A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

sziasztok,

tettem pár képet a blogomba :wink:

Kép
vickybabe

Jóreggelt!

Csatlakozom a szilveszteri zajokat utálókhoz, de azért boldog új évet mindenkinek.
Mindenki megvan és egyben van még?

Nekünk megint volt egy pici vaklármánk: estére teljesen eldurvult a náthám (bár begyulladt füllel és arcüreggel ez már lassan nem is nátha), és az állandó köhögések hozták a görcsöket mint a régi szép asztmás időkben. De aztán elmúlt, s most nem is bánom, ha Manó megvárja míg kicsit rendbeszedem magam.

Alextől már megint elérzékenyültem... Annyira drága!
kisbogacs

Vickybabe!!!! csodaszépek vagytok a képeken! A szopizós kép is nagyon édi. Milyen tökéletesen rádcuppant!

Huh a szüléstörténet meg így dióhéjban is durva....de nagyon nagyon megérte!

Nemsokára mehetünk a játszóházba:)
katuska79

Vickybabe, köszi a képeket! Fantasztikusak! Mindjárt pityergek... Levente gyönyörű!
kisbogacs

Csajok! Nagy pelyhekben hull a hóóó!!! ha így folytatja még egy két órát akkor megyünk szánkózni!!!!!
katuska79

Lányok!!!!
2009 januárja van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky
Gyönyörűséges :lol:

Kisbogacs
Infralámpázd az arcod, füled!

Én a világ legszebb pasijával szilvesztereztem
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
(nem is vagyok elfogult :oops: )
Itt, szerencsére, nyugalom szokott lenni ilyenkor is... én már a zajos bulikat se igazán szeretem... öregszem... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Először is BÚÉK!!

Sajnálom a zajos bulikat, az biztos, hogy én is kikelnék magamból, ha a csöppemet nem hagynák aludni! :roll:

Katuska: a krémesed valami hihetetlen guszta!! Azt hiszem, sürgősen csinálnom/kerítenem :lol:

Vickybabe: gyönyörű Levente!!! Nagyon!!! Blogodba is írtam :wink: És nekünk is van egy ilyen forgónk, meg egy ilyen nyuszis rugink :wink:

Enikő,Mágnes,Sahli: tényleg tessék mostmár szülni!!! :wink:

Kisbogács: mi is húzzunk mostmár bele! De először tényleg gyógyulj meg, hogy bírd erővel!!! Infralámpa tényleg tuti!

Rólunk: Mi is itthon voltunk, éjfél körül némi tüzijáték a szomszédságban, de nem volt vészesen zajos. Hajnal 1 körülig voltunk fent, aztán eldurmoltunk és ez így jó is volt! Köszöntöttük az Új Évet, melyet Martin érkezése fog bearanyozni!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok :)

Viki: nagyon aranyos Levente :) a szüléstörténet... igazad van, hogy csak a Csodára emlékszel, az a lényeg :wink:

Vicky: a videókra sajna még várnom kell... egyelőre nem tudom megnézni, de már alig várom :D

Zajos szilveszter: itt este 6-tól hajnal 2-3-ig ment a folyamatos tűzijátékozás... szerencsére nem igazán hallatszik be, ezért nem zavart... éjfél körül felhúztuk a redőnyöket a nappaliban, és kuksiztuk, ki milyet produkál :D ilyenkor mindig megdöbbenek, mennyi mindenki költ ilyesmire :roll: :shock:

Kata: a lépcsőzés nekem nem segít, viszont a guggolás igen :wink: Zazánál ez lehetett az egyik tényező, ami beindította a szülést (a kerítésen metszettem borostyánt: guggol, feláll....)

