A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Gizda? :lol:
hát igen, mellem már nincs :? hátsóm és a csípőm már van,nem gizda, de az nem látszik, mert a labda ápol és eltakar :lol:

amúgy tényleg hazudnék ah azt mondanám kövér vagyok.csak utálom, hogy átalakultam.mellem eltűnt.csípőmön meg ott maradt a háj :evil: :twisted:

szanet

Csilla

nagyon édik a gyerekeid!!!

na húztam aludni....folyton itt ragadok :roll:

szanet

basszus, már megint mennyit írtatok!! senki nem tud aludni éjszaka? én bezzeg fél 8tól reggel 6-ig aludtam :) ezért én most írok! :)

szenatt! nagyon édesek a lányok! akkor ők már túl is vannak az ajánékokon? vagy azért még jut szentestére is? szenett nem hiszem hogy 100 cm fölötti csipőd lenne...

csilla! hogy megnőttek a bébik, nagyon aranyosak!

binyek! aztán tényleg gondolj ránk :)

már nem tudom mit akartam...

nekem még semmi karácsonyi hangolatom nincs.... :roll: :roll:

zsuzska80
Szombathely

Csilla
Hú,te tömöd és húzod a gyerkőceidet :shock: Csudára megnőttek :lol: És gyönyörűek :wink:
Vendég

Banika
Te sütigyáros :lol: Azért aludtál is az éjjel :?: :wink: Kérünk képet a finomságokról :!:
Vendég

Sziasztok!
Nem semmi party volt itt tegnap este :lol: :lol: Én inkább apát választottam :lol: :lol: :lol: 8)
Csilla!
Nagyon sokat nőttetek!!Ééédik :D
Sotske!
Elküldenéd a gyümölcskenyered?(receptjét :lol: :lol: )Bár lehet,hogy jobban járnék ha a kész árut küldenéd!! :wink: :wink:

bognartundi0727

Képet ne kérjetek,mert a ronda de finom a specialitásom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok!
Milyen cuccot vettetek be,hogy így pörögtetek este?

Tontica!
Köszi.A skacok képei a szobájukban,apáé meg a miénkben lesz.Nagyon édi a video.Hát a fiadnak ők még játék babák,nekik meg kicsit kényelmetlen lehet a huza-vona.Remélem apát választottad és nem csak a géped szállt el. :P

Lanyané!
Kedvet kaptam a mézes recepthez.

Szanett!
Édesek a csajok és te is jól nézel ki.Hol van apa?KLassz a tortád és a husi csajaid tüneményesek.Ja és szép a fátok.

Sotske!
Hogy-hogy nincs segítséged?/tojássárga-6gyerek?Leverne a víz :lol: Copfos csajokj hihetetlenül édesek.

Binyek!
Bécs?Irigykedem ám.Én még 2 óránál többet nem hagytam itthon a skacokat.

Banika!
Nálunk is papucs és cipő fetisizmus van.

Petricsek!
Milyen édes grimasza van Bendusnak.

S.Csilla!
Helyesek a gyerkőceid!

Zsuzsa!
Irigykedem az alvás miatt!Nálunk fogzás van,meg amúgy sem túl jó alvók.

Bognártündi!
Összebújás?HMMMMMMMMMM......Nálam sajna már rég volt! :oops: :(
Vendég

hinye de sok az olvasni valo

benszi! en is akarok kertest, de itt legalabb 250.000 euroba kerul, meg a 150.000 lakas reszlete is eleg megterhelo :(

csajok! hogy ti ra ertek mezes kalacsot sutni :roll: :wink: nagyon ugyik vagytok, itt van egy tipikus karis sutifele, eleg olcso es jo, mindenki szereti, nem hogy nem vagynek egy kis makos kalacsra :wink: de majd maskor

a mi karifank mar vagy 4-5 napja kesz, ra sem neznek a torpik, pedig piros es fenyek is vannak rajta, en nagyon imadom, kicsi, nem foglal nagy helyet es 3 perc alat kesz (nem azert mert ugyes lennek en csak olyan fajta)

