tehát nem kockáztatod "előre" a pénzt szerencsére. Megpróbáljátok ebben a hónapban, és ha szabik miatt nem megy, akkor max nincs berakás, csak elmentél néhányszor megnézetni a ciklusodat.... Na, hogy hangzik? :)

Ha nincs peteérés, akkor abban a hónapban nincs sárgatest, márpedig az termeli a progeszteront, és tartja fent a terhességet, ezért van rá szükség (jójó, tudom, hogy használjuk az utrót, és van aki progi szurit is, de azért - tudtommal - sárgatestre is szükség van...).

És igen, hajrá fagyik :)
bikmakk

Ja, és fagyis berakásnál nincs vérvizsgálat csak UH. Az meg szerintem lesz a 2 ünnep között.
Műtő nem lesz, tehát ha a beülti erre az időszakra esne, az nem fog menni. Kérdés, hogy januárban mikor nyit a műtő...
bikmakk

REMÉNY!
Jó lenne ha minden klappolna nálatok, és nem kell még tovább halasztani az ünnepek miatt! Kb. mikor mész a konzira? Szted mikor érdemes, hogy ne kelljen órákat várni?
Én is azon izgulok, hogy elkezdhetjük-e rögtön. Én akkor leszek kb. félidőben és túl a hystero-n is.
Ha long protokoll lesz akkor akár karácsony környékén kezdhetem is a decát, nem? Azalatt nem kell ultrahangokra mászkálni ugye, csak amikor már stimust is szúrok! Karácsonyra + tesztet már nem kérhetek, így hát marad a deca! :lol: :lol: :lol: Nekem az is ajándék lenne ha végre elkezdhetjük!
Engem biztos meg fogsz ismerni, mert eddig rajtam kívül még egyetlen pink csíkos hajú lányt sem láttam! :wink: :lol: :lol: :lol:
Olyan 2 óra körül már érdemes próbálkozni a telefonnal? Ugyanis holnap kérdezem meg az eredményeinket! Bocsi ha sokat kérdezek!

BIKMAKK
Te nagyon tájékozott vagy! :lol:
Milyen érdekes, pár éve még azt sem tudtam mi az a tüsző..... ha valaki azt mondja nekem, hogy pl. hason fogom szúrni magam 10 napon át körberöhögtem volna................. hát legszívesebben maradtam volna tudatlan ezekben a témákban mint jó anyám akire világ életében ránéztek és már terhes is lett! Neki bizony még arról sem volt fogalma, hogy épp hányadik napon van!

dita75

RILLA DRÁGA NAGYON-NAGYON SZURKOLOK NEKED HOLNAPRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm kérdésedet megvagyok. Fájdogál még mindig a lelkem, nehéz feldolgozni a sikertelenséget. De belevetettem magam a melóba , igy próbálom elterelni a gondolataimat.
babu69

Bikmakk! Köszi az infót. Csak akkor azt nem tudom miért is kell menni aznap mikor megjön? Lehet már előre rásegíthetünk? Mindegy remélem holnap erre is választ kapok. Én szeretném elkezdeni, de...

Dita! A decát a 20. nap körül kell elkezdeni, ha long programod lesz. Azt kell szurizni min. 1 hétig magában, aztán jön majd hozzá a többi szuri.
Én szerintem 11-re megyek konzira, remélem sikerül, igaz lehet már előbb odaérek. Szerintem 1 után telefonálhasz, igaz a vérvétel eredményhirdetése 14 óra körül szokott lenni.

Rilla én is szurkolok neked, lehet veled is találkozok holnap?
remény73

Nagyon szenvedek, minden procikámban úgy érzem, hogy megjön. :cry: visszaolvastam magam, és a múlt inszemnél is csütörtökön (hétfői teszthez) kezdtem érezni, hogy sikertelen hónap volt. Ugyanígy érzem, és ugyanígy ma (csüt) kezdődött ez a nyűgös, biztosan megjön és amúgyis szétrobbanok - érzetem. Ugyanígy csütörtök van, ugyanígy hétfői (lenne) a teszt. Nagy csoda lenne, ha a megérzésem csalóka lenne. :roll:
magam alatt vagyok, annyira szerettem volna, annyira szeretném - de azt hiszem, sokan ismeritek ezt az érzést :( :cry:

