Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy Pocaklakó apukája is kezdi felfogni a helyzetet... A végén még az összes pasi kitesz magáért....
Mamacsibe: Nagyon kedves az ötlet Tőletek. Köszönöm. De azért örülök, hogy az apukájuk elvállalta. Végre hasonlít arra az apára, akit régebben ismertem, mielőtt a szerelem az eszét vette.....
Pappilon: Nagyon formás a baba!

Remélem nem találnak nálad semmi komolyat....
Kukli: Nálunk ilyen nem szokott lenni. Csak betegség miatt szoktak ébren lenni.... Lehet, hogy azért, mert én éjszaka szeretek aludni és vagyok olyan önző, hogy így nevelem őket. A betegség persze más. És én is hallottam gyerekekről, akik éjszaka rendszeresen nem alszanak vagy 5-6 óra alvás elég nekik. Egyik unokaöcsém ilyen. 6 éves koráig szenvedtek vele a szülök, utána megtanulta lekötni magát egyedül....
Vica: Pannánál rá kellene jönni, hogy mi a balhé oka.... Valami biztos bántja és így jelzi.... Nekem a nagyobbik lányom tud hasonlóan viselkedni.... Feltételezem, hogy szeretetben és biztonságban nevelitek, szóval számomra nem logikus, hogy ilyen sok a hiszti és az önzés.... Valami bánthatja talán.
Úszás: Mind a ketten babaúszók voltak és utána is sokat hordtam őket vízbe. Szabályos úszást valóban 5 éves kortól szoktak tanítani, de nekem 4 éves korára mind a kettő magától megtanult haladni a vízben és közben levegőt venni. A Zsófi gyors lábtempóval haladt és elől letolta a 2 kezét úgy vett levegőt. Az Ági meg valami sajátságos mellúszásban. A lényeg, hogy meg kell adni nekik a szabadságot, hogy gyakorolhassanak, ami persze strapás, mert folyton figyelni kell, hogy nehogy megfulladjanak, egy pillantra sem veheted le a szemed róluk. És úgy kell közbeavatkozni, hogy ne ijedjenek meg.... (Én ezeket babausziban tanultam meg)
Szerintem ez a lényeg, hogy legyen vízbiztonság és a szabályos technika utána jön.
Egyébként Zsófit nagyon zavarja, hogy 3.-4.-es szinten úszik a suliba és nem úszhat a saját osztálytársaival, akik még csak tanulnak. A nagyok között ő a kicsi....
Korcsolya: 3 éves kortól van oktatás. Én úgy látom, hogy akit tényleg sokat hordanak és foglalkoznak velük az meg is tanul.
Az átag olyan 5-6 éves korban kezd.
Nálunk a Zsófinak kori nagyon nehezen ment és lassan tanulta meg, de szerintem a lényeg, hogy levegőn van, mozog és fejlődik a mozgása. És nagyon klasz ám, amikor együtt lehet velük valamit csinálni. Én imádom.
Adryn: Van kis műanyag szánkó, amibe bele lehet tenni egy 8-10 hónapos gyereket és nyugodtan húzhatod magad után jövőre a fiad a jégen. Persze csak, ha nincs tömeg.

Én sima görkorcsolyával futó babakocsival szoktam menni. Hülyének is szoktak nézni....

Pedig tök jó mozgáslehetőség az anyukának.