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

tonti! sotske! sajnalom hogy ilyen csalad is van, az enyemek imadnak, mar mint hugim is meg anyum is, anyosek is, nem panaszkodhatok

ja meg ki kel bigyeszem az erkelyi fenyeket meg ablakot is kene mosni

Kép

demoniq13

Tünci
Gyümölcskenyér:
170g liszt
145g cukor
130g margarin
3 tojás :lol: :lol: :lol:
1 citrom reszelt héja
30g durvára tört dió
20g mazsola
20g aszalt barack
20g aszalt vörösáfonya
20g aszalt szilva
(az azsalt cuccokból én 40g aszalt szilvát és 40g aszalt barackot tettem bele-mazsolát nem szeretem,áfonyát meg nem kaptam)

50g sárgabaracklekvár
30ml víz
1 vaníliarúd (én mindig aromát használok)

100g csoki
50ml víz
1 ek. olaj

Kenj ki margarinnal egy őzgerinc formájú sütőformát,szórd meg 1 tk. liszttel,és ütögesd meg a formát,hogy teljesen bevonja a liszt az oldalát.
Habverővel keverd el a margarint és a cukrot,add hozzá a vaníliát,a citromhéjat és egyenként a tojásokat és dolgozd össze.Ehhez add hozzá a liszttel elkevert aszalt gyümiket,a diót és fakanállal keverd csomómentesre.Öntsd bele a sütőformába,simítsd le a tetejét.
Előmelegített sütőben süsd 170 fokon fél órát,majd 130 fokon további fél órán át.
Forralj fel 30ml vizet egy pici cukorral,add hozzá a lekvárt és pici lángon keverd simára.Az elkészült gyümikenyeret borítsd ki egy tálra,hagy félig kihűlni és kend meg a tetejét a felfőzött lekvárral.
Tedd hőálló edénybe a csokit a vízzel,melegítsd mikróban,amíg felolvad.Add hozzá az olajat,és keverd szép simára.Az elkészült csokibevonót öntsd a gyümikenyér tetejére.a tetejét még lehet díszíteni aszalt gyümivel.
(Csak nektek a nem diabetikus változat,én minden kaját full diabetikusan készítek :oops: )

Banika
A lényeg,hogy fini lett a süti.
Vendég

tonti! koszi az ovet, nem vagy meg zavarodva, ha mondom neked hogy itt mar dec.8-an csinaljak a fat es nincs mikulas, de van santa lucia aki sok edeseget hoz a babaknak (meg neha nagyoknak is) 13-an es nem is izgatya iket a szent este :roll:

szanet! nagyon szep a fa es a torpik is :D es ne legyel boszus jovore mindent be hoztok apaval egyut :D

Kép

demoniq13

szanet! nagyinak szulinapja volt? gondolom milyen boldog lehetet hogy az unokakal unnepelte

binyek! jo szorakozast

sotske! hat nagyon csodalak, senki sem segit es mindenre es meg sokat alkotsz is :D

tonti! jol tombold ki magad a pulykan :P

Kép

demoniq13

sotske! hol vannak mar pici leanyzok???

petricsek! kedd este indulunk es vasarnap jovunk visza, mar en sem emlekszem ha mar mondtam :roll:

na most megyek mert van nemi dolog, de vajon miert? csak nem jon a karacsony??? :roll: :wink:

Kép

demoniq13

Eszti,
diabéteszes vagy? Emlékszem, h a párod szülinapi tortájából sem ettél, ugye? Már akkor akartam kérdezni, h miért, csak aztán elfelejtettem. De jó nekeed, hogy tudsz sütni. Én még nem tudok, pedig most h vannak a gyerekek, el kell kezdenem, nincs mese...

Banika,
édesen eldiskuráltatók rólam Tonticával, a www mögött ott a picasás albumom, mindig is volt, de csak nem rég tettem fel.

És jelentem, igazi nevemm Sára, bocsi, h eddig mindenkit félrevezettem.

Szanet, Csilla, Eszti,
tündériek a gyerekek.

Andi,
hol van ez a fürdő? Nagyon jók a képek!

Gyerekek köszönik még egyswzer a szülinapi köszöntéseket.

Tontica,
aranyos vagy, nálunk anyu is nagyon fiatalosan néz ki, 44 évesen szülte a húgomat. A nővéremet is mindig fiatalabbnak nézik.

