Sziasztok Mindenki!
Csak gyorsan így vacsi előtt, aztán majd még jövök!
Tenc!
Barihimlőt tegnap esti 20.22-kori "beírásomnál" leírtam Cukinak, de most bemásolom ide neked is!
"De ha hiszed, ha nem, a 13 pötyiből 3-nak van "vizenyős" közepe a többi csak piros. És ami számomra szinte hihetetlen, hogy még csak két napja hintőporozzuk ( és szódabikarbónás vizzel öblítem zuhanyzás után!) a pötyiket és aminek nincs közepe, azok mára láthatóan kisebbek lettek!!!! Úgy hogy lehet, hogy ha így haladunk, akkor már kedden délelőtt visszaviszem a doki bácsihoz(egyébként csütörtökön kellene) és akkor délután hátha elmehet az ovikarácsonyra!! Szegény, annyira sajnálja, hogy csak erről beszél szinte egész nap, hogy Ő úgy szeretne elmenni. Na remélem összejön szegénykémnek!!" - Idézet vége!!
Ha Te lányt érzel nekem, rendben, de akkor viszont legyen olyan fürtös (göndör!!!), mint az Apukája!!!!

Ha már "szegény" Adrikámnak "csak" egyenes haj jutott!!!

Bár még bármi lehet belőle is, hiszen nekem is csak 15 éves koromban kezdett el hullámosodni a hajam!

Úgy hogy remélem, hogy neki is lesz legalább egy kis hullám a hajában....idővel!! (micsoda problémám ez, mi???

)
Borsa!
Nevek meg vannak. Ha fiú, akkor Bálint, ezt már 17 éves korom óta őrzöm!!!!

Ha meg lány, akkor "apa után", mivel János nem lehet ezért én a Jázmin mellett döntöttem. Apa persze kapállózik ez ellen rendesen, mert neki minden gyerekének
A betűvel kezdődik a keresztneve.( Anita, Ádám, Adrienn)
Szóval eddig mindenkinek
AA a monogrammja!
De már nagyon unom, hogy egyiket a másik nevén hívon.

Főleg, amikor Adrinak Ádit mondok és fordítva!!!

Na az nagyon vicces!!!
Szóval azt hiszem, hogy mivel "megharcoltam" ezért a Babóért elég rendesen, a névadási jogot is most fent tartom magamnak!!!
Egyébként a lány nevek nem nagyon tetszenk,(pedig vagy 1500-ból lehet választani!) Adrinak is Apa választotta anno, de mostanra már megszerettem.
Úgy hogy nevek története röviden ennyi!:P
CukiKati!
Akkor Orsi is elég jól megúszta anno a barit. Dani fiúnak meg jobbulást!!!!! Remélem meg tudja állni, hogy ne vakargassa nagyon a pöttyöket!!
Egyébként szódabikarbónás vizet Erzsi néni (óvó néni) javasolta és tényleg nagyon jó!!!! úgy hogy szerintem az arcát reggel is megmoshatod vele "simavizes" mosakodás helyett.

Bár ez csak egy ötlet...
Pénteken bementem az oviba, hogy haza hozzam Adri mosni való cuccát és megkérdeztem az Óvó nénit, hogy Adri mehetne-e az ünnepségre (vázoltam neki a pöttyök méretét és mennyiségét), mert nagyon "kiborítja" eleve a tény, hogy oviba sem mehet és azt mondta, hogy felőle igen csak nem tudja, hogy mit szólnának azok a szülők, akiknek nem beteg a gyereke, nehogy "balhé" legyen a dologból.

Mondjuk előrelátó az biztos és a sok éves tapasztalat mondatta vele a dolgot. Úgy hogy ezért gondoltam azt, hogy mivel ilyen szépen és gyorsan múlnak a pöttyei, hogy kedden délelőtt leviszem a doki bácsihoz (akkor rendel) és ha ad igazolást, hogy szerdán mehet oviba, akkor az igazolással együtt beviszem délután a bulira és akkor "nyalhatnak" (BOCSÁNAT!!), ha esetleg neki állnának kötözködni (bár nem hinném, de biztos ami biztos), hogy miért hoztam a gyereket be, mert szerintem akkor már az az egy este nem oszt, nem szoroz!! Úgy hogy most igen csak előjött belőlem a TIGRINCSANYUKA!!!!
Dóri!
Akkor én vinnék aszalt gyümit.
Egyébként akartam kérdezni, hogy jól emlékszem-e, hogy írtad már valahol előrébb, hogy a Babó nevű vonalzó alatt egy kislegény van? És a neve meg van már?
És Férjed kinézte már a tévét, hogy milyet szeretne?
Vero!
Lánykáknak és Neked is jobbulást!!!
Most rohannom kell, mert most nagyüzem van

itt vannak a Nagyok is és már vacsiért kiáltanak!!!
Ha tudok még jövök!!!
Szép estét Lányok!!!