E. Dóra
edóra

Rilla!
Azért ne add még fel, sose lehet tudni. Persze így már nincsenek hiú remények, de hátha mégis :wink:

Dita!
Hallod, nem semmi, ami írtál.. Pont én is ezen agyalok állandóan, hogy milyen tevékenység milyen következményekkel jár. :lol: Hát ebbe tényleg bele lehet dilizni :lol: Tegnap azon kaptam magam, hogy miközben eszegettem a savanyú uborkát, hogy lehet hogy babás lennék?!? Aztán eszembe jutott, hogy te lüke hogy lennél terhes, ha pénteken lesz inszem??? :) :) Néha már nem tudom követni mikor mi van éppen, annyira egyik inszem jön a másik után.
De jó lenne, ha már Ti iskezdhetnétek! Akkor már legalább TÖRTÉNNE valami és az már egy lépés a cél felé. Drukkolok, hogy bele tudjatok vágni.

Bikmakk!
Mielőbbi gyógyulást, a legjobbkor talál meg ez a nyavaja Téged :evil: Mit tudsz szedni ilyenkor? Vagy megvárod, amíg magától elmúlik?

Tegnap voltam BMC-ben, nem volt Szűcs doki :cry: , helyette Wiegandthoz mentem, és elég rendes volt Ő is. Mutatta a monitoron hogy hol vannak a tüszők (igen 2!! is van :lol: ), belevont a dologba. Sz doki nem kommentálta nekem sose hogy mi van, csak a diktálásából sejtettem hogy mi a helyzet. Szóval mnyh 10 mm tüszők 22 mm. Ez elég jó, nem? Holnap inszem. Nagyon sikergyanús a dolog :roll: Persze ha van kedvetek, drukkolhattok :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Edóra!
Sajnos nekem is a csütörtöki nap szokott a kritikus lenni a hétfői eredményhirdetés előtt. Csinálsz majd tesztet? A helyedben még megvárnám azért az eredményt, hátha...bár tudom ez nem vígasztal. :cry:

(Rodin)
rony77

rony,
na jó, drukkolunk :D :wink:
nagyon izgi :)

edóra, drága,
ne keseredj ennyire el!! annyian mondták már, én is mondom most, hogy a koraterhességi jelek megegyeznek a premenstruációs jelekkel, szóval úgysem tudsz semmit megjósolni ebből!!!
ez most hányadik inszem neked?
bikmakk

Rony! Drukkolok az inszemhez, tényleg nagyon "sikergyanús"! :wink:

Rilla! Neked meg szorítok, hogy jó híreket kapj ma! Délután még benézek! Írj mindenképp! :)

Dóra! Ne is figyelj oda a rossz előérzeteidre! Reméljük, hogy csalnak! Tudod, hogy a koraterhességi tünetek szinte egyeznek a mensi előtti tünetekkel. Én is úgy éreztem előtte, hogy szétrobbanok és meg fog jönni, felpuffadtam, görcsöltem is , mint a fene a derekam is majd leszakadt , a melleim is fájtak, mégis itt vannak velünk a picikék. :wink:

Tesztel még valaki mostanában? :roll:
nellike

Sziasztok!
Mindenkinek gratula akinek sikerült, nagyon jó látni, hogy azért van remény.
Kicsit visszaolvastam, egy darabig nem voltam. Közben megcsinálták a laparoszkópiás műtétemet, elvileg mindkét petevezeték átjárható. A Szűcs doki szerint nem érdemes várni, hogy spontán lesz baba, ezért januárban kezdjük az inszemet.
szöszi1977

Rony!

Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!! Remélem segít!!!!!!!!!!

Rilla!!!!!!!!!!!!

Mi a helyzet???????????????

Kép
gyorfitimi

Kedvesek vagytok, köszi! 4. inszemem volt, és nem is lennék annyira begörcsölve, ha a melleim nem szottyadtak volna kissé mára, és az érzékenység is lecsökkent.
edóra

edóra!

Nekem sem volt érzékeny, bár én lobmikoztam, de az elsőnél az volt, nem sikekrült, a másodiknál nem volt az és mégis... Kitartás :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

REMÉNY
Akkor adja Isten hogy karácsonyra egy adag decát kaphassak, mert pont aznap leszek a 20. napon! :lol: :lol: :lol: Legalább az ajándékozási kérdés letudva! :lol:
Köszi az infot! Remélem találkozunk szombaton, ma beszéltem a BMC-vel és ők is megerősítették, hogy nagy valószínűséggel lesz a Szűcs doktor szombaton!