KépKép
lili73

Rég jártam erre. Visszaolvasni és mindenre reagálni biztosan nem tudok. Így csak az utóbbi néhány oldal és ami még eszembe jut régebbről, mert azért benéztem időnként :wink: . A képeket viszont végignéztem. Gyönyörűséges az összes gyerkőc. Nálunk volt némi betegeskedés mostanság, szerencsére nem komoly, csak nehezen keveredtünk ki belőle (ha így folytatjuk porszívót kérünk karácsonyra, annyit használtuk mostanság orrszívásra) + államvizsgázom januárban + karácsonyi készülődés.

Csak ámulok és bámulok: sk. koszorúkészítés, sütés, főzés lakodalmi mennyiségben, fadíszítés, több topicban olvasgatás, írogatás... Nekem is az jutott eszembe, ami Benszinek: kérek abból amit szedtek, hihetetlenül energikus a csapat. Én szeretek sütni, de mézeskaláccsal hadilábon állok. Viszont nagyon finom mézeskalács tésztát kapni fagyasztottan az Ikeában. :wink: Tavaly is azt használtam, mert akkor időm ugyan volt, de már nem nagyon bírtam a konyhában álldogálni.

Eszti! Köszönöm a hiányolást, nagyon figyelmes vagy. Névnapok, szülinapok, ki jelentkezett régen, mindent számon tartasz, le a kalappal. Ja és ráadásul "duracell mami" vagy :D Csajok szépségesek és nagyon megnőttek. Haj: én azt várom türelmetlenül, hogy mikor lesznek már olyan kis göndörkék, mint Lili babái. Enyém göndör, Apáé hullámos, hát elég nagy kitolás lenne ezek után két szög egyenes hajú gyerek. Pedig egyenlőre még ahhoz állnak közelebb. :( A múlt héten én is azt álmodtam, hogy megint ikreket vártam. :)

Benszi! Jó, hogy jöttél újra. Én is átnézegettem néha a másik topicba, hogy meglessem a gyerkőceidet. Kismamiként még én is írogattam oda, de azóta sajna mindig elmaradt. Pedig ott is nagyon szuper csapat van.

Szanet! Nagyon csini vagy, tényleg sokat fogytál. Nálunk is ez a játékasztal lesz az ajándék, szintén Müller szerzemény. Én is kereséltem kiegészítő elemeket hozzá, de nem találtam. Pedig a dobozban található prospektusban nagyon jók vannak. Kisvonat, teherautó....olyasmik, mint a lego primo és azt nagyon szeretem. Amiket becsatoltál azt én is megtaláltam, csak azokkal az a gondom, hogy a dobozt és a széket kell megfizetni és csak néhány kocka van hozzá. Elvileg létezik 22 és 36 darabos kiszerelés is egyszerű átlátszó csomiban, de fogalmam sincs hol lehet megkapni. Ha neked, vagy Juditnak lesz ilyen info, tegyétek itt közzé lsz.

Még ilyet is hoz a Jézuska: http://www.minimano.hu/termekeink/jatek ... 67068.html
Remélem tetszeni fog, mert elég sokáig használható. "Hintaló", tologatós autó, önálló közlekedés.

Ancsi! Jártok még Katihoz? Rég találkoztunk. Akartam írni korábban, hogy nekem nem ajánlotta a járássegítőt. Azt mondta gondoljam végig hogy megyek, amikor a bevásárlókocsit tolom a hipermarketben, nem biztos, hogy ezt a járást kell először megtanulnia a gyereknek. Engem meggyőzött. Persze nem lebeszélni akarlak, csak gondoltam megosztom.

Lili! Örülök, hogy nektek ennyire hatásos a BHRG torna. Nálunk még várat magára a rohamos fejlődés. Most sokszor ki is maradt, mert Tomi alapból sem tekinti élvezetes játéknak a dolgot, betegen meg abszolút nem hajlandó közreműködni, erőltetni meg nem akartam. Ti minden gyakorlatot meg tudtok csinálni? Nekünk van olyan, ami egyáltalán nem megy (pl. gördeszkán lábbal elrugaszkodás - gondolom kb. azonosak a feladatsorok és nálatok is van ilyen)

Inkább elküldöm, mielőtt elszáll, csak még a legújabba kedvenceim:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szofi74

Lili! Máris kimaradt valami. Csatlakozni szeretnék utólag: Neked és a gyerekeknek is boldog szülinapot kívánok!