Katuska: az a krémes kegyetlen :lol: :lol: :lol: na nem baj, majd 2 hónap múlva :D a nagymamámé is pont így nézett ki :)

Erzsébet: Hanna és én is megyünk szombaton :wink: jól tele lesz a kórház, a dokinénink mindenkit berendelt, aki közel van a szüléshez, mert ügyeletes... na mindegy, remélem, szülni azért nem fogok :roll: vagy túl leszek rajta előtte... :roll: :D

Katuska: itt nincsenek nagy pelyhek :( csak kicsik, és nem nagyon marad meg :(

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Mi is egyben vagyunk még mindig! Semmi jele, hogy a fiam kifelé tartana.
Katuska: a krémes szuperül néz ki. Néhányszor én is csináltam de mindig kifolyott a krém.....kanállal ettük. Persze finom volt csak csúnya:-). A tiéd még jól is néz ki!!!

Vickybabe: a fiad egy gyönyörűség!!!! Sok boldogságot kívánok hozzá!!!

Itt sincsenek nagy pelyhek sajnos, csak aprócskák és nem marad meg. MOst vittem ki a kukát a ház elé, szerintetetk jönnek ma a kukások? Vagy nem dolgoznak az újév első napján? Majd kiderül......

Én dokihoz csak hétfőn megyek....ctg, uh.....szokásos menet.
Én a szilveszteri buliban gyakorlatilag halálra zabáltam magam, ettem este 7-től hajnali 1-ig. Utána hazajöttünk..............Ez is jó program:-)

KépKép
peni

Csöre: köszi a tippet!!! Akkor nekiállok guggolni! Arra is gondoltam, talán kimegyek havat seperni :lol: Hideg is van, mozgok is,hátha....De nem kaptam meg a zöld lámpát :wink: Apával már annyi praktikát kidolgoztunk, a fárasztó lépcsőzéstől a sokkal kellemesebb variációkig....Hát,nem tudom! Annyira lent kotor, tegnap egy pillanatra az ütő is megállt bennem, úgy éreztem, valami folyik, aztán figyeltem, de nem a víz volt....szerintem... :oops: És egy merő keményedés a pocak :D

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe! Olyan gyönyörűek vagytok! Még egyszer kívánok nagyon sok boldogságot és sok tejecskét nektek!
Nagyon ügyes vagy, hogy a nehéz szülés ellenére végigcsináltad, örülök, hogy minden rendben veletek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok.mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJÉVET :) vicky:nagyon édi Alex baba... vickybabe:gyönyörü Levente baba teljessen el voltunk tőle ájulva :D jó hogy ti már túl vagytok rajta,nem sokára már biztosan én is karomban tarthatom az én kis kincsem :D

Kép
gizella82

Kata: én naponta 40x fel-le lépcsőzök a tetőtérbe :wink: itt fent teregetek, pakolom a gyerekek cuccait, takarítok... semmi :) még egyébként a dolgozóban a kolléganőm 60 cm-es labdáján csücsülve éreztem úgy, hogy na most mintha történne valami... gyorsan levittem a gyerekek hasonló méretű labdáit a pincébe :D majd, ha úgy alakul, akkor 8-a környékén felhozom :lol:
Én nem nagyon keményedek :roll: éjszaka pedig volt időm megfigyelni :? a sav nem hagyott aludni :?
Fú, azok a lenti matatások :shock: én néha azon pánikolok, hogy most jön ki a keze a lábaim között :oops: pedig a feje van lent :roll:
Ilyen vízfolyás-szerű érzésem nekem is van néha, olyan, mintha csorogna valami a lábam szárán, de teljesen száraz :shock:

Peni: szerintem ne várd a kukásokat :roll: nem dobtak be tájékoztatót? Nekünk írtak egy kedveset, hogy 26-án nem jönnek, de 2-án dupla adagot visznek el... de akkor nálatok mindkét héten ünnepre esik... nemtom.

