A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ja, és Janka irányban van!!! :lol: :lol: :lol: Tigrincs, 1867g körüli a saccolás, méretek alapján.
vbea

ENI!!!!!!HURRRÁÁÁÁÁ!!! Annyira örülök Nektek, most olvasom, csak így tovább.

Andi, Karácsonyi zenékre én is vevő lennék.... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni,

De jó, de jó!! Úgy örülök a jó híreknek! Szerdán is minden rendben lesz, egy nagy csapat szurkol nektek!!!

Na jó Eni de TE előtte pár órával szültél, Lara meg kedden bújt elő, és ez pénteken történt!
Most azért feküdtem nyugodtan 3 órát, aztán keltem csak fel az ágyból, a mellettem fekvő lány aktívabb volt! :-))
én előtte mászkáltam a folyóson, jöttek 1-kor és közölték, hogy akkor most már lassan mi jövünk, én leszek a második, erre megláttam a folyóson a dokim, fehér ruhában. Hát azonnal megkérdeztem, hogy akkor ki műt, de hát Ő műtött, fehérben. Rám kacsintott, mondta hogy gondoljak valami jóra, amivel álmodni szeretnék mert arról fogok, mert nagyon jó ez a cucc, aztán rám kacsintott, és elaludtam.

Aprooka!
Visszatértél a másik forumra is?

ancsaboszi

Szia Ancsa! :)

Üdv közöttünk újra! :D Sok szépet és jót hallottam már Rólad! :wink: Örülök, hogy mostanság több időd lesz jönni!! A Babót meg sajnálom, de ahogy többen írták, jövőre, majd együtt szültök Gabival!! :wink:
Talán most nekem összejön a majdnem együtt szülés Enivel! Igaz Eni? Hiszen elvileg, csak 4 nappal előz meg bennünket Eni és Jankus!! :lol: :lol:

Adri és Borsa! :)

Köszönöm szépen így utólag is a köszöntést!!! A 8 napba még bőven belefértek!!!! :lol: :lol: És mondtam már, hogy NEM HARAGSZOM!!!, hiszen nincs miért!!!! Okés Lányok??? :wink: :wink:

Memme! :)

Gratula Dédihez!!! Milyen fiatalka még!!! :wink: Nálunk a Dédi idén lett volna 80. :roll: Ha jól érezte magát nálatok, akkor hajráááá!!! Máskor is vigyétek el magatokhoz, hisz ahogy írtad, legalább nem gondol a Papára....annyira!!! :roll: :roll: Fényképek nagyon szupik!!! Én felismertem a Lányokat, hogy melyikük melyik!!! :lol: :lol:

Cuki! :)

Jobbulást Daninak!!!! Orsi mikor volt baris? És egyébként be vannak oltva ellene???
Mondjuk azért örülök, hogy Adri még most kapta el és mondjuk nem akkor mikor a Kicsi már meg lesz. Azért a "rosszban" ez a jó!!! :oops:
De ha hiszed, ha nem, a 13 pötyiből 3-nak van "vizenyős" közepe a többi csak piros. És ami számomra szinte hihetetlen, hogy még csak két napja hintőporozzuk ( és szódabikarbónás vizzel öblítem zuhanyzás után!) a pötyiket és aminek nincs közepe, azok mára láthatóan kisebbek lettek!!!! Úgy hogy lehet, hogy ha így haladunk, akkor már kedden délelőtt visszaviszem a doki bácsihoz(egyébként csütörtökön kellene) és akkor délután hátha elmehet az ovikarácsonyra!! 8) Szegény, annyira sajnálja, hogy csak erről beszél szinte egész nap, hogy Ő úgy szeretne elmenni. Na remélem összejön szegénykémnek!! :oops: :wink:

EniAnyu!!! :)

Hurrrrááááá!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jankababa a legkirályabb királylány!!! :lol: :lol: Na meg persze az Anyukája!!!! :lol: :wink:
Az 1867 g, szerintem tök jó, hiszen még csak most fognak magukra szedni igazán!!!
Az enyémről inkább nem mondanék semmit,( 2100g) mert nekem közelebb lesz a 4 kilóhoz, mint a 3-hoz!!! :oops: :roll: Úgy hogy emiatt kicsit irigyellek!!! :oops: :lol: :wink: De a lényeg, hogy EGÉSZSÉGESEK LEGYENEK!!! Na persze Tenci itt a Te Babódról sem feledkezem meg!!!

Télleg Tenci! A Ti Babótok most hogy áll súlyra? :wink:

Meg a többiekéről sem, de most talán mi 3-an járunk a legközelebb a végéhez!!! :wink: :wink: Úgy hogy a többi Babónak van még ideje bőven fejlődni-növögetni!!! :wink:

És végül, de nem utolsó sorban.....!!!!

Minden Gabinak!!! Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!

Most mennem kell fürdetni! :wink: Vagyis Apa fürdet, nekem csak bent kell lennem!!! :wink:

Szép estét Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szép estét,
Nem olvastam a mai termést vissza, mert elég ramatyul vagyok már egy hete, de most még egyedül is Tündivel, mert férj utolsó külföldi útját járja idénre, én meg hidegrázok és köhögök, amit pocakkal nagyon nem szeretek. No de csak azért ugrottam be, mert beszereztem a kosarat és fotóztam, az ásványvíz csak viszonyítási alapként van benne, amúgy szerintem sokkal szebb élőben, mint fotón. Nekünk jó a 22-e, jó lenne, ha legalább megint annyian lennénk, mint tavaly.
Majd jövök holnap, addigra hátha jobban leszek.

Dorka: a Te kérdésedet olvastam még, azaz fiú lakik a pocakban és elég nagy eséllyel Donát lesz, de most fellibent a Márk is, de nekem a Donát a befutó...
Üdv: Dori

Kép

Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Tigrincs,

Nagyon kedves!!!
És így utolga én is kívánok neked sok boldogságot!!!

