A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Az jó, ha gyakrabban kell menned... azért két kb 20 cm-es kissráccal jobb, ha gyakrabban néz. Hogy vannak a fiúk? :)

Heni

Kép
szheni

Neked is sok-sok puszi! :) Vigyázz Magadra!

Heni

Kép
szheni

Tegnap megvettük a fát,mi ma diszitünk....

Kivel mizujs???

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D :D :D Akkor mi lesz a 23-án este 9-kor tartandó randival? :shock: :shock: :shock: Hogy vagytok?

Heni, remélem, jól vannak a skacok, a fiacskáim. :D :D :D De kb. 12 cm-esek, az aranyoskáim. :D :D :D :D

KépKép
benó

Nekünk a pincében van a fánk, feldíszítve :lol: :lol: :lol: , illúzióromboló, mi? :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi és Szilzi sokat dolgoznak, nem érnek rá semmire. :cry:
Flóra most ment Szerdahelyre az endokrinológushoz.
Márti sokat mászkált tegnap, és átrendezték (nem ő) a Döme szobáját.
Edina is sokat dolgozik, fáradt.
Heni itt van, nincsenek túl jól, még mindig nem gyógyultak meg.
Timi már egy ideje nem jelentkezett.
Én meg most megyek a SOTE-ra a genetikai uh-ra.

De tényleg megyek, na. :D

KépKép
benó

Akkor Benónak és Flórának megy a drukk a dokik miatt...:)

Én sajna nem tudok jönni igy 23-án....

A három munkamániásunk már leállhatna egy kicsit... :wink:

Timiék remélem jól vannak,csak bizti megy a nagy kari készülődés...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Heni

Remélem azuért kilábaltok majd eből a fránya betegségből...:D

Márti meg seggbe lesz rugva ha ennyit aktivizálja magát... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Most hivott az anyós ....
Meghalt a legjobb barátnője tegnap este.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én is ismertem nagyon aranyos csajszi volt...
Sajnos várható volt,de akkor is nagyon rossz.... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Na megyek,mert inasom hangot adott az éhségének.... :roll:

Szép napot mindenkinek,megpróbálok ma jönni....
Bár délelőtt tesco,délben bemegyünk a városba ebédelni,hogy ne kelljen ma főznöm....
Délután meg kezdhetek csomagolni,mert reggel csak etetek és indulunk...:)

Cupp-cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Így van. :lol: Én bezzeg egyfolytában fekszem mostanában. Mondjuk, lehet, hogy az se jó.
Több helyen is olvastam erről a has aljás fájásról, amit én szotam érezni, és mindenhol azt írják, hogy ez is a szalagok nyúlásától van.

Sajnálom, hogy nem tudsz velünk karácsonyozni.
:cry: :cry: :cry: :cry: Majd azért neked is küldünk szép idézeteket, képeslapokat stb. Oké? :D :D :D :D :D

Heni, te tudsz jönni?
Nekem is iparkodnom kell, hogy hazaérjek 9-re, mert aznap megyünk a Gy. mindkét szülejéhez (elváltak), meg anyuékhoz is. :wink:

KépKép
benó

Próbálj meg jönni, Tancsu! Puszillak
Ha nem tudsz jönni, akkor minden jót nektek és érezzétek nagyon jól magatokat! És pihenj végre egy kicsit! :D :D :D :D :D :D :D Szép, nyugodalmas első karácsonyt nektek Gergővel együtt! :D :D :D :D :D (nem bírok fogalmazni, érted :roll: )

KépKép
benó

Sajnálom az anyós barátnőjét, jaj, jaj, nagyon szomorú dolgok ezek.

KépKép
benó

Megyek pisilni, aztán indulok.
Pussz
Drukkoljatok! Kösz. :D

KépKép
benó

Szép napot mindenkinek!!!!