A Sára is nagyon szép, nálunk benne volt anno a lány név csomagunkban, csak aztán lebeszéltek róla. Hát én sem Szofi vagyok, de gondolom ezt már kitaláltátok. :D Csak a saját nevemen már nem sikerült regisztrálni semmilyen variációban, ami nekem akkor hirtelen eszembe jutott.

Az előbbinél miért lett olyan széles, amit írtam??? :evil: (látszik, hogy nagy számítógépes guru vagyok)

Kép

Kép
szofi74

Szofi,
de jó, h jöttél, rég nem láttunk. Gyönyörűek a manók! Nálunk a gördeszis, labdás, pokrócos feladatokat imádják, egyedül a bukfencezést, meg a lábunkon ülésbe felhúzást utálják, akkor van egy kis síráas. A székben forgást szintén élvezik.

KépKép
lili73

Szofi,
a webcím miatt lett olyan széles, mert azt egyben hagyja. Köszi a köszöntést!

KépKép
lili73

Sziasztok!

Tegnap végre kiszabadultam itthonról. Posta, gyógyszertár, auchan. Megleptem magam egy digitális fényképezőgéppel, mert a régi elromlott :? 19 ezer volt, de nem akartam az ünnepekre gép nélkül maradni. Mondtam már, hogy mennyire szeretem, ha pont az előttem lévő ember 500 ft-os utalványokkal fizet ki egy 79 ezer forintos gépcsodát? :roll:

MA pedig megvettem a fát :D Kb. 1 méteres, de úgyis asztalon fog állni. 3000 volt. De amit először kinéztem, az 6000!!! 8O 8O Azért ez dúúúrva! Elhiszem, hogy ilyen-olyan csodafenyő, de akkor sem adok ki ennyit érte!! 1 méteresért??? Na neeem!

Viszont el kellett halasztani a Pneumot, mert kicsit náthásak, és piros a torkuk, de a tüdejük tiszta. Jázminnak meg hólyagocskák is vannak a torkán. Köhögés, nózi szívás. Azért remélem karácsonyra meggyógyulunk. Ugyanis nekem is fáj a torkom.
Vendég

petricsek! a fiad itt a rozet, vagy te :?: csak vicc mert nagyon edes

banika! ki sult mar a sutnivalo :?: hogy suti kozben ra ersz nettezni is, nagyon csodabogar vagy te 8) es meg a labad kozt a harizsnya kiralyok :P

Kép

demoniq13

Anny! milyen gépet vettél? most aztán nyomathatod a képeket :)

nekünk még nincs fánk, de nekünk sem lesz nagy.

Jobbulást Nektek!

zsuzska80
Szombathely

banika! meg linzertet is csinaltal, bocs de most lattam hogy tegnap sutotel, hat nagyon ugyi vagy

szanet! nagyon szepek az ajandekok, a csajok is es te meg nagyon csini vagy :D valamikor en is ilyen voltam :cry:

Kép

demoniq13

csilla! a kepeket sosem banjuk, nagyon cukkik, es te ra ersz ikreket nevelni ha a nagyobik fasirtot sut :wink:
banika! en olyan edes szaju vagyok hogy meg a rondat is meg kivanom :oops: :wink:
sotske! sohajtottam egyet mikozben el olvastam a gyumikenyer receptjet :oops:

Kép

demoniq13

lanyane! le mentettem a receptedet (persze az esztiet is), valami kis formakra kel szagatni? es milyen vastag kel legyen? koszi

szofi! falni vallok eszek a kis mikuk :lol:

anny! akor mar nalad is jart a jezuska, mielobbi jobbulast nektek

lili! emlekszel hogy kerdesztem hogy hanyadik evedet toltoted, en hulye meg csak most lattam hogy ki van irva hogy 73 :oops: :D tiszta gyagya vagyok mar :(

Kép

demoniq13

mikor ra eroben vagyok nincs itt senki tracsolni :cry:
mikor meg nem vagyok itt irtok hogy nem gyozom olvasni :roll:

Kép

demoniq13

Vagyok én is. Bevallom, karácsonyi süti címszóval nálunk csokis muffin lesz meg epres tiramisu.
Ma voltunk autót venni, és IGEN!!! MEGVAN!!
Ha minden jól megy, akkor még idén el is tudjuk hozni. Halleluja és egyebek, a pasim hetek óta aplafonon volt ezzel az autó-mizériával.