Enivel jó egy szobában, bár csak pár óriág élvezhettük egymás társaságát, de az élmény volt egy életre, hisz Larának szombaton volt élete első randija, egy nagyod édes pasival!!! igaz Eni?

Biztos írtad, de én nem láttam, hogy fiú vagy lány lesz a babó?
vagy nem akarod tudni??Ti vagytok azok?

Dóri,
gyógyulj meg! sok gyógypuszi!!!
nagyon szép a kosárka!
Kávét lehet bele tenni?

ancsaboszi

Eni
Örülök a jó hírnek! Csodálatos kislány Janka baba! :D :D :D

Ancsa
Hihetetlen, hogy Lara ekkora! Látom, már a haja is szépen megnőtt! :wink:

Tigrincs
Mit gondolsz, ti bementek 22-én, mert mi valószínűleg nem, és arra gondoltam, veled küldenék valamit a kosárba.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Ismét itt, bár nem ígérhetem, hogy rendszeresen. Üdv az újaknak, jó látni, hogy ilyen aktívak vagytok, az új babák is csodaszépek!

Ancsa, jó, hogy Te is itt ismét, sajnálom ami történt, de majd ha bevackoltok az új birodalmatokban, akkor biztos érkezik a gólya is! :-)

Andi, ++++++++++++++++++++++++++++++, de ezt úgy is tudod!!! :wink:

Eni, mindig izgatottam figyelem a vonalzódat, most örülök a remek híreknek! Csoda egy kislányod van, az biztos!

Zsófi, köszi a tablót!

Nem tudtam csak az előző oldalt elolvasni, ezért bocs, hogy nem reagálok részletesen. :?

Mi megvagyunk, suli döcög ezerrel, lassan félév (!!!!), Ádival már nem kell mennünk többet a hematológiára, rendben van a vérképe, elkezdett szavakat mondani, de nem viszi túlzásba, kint van az összes foga, tehát rendben vagyunk szerencsére.

Mennénk mi is talán 22-én, mert akkor már szünet van, talán apa is eljön velünk. Remélem nem baj, hogy fehér hollóként csatlakoznánk...
Ancsa, mi ez a látogatásos dolog? Nem értettem. Lehet, hogy érdemes lenne előtte mondjuk Ritával egyeztetni...

S bár már nem aktuális, de ezek a legfrissebbek ezért felcsatolom, ha nem baj:
Kép

Kép

Ja, s még egy. Január 19-21-én lesz egy konferencia, amely a gyerekekkel foglalkozó szakmák szektorközi találkozója. 150 előadásból lehet 3 nap alatt választani. Pedagógusoknak, szociális és közművelődési szakembereknek kreditpontot ad. Info a www.mindengyerek.hu honlapon bővebben. Ha van kedvetek és lehetőségetek, akkor gyertek el, de ha kollegáknak ajánljátok, és az intézménytől többen jönnek, akkor nagyon kedvező a részvételi díj. Kérdés esetén nekem is írhattok.

Szép estét! Vali

Kép
Kép
Kép
v30

ezt így megtudjátok nézni???

1229114899.6715.htm

emano/Andi
KépKép
emano

Ha nem,akkor írtok email címet és elküldöm(word doksi)

emano/Andi
KépKép
emano

Sajnos nem.

ancsaboszi

Vali!!

De jó, de jó!
szívből örülök Nektek, annyit eszembe jutottatok!!!
Ez szuper!
Annyira drágák! és hát ez a kis mikulás, meg kell zabálni!!!

Puszika

ancsaboszi

Szia Ancsa! :)

Igen, én vagyok az aki nem akarja tudni, hogy mi lesz másodszorra!!! Azért csak én, mert Apa szeretné tudni, csak én most még neki sem engedem meg, hogy tudja! :oops: :wink:
Tudod, reménykedem egy kisfiúban...hátha!!! :oops: De persze, ha Csajszi lesz, akkor sem fogom ott hagyni a kórházban!!! :lol: :lol: Bár nálunk Adri és Apa is lányt szeretne!!! :roll:
Egyébként Apának meg mindegy, mert neki én vagyok a "második eresztés" :lol: :lol: .....Előző házasságából van egy lánya és egy fia is....úgy hogy neki már teljesült az álma!! 8) :lol:
És ugye harmadik, meg biztos hogy nem lesz nekünk:?, mert Apának már így is a 4. gyereke lesz!!! :wink:

Szia Vali! :)

Ezek a jóképű legények!!!! :lol: :lol: Főleg a kismikulás!!! :lol: :lol:
Örülök, hogy a "régiek" is visszatérnek és így még több új arcot ismerhetek meg!!! :wink:

Adri! Szia! :)

Még nem tudom, hogy be tudunk-e menni 22-én. Egyébként ez a 22-e már biztos??? De ha megyünk, feltétlenül szólok előtte!! Eléggé összegyűltek nekem most a dolgok, főleg amiatt, hogy Adri erre a hétre is beteget jelentett. :? Így nem nagyon tudom intézni az ügyeimet, mert még Apára sem tudom itthon hagyni, mert náluk is őrültek háza van. :? Mármint a melóhelyen. Úgy hogy egy-két dolog csúszik....és ugye mivel barihimlős (bár nem gáz, olvashattad az előző oldalakon!) így azért mégsem akarom csipelni magammal. De még majd meglátom, hogy addig mi lesz.

Szia Dóri! :)

Kosár tök jó!! :P Mogyoró vagy aszalt gyümik is mehetnek bele? Vagy miket "szoktatok" beletenni??? És mikor kell leadni a kosárba valót? És hol? Nincs több kérdésem!!! :lol: :wink:

Tencikém, Drága! :)

Látod, ma megint "éjszakás" vagyok!!! :lol: :lol: Úgy rugdos ez a büdös kölyök :lol: :lol: idebent, hogy nem tudtam elaludni meg feküdni sem, úgy hogy most felkeltem egy kicsit, hogy visszaolvassak egy kicsit, meg írjak nektek pár sort! :lol: :lol: És ebből nem akartalak kihagyni!!! :lol: :lol: Na egy éjszakai randi itt valamikor??? :lol: Egyébként Neked mennyit mozog a Babód??? Te ne tudd meg, hogy most is miket művel!!! " Le kéne valahogy lőnöm" 8) :wink: , mert most már kezdek kicsit hulla lenni? Valami javaslat esetleg??? :lol: :lol:
Na jó, megpróbálok beszélni a fejével, hogy pihire van szükségem, mert a Nagytesó holnap is igényt tart rám!!! :lol: :lol:

Most elvonulok alukálni.....hátha sikerül!! :oops:

Jó éjt és Szép álmokat Mindenkinek!!! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jaj Lányok!

Tiszta hülye vagyok!!! 8) 8) Segítsetek nekem, hogy kinek lógok privivel!!! Mert valakinek biztos az tuti!!! (de lehet, hogy többen is vagytok!) :oops:

De most már télleg lépek, mert ahogy visszaolvastam magamat, látom már fogalmazni sem took nagyon! :roll:

Na pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Gyuzso!!!
HELP! HELP!!!
szopi mellett lehet BOLUS ADSTRINGENST szedni???? :oops: Rá van írva, hogy kérdezze meg kezelőorvosát a szoptatós ... :twisted: köszi!!! :twisted: péntek este 8-kor???? :twisted: Bevallom én bevettem este is és most reggel is!!! muszáj volt!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: el is múlt a panaszom :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

csak gyors bekukk, mert karácsonyi bevásárlás + névnapőrület van :? Most van egy percem, míg a fiúk elmentek auchanozni, no meg kisasszony is bevágta a szunyát ;)

Ancsa, nagyon sajnálom :( De majd jövőre ;)

Dóri, szuper a kosár!! Mit küldjek és hova?

Ruhaötlet nagyon jó, de nem biztos hogy be tudok szállni :? Hugom árgus szemekkel figyeli a ruhásszekrényt ;) Lassan ők is akarnak babát ugyanis... De majd megpróbálok 1-2 darabot kicsenni, hátha nem veszi észre :)

Eni, örülök a jó híreknek!! II-re uh-ra mész? Kihez?

Andi, az jó, hogy az ünnepekre hazajöhet anyukád!!! Sokat gondolok rátok.

Steffi, lurkók jobban vannak? Lehet hogy írtad, de csak nagyjából tudtam visszaolvasni :oops:

Veronikusz, örülök, hogy Szofi jobban van :D

Tigrincs, ha baris, akkor tényleg nem mennénk - mármint ha ráérnénk se ;) De januárban talán... Amúgy is kéne arra járnom, van egy gyerekkori barátném Sóskúton, ő is folyton reklamál, hogy alig lát :D

Bocs lányok, ha valakinek nem reagáltam, de tényleg csak hézagosan olvastam vissza... :oops: Majd igyekszem pótolni....

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Dóri, a kosár klassz nagyon! Remek lesz. :wink: Köszi.

Judy, jaja, szerda II-es klinika, Valent doktor. Már-már régi ismeretség, Janka kapcsán 2 hónapja "tud rólunk és találkozik velünk". Várom nagyon, hogy megnézzük részletesen, mert van még egy-két homályos folt az életünkben. Még ezek után az is elképzelhető, hogy az is elszáll a ködben. :lol:

Szupi csaj, az tény. Dejó Vali, hogy itt vagy. Elképesztő érzés ám, hogy 25 hetesen a napokat/heteket számolom, most meg úgy néz ki, hogy Jankesz akkor jön, amikor akar. El sem tudom mondani, hogy ez mit jelent... :roll:

Remélem, gyorsan változik a helyzet, és erre a következő 9 napban minden esélyünk megvan. Szóval gyógyuljon csak meg mindenki a kórházban... :idea:
vbea

Eni!
annyira de annyira örülök Jankusznak!!!! Irtó ügyi kiscsaj!!! OTT BENT TÉNYLEG CSODÁK TÖRTÉNNEK!!!! :wink: :wink: :wink:

Mi meg :oops: úgy néz ki ez mégis fertőzés Szofinál. Tegnap este hányt 1x de most megint gyűri befele a pirítóst :D éjjel aludt mint a bunda VISZONT este nekem is már hányingerem volt, azért vettem be a BOLUST és egy óra múlva már el is múlt! Most egy fertőzésnek EGYELŐRE jobban örülnék mint egy BENTLAKÓNAK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni
nagyon örülök Jankának!!Ügyik vagytok!!
Írok este emailt!!

Veronikusz
gyógyúlgassatok

Dóri
kosár szupi
még nem tudom mit küldjek :roll:
Szerintem majd Valival küldök ajándékot a kosárkába(remélem ők mennek)

Steffi
hogy vagytok??

szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

VALI-neked is üdv!-nagyon édes ez a kis szöszke Miki a képen!-és persze a bátyó sem semmi! :lol: csatlakozom nemsokára a kétfiús táborba :lol: :lol:

ENi -ezek nagyszerűűűűű hírek! :D szerintem összejön a hármas tali január végén!-de jóóó lenne!!!! :lol: :lol:
Jankusz súlya tök jó, annyi lesz mint Benedeked!!! :wink: amúgy aktív a kiscsaj????és hogy már befordult,nem semmi!!ÉnBenedekem nemsieti el a dolgokat szabályos köröket produkál bennem :shock: akármikor nézik mindíg más más helyzetben van :wink:

ÉJSZAKAI TIGRINCSCSAJSZI!!!!
látom látom nem nyugszol,na meg a kiscsajod sem/ezt csak én gondolom hogy lányod lesz/,ígérem megleplek egy éjszakai randival,Mikim szerzett nekem laptopot úgyhogy nyomhatom már ágyból is,kicsit lassú de majd megszokom!
Mi hétfőn voltunk dokinál 2300 saccolt súlyra,de a lényeg hogy minden rendben volt!-és remélem marad is vagy hét hétig így :lol: nekem is rengeteg mozog tök mindegy milyen napszak van mit csinálok jelzi hogy ő is itt van-És Ez olyan JÓÓÓÓ!!!!
Pöttyökkel hogy álltok???