Csöre
csöre74

Csöre: ha nem is 40x,de én is sokat mászkálok fel :lol: Különösen, mióta Apa pár napja ott edz engem :lol: Föl-le,föl-le :lol:
Ez a lenti matatás elég karakteres az utóbbi napokban, míg a fenekét fent tolja, addig, ahogy írtam, mellúszik lefele és feszít! :wink:
Tényleg, a holnapi napot nagyon tökéletesnek találnám :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! A holnapot én is kinéztem magamnak! Együtt szülünk? :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Boldogan :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Megvan ám a beígért zene! Email-be szerinted át tudnám küldeni neked?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ha meggyógyulok, csatlakozom én is. Holnap van anyukám szülinapja, Ági szuper ajándék lenne :)

Mágnes, Sahli többiek?

Még összejöhet a nagy közös szülőszobai party :lol: :lol:
kisbogacs

Vickybabe, újból gratulálok Leventéhez, a képek fantasztikusak.

Vicky, Alex is nagyon helyes, édesek ezek a videok.

Katuska, mi az, hogy nem szép a krémesed?! Szerintem gyönyörű! Az jutott eszembe, hogy a nagymamám sütött mindig krémest karácsonykor... azóta sem ettem házikrémest, mióta a mama elment :cry:

Csatlakozom a szilvesztert nem kedvelők táborába... bár én soha nem kedveltem. Nem elég, hogy az utcán ropogott a petárda és a tüzijáték, a fölső szomszédunkban még buli is volt. Ne tudjátok meg! Közelednek az 50 felé, és hajnali 5-ig kellett hallgatnunk a Modern Talkingot, és az ehhez hasonló gusztustalanságot... ráadásul olyan hangerővel, hogy ha a mi lakásunkban szólt volna is lehalkítottam volna. Ha Julcsi már megszületett volna, biztos nagyon kiakadtam volna... így csak bosszankodva tűrtem.

A hasam bal oldalon reggelre nagyon megfájdult. Olyan, mintha meghúzódott volna. Nektek van vagy volt hasonló? Először ki sem tudtam egyenesedni, azóta kicsit jobb, de rossz mozdulatra, köhögésre nagyon rossz.

Eltűnt kismamik????

A túlhordóknak kitartás!!!!!

Kép
petne

Enikő! Nem tudom, lehet (ezekkel a technikai dolgokkal néha meggyűlik a bajom :oops: ) Az emailem benne van Hanna listájában, ha időd engedi megpróbáljuk??

Katuska: azt hiszem, ha nem szülök a hétvégéig, akkor sütök helyette!! Ez a krémes.....hát nem győzöm csorgatni a nyálam :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Elküldtem! Nézd meg légyszi, hogy hallgatható-e! Ha igen elküldöm a mi kedvencünket is! A fiam imádja!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csöre: Hát igazad van, lehet, hogy kár várni a kukásokat. MIndig csütörtökön jönnek de 24.-én sem jöttek...aztán minden nap kitettem a kukát és 26.-án elvitték....most is ez lesz a játék, kiteszem minden nap egyszer hátha csak feltűnnek.....

Nekem annak idején dombmászástól indult be Soma fiam. A JÁnos korházból elküldtek sétálni a környező dombokra........hát lettek olyan 3 perces fájásaim fél órán belül, hogy öröm volt nézni.........Érezni kevésbé volt öröm :wink:

KépKép
peni

peni:
esküszöm dombmasszázst olvastam..... :oops: :lol:

nálam semmi jele készülődésnek... Holnapra a hármas szülőszobát lefoglalom! Csak 1-2 órára, aztán jöhet, aki akar :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt Csajok!

Látom, nincs új baba.
Akinek időszerű, mars szülni. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: mi most várunk 24 órát :wink: Apus hétfőn nem tudna hazahozni :)

Petne: ilyen húzódásom volt kb 2 hónapja, egy nap alatt múlt el, és gőzöm nincs, mitől volt, de ugyanígy reggelre (nem balos, hanem középen fent).

Hanna: hogy vagy ma? Jobban?