Amúgy minden eredményünk jó, még egy szikra baci vagy gomba sem tenyészett ki, nagyon boldog vagyok, most már csak az lombozna le ha a hysteron találnának valamit, vagy ha nem kezdhetem el a szurikat ebben a ciklusban!

EDÓRA
Annyi ilyet hallok, a másik topicban ahová írok konkrétan egy hete történt, hogy egy lánynak inszeme volt, de nem ám akármilyen, mert már lombikra készültek, és ugyebár a vizsgálatok alatt stimumentesnek kell lennie. Szóval mindenféle gyogyi és tüszőrepi nélkül csináltak neki inszemet. Addig mindig volt neki 5-6 csodás tüszője, férj eredménye szuper és semmi! Most a férj eredménye is romlott, és stimu hijján csak egy kis tüszőcske ami még csak meg sem repedt az inszem napjára, és lásd sikerült....(tuti, hogy az sikerült neki, mert utána már nem volt alkalma együtt lenni a férjével) Az utolsó napokban panaszkodott, hogy sajna nem menekül meg a lombiktól, mert úgyanúgy érzi magát mint eddig, hogy minden pillanatban megjön neki! :roll: :roll: :roll: Már majdnem keztünk sajnálkozni, még jó hogy nem tettük! :lol: :lol: :lol:

RONY
Én pl. még egy rántotthusira is néha nemet mondok, mert azt olvastam valahol, hogy pl. az olajban sült ételek nem valami egészségesek a babára nézve.
Persze ezen kívül van még sok minden más is, csak most hirtelen a rántotthusi jutott eszembe! :lol:
Egészséges táplálkozással a babáért - valami ilyesmi cimmel került kezembe egy könyv.... na csak azt akarom mondani, hogy valaki rámszólt, hogy ez már beteges amit csinálok! :oops: :oops: :oops: lehet, hogy igaza van! :roll:

Gratula a két bébijelölthöz, én is mindig úgy örültem amikor egynél több volt, mint majom a farkának! :)
Ja és természetesen mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++

SZÖSZI
Drukk a januári inszemhez! +++++++++++++++++++++

RILLA???????????????

dita75

Dita!
Ismerős a dolog :lol: Múltkor egy könyvesboltban nézegettem terhességgel kapcsolatos könyveket (direkt nem veszek előre ilyeneket) és elkalandoztam. Már gyerekneveléssel foglalkozót lapozgattam, amikor megszólalt a belső hang, hogy "na tedd má' le"

Megnéztem a blogodat, nagyon jóóóó. Egyébként azt hittem jóval fiatalabb vagy nálam, olyan fiatalos a stílusod. De hát a mondás szerint is mindenki annyi amennyinek érzi magát, nemigaz? :wink:

(Rodin)
rony77

Most voltam pisilni és vérzek :cry: Mitől lehet? :cry:
juttta

Nem akarom elveszíteni a babámat! Mit csináljak?
juttta

jutta, először is ne kezdjél el pánikolni!
Milyen vérzés? Mennyire sok?
Több olyan kismamáról hallottam, aki vérezni kezdett, és mégis minden rendben volt! Általában azt mondták nekik, hogy feküdjenek sokat, és használják az utrót!!
Most mennyi idős is a terhesség? MErt az 5. hét vége felé már akár látszhat is.
Szerintem holnap reggel hívd fel az orvosodat, és lehet, hogy már meg tudja nézni UH-al, hogy mi van.
De ez még nem jelenti azt, hogy elveszted!!!!!
bikmakk

Jutta,
csatlakozom Bikmakkhoz. Könnyű mondani,de próbálj ne nagyon megijedni.Sajnos előfordulhat vérzés.
Olvastam,hogy a szervezet emlékszik az előző hónapokra és elindul valami menstruáció féle.Vagy hematóma is lehet és akkor szigorú fekvés(ez a beágyazódáskor keletkezhet)és idővel felszívódik.
De én is azt tanácsolom,hogy holnap hívd fel az orvosod és ultrahanggal meg tud vizsgálni.
Azt hiszem Witch-el fordult talán elő hasonló?És minden rendben lett nála is!