ANCSA-jobban vagy???-habár akinek ilyen különbejáratú ápolónője van??? :lol: :lol: :lol:

22-tuti ídőpont????ha minden jól megy mi betudunk menni!!!! :lol: :lol: :lol:
remélem ez a vírus addigra lecseng!!!!!!

VERONIKUSZ- mi van veled????
Szép napot mindenkinek-Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Hát ez megkönnyebbülés, Eni, nagyon drukkolok, hogy maradjon így. :)

Cukipofa, gyógypuszik Daninak, neked meg eredményes tanulást!

Ádám-mikulás egy Mikulás-klasszik. :) Borzasztó jól néz ki a kis mini-télapó. Mindenképp gyertek.

Veronikusz, azért nem oda Buda. Egyszer a nappali alvás előtt, másodszor az esti előtt tesszük el "aludni" a játékokat. Amúgy nálunk is a jellegzetes "szanaszét a földön minden".
Dédi fiatalos, anyósom is. Fiatalon szültek, ennek most mi élvezzük az előnyeit. Én is most látom, hogy mennyire fontos lesz a jó kondi majd mami-koromban.

Lányok!
Én 21-én vasárnap este felhívom az osztályt vagy Erikát, hogy lehet-e menni és megírom ide. Bár gondolom, mindenki érdeklődni fog. Talán csak elkotródik onnan addigra a calici.

Erika egyébként is mondta, hogy jó lenne tudnia, mikor megyünk, mert tavaly sem volt bent, váratlanul toppantunk be ugye.
Dóri, nagyon ügyes vagy ezzel a kosárral.
Mi - vagyis Ember - csinálunk egy olyan tortát mint a bábanapra, gesztenyéset.

Megyek, Eszter beteg, nyűgös.

Kép

Kép

Kép
memme

Csak gyorsan...
Eni! Nagyon jó hír tényleg szívből örülök Jankusznak van egy őrangyala :D És a súlya is szupi!

Ancsa!
Milyen nagy lett ez a Lara csajszi :D rég nem kaptam képeket mailen és hiányolom ám ;)

Dóri!
Nagyon szép a kosár ügyes vagy, köszönjük, baciknak meg sicc! Apa mikor jön haza?

Andi!
Szegény mamád, jó sok minden van még akkor előtte! Sok erőt! Balu úr?

Vali!
De jó nagyon örülök hogy írtál! És ez a mikulás szerkó :D Ádi még mindíg szőke herceg! Fehér ló van már?

Tigrincs!
És nevek azért vannak? Vagy az is a szülőszobán :D Erős vagy én tuti nem bírnám ki hogy ne kérdezzem meg lány vagy fiú, de akkor hajrá kukac!!! :D

Én már ezerrel karácsonyi drukkban szinte minden beszerezve, mingyárt jönnek a tesómék mikulásozni és hárman Emmussal szedszedik a kérót, de sebaj nemsoká úgyis költözünk remélem ;)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Memme!
De jó úgyis nagyon szeretnék találkozni Erikával!!!! :D Mikor kezded a vezetést?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Tenci! :wink:
köszi ma HÁLA AZ ÉGNEK nincs semmi érdemleges. Szofi nem hányt! Rendesen beveszi a tablettát. :D Már túl jól is van :lol: és nekem sincs hányingerem. :D Gyűröm az ipart a 3 csajjal! Férjem szokás szerint nincs itthon. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,
No visszaolvastam a "termést"...

Ancsa: nagyon örülök Neked, hogy újra itt vagy és sajnálom, hogy ilyen hírekkel, de kívánom, hogy jövőre minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek!!!!! Lara csodaszép még mindig, mi már nem járunk úszni, de majd lehet tesóval együtt megyünk ősztől megint.

Gabiknak nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!!!

Eni: szuper ügyes kislányod van már most, nagyon örülök, hogy kicsit nyugodtabb a lelketek, és csak így tovább, sok minden történik odabent, hiszen akkora szeretettel gondoltok Rá!!!

Kosár: tavaly mézeskalácsokat és fát vittünk, így most először van a kosár, amit én úgy gondoltam, hogy úgyis megint találkozunk a recepciónál, hogy összeverődjön a cyber csapat és ott mindenki belerakja a beleraknivalóját, majd fogjuk a tablóval együtt és felliftezünk. Bacik hess egyetértek, remélem be tudunk menni, tavaly is nagyon örültek nekünk. Tigrincs: jöhetnek az aszalt gyümik, még senki sem mondta, hogy azt hozná.

Vali: jó, hogy jöttél Te is, szőke herceg még mindig csodaszép és örülök, hogy jók az eredményei is.

Andi karácsonyi zenék minket is érdekelnének, meg még régebben küldtél nekem egy listát zenékről és mesékről, ha esetleg abból is lehetne, az szuper lenne. De ráér nagyon, mert most más dolgotok van és ahhoz kívánok sok erőt és remélem hamarosan otthon lehet anyukád és Balu is kilábal a szörcsiből!!!!! Küldök mail-címet azért, de tényleg ráér és előre is köszönöm.

Megyek eldőlök a lánnyal, de ma már könnyebben vagyok, legalább tudok nyelni anélkül, hogy kaktusz tüskéket éreznék a torkomban...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Tegnap Melinda szólt:
Rakosgattuk az építőkockát, tornyot csináltam neki. Erre ő: "Én is építek tornyot. Mint az anyám"". Pár hét és azzal fogad, hogy "Muti, lökjél már ide egy pohát tejet? :o :)

Ajándék-ötlet még: homeobogyó, gátmasszázs-olaj, illóolaj. Gyertya.

Kép

Kép

Kép
memme

Meg ajándéknak még: ha tudtok, esetleg jó kis nyugis zenéket szülőszobára.
(Mi speciel a Kossuth rádiót hallgattuk Melinda születésekor, de ez a mi különbejáratú hülyeségünk volt. :) )

Kép

Kép

Kép
memme

Csajok, annyira jó olvasni a készülődést a karácsonyi bemenetelről! Nagyon jók az ötletek. Rucik miatt meg sztem kár aggódni, mert ha csak 10 rugi összejön (annyi szerintem tuti lesz), már az is segítség és tuti örömet szereztek vele! Szerintem is jó Memme homeóbogyós ötlete! Dóri, a kosár nagyon szép! De nem lesz kicsit? :lol: Annyi finomságot írtatok, ami belekerül....
Szóval irigylésre méltó ez a kezdeméényezés! Nem hallottam még sehol ilyenről! Tuti jó lehet a Kútvölgyiben szülni! Remélem egyszer nekem is sikerül :wink:

Ancsa
Lara tényleg jó magas csajszi4 Nyilván apukája méreteit örökölte :wink: ÉS igaza van! Pihi, pihi és pihi!!!! Dobozból is lehet élni! :lol:

Eni
Persze azért elviszem majd valamikor. Remélem az ünnepek előtt nem lesznek ennyien, bár itt még 2 óránál kevesebbet sosem vártam :? Meg a dokit se nagyon csípem, bár sokan istenítik, meg állítólag Budapest legjobb gyereksebésze. Lehet, de nekem nem a szívem csücske :?
Jankesz meg szupercsaj! Minden okés lesz, meglátod!

Tegnap voltunk játszóházban és 2 szülinapi buli is volt, szóval rengeteg festett arcú gyerek. Iván nem nagyon érti, hiába nézte ahogy készül. Azt hiszem fél tölük :D Ő maga mondta, hogy menjünk haza mikor már szinte minden gyereknek bemaszatolták az arcát :shock: Máskor alig lehet elhurcolni. Mikor először ilyet látott a Gyerek-szigeten (kisfiú pókebernek festve) úgy megijett, hogy megszeppenve szaladt hozzám és nagyon legörbült a szája...
Asszem erre a dologra még egy ideig nem kell költenünk :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Épp anyamalackát vágunk, csak most én vigyázok a legfiatalabb résztvevőre :lol: :lol: :lol: Levikém egész jól bírja, 340 kg a desznyó, 150 kg kolbi.....kicsit sem nagy!

Ancsa, újra itt, szuper, a híred már kevésbé, nagyon szurkolok ám Nektek. Legyen úgy, ahogy szeretnéd.
köszi a kérdést, lenyugodtam, visszamentem......a többit priviben, ha érdekel. :roll:

Andi, ha Nektek ilyen szupi mese és zenegyüjteményetek van, akkor majd egy nyugisabb időszakban rávethetem magam?

:oops: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Halihó!

Vali!
Örülök, hogy Ádival minden okés...összes fog megvan :shock: nem semmi...megint csak mi vagyunk lemaradva??????

Veronikusz!
Sztem nem gáz az a cucc amit bevettél...legfeljebb jót tesz a kisasszonynak is :D
Egyébként Szofi hova hány????? El tud már menni a wcig????? Vagy még oda ahol éppen áll...

Reni!
Orsi a mai napig fél az arcfestéstől...múltkor próbáltam rávenni, de nagyon ellenkezett...pedig csillogó pillangó lett volna belőle :D

Tigrincs!
Orsinak is pont ugyanilyen volt a himlője mint Adrinak.
Amikor már eleve sebes akkor nem kell már elkülönítve lenni. Simán mehet ovis ünnepségre...Orsi is mehetett.
Dani már érdekesebben néz ki, de nincs vele gond...
Ja és nincsenek beoltva...
Ez a szódabikarbónás dolog jó lehet....kipróbálom... :D
Ja és egyébként az a fura, hogy Dani nyaktól felfelé gázos...a testén szint csak ilyen rózsaszín dudorkák vannak :roll:

Na megyünk vásárolni...tönkrement a tvnk...gondolom nem kell részletezni, hogy férejem mennyire fel van spanolva, hogy vehetünk egy új tv-t :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
:lol: férjed! :lol: ismerős! nekünk tönkre se ment és hozzott egy másikat! ÁLLÍTÓLAG ajándékba kapta :lol: :lol: :lol: na ja! és én vagyok a TÉLANYÓ!!!!:lol:
Hányás: hát! egyelőre mind a kettő első körben ha hány akkor még ott ahol épp rájön. Valahogy nem tudják még hova tegyék ezt az érzést, hogy mit is csináljanak :oops: De most Szofi is a 3-ból 2x tálba ... igaz mert figyeltem!!! :? 8) De ma (kopp-kopp) eddig nem volt semmi :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati!
Daninak puszi minden pici pöttyére!!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Közben hazaértünk végre, már csak egy rekesz husit kell feldolgoznom, amit a hátam közepére kívánok, de akkor jövő nyárig nem kell henteshez mennem. :lol:
Így megéri a dolog!

Lassan esedékessé válik így érdekelne a tapasztalatotok utazószék ügyében.
Concorde azt hiszem kizárva 60 rongyért, szóval vmi megfizethetőt keresek.
Érdemes esetleg használtat is venni?
Lehet, hogy kapunk, de lehet, hogy nem+itt az új jogszabály, amit meg kapnánk az jó régi.