Peni: hát, nem valami felhasználóbarát a szemetes társaságotok :roll: azért illene tájékoztatni a lakóságot, mikor viszik el, hogy ne kelljen naponta kipakolni :evil:
Zazával a pocakban minden nap 2x felmásztam a Gellérthegyre babakocsit tolva, az nem indította be :D lehet, azért, mert megszoktam :D

Saci drágám rendesen le van lassulva :roll: néha nyom egy kis fészkelődőset, de nem pörög... remélem, minden OK odabent :roll:

Holnap szülni tervezők: holnapra hidegfrontot mondanak :wink:

Csöre
csöre74

Csöre! Akkor marad a szombat. :)
Hány óra körül mentek?
Én parázok, mi lesz.
Én jól vagyok. Reggel 5-ig bírtam a bulit. :oops:
Olivér vagány volt, pörgött ezerrel.
Fura volt, mert a haverok a pocakkal is koccintottak és hajnalban közölték, hogy milyen jó lesz Olivér szülinapján inni. Mivel ők ugye jönnek velünk szülni. Csak addig énekelnek az ÁEK ablaka előtt.

Kép
hanna30

Hanna: édesek a haverok :D hamar elzavarnák őket :D
Mitől parázol? Én csak a tömegtől... :roll: szerintem baromi sokan lesznek a doktornőnél... amikor ott voltam, rajtam kívül 3 kismamit hívott be, nyilván azért, mert nekik is kimaradt egy csomó vizsgálat az ünnepek miatt :roll:
Szerintem mi korán megyünk, legalábbis ez a terv, csak annyi lehet, hogy nem tudunk elkészülni a gyerekekkel... Zaza ma is 10 után kelt. Hamar megszokta a jót, nem tudom, mi lesz vele jövő héten.
Milyen vizsgálatod lesz? CTG, és? Talán leveszi a strepto kenetet is a doktornő, mert mostanság aktuális... ezektől nem kell parázni :wink: nekem múltkor egyáltalán nem fájt a kenetvétel.

Csöre
csöre74

Találtam egy jót
http://indexesbabak.uw.hu/ szülésindító tippek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csöre! Azt mondta, csörögjünk rá.
Azt sem tudom, hová kell menni. Én olyan bamba vagyok.
Srácokat én is féltem. :)

Vicky! :)

Kép
hanna30

Enikő: még nem jött meg :roll: Remélem, nem veszett el az éterben :wink: De fogom figyelni!

Hanna: ezek szerint jó volt a buli :D Épp akartam kérdezni :wink: Haverok jó fejek! Én is asszem, hamar elzavarnák őket, hangulat ide vagy oda :lol:

Csöre: igennnn,én holnap tervezek szülni és épp az érkező frontot kívánom meglovagolni!!! :lol: Martin sem olyan szélsebes ma, mint szokott :roll: Ő is fészkelődik,nyomakszik, de nincs az a nagy labdázódás egyik oldalról a másikra, inkább még mindig lent kotor...
Ez a folyamatos keményedés indítja be egyszercsak élesben?? :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Nagyon öreges volt a buli. :wink:
Kismamik már nem ugrálnak. Akinek nem volt pocija, párnát tett a pólója alá. Szóval mókásak voltak.
Majd teszek a blogba képet. Ma meg koncertre megyünk. :lol:
Holnapi szüléshez nagyon drukkolok!!!
Éjszaka is kukkoltam a telefonomat. Bár hiába. :(
Még a végén beelőzlek benneteket Csajok.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!!

Kép
andi0716

Sziasztok!

Békés, boldog, gyerekzsivajtól hangos új évet kívánok mindenkinek!

Vicky: nagyon szép a fiad, gratulálok!!!! A szüléstörténeted elég hátborzongató, ilyen rövid formában is! De erőt ad, hogy négy nap után már csak a szép emlékek maradnak!!!
magdolnasz

Vicky linkjét olvassátok el nagyon jó!!! Főleg a gyerekágyas részben a -ne nézd meg magad ott alul egy darabig:))

A szánkózás kimaradt, motoroztunk egy hatalmasat. Vagy másfél órát mentem Mátéval erre arra.
katuska79

Csöre: a Mávba jössz akkor??? én is ctg-re megyek de az én dr nőm nem lesz ott ezért nem tudom pontosan hová is kell mennem. Lehet a 3.-ra? te hová mész? hol szokták általában csinálni a ctg-t?
erzsebet0312

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek mégegyszer!