Nekem van hétfordulóm!! :oops: :D

Még ma is kell pakolászni,ha minden kész lefényképezem :wink:

Flóra és Benó:Nagyon szurkolok ma nektek!!!!!!!! :D

Heni:De jó,hogy te is vagy ma!Remélem azért már gyógyulgattok!!! :wink:
Írja a kismama könyv,hogy terhesség alatt lehet ilyen ízvesztés meg náthásodás.De az nem betegség miatt,csak így érzed.Na most én is így vagyok.Orrom bedugulva,zúg a fülem meg egy kis izomgyengeség!!!!

Kép
martik77

Sziasztok!!
Hát alakulunk, de nem tudom, mitől múlna el már végre... már mindent kipróbáltam, és kezdem azt hinni, hogy ez is egy "terhességi tünet.":)

Heni

Kép
szheni

Most kb 10-ig leszek, aztán mennem kell. De 24-én egész délután ráére majd, ha nem jön valaki vendégségbe, mert Miki egykor elmegy és csak fél 10 körül jön haza.

Heni

Kép
szheni

Igen, én is utánanéztem már... csak baromi kellemetlen, hogy örökké fújni kell a nózit, meg tüsszenteni. Semmim nem fáj, de néha nekem is bedugul a fülem is...

Heni

Kép
szheni

Boldog hétforfulót Márti!!!:):):)

Heni

Kép
szheni

Benó és Flóra, én is sokat gondolok ma rátok! Ügyesek legyetek a doktorbácsinál!!

Tancsu, örülök, hogy nálatok is minden rendben. Gergő ezek szerint jól van.:) Anyósod barátnőjét meg nagyon sajnálom... :( Legalább egy kicsit megvigasztaljátok a mamát Gergővel, ha mentek.

Heni

Kép
szheni

Most néztem, hogy 23-án este 9-re beszéltetek meg randit. Sajna én akkor nem tudok jönni, de majd gondolok Rátok sokat!

Heni

Kép
szheni

23 -án este 5 órától dolgozom, nem randizok! Nem 24. estére beszéltük meg???????????????Mert akkor itt leszek! Most rohanok vásárolni, puszi mindenkinek.

Kép
muzsuzska

sziasztok
régen voltam, de folyamatossan olvastalak benneteket, csak irni nem volt idöm.
volt vendégsereg, mama kórházba, Törpe nappal hiperaktiv, orvos, csekkek intézése, bank, bevásárlás, takaritás,stb........
na meg persze kiváncsi voltam, ha nem jelentkezek, kinek fogok hiányozni... :? :shock: :roll: :roll: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Benó: utólag nagyon boldog szülinapot :lol: :lol: :lol: :lol:

heni: nagyon szép kari diszeket csináltál, ügyes vagy :lol:

flóra: nagyon sajnállom Norbi fiadat az allergia miatt. le a kalappal elötted :lol:

csajok nagyon jók a képek, irigy vagyok a tali miatt :oops: :oops: :oops: . kedvenc fotóm a 3 szemüveges csaj :wink: én is illenék közétek :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

benó: tetszenek a fiú nevek, amiket választottatok :)
sajnállom a pocsék kirándulásotokat, én a helyedben elkértem volna a cukrot és a citromot a vizhez :twisted: , ha már egyszer kifizetted :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mama sajnos szélütést kapott. amikor elöször bementünk hozzá, nagyon rosszul nézett ki. az egyik percben értelmessen beszélt, a másikban összekeverdtek a szavai. állandóan azt hajtogatta, hogy: én nem tudok semmit, szobatársnöi mondták, hogy sirni is szokott és félt, hogy nem megyünk be látogatni.
volt olyan napja is, hogy éjjel felébredt és menni akart /nem mondta, hogy hova/. a növérek le akarták öt kötözni, de a szobatársnöi lenyugtatták.
szegénykém állandóan haza akart jönni.
de mindig jobban van. már sokkal értelmesebb és már egyre jobban tud beszélni is.
ma hozzák öt haza.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

