A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Ez a túrófánk nagyon jól hangzik ám! El is mentettem!
Papillon, gyönyörű hercegnőd van!:)

Idén mi se megyünk sehová (tavaly is csak a szülőknél voltunk, azelőtt meg dolgoztam minden szilveszterkor a tudakozóban, az jó volt), pihizünk, meg Mogyorót óvjuk.
Jövőre meg már Dömét is :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

rszg, nem semmi vagy :D én is kívános vagyok, csak a sexet kell törölnöm a gondolataim közül :? De nektek hajrá :wink: :D

Kukli, nálunk az alvással nincs különösebb gond, ha felébrednek akkor azt sírással jelzik és valószínűleg rossz álom, eldugult orr, vagy Pannánál bepisilés az ok. :? Szóval csak úgy nem alvás nem szokott lenni, úgyhogy tippem nem nagyon van :roll: Esetleg előtte du. kialudta magát vagy melege van vagy fázik vagy ilyesmire gondolnék :roll: Egyébként ilyenkor sír is?
Van egy barátnőm náluk éjfélig alszik a gyerek utána 3-4 órát ébren van és hajnalban újra bealszik, nem tudják mitől van, nem sír csak el van, de persze anyával. Ilyenkor azért megnyugszok hogy hálisten ilyen bajunk nincs a gyerekeinkkel. :)

Amúgy Panna ma délelőtt már az Apját is kiakasztotta :cry: Nem tudja magát jól érezni :evil:

Papillon a 100-120 a pulzusod volt vagy a vérnyomásod?

Na majd jövök még csak kajaosztás van.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

A pulzusom 100-120, bárcsak a vérnyomásom lenne ennyi :shock:

Úgy vettem észre, h érzem a halántékomon, h szapora a szívverés, hamar kifulladok, no meg itthon is mérni szokta anyu.

Adryn: holnap csapolnak, h megmérjék a hormonom, nem tom mikorra lesz belőle eredmény :?

Nagyon köszi a kiscsaj dícséreteket :oops: nekem is nagyon tetszik, a nagy orr ellenére :wink:

Mi szilveszterkor megpróbálunk kimenni a felújítás alatt lévő házunkhoz és a betonra teríteni vmit, azon feküdni és viszünk tv-t, kaját :P legalább kezdjük ott az újévet :P

Nekem pont tavaly szilveszterkor kérte meg a férjem a kezem és mondta, h csináljunk gyereket. Eléggé nem volt már szomjas, aszittem áááá, persze, majd vmikor. Erre tessék :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

hahahaha Papillon: ez aztán a romantikus lánykérés :lol: :lol: :lol: :lol: ha tsh-t néznek az megvan pár nap alatt, de most ünnep miatt sztem jövő hét elejére számíts. aztán méc endokrinológushoz vele?

KépKép
KépKép
adryn

és nem is nagy az orra!!! kiscsávó a pocakomban meg nagyokat rugdosott miközben néztem a képeket.. úgyhogy vigyázz :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Mi is túléltük a karácsonyt, volt pörgés ezerrel....aztán ez nem volt elég, tegnap és ma voltunk bébinek vásárolni. Vettünk egy csomó mindent, úgyhogy a nagyja már megvan....most megnyugodtam. :D
Örülök, hogy a többség jól van, Katkának meg megy a drukk, hogy ne legyen kórház.
A pocakos és babás képek nagyon jók. Én ma néztem a hasamat, és mintha tök nagyot nőtt volna.... :lol:
Pappilon a 4 D-s kép nagyon jó!!!! Én is ilyesmit szerettem volna, de hát nem lett.....Szonja nem akarta..... :lol:
Gomba témához, no comment.....sztem nekem is megint van.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok, :)

Úgy néz ki, hogy Pocaklakó apukája is kezdi felfogni a helyzetet... A végén még az összes pasi kitesz magáért.... :lol: :lol: :lol:
Mamacsibe: Nagyon kedves az ötlet Tőletek. Köszönöm. De azért örülök, hogy az apukájuk elvállalta. Végre hasonlít arra az apára, akit régebben ismertem, mielőtt a szerelem az eszét vette.....
Pappilon: Nagyon formás a baba! :) Remélem nem találnak nálad semmi komolyat....