Édes az összes törp, jöttem én is felvágni az enyémekkel.

[törölt kép]
vovanda

Csajok, én már átmentem Word-be és ott írogatom a leveleimet, aztán ControlCControlV … nem lehet bírni ezt a mennyiséget, amit termeltek! :oops:

Szanet: Lányok édik még mindíg! És Te hogy lehetsz ilyen bombanő?! :shock: Én már teljesen eltésztásodtam! :roll: Na, de majd összeszedem én még magam … :lol:

Csilla: nagyon aranyosak vagytok! Kis gondoskodó bátyus …

Banika: ronda, de finom?! HANGEMBER VAGY! Nem mered feltenni, mi? :wink:

Benszi: megnyugtatlak, mi sem a lepedőakrobata házaséletünkről vagyunk híresek mostanság! már húzom a strigulákat az ágyunk melletti falon ... :wink:

eszti: ne kavarj meg ezzel a recepttel! Akkor nem három IKER, csak SIMA tojás? :roll: Hátha ma is berozézok, ezért nem mindegy! 8)

Szofi: mi a kész mézest is szeressük azIkeában! Csak most elfelejtettem venni, mikor ott jártunk. Majd veszek vmi mézeskalácsos illatmécsest.

Anny: azért a kiszabadulásod is elég szaladós lehetett ezzel a vásárolgatással. Jobbulást Nektek!

Demoniq: ÉN ittam a rozét! … bár a fiúk is szoktak kapni, csak gyümölcstea formájában. (Párom hívja azt rozénak)

Vovanda: látom kényelembe helyezted a méretes pocakot! :lol: Én a szoptatós fotelünket (bár asszem Te pont nem abban ülsz) kb. egy percig se arra használtam, amire rendeltetett. Viszont a srácok élvezik, ha hintáztatjuk benne őket.

Petra
Kép
petricsek

Csajok, én már átmentem Word-be és ott írogatom a leveleimet, aztán ControlCControlV … nem lehet bírni ezt a mennyiséget, amit termeltek! :oops:

Szanet: Lányok édik még mindíg! És Te hogy lehetsz ilyen bombanő?! :shock: Én már teljesen eltésztásodtam! :roll: Na, de majd összeszedem én még magam … :lol:

Csilla: nagyon aranyosak vagytok! Kis gondoskodó bátyus …

Banika: ronda, de finom?! HANGEMBER VAGY! Nem mered feltenni, mi? :wink:

Benszi: megnyugtatlak, mi sem a lepedőakrobata házaséletünkről vagyunk híresek mostanság! már húzom a strigulákat az ágyunk melletti falon ... :wink:

eszti: ne kavarj meg ezzel a recepttel! Akkor nem három IKER, csak SIMA tojás? :roll: Hátha ma is berozézok, ezért nem mindegy! 8)

Szofi: mi a kész mézest is szeressük azIkeában! Csak most elfelejtettem venni, mikor ott jártunk. Majd veszek vmi mézeskalácsos illatmécsest.

Anny: azért a kiszabadulásod is elég szaladós lehetett ezzel a vásárolgatással. Jobbulást Nektek!

Demoniq: ÉN ittam a rozét! … bár a fiúk is szoktak kapni, csak gyümölcstea formájában. (Párom hívja azt rozénak)

Vovanda: látom kényelembe helyezted a méretes pocakot! :lol: Én a szoptatós fotelünket (bár asszem Te pont nem abban ülsz) kb. egy percig se arra használtam, amire rendeltetett. Viszont a srácok élvezik, ha hintáztatjuk benne őket.

Petra
Kép
petricsek

na most ezt meg mé szúrta be kétszer??? ilyen gyors vagyok? 8) bocs a helyfoglalásért! :roll:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés.
Karácsonyi kajabevásárlás, fenyő kipipálva. (délelőtt tesó vigyázott törpökre, ne kelljen őket a tuskóban hurcolni)
Gyerekek letéve (Anyuék közreműködésével), Ati céges vacsorán, én meg lépek az ajándék narancslekvárt megfőzni, mézestésztát bekeverni, hogy holnap éjjel Apával legyen mit dolgozni, és még van egy kis csomagolni valóm is...
Jaj, úgy szeretem, hogy itthon van, végre van időnk egymásra is egy kicsit (alvásidőben :oops: )

Jó éjt!

