A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Látom, mindenki egyre feszültebb. Kitartás!!!

Kép
petne

Én is jelen, megjöttünk a dokitól.

Először volt az UH, a kis buksija annyira be van már ékelődve, hogy gyakorlatilag nem is lehetett pontosan mérni, takarta a szeméremcsont. Továbbra is arccal és erőteljesen a kijárat felé.

BPD: 94 mm
AC: 313 mm
FL: 72 mm

Valószínűleg minden értéke nagyobb egy kicsit, csak már ki sem fért a képernyőre, akkora lett :lol:
A becsült súly 3000 g körüli. Most azt mondták, nem lesz óriás, hanem olyan 3300-3400 körüli.
Ctg 10 perc alatt letudva,mintaszerű!

Dokibácsi megvizsgált, azt mondta, nagyon lent van már (ahhoz képest, hogy honnan indultunk, alapvetően a gyomromból) és érzi a keményedéseket,ha 1 ujjnyira is nyitva lennék, akkor 3 napon belül megszülnék, így a következő front jó eséllyel meghozhatja Martint! :D Úgyhogy kezdek izgulni!

Batkata: látom, nem egyszerű az életed, továbbra sem!

Mágnes: ez jó duma, majd szólsz, hogy álljanak meg, itt kiszállnék :lol: Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön mindent a legjobban időzíteni és intézni!

Bartika: nehogy itt szemrehányást tegyél magadnak! Nem egyszerű a vége, szerintem már mindenki nyűgös!

Peni: csak az a fontos, hogy mindketten rendben legyetek!

KépKép

KépKép
kata8110

Lányok, én nem vagyok nyűgös, én be vagyok tojva... konkrétan :? olyanokat csinál Saci, velem karöltve, hogy tiszta pánikban vagyok, hogy éjszaka megszületik... pedig egy deka fájásom nincs, vagy csak nem érzem... drukkoljatok, hogy mostmár legalább 27-éig maradjunk egyben!
Rendszeresen felmegy a pulzusom az egekbe, ugyanúgy, mintha fájás lenne, de nem érzem, hogy kemény lenne a pocak :roll:
Szóval remélem, hogy ez most nem a szülés, nem csak a dátum miatt, hanem azért, mert akkor most nem ismerem fel :roll:

Kriszti: mi a gond?

Kata: nem baj, ha nem lesz nagyon nagy Martin, könnyebben kibújik :wink: örülök, hogy minden rendben :)

Holnap lőjetek le, ha mozdulni merek :?

Mára jó éjszakát!

Csöre
csöre74

Csöre: azta, akkor fekvés és pihi ezerrel! És mennek a drukkok!
Persze,nem gond, ha Martin nem lesz 3.8 kg, nekem a 3.4 is tökéletesen megteszi... :wink:

Kriszti! Mi a baj???

Megyek keményedni az ágyikóba :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép

KépKép
kata8110

Halihó!
Én is megjöttem.
Laca barátja megint hozott Olivérnek egy csomó rucit Dublinból. :)

Vikinek nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Batkata! Persze megértem, nem könnyű neked, de tessék pihenni, amennyit lehet.

Kisbogacs! Mi a baj??????

Kata! Örülök, hogy jól vagytok! :)

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Hanna, köszi, édes vagy :D De jófej ez a dublini haver :wink:

Kata, gratu a jó eredményhez! Akkor ezek szerint nem vagy nyitva, vagy nem nézték?

Kisbogács, mi a baj? Nekem is 2100-as volt már múlt héten is, dokker szerint ez nem gáz, csak jelzi, hogy közeleg a nagy nap :wink: ...

NST-n minden oK volt, uhu és egyéb majd jövő hétfőn lesz, ha addig nem szülünk meg :wink:

Csöre, nyugiiiii! Ha stresszelsz, azzal csak hamarabb kibújik!

És mindenki másnak is, nyugi :wink: :lol: A babák tudják, mikor kell jönniük, bíznunk kell bennük! :wink:

Kép
vickybabe

Sziasztok!!!

Viktóriáknak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!

Csöre: megy a drukk!!!! Azt a pár napot már csak kibírja odabent Saci!!!!

Kata: örülök, hogy minden rendben! Már nagyon közeledik a nagy nap!!!!

Hanna: irigy-irigy! Nálunk nemhogy a barátok, de a családtagok sem gondolják, hogy esetleg vegyenek 1-2 dolgot Biankának. Nem gond, mert megoldunk mindent, csak egy picikét azért rosszul esik. Főleg, mert tőlem nem ezt szokhatták meg. Én még tanuló éveimben is próbáltam kedveskedni valamivel, pedig akkor még csak a zsebpénzemből kellett összekuporgatni.

Kisbogacs: majd írj, ha tudsz. Mi megvígasztalunk!!!!

Kép
jandrea

Jó reggelt :)

Vikik: boldog nevenapot!!!

Köszi Csajok :) ma kicsit nyugisabb vagyok, egyelőre :) éjszaka voltak kis jóslók, de nem vészes, továbbra is úgy érzem, hogy Sacit alig választja el valami a kijárattól, de ő vígan ficánkol, így nyugodt vagyok... ezért fel is takarítottam a tetőteret, hogy tudják csinálni a bútorokat Apusék, aztán lassan megyek a második kör halacskáért... meg a maradék cuccért, ami az ünnepek előtt kell (képzeld Kata, égen-földön nem kapok ánizst.... mármint itten a környéken, lehet, marad nekem is fahajas labdacska...)

Kriszti: ha 3100-ról 2100, akkor tudtommal csak a méhnyak rövidült, nem nyílt tovább... :roll: de nem akarok okoskodni :roll: Minden ok? Megnyugodtál picit?

Viki: akkor egyszerre megyünk vizsgálatra (ha egyben maradunk) :D kíváncsi leszek :wink:
2100-as volt a múlt héten? Hű, ha nekem annyi lett volna, már nem lennénk egyben :D Szerintem nálam ugyanaz a szitu, mint Katánál: nagyon lent van, ha nyílik, akkor jön a baba :D

Hanna: jó fej a haverotok :wink: tyű, egy kis dublini szuvernyírra én is beneveznék :D bár legszívesebben úgy, hogy magam mennék utána :D régen jártam arra... :roll:

Andrea: lehet, hogy karácsonyra lepnek meg babacuccokkal :wink:

Csöre
csöre74

Jó reggelt!

Vickybabe,Vicky: Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Nektek!!!

Vickybabe: néztek méhszájat, teljesen zárt, épp erre mondta a doki, ha egy ujjnyit is nyitva lennék, 3 napon belülre jósolná Martint, de így majd meghozza a követlező front -- mivel annyira lent van a pocakban, hogy nem sok hiányzik, hogy nyíljak :wink:

Hanna: de jó, dublini cuccok! Nincs valamiből 2 egyforma? :wink: :lol:

Csöre: nyugi, Sacika bent marad, tutira ameddig csak kell! Ánizs....hmmm...nem gondoltam,hogy ilyen nehéz beszerezni...Nekem maradt még, küldjek fénypost?? :wink:

Kriszti: tényleg, mi a baj?? Nem aggódunk, nem izgulunk semmin!!

Ha minden igaz, a napokban hideg front lesz,úgyhogy készüljünk.... :wink:

Mellesleg én éjjel többet voltam ébren, mint amit aludtam :( Óránként keltem, hogy majd megfulladtam a savtól, egyszer olyan köhögés jött rám, azt hittem, még a 2 falat zserbó is visszajön :oops: Onnantól meg egy óra alvás ülve, majd fuldoklás...Klassz volt....Úgy látszik, nekem 6 után egy falatot nem szabad enni, mert Rennie ide vagy oda, döglődöm....[/b]

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál. Olyan fura, hogy már jövő hétre vagy kiírva!!!! Egyébként beszéltetek már az orvossal arról, hogy meddig vár az indítással, ha esetleg nem bújna ki időben???

Kép
jandrea

Csöre! Ánizst próbáltad gyógyszertárba? Én ott szoktam venni!

Kata! Gratulálok a jó eredményekhez!
A zserbo receptjét tedd fel légyszives a másik topikba, ha kérhetem illusztrációval!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vickybabe,Vicky: Boldog Névnapot Kívánok Nektek!!!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kata! megy drukk ezerrel neked is!!!!! Kitartás a savval már nem kell sokáig küzdened!
Egyébként meg tökéletes méret a 3300grammm körüli érték, pont ahogy a "nagy könyvben" meg van írvva. Régebben a 3 kiló körüli gyerekek már nagynak számítottak! Az értékeid meg pont annyik, mint nekem voltak Mátéval az utolsó UHun és Ő 3370-el született és 56 centivel!

Én is olyan nyűglődős vagyok....elegem van már midnenből. Szalad a lakás, Máté feje tiszta tinta, én alig alszom valamit már napok óta.

Úgyhogy mára jelentsünk ki hiszti napot!
katuska79

Igen én is Boldog névnapot kívánok!!!!

Enikő! nem tudod véletlen, hogy hol lehet venni gyógynövényt? CSak a tescóban van Herbária? Itt az ideje nekem is málnalevelezni de a gyógyszertárban nem tartanak. Mondjuk a búszmegálló mögött néztem, lehet másikban van...
katuska79

Enikő: milyen érzés, hogy 4 nap van hátra???? De komolyan!!! Lehet, hogy nagyon hülye kérdés, dehát ugyebár én még úgy vagyok vele, hogyha egy kicsit görcsölgetek vagy hasonló még eszembe sem jut, hogy esetleg menni kéne... De az utolsó héten....

Katuska: egyetértek! Én is nyűgös vagyok. Én sem aludtam jól, egyre nehezebben alszom vissza az éjszakai pisilések után. Mondjuk szerencsére én 1-2 kijárással megúszom.

Előnye a császárnak: az biztos, hogy nem kell foglalkoznom málnalevél-tea ivással és gátmasszázzsal (ha ez előnynek nevezhető).

Kép
jandrea

Katuska: Máté méretei Martinnak is tökéletesek lesznek :wink: Tudom, hogy uhu alapján kifejezetten csak becsült súly van, de hogy a 32 hetes alapján becsülnek 3800-at, most 3300-at...vannak itt eltérések rendesen :roll: Aztán majd jól megszületik 3.5-tel, csak hogy egyik se jöjjön be :wink: Tényleg, ha Máté 56 cm-el született, akkor az 56-os rucikat még rá lehetett adni egy ideig, vagy nagyobbal kellett indulni?
A málnalevél teát nekem is úgy rendelték a patikában, meglepődtem. De pl. ugyanezek a Herbáriás cuccok vannak a DM-ben is, lehet, hogy ott is ki lehet fogni. :roll:

Jandrea: egyelőre ott tartunk, hogy 29.-én újabb ctg és vizsgálat, majd akkor meglátjuk, hogy milyen eredméyek lesznek, ha terminusig nem bújna ki, akkor naponta ctg és plusz egy hetet maradhat bent. De ilyenbe nem is szeretnék belegondolni, megbeszéltem az én kis Csöppemmel, hogy akkor jövő pénteken lehet érkezni :wink:

Enikő: feldobom a zserbó receptjét a másikba, illusztrációt viszont csak később dobnék ,ha nem baj, mert ő még nincs lefotózva :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Kisbogács mi a baj? Én is bőgök....csak én fél éve non-stop. Olyan magánéleti zűrökön megyek keresztül......így kismamként..........nem értem miért teszi ezt velem a sors......
Dehát gondolom mindenkinek megvan a maga baja :roll: .

Remélem hamarosan kibújik a picikém és akkor talán jobban kisimulnak a dolgok.......legalábbis kevésbé leszek érzékeny. BÁr látom ezzel az érzékenységgel nem vagyok egyedül, játszanak velünk a hormonok .........

Nekem olyan érzésem van időnént, hogy biztosan szétreped a szeméremcsontom. Úgy érzem mintha oda befeszítené magát és tolná előre...........kimondottan fáj. A doki szerint ebben a stádiumban ez már normális...........

Én idén a cukrászdában sütök. MEgrendeltem a beiglit meg 1-2 aprósütit.........úgy érzem képtelen vagyok a sütögetsére, örülök ha valami tisztességes karácsonyi menüt összekalapálok:-(

KépKép
peni

Jandrea! Mi minden baráttól Karácsonyra baba cuccokat kapunk.
Most körülötte forog a világ. :)

Katuska! Hiszti nap. :)
Nálam tegnap volt nagyon.

Kata! Örülök, hogy minden ok, akkor pénteken jöjjön Martin baba.
Sajna nincs duplázás, de olyan gyönyörűek a rucik. :oops:

Csöre! Hogy álltok?

Enikő! 4 nap. Hűűűűűűűű

Kisbogacs?

Többiek???

Kép
hanna30

Állítólag ma éjszaka front volt. Úgyhogy "mindenórás" kismamák jelentkezzetek!!!!

Kép
jandrea

Kata! igen jók voltak az 56-os cuccok!

Hmmm Dm-re nem is gondoltam.
Legszívesebben ki se dugnám az orrom az ágyból....Ráadásul ez a szél...brrr Máté meg nem akart bejönni, kint motorozott egy órát én meg majd szétfagytam. Este is hattól 8-ig nyomatta a járgánnyal...szerintem mentünk vagy 20 km-et. Legalábbis nekem úgy tünt :shock: . Ha csak a fele energiáját nekem adná már kiszaladnék a világból.
katuska79

Akkor lehet a front miatt nem aludtam semmit sem.

Szerencsére nekem nem fáj semmim, csak a hangulatom oyaln hiszti. Az előbb kiborultam azon, hogy már megint mosogatni kell, hogy már megint mindenhol játékok hevernek, hogy már megint szanaszét vannak a ruhák, hogy mi vagyok én bejárónő?????
katuska79

Na megjöttem: Taksony-kicsiny falum útvonalon kevés üzlet van, amit kihagytam :roll: hentes (hal), italdiszkont (Anyu miatt), szerszámbolt (bitet venni), festékbolt, kisbolt, nagybolt ... komolyan majdnem mindenhol :roll: persze ánizs sehol, de köszi az ötletet, Enikő, délután megy Anya patikába, megkérdeztetem vele.
Kimostam az első adag babaruhát is!!! :D most jön a második :)

Hanna: a szegélyezés készen van, Apus és Papa csinálják a szekrényeket, polcokat. Vagyis egyelőre az elsőt. Ha eltűnik a kupi fent, akkor tudok teregetni... A mi szobánkban még semmi előrehaladás, de ha fent megvan, akkor onnan már azt remélem, gyorsulnak a dolgok.
Kérünk képet a dublini ruckókról :D legalább had' gyönyörködjünk benne :D

Andrea: milyen front volt éjszaka? Ha meleg, akkor ezt még megúsztuk :roll: én azt tippelem, ha Saci frontra jön, akkor melegre, nem hidegre.

Egyébként napok óta én sem alszom rendesen, mély együttérzésem a hasonló gondokkal küszködőknek. Hihetetlen álmos vagyok.... persze aludni esélyem nincs, ha nem én találok pörögnivalót magamnak, talál más :roll: :?

Hiszti: egyelőre tartom magam, majd szólok, ha becsatlakozom :wink:

Kata: Zalán is 56 cm volt (4060 gramm), neki neccesek voltak az 56-osok, de szerintem inkább a súlya, mint a hossza miatt, hiszen a husi is sokat felvesz :wink:

Csöre
csöre74

http://www.idojaras.hu/mo_6nap.php

eszerint ma van erős hidegfront, utána nyugi.

Sajnálom a sz*r éjszakákat :(

Málnalevél: én a Sugárban (Örs) levő gyógyszertárban vettem, azonnal volt, nem kellett rendelni. Előtte DM-ben néztem több helyen is, de nem találtam.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vickybabe 2008.12.23 12:09-kor.

Kép
vickybabe

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!

Vicky, Neked is nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Kép
vickybabe

Csöre: úgy tudom, hidegfront.
Ahhoz képest, hogy pihenned kéne, hát.... a bevásárló-körút biztos nem valami pihentető. Lánykád nagyon szófogadó, ha még ezek után is kihúzza az időt januárig. :-)

Kép
jandrea

Krisz, köszi a tegnapi linket, én meg tudtam nyitni :wink: mondjuk kitölteni nem nagyon tudnám, a munkáltatónál vannak azok az adatok, amik kellenek rá...szerintem én ezeket meghagyom szülés utánra.
A szocpolhoz is be kell majd jelenteni, ha megszületett Manó.

Kép
vickybabe

Ha hidegfront, akkor jó :) köszi a linket Viki, megnéztem, akkor a héten nyugi van :) ahogy mondod :wink:
Andrea: kocsival mentem, ültem szinte végig... az annyira nem megterhelő, max. a sorbanállás, abban azért volt részem :? kivéve a hentesnél, aki egy tündér, nem véletlen utazunk 15 km-t, hogy nála vásároljunk (soron kívül repült a harcsámmal, még annak a kiszolgálását sem fejezte be, aki éppen soros volt).
Sacikám pillanatnyilag nyugodt, egyet-egyet nyújtózik, de nem pörög, mint tegnap. És a kijáratot sem próbálgatja... Azért nem feszítem a húrt, délután pihenek :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Két sütés közti pihi, gondoltam, benézek.
Tegnap CTG. Nagyon kiakadtam. Én voltam az utolsó, siettek volna haza, a gép elromlott, begyűrte a papírt, babuci nem akart mozogni. A vicc, hogy előtte a kocsiban majd szétrúgta a hasam, meg amint levették róla a gépet, újra elkezdte. Szerintem a saját kihangosított szívhangjától megijedhetett. Már tiszta ideg voltam, meg az asszisztens is. Bár ő azért, mert menni akart haza. Amúgy a szívgörbe tökéletes volt, csak mozgást nem produkált. Behívták a főorvost, nézze meg. Azt mondta, hogy oké. Ezzel hazaengedtek. Jövő héten újra megyek. Azért nyugtassatok már meg, hogy van ilyen, hogy nem produkál elég mozgást. Azóta persze pörög, kung-fu rúgások az oldalamnál.

krisz78

Katuska! Nem semmi, hogy Máté mennyire bírja a hideget! :)
Megy a karifa?

Csöre! Akkor nagyon szuperül álltok. :)
Teszek képet délután.

Kép
hanna30

Krisz78: ezért aztán igazán ne aggódj!!!! Az a lényeg, hogy egyébként mozog. Nekem azt mondta a védőnő, hogy akkor menjek be a kórházba, ha délután 3-ig egyszer sem érzem. Szerencsére ilyen még sosem volt. :lol: Hát most mit csináljon szegénykém, ha pont akkor aludt be??? Egyébként érdemes vinni egy-két szelet csokit vagy kólát (ezt egy kicsit furcsáltam), általában az segít.

Kép
jandrea

Krisz: nyugi, van ilyen :wink: ilyenkor már elvileg írni kellene a mozgást, ha nem mozog egy napot, akkor lehet gond. Ha előtte és utána is mocorgott, akkor semmi baj :wink:
Andrea: az édesség felpörgeti őket, azért ajánlják a csokit ... a kóla, nos én azt kihagynám...

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Elöre is BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek, mert most valószínüleg pár napig nem fogok jönni.

Ma voltam dr-nál. vérvétel, CTG, vizsgálat. Na a vizsgálat kicsit érdekes lett. 3 hete C:2110-volt, ma meg 3100. Szóval hatot rendesen a magnézium, és a pihi.

Megbeszéltük dokibácsival, hogy csak januárban szülünk, addig egyikőnk sem ér rá. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Túl vagyok egy hajnali vérvételen, egy kis gyógyszertári látogatáson (kiváltottam Marcinak az asztmás gyógyszert), hazajöttem, aztán kiborultam az én édes drága fiamtól, huh, kiverte a hisztit, merthogy játszani kellett a húgával.
Én jól felhúztam magam, sírógörcsöt kaptam, felment a vérnyomásom, aztán bevonultam a szobánkba sírni, meg lenyugodni... Szegény Borikám! Elég hisztis picsa volt az anyja, de hát ez így alakult... :(
És még van 3 hét!!!

Azóta szent(ebb) a béke, van már karifánk is, kész az egyik töltött kápi, most állok neki a vega töltött kápinak, Apának, aztán sütök még fűszeres kekszet, megcsinálom a franciasalátát, s Julival sütünk egy kuglófot...

Holnapra így csak a halsütés meg a guba marad, utána meg édes a pihi - és jöhetnek az ajándékok!!!

Azért babérkezés-ügyben nagyon izgi kezd lenni a dolog! Nagy szurkolás minden kismaminak és kisbabának...

Boldog névnapot kívánok én is minden Vikinek! :D

Krisz! Szerintem is az a lényeg, hogy mocorogjon - általában...
Ha nem produkál a CTG-n nem gond, ha máskor mocorog...

Hanna! Tök jófej lehet az a barát, aki babruhát hoz Nektek pasi létére. :lol:

Katuska! A DM-ben nem próbáltad? Ott is szokott lenni teafű, csak nem tudom, málnalevél van-é.

Na megyek, legyártom a gerslis-zabpelyhes kápit Apának.

Lehet, hogy este még benézek. :shock:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

bab = baba :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Katuska! A számitástechnikamellett van egy gyógynövény. Én is ott vettem.
Hogy sikerül eladni a fákat?

Jandrea! Igazából nem hiszem, hogy kiírás előtt megszületik. Bár sokat keményedik a hasam és fáj is, de mavoltam dokinál és teljesen zárt a méhszály! Csak bízom benne, hogy még idén megszületik Milán!

Kata! Köszönöm a receptet!

Peni! Ilyen szeméremcsontrepedés-érzés nekem is van!

Hanna! Nagyon szivesen nézegetünk gyönyörű babarucikat! :)

Krisz! Nyugi, van ilyen és a legtöbb helyen ezt el is fogadják! Az én pincurom sem mozog mindig az NST-k alatt. Próbáltál valamit enni közben? Levente nekem a banánra indult be.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Még egyben de már elég gyakran vannak fájások! Mindenesetre megbeszéltem babóval hogy 27-től jöhet :D Nagyjából kitakarítva,fenyőfa feldíszitve, a sütésre lehet hogy már nem lesz energiám de anyukám csinált bejglit meg linzert. Bár azért nagyon szemezgetek Kata fahéjas kiflijével. Ma még szeretnénk becsomagolni az ajándékokat meg kellene vasalni holnapra inget az uramnak :)

Katuska: meg tudom érteni amit írtál. Én egész nap poharakat mosogatok mert egy kis üditő,pohár félretéve, a következőnél új pohár és csak gyűlik-gyűlik...

Viktóriáknak sok boldog névnapot kívánok!

sahli

Ja és azt nem is írtam hogy a külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva. Ez is jelent valamit vagy csak ha a belső nyílik?

sahli

Sziasztok megvolt ma az első ctg hát Nelli amit művelt gyerekek???? szabályosan leakarta rúgni magáról az érzékelő fejet :D olyan kiugrásokat produkált hogy azt hittem kiakad a műszer :D de ma egész nap majd szét szedett belülről biztos érzi ő is ezt a hülye szelet :D én állandóan olyan fáradt vagyok nem tudom ti hogy vagytok vele de mindig aludnék és holnap ebédre jön a család vendégségbe már most elegem van a délelőttből :x megyek visszaolvasok mert lemaradtam annyit írtatok :D
erzsebet0312

Erzsébet: ilyenkor nagyon kis aktívak, de a végefelé ahogy szűkül a hely picit be fog lassulni. Gratulálok az első CTG-hez :D

sahli

sziasztok.vagyok én is csak napok óta nem érzem jól magam :( a pajzsmirigyes vérvételem negativ lett,tehát azt mondta a doki hogy a strummámal nincs semmi tennivaló,viszont a pulzusomra adott betalocot de nem merem szedni mert a papiron az van hogy szülés elött 1-2 nappal fel kell függeszteni a szedését különben a babát születés után megfigyelés alatt kell tartani ,na de honnan tudhatom hogy nem szülök meg holnap :shock: voltam a régi nödokimnál is elözö héten,ő egyböl küldött ctg-re ki volt térve a hitéböl hogy itt nem küldtek :shock: ott is ez a nyomkodos ctg volt mindig akkor kellett nyomni amikor a babó mozgott ,az oldalamon feküdve nem találták a szivhangot igy háton fekve kellett lenni,egész végig azt hittem hogy leszakad a derekam :( erika:létezik ilyen,én még soha nem hallotta róla hogy a méhszáj becsukodott volna :shock: krisz:szerintem se aggódj,lehet csak bealudt :)nagyon szépek a poci képek :)kisbogács:sajnálom hogy nem jött össze a vasárnap :( hisztiügyileg én is rosszul állok,nem is tudom szegény párom néha hogy tud elviselni :( boldog névnapot minden vikinek :D bocsi ha igy hirtelen sok lettem :oops:

Kép
gizella82

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Kép
Vendég

Enikő! Köszi ez eszembe sem jutott pedig tényleg ott egy gyógynövényes!

