Rég jártam erre. Visszaolvasni és mindenre reagálni biztosan nem tudok. Így csak az utóbbi néhány oldal és ami még eszembe jut régebbről, mert azért benéztem időnként

. A képeket viszont végignéztem. Gyönyörűséges az összes gyerkőc. Nálunk volt némi betegeskedés mostanság, szerencsére nem komoly, csak nehezen keveredtünk ki belőle (ha így folytatjuk porszívót kérünk karácsonyra, annyit használtuk mostanság orrszívásra) + államvizsgázom januárban + karácsonyi készülődés.
Csak ámulok és bámulok: sk. koszorúkészítés, sütés, főzés lakodalmi mennyiségben, fadíszítés, több topicban olvasgatás, írogatás... Nekem is az jutott eszembe, ami Benszinek: kérek abból amit szedtek, hihetetlenül energikus a csapat. Én szeretek sütni, de mézeskaláccsal hadilábon állok. Viszont nagyon finom mézeskalács tésztát kapni fagyasztottan az Ikeában.

Tavaly is azt használtam, mert akkor időm ugyan volt, de már nem nagyon bírtam a konyhában álldogálni.
Eszti! Köszönöm a hiányolást, nagyon figyelmes vagy. Névnapok, szülinapok, ki jelentkezett régen, mindent számon tartasz, le a kalappal. Ja és ráadásul "duracell mami" vagy

Csajok szépségesek és nagyon megnőttek. Haj: én azt várom türelmetlenül, hogy mikor lesznek már olyan kis göndörkék, mint Lili babái. Enyém göndör, Apáé hullámos, hát elég nagy kitolás lenne ezek után két szög egyenes hajú gyerek. Pedig egyenlőre még ahhoz állnak közelebb.

A múlt héten én is azt álmodtam, hogy megint ikreket vártam.
Benszi! Jó, hogy jöttél újra. Én is átnézegettem néha a másik topicba, hogy meglessem a gyerkőceidet. Kismamiként még én is írogattam oda, de azóta sajna mindig elmaradt. Pedig ott is nagyon szuper csapat van.
Szanet! Nagyon csini vagy, tényleg sokat fogytál. Nálunk is ez a játékasztal lesz az ajándék, szintén Müller szerzemény. Én is kereséltem kiegészítő elemeket hozzá, de nem találtam. Pedig a dobozban található prospektusban nagyon jók vannak. Kisvonat, teherautó....olyasmik, mint a lego primo és azt nagyon szeretem. Amiket becsatoltál azt én is megtaláltam, csak azokkal az a gondom, hogy a dobozt és a széket kell megfizetni és csak néhány kocka van hozzá. Elvileg létezik 22 és 36 darabos kiszerelés is egyszerű átlátszó csomiban, de fogalmam sincs hol lehet megkapni. Ha neked, vagy Juditnak lesz ilyen info, tegyétek itt közzé lsz.
Még ilyet is hoz a Jézuska:
http://www.minimano.hu/termekeink/jatek ... 67068.html
Remélem tetszeni fog, mert elég sokáig használható. "Hintaló", tologatós autó, önálló közlekedés.
Ancsi! Jártok még Katihoz? Rég találkoztunk. Akartam írni korábban, hogy nekem nem ajánlotta a járássegítőt. Azt mondta gondoljam végig hogy megyek, amikor a bevásárlókocsit tolom a hipermarketben, nem biztos, hogy ezt a járást kell először megtanulnia a gyereknek. Engem meggyőzött. Persze nem lebeszélni akarlak, csak gondoltam megosztom.
Lili! Örülök, hogy nektek ennyire hatásos a BHRG torna. Nálunk még várat magára a rohamos fejlődés. Most sokszor ki is maradt, mert Tomi alapból sem tekinti élvezetes játéknak a dolgot, betegen meg abszolút nem hajlandó közreműködni, erőltetni meg nem akartam. Ti minden gyakorlatot meg tudtok csinálni? Nekünk van olyan, ami egyáltalán nem megy (pl. gördeszkán lábbal elrugaszkodás - gondolom kb. azonosak a feladatsorok és nálatok is van ilyen)
Inkább elküldöm, mielőtt elszáll, csak még a legújabba kedvenceim: