2004.02.24 13:47
2004.02.24 13:52
2004.02.24 13:53

Este kicsit rossz sokáig fent lenni, de a 8-9 óra alvás ébredés nélkül fantasztikus érzés így 15 hónap kialvatlanság után. 

2004.02.24 14:21

+ hogy csinálok most kettőt, mondjuk az első részt ha akarod pénteken átugorhatnál érte v. valami - de ha most még nem kell, szólj, akkor jövő 7 is jó 2004.02.24 14:28
2004.02.24 14:45
Nem szereti a ferjecske? Miert nem fozol akkor csak magadnak?
Mondassz valami targyas mondatot, mondjuk anya felveszi a cipojet o rabok es kozli EZST!.
2004.02.24 15:56

2004.02.24 16:09
multhéten itthon volt a párom
és igy eltudtam intézni néhány dolgot többek közt vissza tudtam meni kontrolra a klinikára ,elvitük imibabát a szemészetre mert nem javult a szeme igy átmosták neki de mostmár rendben van a szeme söt voltunk moziba is 1 év után
anyukám vigyázot adig a gyerekekre és tegnap elvitük petikét egy kontrol tejvizsgálatra de azon kivül hogy 3x itatak vele kisadagokban tejet azon kivül nem csináltak vele semmit csk azt mondták hogy adjunk neki most tejtermékeket hogy lásuk hogy reagál rá a szervezete bár enek az eredménye csak 2-3 hét mulva jelenkezik ha jelentkezik petikénél bizom bene hogy meggyogyult és igy már kicsit jobban fog hizni .imibaba ma kapta meg a 2 hónapos oltását hát ö nem olyan jo gyerek aki birná azt ha szurkálják olyan méltatlankodo sirást csapot elentétben petikével akit enyi idös korában beadta a dokinéni neki az oltást és nem sirt söt ö egyiknél se sirt .Imibaba 5260gr ,57cm
.
.
.
. 2004.02.24 16:49
2004.02.24 18:30
, azért biztosan kell egy kis idő míg belerázódok majd. Lehet, hogy megyek majd hozzád tanácsokért
.
, de jó is lenne már kint. Most eszembe jutott, hogy tavasszal az első feladat az lesz, hogy beszerzünk egy hintaágyat, állítom a fél nyarat abban fogom tölteni (nagyon imádom
).
. Emi is veled lesz? Aranyos a kép rólatok! Lili mostanában nagyon ügyi a fogmosásnál. Szépen kinyitja a száját és én akár percekig sikálhatom a fogát
.
. Pedig régebben párszor mondta, de mostanában még ezt sem.
. Kapkodom be a B6 vitcsit mint a cukorkát, de még így is nagyon gáz. 2004.02.24 22:03
Majd hivlak, vagy kuldok sms-t. 2004.02.24 22:18
2004.02.24 22:41
2004.02.24 23:53
2004.02.25 03:06
2004.02.25 08:39
), egy a4-es jegyzettömbbe szokott rajzolgatni. Szépen színesen.
. Nálunk a krumpli a mostoha gyerek.
Csak nincs DVD-m és kölcsön kell kérnem, úgyhogy inkább majd egyben rázuhanok az egészre
És 3 napig nézem
2004.02.25 09:05
2004.02.25 09:31
2004.02.25 09:35
2004.02.25 09:45
2004.02.25 09:52
) és imádja tologatni, bár mindenhol van belőle. Kis markoló, versenykocsi, billenős, kamion, trailer. Van hozzá kis garázs is, azt szoktuk felépíteni arra tologatja fel le. 2004.02.25 10:51

2004.02.25 10:56
2004.02.25 11:04
2004.02.25 12:30
Nekem lányom van, a játékok közül az építőkocka, szobacsúzda, bevásárlókocsi köti le, de igen szívesen rajzol mostanában. Zsírkrétával a legjobb. Én leszedtem az íróasztalomról a papírkönyöklőt, az jó nagy papír neki. Sajnos ez sem elég, a nappali ablaküvegét jól összefirkálta, még nem volt időm leszedni.. Remélem nem jön rá, hogy a falra is lehet, bár ez minden gyereknél előbb utóbb előfordul.
2004.02.25 13:09