Mi egyben, a kisasszony pörög ezerrel. Én egyre fáradtabb, csak tudnám mi fáraszt el. Annak ellenére, hogy 10-kor keltem, akkor is csak azért, hogy ne rúgjam fel teljesen a diétás étkezéseket, hát másfél órát aludtam délután. :shock:

Zajos szilveszter: fél kettőkor tudtam aludni menni, addigra csitultak el a tüzijátékokkal. Kiváncsiságomra jellemző, hogy még a redőnyt se húztuk fel, pedig itt az ablak alatt is lőtték fel tüzijátékokat.

Apa majd képet rak fel: hát, izé. Még én se tudok képet felrakni, sőt, azt is kb két hónapja várom, hogy férjem a fényképezőgépről átrakja a képeket a laptopra. Szóval sok képre ne számítsatok, de azt vállalta, hogy beírja, hogy megszültem, és a paramétereket. Állítása szerint tiszta ideg lesz, amíg nem jövünk haza a kórházból, és unalmában rá fog érni ezzel foglalkozni :)

Vickybabe: nagyon édes fiú Levente, férjem is el volt tőle ájulva!

Kép
gombócmakka

Hanna: az kell már, nagy pocakkal, legalább jól éreztétek magatokat!! :D Mi tényleg amolyan nyugdíjas szilvesztert nyomtunk Apával, de hát hova menjek ilyenkor? :lol: Hidd el, pedig nagyon akartam írni, hogy esemény van :lol: De Martin köti magát a januárhoz :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Erzsébet: nem tudom... az ambulancián (magasföldszint) azt mondták, nem csinálnak CTG-t, azt meg már írtam korábban is, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy a szülészeten (3-ik) sorban álljanak a kismamik CTG-re... szóval gőzöm nincs
Nekünk ott lesz a dokink, majd megmondja... :roll:

Kata: a folyamatos keményedésről nem tudok nyilatkozni :? de hajrá a holnapi napra :lol: :lol: :lol:

Gombócmakka: le a kalappal előtted, én egyáltalán nem tudom tartani a diétámat az ünnepek alatt... persze a mennyiségekre figyelek, de az időpontok :roll: két gyerek, meg Apus + vendégek mellett szinte lehetetlen :roll:

Nálunk most is megy a tűzijáték :? a szomszédban :? tőlünk 10 méterre... rózsaszín-zöld, igen "ízléses"

Hanna: meg ne próbálj előzni :wink: :lol: :lol:
Csörgök a dokinéninek, persze... remélem, ránk fog érni :roll:

Csöre
csöre74

BUÉK!!!!!! :D

Vicky de jó, hogy bejelentkeztél, nagyon szép Levente!

Én hétfőn megyek UH-ra, kedden CTG és dr. Jövőhéten még nem aakrok szülni. :D

Szilveszter, mi 6-kor jöttünk haza, most kivagyok. :?

Úgy tűnik szinte minden baba kivárta 2009-et. Ma senki nem indult még be???? :D

Kép
Kép
cs_erika

Enikő, Kata: ha továbbra sem tudtok küldeni egymásnak mp3-at, akkor át kell nevezni a fájl kiterjesztését Pl. xxx.mp3-at xxx.doc-ra, majd ha átment, akkor vissza. (A videófájlokat sem szeretik az mail-szerverek, ott általában bejön).