Orsi
orsiborsi

Annyira nem sok csak látható volt a papíron, most meg inkább barnás. Kb az 5. hétben lehetek.
Meddig vannak bent a BMC-ben?
Köszi a választ
juttta

juttta!

Orsinak igaza van, én az 5. héten picit véreztem, a 11. héten, meg nagyon nagyon, én azonnal hívtam a dokim és rohantam. Szerencsére nem volt gond, rutascorbint szedtem és utro meg progi ment.
Kitartás és hívd a dokid, vagy az ügyeletre menj...
Írj, hogy mi történt...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szűcs doki számár nem tudom. Budapestre pedig 5 órás az utam.
juttta

Vagy menjek be az első kórházba?
juttta

Jutta,
szerintem nem kell menned Pestre,már úgy sincs senki a BMC-ben. Inkább a lakóhelyeden menj el az ügyeletre és vizsgáltasd meg magad az ügyeletes nődokival,vagy ha van magándokid őt hívd fel.
orsiborsi

Jutta!

Szerintem is menj el inkább az ügyeletre. Nézesd meg, hogy megnyugodj. Remélem nincs semmi baj.

(Rodin)
rony77

JUTTA
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
Irj majd légyszi ha megjöttetek, hogy mi történt!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

RONY
Köszi a blogdícséretet! Hát igen én már egy ilyen vén tyúk vagyok, de egy csitri lány szelleme lakik bennem. :lol: :lol: :lol:
Nemrég a munkahelyemen mondta egy srác, hogy nagyon szeret bejönni hozzám az irodába, mert mindig olyan jókedvű és mosolygós vagyok, folyton poénkodom..... egyszerűen jó a társaságomban lenni......... (pedig a munkahelyem is nagyon gáz.... tudnék mesélni róla, de akkor velem lenne tele az egész topic, de min. 100 oldal) Szóval a lényeg, hogy elmeséltem a srácnak nagyvonalakban, hogy pl. azalatt a 6 év alatt mióta itt dolgozom, és ismerjük egymást miken mentem keresztül.... és most miken megyek éppen (nem csak a babadologra gondolok) majdnem elájult hogy bírtam mindezt ép ésszel, és hogy semmi nem látszott az egészből rajtam, és hogy milyen erős lehetek, ő bizony ennek a felébe is beleroppant volna. Én általában arra gondolok ha valami rossz történik velem, hogy lehetne rosszabb is, és hogy talán a rossz után már csak jobb jöhet..... na meg attól nem lesz jobb, hogy ha folyton kesergek, már régóta nem sírok, bár azelőtt is csak egy max két nap kellett, hogy jól kibőgtem magam, aztán belevágtam az új hónapba! Tudtam mit csinálni? Ezt már nem én irányítom! :?
Tudom, és érzem: KELL hogy legyen babám, mert az Isten is anyának teremtett, nem lehet ennyire igazságtalan az élet, hogy PONT nekem ne adja meg ezt az ajándékot! Hatalmas szeretet lakozik bennem, és alig várom, hogy azt a kisbabá(i)mra zúdítsam......... szóval kicsit megnyugodtam, talán azért is mert érzem a lehető legjobb kezekbe kerültem, és talán most már csak pár méterre állok a célszalag előtt!

dita75

Sziasztok,

most már harmadjára írom le ezeket a sorokat, de mielőtt elküldöm, bizti lementem... :twisted:

Sok minden történt, amióta nem voltam fent.

Juta, minden rendben?

Edóra, nálas mizu? Ugye minden ok?

Rilla, kérlek jelentkezz, nagyon szorítok érted.:)

Babszi,
képzeld szerdán kimondták a végszót Wiegant dokival kapcsolatosan: tényleeg elmegy jan. 1-gyel...nagyon szomorú voltam de

az eredményem viszont jó lett:) Nagyon izgulok,mert 23-án kell visszamennem UH-ra. Ugye akkor már nézik a szívhangot? Akkor lesznek egy hónapos beültetettek. Az utolsó menszihez számolva pedig 6 hetesek.

Babszi, priviben küldenék neked valamit, ha megengeded.

