Sziasztok Lyányok!
Még egyszer BÚÉK mindenkinek!
Vickybabe! Leventéhez nagy gratula! Csodás, nagyon édes!!!
Ma nagy döglés volt, bár délután Julcsit elvittem a MűPá-ba Újévi Ifjúsági koncertre, nagyon élvezte, még én is, bár néha könnyen bealudam volna - ha nem az Üstdob szimfónia lett volna...
Holnap ismét nyugi lesz, párocskám elviszi őket Sástóra (near Mátrafüred) korcsolyázni egy picinykét.
A kajahegyek elfogytak, úgyhogy holnap nekiállok valamit alkotni.
Julcsim valamelyik nap megjegyzte: "Anya! Amióta Pötyike a pocidban van, sokkal jobban főzöl!"
Nagypapa: ismét kórházban, kiszáradásos tünetek, minimális evés, iszonyatos gyengeség, meg minden rossz. Nem sok jót monadank az orvosok (de hát többszörös áttétnél mit is mondanának...)
Borikám: annyit csuklik, hogy az elképesztő! Kevesebbet pörög de néha akkorákat alkot, hogy felszisszenek...
Apa: kicsit nehéz neki, mert egyik oldalon elmegy valaki, a másik oldalon jön, közben meg segíteni is kell, s akkor hétfőtől kezdődik a dolgozó is...
Gyerekek: be vannal sózva, mikor jön már Pötyike, de szerintem inkább paráznak, hogy jön a kis Zsarnok (alias Diktátor, ahogy vcrane írta vala),s akkor ki fog rájuk figyelni.
Képzeljétek: a sógornőm a múltkor megjegyezte, hogy Anyósom üzeni, jó lenne, ha már valaki rá és Nagypapára is hasonlítana a családból, mert az összes unokája a vej/meny, előző élettárs családjára hasonlít. Huh, én ezen úgy berágtam, de hát ugye nem mutattam... Miért kell ezt csinálni?! Hadd legyen az a kisember önmaga!!!
csöre: akkor ismét jó "pihis" napod volt, nekünk is kisgyerekes szilveszterünk volt, nálunk a "RIzikó" vitte a pálmát, Julcsi kb. úgy tudott csatlakozni, ahogy Zaza a betűtoronyhoz...
De túléltük. Apa kivételével éjfél előtt bealudtunk, én a rádió gongütéseire ébredtem, így teljesen véletlenül voltam fent éjfélkor.

Utána sürgősen vissza is aludtam, nehogy nagyon felébredjek...
Na megyek, segítek Apának filmet nézni, valami űrhajós cucc megy a TV-ben, szerintem ebbe is belealszom...
Na ismét sokkkk voltam, bocsánat érte!
Jó éjt!
PS.: kitartás lányok, tudják ezek az apróságok, mikor kell jönni, s ha nem muszáj, nem kell erőltetni a dolgot. Mostmár kevesebb van belőle, mint amennyi eltelt...