Puszi!

Judit

jucicuki

Petricsek: Jaja, elég szaladós, főleg, hogy ezekre alig 2 órám volt...

Rumliszoba (bár most nem annyira)

Kép

És még örülnek is a kis csibészek
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hulla vagyok, kinyiffantottunk ket pulykat jobban mondva nem en hanem a fiuk en "csak" egesz nap a gyerekek utan futkostam. :roll:
Tok jo volt, kicsik imadjak a szabad eletet! (majd rakok kepeket a picassara holnap, csinaltam egy csomot!)

Szofi: nagyon, nagyon edesek, en is ilyesmi ruhakat keresek es nem talalok.

CSAJOK SZEXELJETEK!!! :lol: :lol: :lol: Irany elcsabitani Apat mindenki!!! :wink: Ne feledjetek hogy a gyerekek azert szulettek meg mert Ti szeretitek egymast es egyutt akartatok csaladot alapitani! Azt se feledjetek hogy a gyereknek Apa es Anya is kell, mindketto nagyon fontos szoval ne hadjatok hogy kihuljon a kapcsolatotok! :D Remelem nem veszitek sertesnek amit irok csak szerintem ez nagyon fontos, nem kell mindent felaldozni a gyerekekert, Magatokkal es Egymassal is torodni kell!!!
Na ennek oromere megyek aludni! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Móni
Ma sütöttem.Tegnap csak bekevertem.Kölkök meg kétfelé rángatták a gatyám. :lol: :lol: :lol:

Délután sétáltunk és pánikszerűen megvettük a fenyőt :lol: :lol:

Szofi
Tényleg jöhetnél gyakrabban.Igazolatlant kapsz Tüncitől

Lili
Mi a titok?Én kinézek vagy 40-nek :cry:

Petricsek
NEM VAGYOK HANGEMBER :evil: :evil: :evil:
Fénykoromban még ragasztgattam a linzerre franciadrazsét,díszítgettem fél napig......stbEz két égető mellett felejtős.Iccakára meg linzer helyett ma én is apát választom :lol:
Hétfőn még sütünk egy adagot(vagy kettő-hármat :lol: :lol: ) a keresztlányaimmal is.

rondák,de isteni finik.idén se fogyunk le karácsonykor a barátnémmel
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.1161.jpg[/img]

[/img]
Kép

Ja!Apa ugyan céges bulin volt tegnap,de az én ágyamban két pasi volt :lol: :lol: :lol: Az egyik éjféltől 2-ig,a másik 6-tól 8-ig.Totál vajszívű lettem ebben a karácsonyi feelingben :lol: :lol:
Vendég

Kép
pont a randa linzerem maradt le :evil: [/img]
Vendég

Vovanda!
Mekkora poci,nem irigyellek a finishért!Gratulálok az autódhoz!Milyen lesz?Én két hete kaptam apától egy 0km-es Zafirát!

Petricsek!Tontica!
jó lenne felpörögni sex ügyileg,de néha azt sem tudom melyik lukamon vegyek levegőt!Apa most épp Balut altatja és szerintem ő hamarabb elaludt!Nehéz összeegyeztetni,mert néha az esti etetés közben elalszik és kiejti a gyerek szájából a cumisüveget!Éjjel ő is felkel,ha valamelyik kölyök felsír,szóval kivan facsarva rendesen!Eggel 7-től este 7-8-ig dolgozik,utána jönnek a kölkök!Én meg mán sehol!REmélem ez jobb lesz,ha már végigalusszák az éjjelt,mert akkor mi is pihentebbek lennénk!

Banika!
Nagyon klasszak a sütijeid!Ügyes vagy!

Juci!
Irigykedem,hoyg apa otthon van most nálatok!

Demoniq!
Húzósak a lakás árak nálatok,nem mondom!Még picik a törpök a fa csodálatához,de majd jövőre!

Sotske!
Jól hangzik a gyümiskenyér recepted!

Szofi!
Szépek a Mikulásaid!Ne sajnáld a másik topikot,mert kihalófélben van!Járássegítőt először én is elleneztem,de elcsábultam,na azóta nem bánom,mert akkora rodeózás van a lakásban és hihetetlenül élvezik!Futnak vele!

