sziasztok! vagyok ám, de inkább csak olvasóban!

sajnos a kisfiam nem nagyon enged gépezni, mikor apa meg hazaér, akkor meg már nincs kedvem írni!
nagyon nagy a termés, remélem, hogy sikerül hellyel-közzel mindenre válaszolni, illetve magunkról is írni, hogy mizújs felénk!
Aproo, én láttam egy korábbi hozzászólásod 1 lappal előlrébb!
csajok, nagyon jók a fotók! betegecskéknek jobbulást, hamar gyógyuljanak meg mind!
nálunk szerencsére nincs semmi ehhez hasonló, de tényleg el vagyok úszva. a kárcsonnyal kapcsolatban is, meg amúgy is!
pénteken megjöttek az egyedi képes cuccaink, hát azt hittem, hogy felrobbanok! a hűtőmágnesek ultra gázosak voltak, a bögrén pedig a feltöltött képem tükörképe jelent meg!

azt hittem, hogy bedilizek!

aztán jól kivertem a balhét, és ma már megjött egy bögre, jó képpel. holnap pedig várom a többi cuccot! 15e Ft-ért kicsit gyengüsra sikerült első körben!
szombaton voltunk a fotózáson, majd dobok fel képeket, aztán anyunál hagytuk a gyerkőcöt, és mi bevásároltunk, mert még sokminden hiányzott a karácsonyi menühöz + ajándékok is!
vasárnap anyósoméknál ettünk, meg após lelkivilágát ápoltuk!

nagyon gázul van. szóval aggódom a karácsony miatt emiatt is, nem tudom, hogy addig bírja-e, vagy sem!
ja, és a legdurvább, hogy hajnal 5-kor beriasztott a légzésfigyunk!

:(:(:( nem tudom, hogy mi lehetett, de rohantunk, mint a mérgezett egerek, párommal, gyereket kifeszítettem az ágyból, de nekem úgy tűnt, hogy nincs gond! valakinél volt hasonló? meg, hogy mit csináljak? lehet, hogy csak elmászott az ágyban úgy, hogy a lapkák nem érzékelték a lélegzetét??? nekünk nem AC van, hanem baby controll, 3 lapos!
hát kb. ezek vannak. a napközbeni kis alvások miatt sem nagyon tudok jönni, mert most is szopi közben bealudt, de már fent van, és nyügizik a hátam mögött a nagyágyban! szóval kicsit sűrű a progi, de amúgy jól vagyunk, leszámítva ezeket a dolgokat!
Mecsi, remélem, hogy rendeződnek a dolgaitok! nagyon jó lenne, ha papád is meg tudna változni!!! drukkolok!
Barbi, ezek a sztorik! nagyon elkeserít, hogy ilyen megtörténhet!
Cs-andi, Sniky, sajnos úgy néz ki, hogy holnap visz be párom anyósékhoz, mert apósomat viszi vérvételre, én meg elintézek még pár dolgot ajándék ügyben, így a csütörtöki kiruccanás, főleg a BVK varia miatt is egyre neccesebb! sajnálom, hogy nem jön össze, de én nem nagyon tudok bevállalni ilyen egésznapos banzájt, pedig jó lenne már végre újból összefutni veletek, mindenkivel!
na, ebédelnem is kellene... gyorsan dobok képet, és megpróbálok még jönni, ha a kisfiam is engedi!
ja,
Dia, nagyon sajnálom, hogy Virág lebetegedett! remélem, hogy minden rendben már veletek, és sokat számít, hogy már otthon lehettek!
ja, és még egy.
karácsonyi ajándék gyerkőcnek, mi FP lábbal nyomizható cuccot vettünk az ágy végébe, aztán később ülve is tud vele játszani! tesómék meg valami kézségfejlesztő dobot vettek!?

szomszédok örülni fognak!
Boni, ez a só-liszt gyurmás dolog. ma csináltuk meg Benivel, hát kicsit nehézkes volt levenni a talpi mintát, de valahogy sikerált, majd még megnézem, hogy hány db adható oda!?
és akkor a fotók: