Sziasztok!
Remélem mindenkinek kellemesen telt a karácsony. Mi kettesben töltöttük a szentestét, aztán 25-én kirándulni voltunk.
Tegnap sikerült kicserélni a matracot, nagyon kedvesek voltak. Be is raktuk a kiságyba, tettem fel képet az alakuló babaszobáról.

Sajnos az ideális pelenkázót még mindig nem találtuk meg, de remélem hamarosan sikerül, mert már elkezdtem kimosni a babaholmikat és szeretném bepakolni.
Holnap megyek orvoshoz, szorítsatok, hogy minden rendben legyen és elindulhassunk haza kedden. Bár a szokásos keményedéseken és légszomjon kívül szerencsére nincs más panaszom. De hát jövő héten mégiscsak a 36. hét kezdődik!

Össze is pakolok egy kisebb csomagot, hogy ha esetleg úgy döntene Hannácska, hogy Magyarországon kíván megszületni, akkor ne legyünk annyira elveszettek....
Már nagyon várom, hogy végre otthon legyünk, nekünk még hátravan a családi karácsonyozás és a rokonlátogatás....
Zsancy: üdv közöttünk! Szeméremcsontfájás nekem hetekig volt, de mostanra szerencsére elmúlt... Néha viszont olyan erősen éreztem, hogy csak kisebb terpeszben tudtam közlekedni. Azt hittem megmarad a szülésig, de szerencsére nem...
Gratulálok az új pocakfotókhoz, minden baba szépen növöget!
Iricc: sajnálom a rossz híreket...
A hormonok egyébként nálam is eszeveszetten elkezdtek tombolni. Tegnap és tegnapelőtt is olyan sírógörcs jött rám, mintha valami borzalmas dolog történt volna. Szegény Apa azt hitte, hogy rá haragszom, pedig nem és nem is tudtam neki megmondani, hogy miért sírok...

Közben elkezdődött ugyanaz, ami a terhesség elején is kínzott, hogy éjszaka arra ébredek, hogy csurom víz vagyok és egyre többször van hőhullámom és egyre többet jósolgatok... Mondtam is a páromnak, hogy beindult valamilyen hormon és nemsokára szülünk...

De az igazat megvallva a februárnak jobban örülnék. Még sokmindent kell beszerezni és Apa akkor tud majd csak otthon lenni velünk.