Anny!
Az utalványosoktól én is a falra mászok!Sajnálom,hogy lebetegedtetek!Jobbulást nektek!

Lili!
Meglestelek titeket!Szépek vagytok!
Vendég

Bensziiiiiiiiiiiiiiiiiii!

El ne tünj!Én kerestelek annyira,Teeeeeeeee! :lol:
Folyt.köv

Kép
bogyótanya

Banika

jók lettek a sütik!nem is csúnyák.
és végülis, mindegy is milyenek, ha finomak :lol:

én is ma sütöttem meg a mézeskalácsot.nyami nyami

szerintem lesz még egy adag .ez kevés 8)

díszítettem is, de az nem lett vmi jó :(még gyakorolnom kell ezt a tojáshabosdit.de finommmmmm

szanet

Banika, nem is ronda!

Lányok, ha még egyszer narancslekvárt akarok főzni, lőjetek inkább agyon.
Most lettem készen és csak fél adagig jutottam.
Basszus, totál ki kell bontogatni a gerezdeket, minden hártyától meg kell szabadítani, gondoltam, hogy nem öt perc lesz, de a hajam hullott már a végén. Ja és a recept szerint kilenc narancsból lesz 850 g totál pucolt cucc. Hát nekem kb. 12-ből lett a fele :shock:
Mondjuk ami készen lett az jól néz ki :lol:

Most megyek csomagolni, mézest lehet csak holnap keverem már be...

Tonti, jelentem mi ma már kétszer áldoztunk a szerelem oltárán :lol: remélem meg vagy velünk elégedve :wink:

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Sotske!
Köszi a receptet!Majd neki rugaszkodom :D
Szofi!
Nagyon husik a Mikulások :) Találtatok gasztroenterológust vagy mi lett a kaki kérdéssel?Igaza van Banikának megy az igazolatlan :lol: ,bár a babaképektől ellágyulok és nem tudok szigorú lenni :lol: :wink:
Anny!
Gyönyörűek a rosszcsontjaid!!Nem csodálom,hogy összekeverted őket!!Gyógyuljatok meg minél előbb!!
Banika!
Nem semmi :shock: Most már tényleg elárulhatod milyen cuccot szedsz!!Ha a közelben lenne a dílered még küldhetsz nekem is belőle :lol: :lol: :lol: (Kire ütött ez a Bercus??)
Benszi,Petricsek!
Nálunk is sokáig kevesebb volt az összebújás,de szerintem ez maximálisan érthető két pocok mellet!A lányok már "nagyok" és tényleg egyre könnyebb velük,mindenre több energiám marad!! :wink:
Vanda!
Nagyon nagy már a fiad!Pocakméretedet látva gondolom a tesók is :lol: :lol:
Tonti!
:lol: :lol: :lol:
Binyek!
Haza értetek?Gondolom jól elfáradtál!Törpjeid hogy bírták Nélküled?

bognartundi0727

Juci!
Te is küldhetsz a cuccból amit szedsz+az ajzószerből :lol: :lol: Ez a narancslekvár nem lehet rossz 8) Én narancsos mascarpone habot akarok csinálni ahhoz is ki kell "filézni" a narancsot,ha már így belejöttél jöhetsz segíteni :lol: :lol: :wink:

bognartundi0727

Tündi!

Ajzószert szerelemnek hívják és időnek :lol:
Szerelmes vagyok az uramba, a gyerekeimbe, a karácsonyba.
Nekünk tényleg ez lesz négyesben az első igazi karácsonyunk. Nem csak azért mert a csajok már értékelni fogják, de tavaly én még nagyon a történtek hatása alatt álltam, nem is mertem, nem is tudtam igazán örülni...nem tudtam mi vár még ránk...túl élénk volt még a PIC emléke. Pont most néztem vissza, hogy nem is igazán készült normális bejegyzés a tavalyi karácsonyról a honlapon sem, képek sem nagyon voltak...ez most más lesz.

Ezt alkottam este:
Kép
Kép

Lánykáim délelőtt, nagynéni felügyelete alatt, kis csajosan:
Kép
Kép

Judit

jucicuki

Mindenki irtó ügyes volt süti-ügyben. Na de narancslekvár... Remélem, a pasim ezt nem zugolvassa el, mert még elkezdi rágni vele a fülem, én meg amilyen elmebajos (ez jelen esetben a szerelmes szinonimája) vagyok, megcsinálom neki... :oops:
Ha minden a tervek szerint alakul, ma rendben lesz a törpök szobája. VÉGRE!