Vicky: irigykedem-irigykedem, de már nem sokáig!!! :-)

Kép
jandrea

Erika: nem tudunk róla, de lehet :wink: vannak, akik mélyen hallgatnak :D

Sacikám kitörési kísérletei egyelőre oldalirányúak :lol: :lol: :lol:

Nyugdíjas szilveszter: nálunk kisgyerekes szülők szilveszter volt :D
Mozi: Túl a lefolyón (ismertebb címe: Elvitte a víz, csak a gyerekeim így jegyezték meg a Túl a sövényen alapján) :) - ismét itthon :) (most kénytelen voltam végignézni :roll: titokban bóbiskoltam egy kicsit :wink: :D) utána betűtorony játék... na ez vicces az olvasni alig tudó fiammal :D :D de nagyon édes volt, próbálkozott :D (segítettünk ám neki), látványos haletetés, pihi hegyek...

Ma meg átnéztem megint a gyerekruhákat... az 56-62-esek nagy részét sikerült kimosni, a pamutokat kivasaltuk, a plüssöket félretettem tartalékba... hátha Sacikám annyira nem kényes :roll: body annyi van, mint a nyüveg, de rugi sajnos csak 5 hosszú- és 3 rövidujjú... + néhány plüss, de az sem sok. Mindenesetre belaktam a pelenkázót, végigtáncoltam Apusnak, hogy mit hol talál, ha én nem vagyok éppen itthon, és valamire szükség van :) teszteltük a babaőrt és a légzésfigyelőt (Kata: nincs interferencia :D csak az egyik rádiós, a másik kábeles), szóval aktívan telt a nap :D most még fel kell húznom az ágyneműt (sajátot, Sacié már rendben :D) :?

Na további szép estét, még bekukkantok, hátha van hír :wink:

Csöre
csöre74

BUÉK Csajok!

Még mi sem szültünk, de be vagyok durcizva a Babanetre, mert már két napja az éterbe írogatok, két baromi hosszú hozzászólásom is eltűnt. :twisted:

Úgy tűnik mi egyszerre fogunk naponta vagy ketten-hárman szülni. :lol: Nekem semmi illúzióm, túl jól vagyok, túl nagyokat alszom (éjjelente pisi nélkül 9-10 órát) és nappal meg jövünk, megyünk. Még jövő szombatra is bevállaltunk egy vendégeskedést, nem lesz itten semmi a kiírt időpont előttig. :roll:

Tegnap estét mi is romantikus édes kettesben töltöttük, a sav miatt viszont csak pattogatott kukoricát rágcsáltam. Nem is főztünk semmit. Petárdázás itt is volt (Pötyi ablaka alatt, még jó, hogy nem volt itthon, úgy fél tőle!). :evil:

Kata, drukk holnaphoz!!! :D :wink: Keményedés elvileg nem számít, csak a mensis görcs, de láttam már karon varjút! Hátha a hideg-meleg front besegít, vasárnapra még további havazást is mondanak.

Valaki nem venné át a táblát Vickytől? Baba mellett nem várhatjuk el a friss tájékoztatást, vagy igen? :wink:

Kisbogacs, jobb is, ha nem dugult orral szülsz, kell a levegő majd!!!! Nekem még a homeos bogyók jönnek be ilyenkor: occilococcum, corysalia és a homeogene9.

Vickybabe! Annyira szép Levi baba! Azért majd ha lesz időd, jó lenne olvasni a hosszabb verziót is. :roll:

Sahli, már Te is mehetnél szülni, micsoda furi egy topik ez, hogy mindenki kivárja a végét??? :roll: Meg még azon is túl??? :shock:

Na megyek, ha már nem szülök, olvasom tovább más hogy csinálta. :lol: Különböző szüléstörténeteket olvasok napok óta. Férjem szerint kicsit sokat foglalkozom a témával (na ja, nem ő fog szülni :? ). Csak asszisztál... :roll:

Szép estét!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jandrea: köszi a tippet! Még mindig nem jött meg a mail, lehet, ilyen probléma forog fenn :wink:

Erika: te aztán bírod a strapát!!! :wink:

Csöre: akkor eseménydús volt!!! Gondolom,Mesike örül a halaknak!!! Örülök, hogy működik együtt a két ketyere :wink: Végül melyiket vettétek? A Dél-Afrikásat, vagy az Angelcare-t?

