Jó reggelt!!
Kicsit bedőltem tegnap du az ágyamba, aludtam legalább 2-3 órát, na meg fekvés, pihike..

))) na előtte tudjátok nem nagyon aludtam néhány éjszakát. Na aztán gondoltam lesz bajom éjjel, hogy fogok aludni, de sikerült, egészen fél 9 ig, nem is tom hogy csináltam.

Végre! na azért pisijárat volt, persze 3x kb.
De látom Ti meg tegnap éjjel buliztatok itt a neten!
Kicsit mindig megnyugszom, mikor reagáltok a jajgatásokra, hogy Nálatok sincs tulképpen másképp. Nehéz a vége az biztos!
Köszönöm a bókokat, a képeket illetően!
Julcsi, sajnos nem hiszem, hogy tudunk élőben talizni, én a méreteim miatt már ahogy írtam többször is, nem tudok már messzebbre vezetni, a bkv+volánjáratot meg inkább kihagynám. Az az igazság, hogy engem mostanság a férjem hurcol mindenhová, a jövő 7en meg még 1-2-3 ügyfelemhez is el kell majd ugrani anyagért, na meg kedden orvos, + sztem már aktuális lesz a ctg is, ami kedden derül majd ki, hogy mikor. (gondolom én). Ha még be is vinne hétfőn, mi a fenét csinálna, már ha ráér egyáltalán, amíg én szépen elcseverészek. Hát kedvem pedig lenne, de ez van. Sajnos Elif sem megy autóval, vele beszéltük anno, hogy majd meglátjuk!:(((((( Marad a majdnem
ismeretlenség!
Azért Nektek kívánok jó szórakozást a találkához!!!!!!
Spéci babakörömvágó olló, tényleg használhatatlan, marad a normál 1-2 hét múlva.
Én is elszaladtam a kínaiba vettem 950,,-Ft-ért hálóinget a szüléshez, úgy tom sajátba kell szülni? RÖhej, de már erre sem emlékszem. Az előző 2 amit vettem egy kicsit kisebb méret és amíg van pocim nem nagyon kényelmes felvenni. Szülés utánra méreteztem, ezért futottam még egy kört. Na de ez meg, lányok nagyon erotikus, akkora ,mint egy ház, leírjam a méreteit? xxxl
Andi, lementettem a telefonszámodat, később nem biztos, hogy eszembe jutna.

, még rendesen nagy is, majdnem visszavittem, hogy kicseréljem, de aztán mondom letojom, baromira laza, ilyen érzésem is már rég volt, hogy valamibe 2x beleférek ( na azért ez egy kicsit túlzás). nem szorít!
napi egy-két hsz, de az kisregény formába:)
puszi megyek reggelizni
UI: Babahírek nincsenek még?