Bárányhimlősöknek gyors javulást, főleg a Karácsonyi ünnepek miatt, hogy el tudjanak menni!
Akkor ezek szerint az oltás mégsem véd meg, csak a szövődményektől

:?: :roll:

Veronikusz, én már többször vettem be Bolust, sztem nyugisan. :wink: De a szén is jó fogónak+normaflor fertőtlenítőnek.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Mindenki! :wink:

Csak gyorsan így vacsi előtt, aztán majd még jövök! :lol:

Tenc! :P

Barihimlőt tegnap esti 20.22-kori "beírásomnál" leírtam Cukinak, de most bemásolom ide neked is! :P
"De ha hiszed, ha nem, a 13 pötyiből 3-nak van "vizenyős" közepe a többi csak piros. És ami számomra szinte hihetetlen, hogy még csak két napja hintőporozzuk ( és szódabikarbónás vizzel öblítem zuhanyzás után!) a pötyiket és aminek nincs közepe, azok mára láthatóan kisebbek lettek!!!! Úgy hogy lehet, hogy ha így haladunk, akkor már kedden délelőtt visszaviszem a doki bácsihoz(egyébként csütörtökön kellene) és akkor délután hátha elmehet az ovikarácsonyra!! Szegény, annyira sajnálja, hogy csak erről beszél szinte egész nap, hogy Ő úgy szeretne elmenni. Na remélem összejön szegénykémnek!!" - Idézet vége!! :P
Ha Te lányt érzel nekem, rendben, de akkor viszont legyen olyan fürtös (göndör!!!), mint az Apukája!!!! :lol: Ha már "szegény" Adrikámnak "csak" egyenes haj jutott!!! :wink: :oops: Bár még bármi lehet belőle is, hiszen nekem is csak 15 éves koromban kezdett el hullámosodni a hajam! :wink: Úgy hogy remélem, hogy neki is lesz legalább egy kis hullám a hajában....idővel!! (micsoda problémám ez, mi??? :lol: :lol: )

Borsa! :P

Nevek meg vannak. Ha fiú, akkor Bálint, ezt már 17 éves korom óta őrzöm!!!! :lol: :lol: Ha meg lány, akkor "apa után", mivel János nem lehet ezért én a Jázmin mellett döntöttem. Apa persze kapállózik ez ellen rendesen, mert neki minden gyerekének A betűvel kezdődik a keresztneve.( Anita, Ádám, Adrienn)
Szóval eddig mindenkinek AA a monogrammja! :wink:
De már nagyon unom, hogy egyiket a másik nevén hívon. :lol: Főleg, amikor Adrinak Ádit mondok és fordítva!!! :lol: :lol: :lol: Na az nagyon vicces!!! 8) :lol:
Szóval azt hiszem, hogy mivel "megharcoltam" ezért a Babóért elég rendesen, a névadási jogot is most fent tartom magamnak!!! 8) 8)
Egyébként a lány nevek nem nagyon tetszenk,(pedig vagy 1500-ból lehet választani!) Adrinak is Apa választotta anno, de mostanra már megszerettem. :wink:
Úgy hogy nevek története röviden ennyi!:P

CukiKati! :P

Akkor Orsi is elég jól megúszta anno a barit. Dani fiúnak meg jobbulást!!!!! Remélem meg tudja állni, hogy ne vakargassa nagyon a pöttyöket!! :oops:
Egyébként szódabikarbónás vizet Erzsi néni (óvó néni) javasolta és tényleg nagyon jó!!!! úgy hogy szerintem az arcát reggel is megmoshatod vele "simavizes" mosakodás helyett. :wink: Bár ez csak egy ötlet... :oops:
Pénteken bementem az oviba, hogy haza hozzam Adri mosni való cuccát és megkérdeztem az Óvó nénit, hogy Adri mehetne-e az ünnepségre (vázoltam neki a pöttyök méretét és mennyiségét), mert nagyon "kiborítja" eleve a tény, hogy oviba sem mehet és azt mondta, hogy felőle igen csak nem tudja, hogy mit szólnának azok a szülők, akiknek nem beteg a gyereke, nehogy "balhé" legyen a dologból. :? Mondjuk előrelátó az biztos és a sok éves tapasztalat mondatta vele a dolgot. Úgy hogy ezért gondoltam azt, hogy mivel ilyen szépen és gyorsan múlnak a pöttyei, hogy kedden délelőtt leviszem a doki bácsihoz (akkor rendel) és ha ad igazolást, hogy szerdán mehet oviba, akkor az igazolással együtt beviszem délután a bulira és akkor "nyalhatnak" (BOCSÁNAT!!), ha esetleg neki állnának kötözködni (bár nem hinném, de biztos ami biztos), hogy miért hoztam a gyereket be, mert szerintem akkor már az az egy este nem oszt, nem szoroz!! Úgy hogy most igen csak előjött belőlem a TIGRINCSANYUKA!!!! :lol: :lol:

Dóri! :P

Akkor én vinnék aszalt gyümit.
Egyébként akartam kérdezni, hogy jól emlékszem-e, hogy írtad már valahol előrébb, hogy a Babó nevű vonalzó alatt egy kislegény van? És a neve meg van már? :wink:
És Férjed kinézte már a tévét, hogy milyet szeretne? :lol: :lol:

Vero! :P

Lánykáknak és Neked is jobbulást!!!

Most rohannom kell, mert most nagyüzem van :lol: :lol: itt vannak a Nagyok is és már vacsiért kiáltanak!!! :wink: :wink:

Ha tudok még jövök!!!

Szép estét Lányok!!! :wink: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Aproo! :P

Nem biztos, hogy nem véd meg a barihimlőtől, de a szövődményeitől és attól, hogy "gázosan" sok pöttye legyen attól biztos!!!!!
Az oviban Adriéknál, rajta kívül van még 3 gyerkőc aki oltva van és úgy kapta el, nekik egyiküknek sem "gáz" a pötty mennyiség, viszont a másik 4 aki nincs oltva, az eléggé "brutálisan" néz ki!!! :? :?

De mindenki maga dönt arról, hogy beadatja-e a gyerekének az oltást, vagy nem!!!