KépKép

KépKép
kata8110

Kata!
Nincs véletlenül skype címed? Ha priviben megadod ott nagyon hamar át tudnám lőni. Amit Jandrea írt, azt nem nagyon értem, hogy kell megcsinálni. :oops:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kata: Angelcare az alapváltozat... ha a lakásban vagyok, akkor nem is kell a bébiőr, hallom a sipítását :)

Mesike odavan a halakért, eteti őket, nézegeti... bár, ma a tévé beelőzött :evil: ki fogom hajítani azt a vackot a kukába :evil: nem a halak miatt, hanem a sok hülye mese miatt.... azért persze akkor jó, ha az embernek némi nyugalomra van szüksége :roll:

Apussal azt beszéltük, hogy cserélünk a gyerekekkel, mi költözünk fel a szép új tetőtérbe, ők meg maradnak lent.... (az alapszitu, hogy mi, felnőttek, fent matatunk, a gyerkőcök meg lent tevékenykednek) Mesi nem díjazta az ötletet :D Zaza szerintem meggyőzhető lenne :D

Anyum tegnap segített a babacuccokat rendezni, most van pár dolog, amit nem találok :? na majd megkérdem, ha erre jár :roll:

Barti: naná, hogy nem szülünk :) szépen várunk :) engem egyre többen "nyugtatnak" azzal, hogy az első kettő korábban jött nekik, a harmadikat túlhordták... szép perspektíva... :roll: még a végén január közepére csúszunk :D
Egyébként az utóbbi napokban (kivéve a tegnapot) én is nagyokat aludtam éjszaka, max. 1 pisiszünettel... remélem, tart még egy ideig :)

Én elkezdtem csinálni a babatáblát, hogy azt ne Vikinek kelljen, csak még nem tettem fel :oops: meg akartam kérdezni Vikitől, hogy milyen formátumban célszerű beilleszteni ... Viki?
Na jó, lusti is voltam :oops:

Elolvastam a linket, amit Vicky küldött :D hát, látom, ahány ember, annyi tapasztalat :D érdemes végigböngészni :wink:

Csöre
csöre74

Jó éjt :)

Csöre
csöre74

sziasztok,

esti bekukk. Levi manó alszik:) Küldjetek püben egy email címet és akkor átdobom a táblát, most tényleg nem tudom vállalni, hogy naprakész vagyok. Azért bekukkolok mindig, de látom nagyon türelmesek ezek a babák :lol: :lol: :lol: Rengeteget gondolok Rátok, kívánok nagyon szép szülést a közeljövőben szülőknek! Mint látjátok, nem csak a tények számítanak, de főleg az, hogy éli meg ott belül az ember. Nekem nincsenek rossz emlékeim a szülésről, persze bőgök, ha csak rágondolok, de csakis azért mert átélhettem ezt a csodát és ezt fel kell dolgozni.

A szüléstörténetet nekiállok ma begépelni, ha kész, fölteszem a blogba.

Drukk hegyek mindenkinek, amihez kell!

Kép
vickybabe

Sziasztok Lyányok!

Még egyszer BÚÉK mindenkinek!

Vickybabe! Leventéhez nagy gratula! Csodás, nagyon édes!!! :D

Ma nagy döglés volt, bár délután Julcsit elvittem a MűPá-ba Újévi Ifjúsági koncertre, nagyon élvezte, még én is, bár néha könnyen bealudam volna - ha nem az Üstdob szimfónia lett volna... 8) :D

Holnap ismét nyugi lesz, párocskám elviszi őket Sástóra (near Mátrafüred) korcsolyázni egy picinykét.
A kajahegyek elfogytak, úgyhogy holnap nekiállok valamit alkotni.
Julcsim valamelyik nap megjegyzte: "Anya! Amióta Pötyike a pocidban van, sokkal jobban főzöl!" :D

Nagypapa: ismét kórházban, kiszáradásos tünetek, minimális evés, iszonyatos gyengeség, meg minden rossz. Nem sok jót monadank az orvosok (de hát többszörös áttétnél mit is mondanának...)