Ma már vittek fákat...de a hócipőm kivan az emberektől. Egyiknek az abaja, hogy nincs fenyő szaga....(mondjuk a normannak nicns igazi fenyő illata, az a lucnak van..de nem is 80 km/órás szélben kell szabadtérben fenyőt szaglászni. Különben is egy nap után a lakásban sincs fenyó illat mert hozzá szokik az orr. A másiknak az a baja, hogy neki asztalra rakható méret kell. (ezzel már őrületbe kergetnek, hogy mindenki asztalra akrja pakolni...mi lesz megeszik?) kisebbre bármelyik fát lehet vágni...akkor volt oylan is akinek az volt a problémája, hogy a gyereknek január 18-án van a szülinapja és addigra ki kell dobni. De ha nem hullik le a levele akkor, hogy fogja kidobni? (mintha levelestől nem lehetne kihajítani) és még sorolhatnám a hülyeségeket. :evil: :evil: :evil: :evil:
katuska79

Hű, mennyit termeltetek. :shock: :shock: :shock:

Mutatok egy ruci képet.
Kaptunk még vagy 10 bodyt, kifogót, és egy cuki nyálkendőt, ami óriási. :)

Kép

És kész a babaszoba! El sem hiszem.

Kép
hanna30

Bocsi a nagy képért. :oops:

Katuska! Nem semmik az emberek. hmmmm

Kép
hanna30

Ja, Enikő!
A mézeshez kevés lesz a liszt. Nem? :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hanna! Csak kipróbáltam mennyire figyeltek! :D
Várunk még babaruhafotókat és persze a szobáról is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Figyelek ám. :)
A többiről nem csinálok képet.
Nekünk Olivér szobája picurka, amit lehetett kihoztunk belőle.

Kép

Kép [/img]

Kép
hanna30

Hát lányok!
Én most nem fogok mézest csinálni, már megint túlméreteztem a dolgaiamt.
Helyette csináltam egy teherautónyi fűszeres kekszet, mert az olyan jó kis mézskalács illatú, s a fahéjas hógolyóból megmaradt tojglifehérjét megcsinálom máznak, s a kekezset fogjuk fűszerezni...
Apa gerslis töltött kápija már készülget, receptet csak akkor kaptok, ha Apa túlélte az evés-próbát... Julcsi is készíttetett magának egy icipici tölteléket, az nagyon kis helyes lett, kiváncsi vagyok, meg fogja-e enni... :shock:

A gyerekeknek kiadtam állandó házi feladatul a porszívózást és a szobatakrítást, mától nem fogok takarítani náluk. Viszont hétvégenként nekik köll mögcsinányi - ha akarják, ha nem. Elég rezignáltan vették tudomásul.
A feltörlést viszont nem hagyom rájuk, nem akarom, hogy tocsogjon a padló...

Apát is befogtam, éppen főtt krumplit pucovál a franciasalátához, én gyorsan összeállítom a fűszeres keksz tésztáját, aztán már csak meg kell sütni, díszíteni...

Holnap délelőtt gubakészítés, Julinak a templomba egy karácsonyfát kell elvinni feldíszítve a saját kis adventi jótetteinek a jeleivel (gyertya, szív, szaloncukor...)
Amíg mi a templomban leszünk és megnézzük-meghallgatjuk a misztériumjátékot, valamint szrkounk Julcsinak, hogy el ne tévessze azt a kemény 1 mondatot, amit meg kellett tanulni, addig eljön hozzánk Apa segítségével az angyal, karöltve Jézuskával, aki az ajándékokat fogja elpotyogtatni...

Kíváncsi vagyok, mlyen a fa, nem láttam, azt mondta a "zuram", higy viszonlag magas (azt nem említette, hogy féloldalas-e, lehet, hogy így nem fogok odaférni?! :oops:)

Katuska! Ezek az emberek nem normálisak! Néha komolyan azt hiszem, mindenki olyan, mint a cigány, aki télen epret, nyáron havat kíván...

Hanna! Ez a ruci nagyon helyes!!!

Jaj, én már alig várom, hogy megölelhessem Borikámat (főleg, ha tévedett az orvos és Benedek lesz. :wink:)

Na még bekukk, csak vár a keksz és a saláta karöltve... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?