mólt héten nappal alig aludt, kimentünk sétálni, akkor 3,4 órára bealudt és 3 napon keresztül csak éjfélkor aludt el.
szombaton nagyon nyügös volt. délelött, délutánn aludt este 7 körül kiborult a bili. éles hangon üvöltött, könnyesek lettek a szemei. csak cicivel tudtam lenyugtatni. hajnali fél 2-ig ez ment, borzasztó volt. :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

egyre többet nyáladzik, kezét a szájába akarja tömni. azt olvastam, hogy ez a fogzás jele.
de szerintem ez még korai.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, sajnálom a mamádat. Mennyi idős? Remélem, most hogy otthon lesz, jobb lesz neki. Talán a félelmei is elmúlnak majd, ha a családtagok között lesz...
Zsuzska, akkor 24-én randizunk mi? :) Hogy vagy mostanában?

Heni

Kép
szheni

Timi, ha a kezét a szájába tömi és sír, és nyáladzik, az bizony tényleg lehet a fogzás jele. Egy bnőm is így járt a másfél hónapos kisfiával. Bár neki a tápszer miatt bújtak ki hamarabb a fogacskái. Sanyika nem eszik tápszert?

Heni

Kép
szheni

ezt vettem múlt héten Törpének:
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szia heni
75 éves lesz februárban
mi nem tápozunk
veled mi van? hogy vagytok?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

benó: én szeretem Leslie L. Lawrence-t . nekem tetszik az irása 8)

szilvi: és miért kell átálnotok másik programra? a régi miért nem jó az okosoknak?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!!!

Mi még mindig a szobát rendezzük.De elég vacakul voltam,de összeszedtem magam.

Timi de örülök,hogy vagy!!!

Anyukádnak minél hamarabbi felépülést és egészséget!!!!

Törpe játéka csúcs!!!És játszott már vele?Hogy tetszik neki?????

Szerintem a nyáladzás egy csomó mindentől lehet nem biztos,hogy fog.Minél később jön a foga annál jobb. :wink:

Kép
martik77

szilvi: tényleg nagyon sok bunkó ember van :evil: :evil: . én nem tudok sehova úgy bemenni, hogy ne köszönjek.
séta közben is /itt nálunk a faluba/ szoktam köszönni még olyan embereknek is, akiket nem ismerek
látom neked hiányoztam :lol: :wink: . puszi érte :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, Sanyika játéka nagyon szép! :) :) Biztosan szívesen játszik majd vele. :) Nincs tippem, hogy mitől nyáladzik ennyire.
Szegény mamád! Remélem, helyrejön minél hamarabb. Nálunk semmi újság nincs, még mindig náthás vagyok, és egyre inkább kezdem elhinni, amit Márti mondott, hogy ez is egy tünet. Az nem létezik, hogy már egy teljes hónapja meg vagyok fázva, pedig régebben sosem voltam ennyi ideig... Ráadásul két évente egyszer voltam beteg egy-két napig, és annyi. De most...

Heni

Kép
szheni

zsuzsi: én is 24,-ére emlékszem :roll:

marti: köszi a jó kivánságokat. /ö a nagymamám/

nézegeti, beszélget a plüssökkel, zenét még nem tudtam neki bekapcsolni, mert nics hozzá elem és én még nem tudtam elugorni üzibe,majd este

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tancsu: Gergö nagyon édi és milyen nagy már :shock: :lol:
nagyon édi a "foltos" haja :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Akkor a nagyidnak kívánom,de amúgy meg mindenkinek jó egészséget!!!!

És mindenkinek hiányoztál!!!!!!!!! :D

Heni én is hetek óta ilyen nátikás vagyok és olvastam is,hogy van ilyen tünet. :?

Kép
martik77

Timi ,nekem is hiányoztál!!!!! De sűrűn én sem vagyok mert dolgozom. Még két nap!!!!!!!!
Aludtam kisit most készülök dolgozni, csal benéztem mit mondtak a dokik Benónak és Flórának,de látom, hogy nem látom őket. :shock: :shock:

Tancsu, mivel nem talizunk már, nagyon boldog Karácsonyt kívánok nektek!!!!!!!!!