Kukli: Nálunk ilyen nem szokott lenni. Csak betegség miatt szoktak ébren lenni.... Lehet, hogy azért, mert én éjszaka szeretek aludni és vagyok olyan önző, hogy így nevelem őket. A betegség persze más. És én is hallottam gyerekekről, akik éjszaka rendszeresen nem alszanak vagy 5-6 óra alvás elég nekik. Egyik unokaöcsém ilyen. 6 éves koráig szenvedtek vele a szülök, utána megtanulta lekötni magát egyedül....

Vica: Pannánál rá kellene jönni, hogy mi a balhé oka.... Valami biztos bántja és így jelzi.... Nekem a nagyobbik lányom tud hasonlóan viselkedni.... Feltételezem, hogy szeretetben és biztonságban nevelitek, szóval számomra nem logikus, hogy ilyen sok a hiszti és az önzés.... Valami bánthatja talán.

Úszás: Mind a ketten babaúszók voltak és utána is sokat hordtam őket vízbe. Szabályos úszást valóban 5 éves kortól szoktak tanítani, de nekem 4 éves korára mind a kettő magától megtanult haladni a vízben és közben levegőt venni. A Zsófi gyors lábtempóval haladt és elől letolta a 2 kezét úgy vett levegőt. Az Ági meg valami sajátságos mellúszásban. A lényeg, hogy meg kell adni nekik a szabadságot, hogy gyakorolhassanak, ami persze strapás, mert folyton figyelni kell, hogy nehogy megfulladjanak, egy pillantra sem veheted le a szemed róluk. És úgy kell közbeavatkozni, hogy ne ijedjenek meg.... (Én ezeket babausziban tanultam meg)
Szerintem ez a lényeg, hogy legyen vízbiztonság és a szabályos technika utána jön.
Egyébként Zsófit nagyon zavarja, hogy 3.-4.-es szinten úszik a suliba és nem úszhat a saját osztálytársaival, akik még csak tanulnak. A nagyok között ő a kicsi....

Korcsolya: 3 éves kortól van oktatás. Én úgy látom, hogy akit tényleg sokat hordanak és foglalkoznak velük az meg is tanul.
Az átag olyan 5-6 éves korban kezd.
Nálunk a Zsófinak kori nagyon nehezen ment és lassan tanulta meg, de szerintem a lényeg, hogy levegőn van, mozog és fejlődik a mozgása. És nagyon klasz ám, amikor együtt lehet velük valamit csinálni. Én imádom.
Adryn: Van kis műanyag szánkó, amibe bele lehet tenni egy 8-10 hónapos gyereket és nyugodtan húzhatod magad után jövőre a fiad a jégen. Persze csak, ha nincs tömeg. ;) Én sima görkorcsolyával futó babakocsival szoktam menni. Hülyének is szoktak nézni.... :oops: Pedig tök jó mozgáslehetőség az anyukának.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

hát, én sose korcsolyáztam, de ha már a XX. kerületi Jégcsarnok szomszédjába költözünk, lehet, hogy ezt a tényt az életemből felülbírálom :wink:
Karácsonyra én is kaptam babaruhát, meg vateráztam is, úgyhogy most már csak néhány body, és rugi kell, a többi már megvan.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka: jó 5let :D apun meg majd jót nevetünk ahogy bénázik :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Ruhákat hála égnek nem kell vennünk, mert nagyon sokat katunk kölcsönbe. :)
Viszont most megvettük a babakocsit, kiságyat, matracot, szoptatóspárnát, mellszívót stb stb....Kész csőőőőőőd.... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Helló!
Holnap nem leszek, napközben anyuzok (szülinapja lesz), este meg végül mégis megyünk kicsit bulizni a babás ismerősökkel.
Szval:
Mindenkinek Csodaszép, Komplikációmentes, Egészséges, Sok tejcis Emlékezetes Békés Újévet Kívánok!
Éjjel amúgy megjött a tejcim, tocsogtam rendesen. Ok tágasságnak utánanéztem, nem gond, csak figyelni kell rá. Szval megnyugodtam, majd max. a doki felvilágosít az ellenkezőjéről.
Katka nálunk Boti csak ált. 1 órát van fent ilyenkor (de havi egyszer csak kb.), de azt napközben be is hozza. Szval azért tud aludni csak ezek a napok nehezek. Örülök, hogy lassan hemzsegnek a pasik. Szedjék is össze magukat!
Papillon a kiscsaj egyszerűen gyönyörű! Nem látok nagy orrot én sem. Nagyon jók a képek, ügyi vagy! Holnapra drukk, reméljük minden ok lesz. Aztán meg ne fázz este!
Abrakadabra Pannának legyen holnap jó napja!
Túrófánk isteni, én csináltam már. Próbáljátok ki!!!! Nyami!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn
köszi, ez jólesett! :oops: :oops:

Papillon
nagyon jó képek a csajodról! milyen éles!!! és milyen kis szép!
drukk, hogy ne legyen komoly baj!

mi idén elmegyünk, férjem kollegájához, lakásavató buli lesz. visszük Fannit is, úgyhogy azért itthon fogunk koccintani szerintem. tavaly mi is itthon voltunk, meg előtte is, mióta Fanni van, tavaly neocitránnal koccintottunk... :roll:

korizni én sem tudok, de görkorizni mindenképp szeretnék megtanulni majd Fannival. akkor meg már mehetne a kori is!

fúúú, én meg is bolondulnék, ha a gyerekem éjszaka felkelne játszani... :shock: Fanni tegnap nem aludt, 8-kor raktam le, és negyed 10-kor úgy kelt fel, hogy már fél órája rákapcsoltam a minimaxot, mert indulnunk kellett a húgomhoz krumplispogácsát sütni! :lol: ma sem aludt, most fejezte be a fürdést, és mindjárt megy aludni, kiváncsi vagyok a holnap reggelre... :roll:
remélem, Máté megkegyelmez nekem, és jó alvó lesz, mert én nem vagyok hozzászokva a kialvatlansághoz... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

lányok .. ti fogtok inni málnalevél teát?? állítólag ha 36. héttől napi két csészével megiszunk akkor könnyíti a szülést.. én mindenesetre kipróbálom... 230 ft-ot megér.. ártani nem árt :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Én fogok inni, unokatesóm is ivott és pikk-pakk megszült. (lehet, h nem a teától, de azóta hiszek benne..... :lol: )

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok! Én most új tag vagyok. Én is márciusra várom a második gyermekem.

Lenne egy kérdésem. Mi a tapasztalatotok. Van elég bő mennyiségű hüvelyi folyásom. Most zselészerű átlátszó. Semmi egyéb tünet. Nem tudom normális e???????????????????????
banokla

Üdv itt Banokla!
Nekem egész terhesség alatt van folyásom és gombám is. Sok mindentől lehet a folyás, jobb ha látja doki. Mondjuk terhesség alatt a bővebb folyás normális is lehet.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Köszönöm tehuti!
Dokinak mutattam kb. 3 hete, akkor azt mondta semmi különösebb, még nem is biztos, hogy gomba, de írt fel canesten kombit.
De ami aggaszt az, hogy zselészerű valami jön belőlem (kocsonyás).
banokla

Szia banokla, nekem is hasonló folyásom van/volt, kaptam rá a dokitól egy 3 db-os kúpot, de még nem használtam fel, mer az gombára van és nekem semmi tünetem nincs a folyáson kívül (lehet, h azért lassan bevetem hátha segít rajta). terhesség alatt pedig teljesen normális a folyás (sajnos).

Szép napot!
Vica
wicca

háááát ez a málnalevél tea?!?!?!? én már sokat gondolkodtam rajta van valami homeós bogyó is amit szoktak szedni, az a baj, h én nem hiszek ezekben ... tejserkentésre is van, de arról még sok jót nem hallottam, a SÖR!!! az bevált viszont eddig szinte mindenkinek :D

Szép napot!
Vica
wicca

Nekem sincs a folyáson kívül semmi más tünetem. Mondjuk nekem a doki csinált tenyésztést, ott kijött a gomba, meg vmi baci is. Úgyhogy én folyamatosan küzdök.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

banolka ez a kocsonyás nem hangzik annyira jól! nem tudod a dokit meginterjúvolni?

Szép napot!
Vica
wicca

Üdv banokla!
Folyás nálam is játszik, néha még bővebb is, mint a már eleve sok terhességi folyás, de dokinő szerint nem gáz.

Lányok, ma viszont olyan mensiszerű görcs tört rám (20 perc), hogy hajaj, most már ez így lesz? (kérdezem azoktól, akik már szültek valaha)
Málnalevélteát én is akarok majd.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Mensi szerű görcs nagyon nem hangzik jól. A szülőfájás nagyon sokaknál olyan, mint a menstruációs fájás, csak jóval erőssebb és rendszeres. Esetleg lehetett izületi fájdalom ott lent középen.... Szedjél Magne B6-ot... Az majd enyhíti ezeket. És igen normálisnak mondható, de a jóslófájás szerintem még korai, szóval, ha rendszeres az gáz....

Banokla: Üdv köztünk! Igen teljesen normális, ne aggódj! Mesélj, hogy vagy? Idáig minden rendben volt?

Katka

katka22

Ja és a gombáról meg annyit, hogy nekünk kellemtlen, de a babának nem árt. A baktériumok ártanának, ezért a hüvelyünk direkt gombára hajlamosító közeget vesz fel, hogy védje a babát (a baktériumnak ellentétes közeg kell). Gomba kellemtelen, de azárt fantasztikus a természet, nem? :wink:

Katka

katka22

Eddig hála Istennek minden rendben van. Március 21-re vagyok kiírva, bár az ultrahang szerint elképzelhető, hogy 1 héttel fiatalabb.
Gergő fiunk 3 éves volt a nyáron.
Most is kisfiunk lesz.
banokla

Katka nekem bacim és gombám volt egyszerre. Dokim azt mondta, h azért lett bacim, mert a gomba miatt felborult a hüvelyflórám....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

én ittam Samuval málnalevél teát. Nem volt tragikus (=rossz élmény) a szülésem, de azért nem is volt gyorsmenet - kitolási szak hosszú volt (közel 1 órás), de a vajúdás szinte fájdalommentes. De ezt már írtam. :) Szóval passz, szerintem nem tett hozzá túl sokat a málnalevéltea...

De homeós bogyókat ajánlanak sokmindenre, főleg a gátseb gyógyulására szeretnék most kipróbálni valamit. Én azzal megkínlódtam rendesen... Pedig elvileg nem volt komoly a bibi.

Kukli, Samu sokáig nagyon rossz alvó volt, másfél éves korában még rendszeresen felkelt éjjel 1-2 alkalommal, és bizony előfordult, hogy nem aludt könnyen vissza. Nála az alvásmennyiséggel soha nem volt gond (a délutáni alvás még most is bő két órás, este pedig 10-11 órát tud aludni), de a folyamatossággal sokáig küzdöttünk. Aztán valamivel másfél éves kora után elkezdte egyik pillanatról a másikra átaludni az éjszakákat, így azért minőségileg másak az éjjelek :) Én is hallottam már mindenféle rémtörténetet (nagyon keveset alvó és/vagy gyakran felébredő gyerekekről), de szerintem Boti korában egy-egy rosszabb éjszaka bőven "belefér".
És én nem hiszek alvás ügyben a szoktatásban, ezzel szerintem nem nagyon lehet mit kezdeni, nyilván nem direkt ébrednek fel éjnek évadján a gyerekek...

Katka, köszi a választ az úszásról-korcsolyázásról. Én nem vagyok valami nagy koris, bár elmaszatolok a jégen... Viszont úszni imádok. Ma voltunk is családilag úszni Samuval, gondoltuk, h megkukkantjuk az újonnan nyílt aquaworld-öt - no, ez elég rossz ötlet volt, ilyen tömeget még nem láttam. Minden pénztár előtt óriási sorok kígyóztak, bent meg egymást taposták az emberek... Nem kockáztattunk, nem mentünk be. Továbbmentünk Esztergomba, és ott fürcsiztünk. Ott elviselhetőbb volt a tömeg, és az árak is... Samu karúszóval nagyon stabilan elboldogul a vízben, 2 óra után alig bírtam kiszedni. De anélkül még nem merem "elengedni"...

Banokla, üdv itt! Folyást sajnálom, nekem is bővebb a terhesség alatt... ha nagyon zavar, akkor kérdezd ki a dokidat! És mesélj kicsit többet magadról. Pl. Mennyi idős az első gyerköc? Merre laktok? Hogy telt eddig a terhességed?

Nemlajos, görcsöt nagyon sajnálom, rossz lehetett!

Tehuti, ti aztán jól bevásároltatok! És hol szereztétek be ezt a sok-sok mindent? Képeket mutatsz majd az új szerzeményekről?
Megyek is, gyerköc ma napközben nem aludt, próbálom rávenni az elalvásra!
Üdv:

erpé

Amíg megírtam az előző hosszú hsz-t, több is született :)
Banolka már írt is többet egy kicsit magukról...
Most már tényleg búcsúzom.
erpé

Rszg, épp most készült el a kocsonya, ha a távpostát túléli.. :lol: :lol:
Vicának már karácsonykor is jutott kocsonya :D

Csibb, szépek vagytok, nagyon hangulatos fotók

Nemlajos, szép pocak, látom növeszted Dömét, (nekem azt mondták múlt hónapban, növesszem a gyereket :lol: aranyos jókívánságok) de hát most ez a dolgunk, és tényleg jó érzés látni.

Kuklika, nem lehet könnyű, hogy ilyen megjegyzéseket irogat, de szerintem is minden rendben, anyukád meg ért is hozzá! Neked is nagyon szép, nagyon Boldog Új Évet és

Mindenkinek Jó szilveszterezést, Boldog új évet kívánok!

Ez a túrófánk tényleg jól hangzik, de szerintem elsütöttem az összes többkilónyi lisztünket karácsonykor :P :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Banokla, üd itt, egy napra vagyunk kiírva,

Wicca, jobb már a poci? akkor bocsi, hogy kocsonyát emlegetek :oops: :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papillon, nagyon szép babód van, és milyen jó felvételek :o :o !!

Adryn, azt a teát én is megjegyzem, hol hallottad? Én mindent megjegyzek, ami könnyíthet, szó szerint rettegek a dologtól, pedig nem ártana egy kis bátorság :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Málnalevél tea: Második szülésnél ittam. De a 42. héten hosszú zárt méhszájam volt, mint az elsőnél és csak mesterséges indításra indult a szülés. Szóval szerintem nekem nem használt...., de ettől másnak még bejöhet....

Katka

katka22

:( ...., végül is elég a tudat, azt is megittam, hát majd csak segít az is...... :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

erpé a Mattiban és a Brendonban szereztük be a "kellékeket". Csak körülnézni mentünk fel, de aztán beindultunk és elkezdtük a vásárlást.....csak nem volt nálunk elég pénz, így ma is kellett menni... :lol:
Csatolok képet a járgányról. Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Meg még egy Kép kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: ugyanilyen babakocsit bettem én is csak nekem sötétbarna ott ahol a tiéd kék. mennyiért vettétek? és van hozzá hordozó meg mózes is? a pelenkázó is hozzá volt?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn ez jóóóó!!! :lol:
Miénk 70 ezerre le volt árazva, volt hozzá hordozó- bázistalppal, textilmózes, esővédő. Aztán itthon gondolkodtunk, hogy télen kéne bele lábzsák is. Ma vettünk hozzá azt is, de nem tudom, mert én olyanra gondoltam, amit odapattintasz a vázhoz. Mi meg bundazsákot vettünk, amiben a bébi ül majd. Meg pelenkázótáskát is külön vettünk. Na ezen nagyon kiakadtam...mi kerül ezen 9 ezerbe????????????
Neked mennyi volt, és milyen tartozékokkal?????? Én azóta a kocsit bűvölöm, már ezerszer összetettem, átalakítottam, szétszedtem... :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka, én is ezen filóztam ma, hogy tényleg mi lehet az igazi oka Panna viselkedésének, de eddig még nem jöttem rá. Ma du. és este elég jól viselkedett. Egyébként ahogy utánagondoltam ez inkább az utóbbi hetekben lett ilyen durva, amúgy soha nem volt könnyű eset. Kár hogy az ekkora gyerek még nem tudja megmondani mi bántja, így nehéz kitalálni az okot.

Nálunk elég kétséges, hogy el tudjuk-e majd vinni a gyerekeket korcsolyázni, mivel a szinte vadiúj jégcsarnok csődbe ment és most éppen árulják :( Azért jó lenne ha kinyitna újra, mert egy-két múlva vittem volna Pannát én is.

Kukli köszi a varázslatot Pannára :D Még szerencse, hogy Boti csak ritkán csinálja ezt az éjszakai bagoly dolgot. :)

Nekem nem lesz szükségem málnalevél teára :lol:

Banokla üdv közöttünk. :) Nekem is baromi erős a folyásom, néha meg is ilyedek, hogy nem-e túl sok :roll: de mivel tutira van Candidám, ezért bizti attól van. Szóval azt hiszem szinte mindenki küzd ezzel a problémával, de a legjobb ha tényleg a doki is látja, sőt mégjobb ha leoltást csinál hogy pontosan mi ez gomba vagy fertőzés. Én is pont ma hívtam a dokit, hogy mit használjak, mert újra előjött nekem is. Úgyhogy most már másodszorra fogom használni a 3 napos kúp kúrát, meg már egyszer használtam gélt, meg persze előtte a különböző krémeket. De úgy látszik amíg nem szülök meg ez így fog menni :( mert tablettát szájon át csak szülés után lehet bevenni.

Tehuti nagyon klassz ez a babakocsi :)

Ma délután csináltam egy kis kaját holnapra, muszály volt valamit alkotnom, mert már kezdtem úgy érezni magam, mint aki semmire nem jó :( Így összedobtam egy kis párizsi salátát, meg kókuszkockát.
Csak hogy nektek is csorogjon a nyálatok, ne csak mindig nekem :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Huuuu Vica, de megenném a sütikét!!!!! Nyam-nyam... :)
Én is túlvagyok már pár gomba- kúrán, de mindig viszatér. Ragaszkodó típus....Na ez van, ez legyen a legnagyobb baj.
Nektek meg jóéjt, megyek aludni, elfáradtam a nagy vásárlásban! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jó reggelt!
Mégis jövök, mert Boti úgy tűnik elszégyellte magát és még alszik, én meg a biokv-m szürcsölöm már. :)
Köszi reagálást Botira, Erpé megnyugtattál. Amúgy akkor dettó Samu. Szval nem a mennyiség a gond. Vagy napi 13-14 órát alszik összesen. Altatás meg nem is kell. Elmegy magától ha fáradt. Néha még idegen helyen is. 8)
Vica ez olyan mint egy szakácskönyvben!!!! Istenien néz ki az asztalkád! :)
Málnalevél tea nekem bejött, két naponta 2 dl. Meg már írtam anno Tencsivel a homeókat. Azért azok többet használnak a teánál. Én is azt ajánlom elsősorban. Bár amúgy Katka a méh szájnak nyílásához nem úgy van köze, hogy kinyílik szülésre, hanem ha szülsz, könnyebben nyílik. Inkább arra jó, hogy ne szakadj. Én így tudom. Arnica nekem is kell utána, mert 7 hó volt a gátam a múltkor. :?
Tehuti klassz a kocsi! :wink:
Banolka üdv! Ha nagyon zavaró sztem is dokit kérdezzed. Amúgy normális (főleg ilyenkor a vége felé) a bővebb folyás.
Nemlajos sajnálom. Lehet készül a szervezeted. Sztem jobb megszokni, mint megszökni. Bizti minden rendben. :wink:
Na tényleg ez volt ez évben az utccsó!
Klassz napot mindenkinek! Papillonra gondolunk majd még!
B.U.É.K!
Kukliék mindannyian
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Kívánon mindenkinek utólag kellemes Ünnepeket és mindenkinek azt kívánom az Új Évre, amit szeretne.

Mi jól vagyunk, nagyjából, bár azért köhögés és orrfolyásban mind szenvedünk.

Tegnap voltunk UH, ahol megerősítették, hogy kicsi lányka lakik odabent és minden rendben van vele. Sajnos méreteket nem tudok mondani, mert elég nagy fejetlenség volt a rendelőben.

Bocsánat, hogy nem tudok mindenkire reagálni, de épp egyedül vagyunk itthon Levivel és este vendégeink jönnek. Na és persze a kedvem sem a legfényesebb, mert este sikerült apával összeveszni :(
Na mindegy, nem akarok senkit ezzel terhelni az év utolsó napján.
Jó bulizást, ill pihit mindenkinek.
Üdv minden új "sorstársnak" :)

Gabi

Kép

Kép
gabka77

Bea Köszi, holnapra ide is fog érni a kocsonya. Édesanyám pont ma főz, és felhívott, hogy milyet hozzon nekem. Úgyhogy holnap érkezik :)

Tehuti Nekünk is ugyanilyen babakocsink van. Csak kék-szürke. Én 49.000-ért vettem: babakocsi, mózes, hordozó, bázistalp, minden. Nagyon jó kis kocsi.

Mindenkinek BÚÉK!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok! hát én is jó régen írtam már...