Borikám: annyit csuklik, hogy az elképesztő! Kevesebbet pörög de néha akkorákat alkot, hogy felszisszenek... :lol:

Apa: kicsit nehéz neki, mert egyik oldalon elmegy valaki, a másik oldalon jön, közben meg segíteni is kell, s akkor hétfőtől kezdődik a dolgozó is...

Gyerekek: be vannal sózva, mikor jön már Pötyike, de szerintem inkább paráznak, hogy jön a kis Zsarnok (alias Diktátor, ahogy vcrane írta vala),s akkor ki fog rájuk figyelni.

Képzeljétek: a sógornőm a múltkor megjegyezte, hogy Anyósom üzeni, jó lenne, ha már valaki rá és Nagypapára is hasonlítana a családból, mert az összes unokája a vej/meny, előző élettárs családjára hasonlít. Huh, én ezen úgy berágtam, de hát ugye nem mutattam... Miért kell ezt csinálni?! Hadd legyen az a kisember önmaga!!!

csöre: akkor ismét jó "pihis" napod volt, nekünk is kisgyerekes szilveszterünk volt, nálunk a "RIzikó" vitte a pálmát, Julcsi kb. úgy tudott csatlakozni, ahogy Zaza a betűtoronyhoz... :shock:
De túléltük. Apa kivételével éjfél előtt bealudtunk, én a rádió gongütéseire ébredtem, így teljesen véletlenül voltam fent éjfélkor. :D Utána sürgősen vissza is aludtam, nehogy nagyon felébredjek... :D

Na megyek, segítek Apának filmet nézni, valami űrhajós cucc megy a TV-ben, szerintem ebbe is belealszom... :D

Na ismét sokkkk voltam, bocsánat érte!
Jó éjt!

PS.: kitartás lányok, tudják ezek az apróságok, mikor kell jönni, s ha nem muszáj, nem kell erőltetni a dolgot. Mostmár kevesebb van belőle, mint amennyi eltelt... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok, jó estét! :)

Csatlakozom, a Szilvesztert utálok táborához, én sose bírtam.
Most is szépen átaludtam az egészet. Utolsó emlékem, hogy úgy 10 körül lehunytam a szememet egy picikét, és ma hajnalban 4-kor keltem pisilni. :)

Vickybabe: Levente tündéri. :)

Egy dolog biztos, hamarosan itt nagyon beindul a babaeső. ;) Kíváncsi vagyok, ki lesz az év első babája. :)
Vendég

Batkata! én is ezem tudok kiakadni, mikor hasonlítgatják a gyereket, hogy kire ütött! Saját magára! Mi van ha valaki mondjuk nincs jóban valamelyik közeli rokonával és állandóan vele hasonlítják össze? Az hogy esik?
Különben is míg kicsi mi szükség erre mikor napról napra változik? Nekem valahogy mindig az az érzésem, hogy akik vágynak arra, hogy hasonlítson rájuk egy gyerek (itt persze nem a szülőkre gondolok) azok valójában saját elrontott dolgaikat szeretnék helyrehozni így.

Irigylem egy kicsit, hogy van a közeletekben olyan hely ahová tudtok menni kikapcsolódni....felénk még a fű se nő nemhogy valami értelmes gyerekprogram legyen...Ez a kerület totálisan elfelejtette, hogy gyerekek is élnek benne...nem véletlen nincs bölcsöde, óvoda, játszótér meg alacsonypadlós busz, hogy legalább eljuthassunk kényelmesen valahova. Budapest legnagyobb kerülete és még egy nyamvadt Télapó vagy karácsonyi ünnepséget sem tudtak prezentálni nemhogy pl valami gyerek darab vagy bábelőadás.....
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?