És itt a mi autónk:
http://www.hasznaltauto.hu/2599530_opel_zafira_2005
vovanda

Banika,
ez egyáltalán ne lett ronda! Bár én tudnék ilyet!!!

Judit,
te nekem minidg mintaanyu leszel, már nem egyszer kifejtettem :wink:

KépKép
lili73

Állati jók a sütik :) De mondjátok, hol vannak addig a gyerekek, míg ezt csináljátok? Mert az enyémek azt sem tűrik, ha ideülök a gép elé (most csak azért hagynak békén, mert a porszívóval játszanak :oops: ) Egy egyszerű tápszercsinálást sem bírnak ki nyafogás nélkül. Az alvásidejük meg napközben 1, max másfél óra :? :roll:
Vendég

Sziasztok!
Juci!
Nagyon ügyes vagy!!Örülök,hogy ilyen jól érzed magad!!Megértem az első karácsonyt.Én is valahogy így voltam nem is mertem elhinni,hogy minden rendben lesz+még kicsi volt a házunk alig fértünk el(utána nyáron építettünk hozzá),úgyhogy az első karácsony a gyerekekkel nekem sem volt az "igazi" :? Idén már komoly karácsonyfa döntögetésre számíthatsz :lol: :lol: :lol: Csajok nagyon husik!!Na most akkor már láttunk képeket a narancslekvárról,jöhet a többi amivel tegnap foglalkoztál.... :lol: :lol: :lol: már csak Tonti megnyugtatása végett Kép
Vanda!
Szép kocsi!!
Lili!
Nagyon husi a vonalzódon a kép :wink: :wink:

bognartundi0727

Banika! Tiszta ügyi vagy!!! sztem nagon jól néznek ki sütik.

Anny! neked is csak egyszer alszanak? nálunk is. Tesom talán bevállalja őket, mi meg elmegyünk shoppingolni.
Basszus mindig nincs babakocsi.... Apa örjöng minek kellett eladnom...de ha most volt rá vevő.??!!!

Tonti! Kiadod a parancsot, Te még elmész aludni?? :) De egyébként teljesen igazad van, de sztem a fáradtság néha nagyobb úr..

Mi meg lehet barisak (bárányhimlősek) leszünk. ezt is ajándékba kaptuk... de most megfogadtam nem megyünk mostanában sehova...

Karácsony feeling még mindig nincs....

Juci, ügyi vagy( és Apával is ügyik voltatok :)))))

zsuzska80
Szombathely

Vanda! szuper az autó, meg szép a pocak!

zsuzska80
Szombathely

Hihi, én meg alig várom, hogy megszabaduljak a bergontól! Csak a helyet foglalja, mert soha nem használom.... :? :roll:
Vendég

Hello!

Gyors leszek mert ma takaritos napom van. Vagyis de. Apa vigyaz a gyerekekre en meg takaritok, du. meg elviszi oket a baratnom setalni es en takaritok na meg holnap is ugyanigy. Sutni kedden meg szerdan fogok.

Banika: szerintem szepek lettek a linzerek, dobhatnal ide is belole!!! :lol:

Juci: szexbol csillagos otos ja es narancslekvarbol is. Meg kell szabaditani minden hartyatol meg cucctol? :shock: Azt hiszem ezt majd nagyikoromban fogom csinalni! :lol:
Legalabb finom? Lanyok nagyon cukik!

En is ugy vagyok vele mint Anny nem ertem hogyan es mikor csinaljatok mindezt bar ha a csalad segit sokkal konnyebb az elet, nekem senki se vigyaz a gyerkocokre mig en kreativkodok max. takaritani van idom de az se igazi nagytakaritas. Talan majd jovore!

Benszi: most nem kezdem el megint hogy ennyi idosen mar aludniuk kellene ejjel mert multkor is "kikaptam".

En baromi jot aludtam tegnap, este 10-tol reggel fel 10-ig, regen aludtam mar ilyen jol. :D

Szex: hat en is sokszor inkabb sorozatokat nezek. :roll: :lol:

Tegnapi naprol:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?