Kellemes pénteket mindenkinek,
swanny
swanny

Dita,

szívbe markoló, amit írtál. Hidd el, be fog köszönteni hozzád az angyalka:) MERT MEGÉRDEMLED:)
Puszi,
swanny
swanny

Jó reggelt !

Köszönöm nektek a sok drukkot !
Tegnap megtörtént a vérvételem ( a negatív tesztem után nem sok jóra számítottam), és valódi csoda történt.
Kanyó doktornő behívott és közölte velem, hogy elindúlt a terhességem ! :) De, hogy ne menjem semmi sem simán, mondta, hogy hétfőn újra vissza kell mennem, mert nagyon alacsony a HCG szintem (14,7.....25-től lenne jó), így a baba el is mehet, de maradhat is. Így aztán most nagyon aggódom érte ! :(
Annyira szeretném, hogy velem maradjon a kisbabám !!!!

Swanny !
Nagyon-nagyon gratulálok Neked !!!!!!! :D
rilla_

swanny!

Nagyon gratulálok :) Szorítottam neked!

Rilla!

Szorítok érted is, kívánom, hogy az a manó veletek maradjon...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok!

Jó régen nem jelentkeztem, mert el vagyunk foglalva a költözködéssel és suliba is járok munka mellett, meg nem is nagyon volt kedvem jönni kicsit besokkalltam a sikertelenségektől, de mindig olvastalak Titeket.

Mindenkinek szívből gratulálok, akinek sikerült, titokban, csendben mindenkiért szorítottam és veletek örültem.

Akinek még nem sikerült annak kitartás továbbra is, nagyon nehéz...én már csak tudom....... :( :( :(

Rólunk:
Az év elején tervezünk visszamenni a fagyikért, miután már beköltöztünk az új házba, ami igazi karácsonyi ajándék. És, ha levizsgáztam folytatnánk, DEEEEEEEE most olvasom, hogy W.doki elmegy a BMC-ből? De miért? Az ő betegei akkor kihez kerülnek????

Ha valaki tud valami info-t kérlek írjátok meg.

Nagyon köszi.
Mindenkit puszilok régieket (eltűnteket főleg) újakat és mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok, babásoknak babavárósat, nem babásoknak pedig babát a következő évre.
vic12

Rilluka!
Hát ez nem semmi!!!! Beelőztél csajszi :wink: Pedig látod, én is marhára rajta vagyok az ügyön. Ne gondolj semmi negatívra, nagyon-nagyon remélem, hogy megmarad ez a terhesség Nálad. :lol: Annyira jó lenne! :lol:

Dita!
Persze hogy lesz, csak kitartás kell hozzá. :wink:

Lányok!
Neketek szokott inszem előtt begörcsölni a hasatok? Nálam már a múltkorinál is előfordult, de nem olyan mensis görcs, hanem ott nagyon lent a petevezetők körül feszül, alig bírtam elaludni. Olyan, mintha állandóan tele lenne a hólyagom és vécére kéne mennem de nem kell. Vagy ez a gyógyszerektől van? Csak azért tűnt fel, mert ott sosem szokott fájni és már másodszorra fordul elő.

(Rodin)
rony77

swanny,

nagyon-nagyon gratulálok! Hát mi történt itt, tényleg babaeső lett!!! :D :D :D :D
Tudtommal az első UH-on még nem látszik a szívhang, nekem dec. 17-én kell mennem, akkor leszek 5+4 az utolsó menzitől számítva. De ha Te 6 hetes leszel, akkor neked már lehet, hogy látszani fog. De jó!! (Bár szerintem itt nem a menzitől kell számolni, hiszen PONTOSAN lehet tudni a fogantatás időpontját, tehát ahhoz kell inkább 2 hetet hozzáadni, és az lesz a legpontosabb - mondjuk az én esetemben ez megegyezik...)

rilla,
látod, látod, történnek csodák :)
Nagyon drukkolok, hogy veletek maradjon a baba, hétfőn feltétlenül írjál, hogy mi volt.
Nekem jövő szerdán kell mennem UH-ra, és én is sokszor gondolok sajnos arra, hogy mi lesz, ha nem marad velünk. És ilyenkor mindig arra gondolok, hogy az, hogy egyáltalán elindult valami, már az is nagyon-nagy dolog, amilyen (nekünk) még sosem volt, és sok helyen hallottam, hogy minden megindult terhesség csak növeli a következők esélyét!

jutta,
mi a helyzet veled?
bikmakk

Bikmakk!