Mennem kell.......... :cry: :cry: :cry:

Kép
muzsuzska

Sziasztok!
Nekem is hiányoztál, Timi! :D :D :D :D :D Nagyon klassz a Törpe játéka! :D :D :D :D Nagymamádnak mielőbbi javulást kívánok! :idea: :idea: :idea: :idea: L. L. L.-t örülök, hogy szereted, legalább a sógorommal kijönnél. :D :D :D :D Meg is vettem neki a legújabb könyvet. :D :D

Én 24-én nem tudok jönni, de majd visszaolvaslak benneteket. :D

Nekem az orrom van folyton bedugulva és sokszor tüsszögök én is. Ez kismamatünet, nem megfázás (nálam tuti). :D

KépKép
benó

Az orvos:
Detti elvitt minket, Andival bementünk a kórházba, mindenki tök mufurc volt a kórházban, én mindenkire vigyorogtam, rám senki :evil:, és ha az Andi nincs ott, én biztos nem jelentkezem be, mert gondoltam, elég, hogy van időpontom. De nem, be kellett jelentkezni. És azt el tudjátok képzelni, hogy egy szülész-nőgyógyászat elnevezésű kórházban az alagsorban (lépcsőn le, még lépcső stb.) van a bejelentkezés helyszíne? Alig találtuk meg. Aztán fél órás csúszással mehettünk be (az Andi is bejött velem), és ott az orvos mindenféle alaposság nélkül a bajsza alá mormolva megállapította, hogy van két kezük, két lábuk, van szívük, van ez meg az, és közben totál pókerarca volt. A végén megkérdeztem, hogy akkor minden oké velük (még az se derült ki, hány centisek :cry:), és erre olyan feje lett, mint aki észrevette, hogy én is ott vagyok, és mondta: úgy néz ki. Mondom: klassz. Aztán a papírt elolvastuk, és olyan dolgok voltak ráírva, amiket egyáltalán nem mondott, gondolom, sablonszöveg a gépben és mindenkinek ezt nyomják ki (belső szervek épek stb.).

KépKép
benó

Aztán utána vettem a tesómnak órát, meg ilyenek, a Gy. meg értünk jött Pestre, mert úgyis jött hazafelé, és még itthon is mászkáltunk mindenfele, és most értünk haza. :D

Flóra, veled mi volt? :wink: Remélem, minden ok. :idea: :idea:

KépKép
benó

Bocs, Zsuzsi, hogy vártál ránk és nem jöttünk időben. Muszáj volt még órát venni, meg az Andi is velünk volt, ő se vett még igazán ajándékot, tehát azt is beszereztük. :D

KépKép
benó

Holnap megint órási pörgés lesz nálunk: reggel takarítás :twisted:, rénszaris mécsestartó festése :wink:, aztán Gy. szülei, anyuék stb. Tényleg, és én még sütni is akartam. Hahaha! :roll: Ti süttök valamit?

KépKép
benó

Márti, mi volt veled? Mi volt az a vacakság?

KépKép
benó

Vagyok!!!!

Gyenge voltam mint aki lázas,de nem voltam lázas. :?

Vissza olvasok :wink:

Kép
martik77

Szóval semmi okosat nem mondtak a nagy okos helyen!!! :x

Szerintem ne aggódj!!!Addig jó még nem mondanak eltérőt!!
Na most nagyon okosat mondtam :oops:

Kép
martik77

Persze, nem is izgulok, csak azért nem ezt várná az ember a nagy SOTE-n, nem igaz? Persze én nem is számítottam másra. :lol: Majd a dokimtól megkérdezem, menjek-e még máshová is. :D

KépKép
benó

És már jobban vagy?

KépKép
benó

Összeszedtem maga.Lementem a b.nőmnek megvenni a kari ajándékot,hazajöttem és neki álltam pakolászni aztán a bútorokat L.elrendezte és kész. :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?