. Mindig meglepett vele, hogy ha bilizett, akkor mindig került bele. Aztán valamelyik nap odaültetett maga mellé, és nekem azt kellett nézni, hogy ő hogyan pisli
. Szabályszerűen láttam, hogy "nyomja" a pisit, és megy is a bilibe. Érdekes, mi?
. Igaz, az készületlenül ért, msot meg benne van a pakliban.
Aztán lehet, hogy még nem ő volt, bár nagyon olyan volt.
vagyok veled: a táblát ajándékba szántam, hogy a lányok is tudják, nem megbántás miatt. Más topikokban már elárultad, gondoltam nem titkos
. Bocs
, nem kérdeztem meg, de még mindenki örült eddig (azt hiszem
). A pocaklakós kérdés: nem szeretném. Az furán nézne ki, ha csak nálad van másképp, de még a többiek nem szóltak, nekem meg tetszik. Viszont nem akarlak megbántani sem. Csak most nem tudom, mi legyen... Szerinted?

Nekem már most nagyobb
vagy
, pedig a baba miatt még nem is nőtt! Kicsit kínos, de most legalább megint van mire fogni!!
és
. 
) Bolyongoló (olyan pályát kell építeni, amin golyók tudnak végiggurulni) a nyerő. 

2004.02.25 13:37
a válasz egyszerü mert nics olyan hely a szobába ahol ne érné el petike már pedig én nem szeretném hogy a párásitot elérje ezért is nem vetünk még mert minden hova feltud mászni letud veni ha ott hagyuk a széket akor felmászik rá és unan az asztalra és már le is tud pakolni mindent a szekrény magasan lévö polcairol igy nálunk a szobában nincs szék csak asztal ara egyedül még nem tud felmászni csak ha van ott valami amiröl átmászhat az asztalra igy még a játékos dobozát se lehet az asztal melé teni mert felmászik rá és a következö percben az asztalon van
.
minden elismerésem
ügyi vagy .
2004.02.25 14:00
2004.02.25 14:10
Én meg nagy bőszen adtam a gyerekek belőle és 2 napig úgy fosott szegénykém
Sebesre csípte a popsiját, úgy sajnáltam. Elfelejtettem, hgoy ez igazi tej, nem a bolti tejporos 1,5-ös löttyök. Veszek megint, de inkáb felezve adom neki először, most már tudom. Ki gondota volna, hogy a 170 forintos tej ilyen szar. 2004.02.25 14:23
2004.02.25 14:31
Hizott is 10kg-t miota megismertem, ugyhogy most fogyokuran van.
Ugy latszik az elozo tulaj elfelejtette emliteni.
Hazafele mar sima volt az ut, meg 2 dolgot elinteztem es 1-re mar itthon is voltam Godon. 2004.02.25 15:33
csak meglepődtem hogy at írod hoyg az megoldhatatlan. Én úgy vagyok vele hogy az éjjeli alvás mindennél többet ér
Amúgy Emma is extra rámolós, semmi sincs biztonságab tőle, de valahoyga párásító nem érdekli. Az elején megnézte párszor, most már nem. Amúgy ez hideg párásító, tehát ha hozzányúl se történik semmi, ahjoz meg túl nehéz hoyg lerántas + tapadókorongos is az alja, nem csúszik.
De komolyan, pedig gondolkodom
De azért gyere máskor, legfeljebb arra nem reagálsz. 2004.02.25 16:13
2004.02.25 16:38
.
.
. Meg gyakran (naponta többször) van, hogy odajön és a kezembe adja, hogy tegyen fel neki. Persze sokáig nincs rajta, de már ez is valami.
.
.
.
? Tényleg nincs kedvetek talizni valamikor? Esetleg átjöhetnétek ha van kedvetek valamikor egy kis játékra.
. De Lilinél nem szokott gond lenni, bármit adok neki, elfogadja, max ha nem ízlik neki, többet nem kér. 2004.02.25 19:35

Különben biztosan eszembe sem jutna. Ráadásul a védnőm nem ellenezte, a dokim meg nem is tudja, úgyhogy még olyanok sincsenek, akik nem javasolnák a szopit. 

