Sziasztok!
Üdv
Babanyul! Én még nem köszöntöttelek.
Pmonika: Visszatért a szuper gyomorégés nálam is, a Bogyesz nyomogatja felfelé a kis tagjait... Nekem a rennie segít általában illetve a tej is néha.
Dina: Az a baj, hogy mindenki szinte délelőttet, delet mondott, hogy az jó neki...

Pocak édesen növögetett Nálad, jó a kolleció.
Pandus: Gyöngyösi úti metrómegálló Neked jól megközelíthető?
Zsu: Nekem is hasmenésem van a magnéziumtól.

Emellett néha iszonyúan fájnak a beleim... Az szeintem attól van, hogy egyszerűen nyomja őket a Prüntyű, és nem engedi távozni a gázokat. (Már elnézést.

) Jógatanár egyetértett.
Kaandi: Kaptam rá szuper kúpot

, már vége a kezelésnek, de azóta minden jó és jobban is érzem magam...
Bjuti: Szeretnék Veletek menni a Madarászba, de 6-ára egész délutános jelenésem van az orvosnál...

Megpróbálom elintézni, hogy 13-a jó legyen. (Folyton kedden akar vizsgálgatni...

) De ha Nektek 6-a biztonságosabbnak látszik, menjetek nyugodtan nélkülem.
Találka jó Neked?
Kangu: Két pici gyerek, és már mindent beszereztél? Huhh, gratula!

Mondd, hogy csinálod? Állandóan sokat veszekednek a bosszancsok vagy ez időszaktól is függ?
Magdi: Asszem Ti is a krion gondolkodtatok, nem? Érdemes megnézni most a honlapot, vannak kedvezményeik, mi az adóvisszatérítéssel együtt 160 ezerből megússzuk. Ami persze nem kevés, de nem 300 azért... Ja, és a hepinetes múlt heti 4d-t visszafizetik, ha szerződést kötünk velük, az is 12 ezer.
Gjéti: Ne aggódj, bőven van még ideje Olinak is befordulni!
Hajni: Asszem a Babótok vezeti a listát méretben. Van már neve?
Két napon belül ketten néztek rá a hasamra, kérdezték meg az időpontot és jelentették ki, hogy 4 kilónál nagyobb lesz, meglátom.

Pedig ha Dinát nézem, ez én hasam kicsi...
Ismeri valaki a játékturi nevű helyet a Victor Hugo utcában? Nagyon szupi, elég olcsó, a tulaj csak nagyon tud eladni, ért ahhoz, amivel foglalkozik, és igazán kedves. Kicsit több pénzt hagytam ott a tervezettnél...