Na most már télleg léptem!!!

Pussz!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

mennyi a barika oltás???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati
Örülök, hogy ez az arcfestés dolog nem egyedi :lol:

AprooZsófi
babaszoba.hu-n néztél már eseleg ülést? Mi ott vettük anno Ivánnak használtan az első babülést. Concord Baboo-t. Egy gyerkőc használta, másfél éves volt és 15ezerért. Sztem megéri körbenézni. Ha lehet, akkor jobb egy használt, ami komolyabb, mint egy új, mai kevésbé biztonságos :wink:
Ha van bármi, amit kinéztél valahol, de sok, akkor érdemes itt mazsolázni. Vettünk már 25ezres műanyagházat 16-ért (gyerekméretű), majdnem járókát is 15-ért 25 helyett, csak közben kaptunk...

Tigrincs
remélem Adri helyre jön az ünnepségig! És igazad van! Ha már kiharcoltad a bébit, akkor már a névből se engedj :wink:

Memme
Dédis képeken a csajok tényleg olyanok, mint 2 tojás :lol: Én is csak akkor vettem, hogy mindkét csajsziról van kép, mikor jobban megnéztem :wink:
Melinda beszólása nagyon komoly :lol:
Tök jók az ajándékötleteid, bár én azt hittem, hogy ezeket mindenki viszi magának ha szüksége van rájuk. Nem gondoltam, hogy "alapfelszereltség" :o
Én Enyát vittem szülni, de nem tették be a másik kh-ban :twisted: Pedig volt rá lehetőség. Azt mondta a szülésznő, hogy úgysem lesz már időm hallgatni :x Tényleg gyorsak voltunk, de nekem még utána is jól esett volna....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!
zenei listákat küldöm valamelyik nap :lol:
Akkor én ajándéknak lestipistopi a zenéket!!!!(van thai chi, +nyugis relaxálós zeném :lol: )
szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Tegnap éjjel írtam körímélt a tablóval kapcsolatban, már sokan válaszoltatok, de még nem mindenki!

Válaszoljatok lécci!

Akik már válaszoltak, azoknak köszi!

Majd ha kész a tabló, jövök részletesebben :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudok, mert tanulok (mindjárt vizsgázom).

Valószínű nem tudunk bemenni a kórházba, de ha valaki ad egy számlaszámot és mond egy összeget, akkor elutalom a pénzt.

Petikém is sajnos elkapta ezt a hányós-hasmenéses vírust, megspékelve egy kis náthával. Szóval nem egyszerű az élet most mifelénk.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Boldog Gabi napot!!

Veronikusz,
Oké, majd szólj! Most hétfő vagy kedd esélyes? Csak mert akkor nem kenem be magam a kencével nehogy rámégjen.

Andi,
Köszi, megvagyunk. Holnap mi kerülünk sorra gázszerelés-ügyileg. Hűvös van, de amúgy
Minden oké.
Gyomortükrözéshez Anyudnak sok lelkierőt, az állítólag eléggé kellemetlen dolog! Remélem ez lesz az utolsó kellmetlen vigzsgálat, és minden rendben lesz utána!!!
Engem érdekelne a gyerek-karácsonyi zene, ha most van időd kiírni! Mik vannak? Majd lécci nekem is küldd el mailben. A kosárba pedig nagyon jó lesz a zene!!!!

Memme,
Milyen aranyos déditek van! Az én nagyim 84 és hát…nem hagynám ott vele ott a babát, pedig úgy szeretné. Csak már kicsit rozoga sajnos. Most karácsonyra, megbeszéltük, memóriajátékot kap tőlem!
Gesztenyés torta nagyon tuti lesz! De gondolom ezt nem mi esszük majd…

Steffi,
Örülök, hogy jobban vannak a gyerkők! Neked meg jó szunyálást mielőbb!!

Aprooka,
Köszönjük a receptet!
Vendég

Ancsa
Jó az avatar képed!!! Gratulálok a költözéshez!!
Sajnálom a műtétet! Pihenjél most nagyon sokat!
Kidobozolás ráér!! Nekem 9 hónap után sem sikerült teljesen! Kész öröm, hogy a téli sapikat, kesztyűket, sálakat véletlen megtaláltam! Biztosra vettem, hogy húsvétig nem botlom beléjük!
Lara naggyon csini!! Ruci honnan van?

Cukipofa,
Nagyon ügyi vagy, hogy így megy a tanulás a két lurkó mellett! Ráadásul számvitel, stb! Drukk a vizsgákhoz!

Valentina,
Sajnálom, csak egy tipp volt. Akkor mi lesz? Menjetek el inkáb az árából kettesben valahová, a férfiak úgysem szeretik hordani a gyűrűket… (Na bocs, inkább nem osztom itt az okosságokat..)

Reni,
Szerintem is jobb igy, te is látod, ha minden rendben, egy kicsit biztos ráér még megnézetni.
Csak nyűgösség vagy hiszti meg idegeskedés lett volna, ha kivárjátok.
Ilyen ijedezés meg nálunk is volt: Bogi kapott pár barátomtól egy ’nagyarcú’, kimeredt -szemű pingvint. Mikor elétettem elsírta magát. Azóta is mindig összerezzen és becsukja a szemét tőle… de már rágja legalább....
Vendég

Eni!!!!
Nagyon örülök a jó hírnek! Csak halkan, de szerintem minden rendben lesz!!!
Go Jankuc, go!!!

Dori,
Kosárka szép! Szívesen mennék én is, ha le tudom passzolni addig a porontyot – és ha beengednek minket, persze. Bele fog férni minden, nem kéne valami celofánnal is beburkolni (hogy ne essenek ki a holmik, ha feltornyozzuk?) Csak egy ötlet… Remélem, be tudunk menni!
Jobbulást Neked!

Aki tudja már tutira, hogy mit rak bele, írja már le, hogy ne legyen sok egyforma. Bár az sem baj, jobban el tudják osztani..