Jól gondolod, elvileg a leszívás napjához kell két hetet adni és az lesz az utolsó mensi időpontja, van akinél megegyezik, van akinél nem, nálam ez nem egyezett meg. Meg is voltam kicsit zavarodva :)

Jutta!

Mi a helyzet?

Swanny!

A szívcső pulzálását a 6. héten lehet már látni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Swanny!

Gratulálok! :)

Rilla!

Szorítok hétfőre! Biztos vagyok benne, hogy Veletek akar maradni ez a csöppség!

Bikkmakk!

Nem szabad olyanokra gondolni, hogy nem marad Veletek a baba!
Hisz akkor nem választott volna Titeket!
Tudom, hogy nem egyszerű. Nekem is felfoghatatlan volt, és az ember mindig parázik valamin, de próbálj pozitívan gondolkozni. :)

Mindenkit puszilok! :)

Kép
nika28

Tényleg fontos lenne, hogy valaki válaszoljon, miért megy el W.doki a BMC-ből.

Köszi,

Vic
vic12

vic,
sajnos én nem tudom, de a múlt héten mintha valaki azt írta volna itt a topicon, hogy külföldön fog dolgozni januártól.
Tök jó, hogy végre beköltözhettek a házatokba, kívánom, hogy nagyon szép első Karácsonyotok legyen ott (és utolsó, amit kettesben töltötök!) :)
Hajrá fagyik!!!!
bikmakk

Köszi Bikmakk!

Nagyon gratulálok Neked a babához. Süni után most Te vagy az új példakép. Nekem is volt 5 inszemem, meg 1 lombik, remélem a fagyis bejön legközelebb.

Vigyázz magadra.

Sajnálom, hogy elmegy a doki, lesz helyette valaki?, vagy szét leszünk osztva a másik 3 között?
vic12

Rilla!

Nagyon-nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen és akkor tuti, hogy teljes lesz a karácsony!

Sok puszika

Timi

Kép
gyorfitimi

Rilla gratula! Szorítok!
szöszi1977

Légyszi írjatok, hogy az inszemnél milyenek az esélyek a net. szerint csak 10-15%. Látom, írjátok, hogy valakinek 4-5 is sikertelen. Volt olyan, akinek mégis sikerült, bár tudom, hogy ezt végig kell csinálni, hogy mehessünk lombikra, de bele sem merek gondolni, hogy lelkileg ezt, hogy lehet feldolgozni.
szöszi1977

GRATULA az új kismamiknak, és továbbra is mennek a szurkok, hogy egészsegesen meg is szülessenek! ++++++++++++++++++++++++++++++

SZÖSZI
Nekem sem sikerült egy sem, de még az utolsónál is teljesen bizakodó voltam!
Fentebb már írtam, hogy megráztam magam és mentem tovább...... de van akit jobban megvisel a sikertelenség!
Előre ne gondolkozz ilyeneken........... a lombik sem éri el még az 50%-ot sem, pedig több sejtes babákat kapsz vissza...... az ember azt gondolná, már csak az a dolguk, hogy megtapadjanak, de persze ez bonyolultabb annál...... :roll:

Remélem hogy benne leszel abba a 10-15 %-ba és remélhetőleg elsőre...... javítsd a statisztikákat! :lol:

Ez nem matematika, hanem biológia, szóval rossz gondolatok huss és áramoljon benned a + csííííííííííííí! :wink:

BIKMAKK
Feléd is küldök sok pozitív enerdzsit, no para, minden okés lesz!

RONY
Sztem a tüszőrepedést érzed a görcs alatt!

JUTTA ???????????????

Sajnálom a W. dokis pácienseket, nekem többen őt ajánlották, de lehet, hogy megéreztem a távozását és inkább Sz. dokit mondtam..... amúgy is a táblátokban azt láttam, hogy a kismamiknál nagy arányban ő volt a kezelőorvos, a fényképe alapján is szimpi volt, és ha összehozná a babánkat akkor még imádni is fogom! :lol: :lol: :lol:

dita75

Wiegandt dokival kapcsolatban megpróbálom a tesóját meginterjúvolni, csak nem találom az e-mail címét és sajnos már nem dolgozik nálunk. Én is sajnálnám, de én Zekéhez mennék, ha elvállal. Vele már volt dolgom, Szűccsel még nem.