Aranyosak a pocakfotók :)

Nálunk most nem valami jó a helyzet. A párom beteg, lázas, egyik éjjel telehányta nekem a fürdőt amit az éjszaka közepén takarithattam is :s az orvos azt mondta hogy kevésbé lehet ártalmas a magzatra... de mit jelent az a kevésbé??!! most ezen is stresszelem magam mert most valami vagy ártalmas lehet vagy nem... :s
én meg elkaphattam valami szájfertőzést vagy nemtudom, a számon van valami herpesz féle ami éjjel átterjedt a nyelvemre ami most tiszta hólyagos... a kutya beteg, nem akar enni semmit, bár ő már azért mára jobban lett egy kicsit ahogy látom.. szóval nálunk most nagyon beütött valami....
úgyhogy se erőm se időm nem nagyon volt írni, de azért megpróbálok nagyjáblól visszaolvasni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok

én is mindenkinek kívánok nagyon boldog gyönyörű egészséges babás újévet :D

Tehuti: én 80.000-ért vettem még szeptemberben. minden benne volt az árban. szerintem is szuper babakocsi.. jó nagy :D most vesszük hozzá az autót hogy elférjen benne a kisággyal és egyéb dolgokkal amiket itthon szereztünk be :D és még fogunk beszerezni.. annak függvényében mi fér még :lol: :lol: lehet kamiont veszünk? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Jaj, moncsi, gyógyulgassatok!!! :cry:

Én most ott tartok, hogy azt hiszem, a fontos dolgok megvannak (most már csak pár rugi hiányzik, abból is csak ujjatlan, meg néhány hosszúujjú body), és nyárig nem kell a gyereknek ruha :roll:
A bababútor is megvan, a babakocsi is, szóval most már azért egész jól állunk.
Bárcsak a költözésen lennénk már túl, úgy néz ki, nem ússzuk meg újabb kölcsön nélkül... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát ilyentérem kicsit már én is nyugodt vagyok.. Megvan a babakocsi, hordozó, kenguru, kaptunk egy csomó ruhát, meg mi is vettünk.. a bútorok is megvannak. tehát a létfontosságúak megvannak már. Ami meg hiányzik még van idő beszerezni .. na mindjárt rakok fel pár képet amit a Lívia kapott karácsonyra :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Örülök, hogy mindenki azt mondja, hogy jó a babakocsi!!! Tényleg jó nagy, de az sem utolsó szempont, hogy egy kézzel összecsukható. Nektek olyan patentos lábzsák volt hozzá???? Amit kívülről kell rögzíteni?
Nekünk a bútorok január végén érkeznek.

Moncsi jobbulást nektek! A bébiruhák nagyon aranyosak. Én órákig tudom őket pakolgatni, nézegetni. :lol:

Nemlajos most mikor lesz a költözés???

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!!!!

Nagyon nagyon köszi köszi mindenkinek a dícséretet!!!!! :lol: :lol: :lol: egészen meghatódtam :oops: :oops: :oops:

Szóval, extra alapos doki ez a kardiológus, és nagyon kedves. 140/80 a vérnyomásom, majd rámrak 24 órás vérnyomásmérőt, ami fél óránként pumpál :lol: király lesz.

Valszeg minden a hús nemevésemre vezethető vissza, vérszegény vagyok, ezért gyorsabban pumpál a szivem, fehérje szegény vagyok, ezért van ödémám, vizesedésem :x de ha egyszer nem tok húsra ránézni sem????????? Najó, szóval csinál majd hormonvizsgálatot is, szívultrahangot is, stb....

Adryn: Nico jöhet :P de ezt már megbeszéltük :wink:

Mindenkinek BUÉK!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

tehuti, most 17-ére van leszervezve, de ez majd csak azon a héten derül ki, hogy tényleg lehet-e akkor... :?
Nem az a baj, hogy tolódik, csak éppen folyamatosan módosítjuk az albérletet, a nővéreméket, akik segítenek a költözésben, meg a bababútorost, akitől útközben majd átvesszük a megvett bútorokat, szóval ha csak az lenne a bajunk, hogy jaj, mikor megyünk már, nem is zavarna, csak hát... Nem mindegy, hogy albit is fél hónapot fizetünk, vagy egy egészet, hogy nővéremék fel tudják úgy hozni a konyhabútort, hogy az itteni cuccot is átvigyük velük az új lakásba, vagy kell még egy költöztető cég is... szóval nem egyszerű...
De majd csak eljön a pillanat, és akkor meg netem nem lesz :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?