Vali,
De jó hogy jöttél! Örülök, hogy jól vagytok! Puszi!! Remélem találkozunk 22-én!

Férjeink és a tv…Hát nálunk is megy a nyűzás, egy új, lapos tv-ért.. Hogy miért ez a legfontosabb? Nem foghatom fel… Én inkább elmennék az árából nyaralni.
Vendég

Vero! :)

Bari oltás tavaly 7000 forint volt. Nem tudom, hogy idén vagy jövőre emelték/emelik-e.

Reni! :)

Nem neked lógok privivel véletlenül? Neked szólt be Apukád második nejecskéje, hogy ne hívd Apunak? :oops:
Naná, hogy most én leszek a névadóóóóó!!! :lol: :lol:

Borsikám! :)

Én aszalt gyümit viszek a kosárba! :lol:

Most lépek! Apára rájött a beszélgethetnék!!! :lol: :lol:

Szép álmokat Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Zsofizsofi! :)

Nekem is küldtél ímélt?? :P Hova, mert még nem kaptam meg! :?

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szép jó estét Mindenkinek!

Hét kéne egy kicsit retusálni, de most inkább Titeket választalak, ha nem baj!

Képzeljétek! Végre összeraktuk Lara szobáját, vagyis a Mama és a Apa, én meg Larával néztem Őt úszás közben és a kárikityomot felváltva :-) Annyira örült a szobának, megismerte a bútorokat és a szőnyeget, azt hittük nem is lesz délutáni alvás, de azért volt!
Persze még függöny hiányzik és a játékok nagy része is, de azért igyekszünk, ruhákat már kipakoltam :-)
és Apa ma a felső fürdöszobában is felszerelte a reluxát és a fürdőszobai kiegészítőket, és még azt mondja még ma az alsó is készen lesz. Hát sok ideje már nincs. Én már befeküdtem az ágyba.

Veronikusz,
sok sok gyógypuszi Nektek, és szorítok, hogy ne legyen bérlőd!!

Etenci,
aranyos vagy nagyon. Igyekszem, hát igen az Ápolónőm szuper!!!

Memme,
Nektek is mennek a gyógypuszik!

Borsa,
Ha minden igaz jövő héten bekötik a netet, és akinek meg van a mailcíme, annak tudok majd küldeni. :-)
De egyébként most csak fotozom, tegnap is csináltam pár képet Laráról a kupi közepén, ahogy megette a mikit. De most küldeni és tölteni nincs időm. Most a munka elég volt a képekkel.

Tényleg? Lehet gratulálni?? hova költöztök??

Igen, ezzel én is vagyok ajándékok már sorakoznak a szekrényben, de sajnos közben kiderült, hogy a barátnőm kisfia most kapott a szülinapjára azt amit én vettem neki karira, pedig én megkérdeztem, csak az nem aki, vette. Na mindegy. Vannak ilyenek. Ennél nagyobb baj ne legyen!

Dóri
édes vagy! Meg látjuk mit hoz a jövő!
Mi járunk úszni, bár most a héten nem voltunk, mert borzasztó volt Lara popsija, de már jó, hisz kaptunk dokinénitől kenőcsöt!
Mióta nem jártok? És hogy vagytok?? mennek a gyógypuszik!!!

Reni, Reni
csak nem???? mi volt egy kacsintás??
miért most nem ott szültél?
Igen, igen tiszta Apucija!! de olyan pörgös mint Anya.
Hol voltatok játszóházban?

Aproo!
Igen, igen érdekel, jöhet a privi!és jól tetted!
Még nem tudom mit szeretnék, most három hónap türelmi idő van, aztán majd az idő eldönti, hogy lesz e kistesó! Azért nem könnyű hogy ennyire nehéz ez a dolog számomra!
Kati,
az szuper!!! Mármint hogy lesz új tévétek! Gondolom csemeték is örülnek! És milyet vetettek?
Sok gyógypuszi!!!

Veronikusz,
hát nem vagyok benne biztos, de ha jól emlékszem olyan 6-7 ezer körül volt szeptemberben az oltás.

Borsika
ezt a rucit örököltük! Úgyhogy csak azt tudom, hogy Pannáé volt. Köszönjük a dicséretet!

Krisztáék hogy vannak?

ancsaboszi

Tigrincs! Neked is küldtem, arra a címedre, ahonnan a kép jött... Elküldöm megint, ok?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Bori: Nem haragszom, de lehet, hogy szilveszterezni el megyünk belőle, mert anyukám felajánlotta, hogy vigyázz Viktorra :lol:
Aranyos vagy hogy próbálsz segíteni.

Zsófizsófi: Azért nem válaszoltam mert minden rendben az adatokkal,de ha lesz egy csőpnyi időm akkor visszaírok.
Amugy hogy vagytok?

Steffi: Hogy vagytok?

Most viszont szaladok tovább.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Cukorfalat!
:cry: szegény Petya!!! Sok-sok gyógypuszit küldünk neki!!!! :oops:
Neked meg egy NAGY kalappal a vizsgához!!!

Borsika!!!
Nem tudom, hogy mikor megyek. Nem tudom, hogy hogy fér bele a programba. Ha hazajönne ma a férjem időben akkor akár ma is elmennék de ezt nem tudom meg csak akkor este. :oops: rád csörgök ha ma megyek! Oké? :D

Tigrincs!
7000!!! Hm! :evil: Most vettem a két nagynak Prevenart 2*17.000-ért! :shock: :oops: no! Majd gondolkodom rajta! :roll:

Ancsa!
:oops: :oops: hát ez így most elég ciki! :oops:
Örülök, hogy Lara „visszakapta” a kis birodalmát és hogy így örült neki! Szépüljetek csak!!!! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
egy gyors kérdésem lenne
milyen cipőt,szandit, mamuszt érdemes,célszerű venni itthorna(mert ugye kő van itthon)
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?