Annyira fáradt vagyok...nem rég értem haza. Azt hittem, hogy max 4-re itthon leszek, de látogatás volt nálunk a bankban és az istennek nem akartak hazamenni! Mindegy, nagyon tetszett nekik minden...remélem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én is régi Bmc-s vagyok csatlakozhatok hozzátok???

Orsi, Bikmakk!
Gratulálok nektek!!!
És nem szabad aggódni minden rendbe lesz. Én már végig csináltam ezt egyszer tudom a hatalmas öröm mellett sokkal nagyobb az aggódás minden egyes uh-nál, nehogy valami rosszat lássanak.

Mi most mennénk a fagyos tesóért, ez nekem nagyon új tudnátok valamit mondani róla. Nálam peteérési gondok vannak(voltak) akkor ahogy olvastam az első ciklusnál megnézik és ha nincs akkor csúszunk 1 hónapot??? Ha kell stimu kb mennyi hozzá a gyógyszer??
Vendég

Swanny, Rilla!
Gondolok rátok és nagyon-nagyon drukkolok!!!!!
Természetesen BIKMAKKnak is szorítok!
Babu!
Jó hogy jöttél megint!
Jutta!
?????????????????????????????????????

Vasárnap teszem fel a táblát, remélem akkor már nagyon sok szivecskét berakhatok a neveitek mellé :D

Mennyire biztos, hogy január elején nem lesz BMC?
Úgy néz ki nekem is akkor lenne az 1.inszem, és elvileg 2-a az munkanap, nem?
Ha rendesen megjön szerdán, akkor 2-án leszek a 16.napon és jó lenne, ha akor megcsinálnák, mert hétfőn (5-én) nem szívesen megyek, mert akkor rengetegen lesznek és amgy is 2 vizsgám van aznap Szolnokon, ahova még le is kell érnem :(
Ha valakinek van pontos infója a nyitvatartásról, akkor légyszi írja meg....

Kép
akire79

Sziasztok!

Sokan nem ismernek, rég jártam erre.
Mennyi új baba!!!! Gratulálok mindenkinek!!!!!!

Többieknek kitartást!

Vic
sziaaaaa! Ez a W dokis hír engem is nagyon meglepett!!!
Milyen a ház? Hogy vagytok??? Mit tudsz a többiekről? Zsókuci? Madrin? Mennyien eltűntek! vajon mi lehet velük?

Szöszi
Teljesen egyéntől függ, mennyi az esélye az inszemeknek. Nekem rengeteg volt, de nem jött be.... Másnak elsőre, másodikra sikerül! Reméljük, Te az utóbbiak táborát erősíted majd.

Sziasztok!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

AKIRE
Én azt hallottam, hogy csak 5-től lesznek, mivel 2-a pihenőnap. Az az utáni szombaton kell ledolgozni!
De ha nem túl késő 20-án megkérdezem tutira, de telón is biztos megmondják.

SENSI
Üdv itt! Hajrá tesóbaba!
A kis drágaság a képen ő is lombikbaba? Elsőre összejött? Ki a dokid? NEhéz kérdés, mert ez egyénfüggő, dokiddal kéne megbeszélni, viszont ha pé zavarod van akkor sztem 100 % hogy kapni fogsz stimut, de ennek az ára 1ezertől több ezerig terjedhet, nem tudhatjuk hogy milyen gyogyit írnak fel neked. Valakinek elég a closti is, de valószínúleg nálad többre lesz szükség.

dita75

Dita!

Köszi!
Igen Anna is lombikbaba:)
4 sikertelen inszem +még ezerféle gyógynövény( meg minden amit kilehet próbálni) után az első lombikból született:)
Hát igen sejtem az árakat mert az inszem nekünk mindig olyan 40E körül volt:( Koncz a dokim

Hát az jó ha januárba nem lesznek:( nekem tuti akörül kéne majd menni. Borzasztó nehéz ez az elindulás
Vendég

SENSI
Gratulálok, nagyon szép kislány Anna! Remélem követem a példádat!
Neked pedig sok sikert a fagyitesóhoz! :wink:
Mennyi maradt meg az első lombikból?

dita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?