REMÉNY
Akkor adja Isten hogy karácsonyra egy adag decát kaphassak, mert pont aznap leszek a 20. napon!

Legalább az ajándékozási kérdés letudva!
Köszi az infot! Remélem találkozunk szombaton, ma beszéltem a BMC-vel és ők is megerősítették, hogy nagy valószínűséggel lesz a Szűcs doktor szombaton!
Amúgy minden eredményünk jó, még egy szikra baci vagy gomba sem tenyészett ki, nagyon boldog vagyok, most már csak az lombozna le ha a hysteron találnának valamit, vagy ha nem kezdhetem el a szurikat ebben a ciklusban!
EDÓRA
Annyi ilyet hallok, a másik topicban ahová írok konkrétan egy hete történt, hogy egy lánynak inszeme volt, de nem ám akármilyen, mert már lombikra készültek, és ugyebár a vizsgálatok alatt stimumentesnek kell lennie. Szóval mindenféle gyogyi és tüszőrepi nélkül csináltak neki inszemet. Addig mindig volt neki 5-6 csodás tüszője, férj eredménye szuper és semmi! Most a férj eredménye is romlott, és stimu hijján csak egy kis tüszőcske ami még csak meg sem repedt az inszem napjára, és lásd sikerült....(tuti, hogy az sikerült neki, mert utána már nem volt alkalma együtt lenni a férjével) Az utolsó napokban panaszkodott, hogy sajna nem menekül meg a lombiktól, mert úgyanúgy érzi magát mint eddig, hogy minden pillanatban megjön neki!

Már majdnem keztünk sajnálkozni, még jó hogy nem tettük!
RONY
Én pl. még egy rántotthusira is néha nemet mondok, mert azt olvastam valahol, hogy pl. az olajban sült ételek nem valami egészségesek a babára nézve.
Persze ezen kívül van még sok minden más is, csak most hirtelen a rántotthusi jutott eszembe!
Egészséges táplálkozással a babáért - valami ilyesmi cimmel került kezembe egy könyv.... na csak azt akarom mondani, hogy valaki rámszólt, hogy ez már beteges amit csinálok!

lehet, hogy igaza van!
Gratula a két bébijelölthöz, én is mindig úgy örültem amikor egynél több volt, mint majom a farkának!
Ja és természetesen mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++
SZÖSZI
Drukk a januári inszemhez! +++++++++++++++++++++
RILLA???????????????