2004.02.25 20:14
Most már meggyógyulhatna. Küldök neki gyógyenergiát: +++++++
valahogy a WC pumpára asszociáltam, és ezért nem értettem. Merthogy takarításról volt szó...hihi, de így már tiszta a kép
Meg tudod nézni a forgalmazót a dobozán? Köszi
2004.02.25 21:31
Legalább is eddig nem tudtam. Egyenes szakaszok most már mennek, de a kerékkel szenvedtem rendesen mire körbe szegtem. Mondtam is hogy legközelebb négyszög kerekeket csinálok élire állítva.
2004.02.25 22:06
Az kimutathato ha alacsony a hormonszint nem?
A dokinom mondta, hogy jo lenne ha hiznek es ennek erdekeben abbahagynank a szopit.
Ma vettem neki egy kiskonyvet, amiben a Teletubbiek tornaznak, na akkor mondja mikor emeli le-fel a karjat, hogy ety-ke.. De ha szamolunk, akkor a ha.. vagyis harommal kezdi.
2004.02.25 22:30
2004.02.26 06:41
) rengeteg játéka van, ezért is nem részleteztem, de nagyon ritka, hogy a ki-be pakoláson kívül bármihez is játszó szándékkal közelítene. egyetlen kedvence van, amit karácsonyra kapott, és lassan pótolni kell, mert agyon játszotta: egy csattogós lepke (ha mond ez valakinek valamit) szerűség, csak kutyában. viszont imád a cipőkkel játszani. nem tudom miért éppen azokkal, de órákig elvan vele. szerencsére van jópár cipője, amit szerintem soha nem fog hordani. a rajzolás nálunk is a padlón történik, persze messze nem a papíron.
sajnos nála ez is tömeges játék, egyedül dühös lesz, hogy nem megy a rajz. se az építőkockák se az autók nem kötik le. ez nem az ő világa. viszont olyat minden este játszik, hogy az 5 méter hosszú szobánkban elkezd fel-alá futkosni. de legalább fél órán át. tapasztaltatok már ilyet?
ja. és gratu a kicsihez!
Előd nagyon ügyi. gratulálok!!
Ellenőriztetni kell a vércukrot? én is inzulinoztam a vége felé, de nekem senki nem szólt hogy kontrollra kéne mennem. a szülés óta nem is voltam, csak a nődokinál.
a ma délutáni sétánkon saját magától vette észre a holdat, szerintem most szúrta ki először úgy igazán, pedig már mutogattam neki. nagyon odavolt érte. valamelyik este lemegyünk csillagokat is nézni..
2004.02.26 07:08
, de ebédre mindent megkóstol, amit adok neki, legfeljebb nem hajlandó egy kanálnál többet enni, ha nem ízlik neki. Olyankor mondja hogy neeeem.
Ha meg kérdezem, hogy kérsz még, azt mondja kéééé.
Ha megkérdezem, jól laktál, azt mondja ol.
Így szoktunk társalogni ebéd közben.
És neki is van tologatós kutyája, imádja, bár már kicsit rövid neki a rúdja, már nem kényelmes tolni, úgyhogy már nem játszik vele annyit, mint régen. Azt szerette legjobban, hogy a lábunkra tolta, mi meg mímelt ijedtséggel jobbra-balra ugráltunk előle, meg elfutottunk, ő meg szaladt utánunk. Meg is szokta simogatni, mint egy igazi kutyát.
2004.02.26 08:31
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|