Gabi, gratula a pocaklakódhoz! Izgi, hogy milyen nemű lesz, de egy kislányod már van, ugye? Nem vágysz kisfiúra?
Dia, nekünk beadták egyszer úgy is mind a 2 szurit, hogy Beninek picit piri volt a torka. Kismamában meg úgy olvastam, hogy láz esetén tuti nem oltanak, de amúgy a megfázás nem olyan nagy indok, hogy ne kapja meg a szurikat a babó!
Aproo, ma én is bemegyek a városba kicseréltetem a játékot, de a másik nap lehet, hogy itthon leszünk, és talizhatunk! Vagy jövő hétfőn a férjem szabin van, akkor át is tudunk ugrani érte! Amelyik neked kényelmesebb, bár én kértelek szívességre, akkor úgy illik, ha én megyek érte!? Nem?
Boni, igen, köszönöm a kakis hozzászólást Neked is! Meg mindenkinek, aki tudott okosat mondani!

FP játékok közül nem nagyon tudom, hogy mit lenne érdemes. Mindenképpen zenélős kellene, mert az köti le a leginkább, de ebben a boltban nem tudom, hogy van-e minden FP játék, vagy sem, mert nekem nagyon bejönnek a tanuló kulcsok, az is pl. magyarul beszélő, és ez is szempont.
A másik játék 6500 Ft volt, szóval, nem szeretném túlszárnyalni nagyon ezt az összeget!
Ja és ebben a zenélős játékban az is iedegesített, hogy a nő azt mondta, kicsit beszél németül, na ehhez képest, minden dalra ráénekelt németül, meg németül mondja az állatok nevét stb.
Zsiginek amúgy melyik játék jön be FP-k közül a legjobban? Vagy nem adtatok oda még mindent neki?
Szóval ez nem tetszett, az meg, hogy hullik a "szőre" a másik gáz!
Ez a szobahinta olyan, hogy már akkor is használhatja, ha nem tud ülni, vagy Zsigi már tud ülni egyedül is? Az enyém gyerek csak szeretne, de borul!
Barbi, nagyon édes Döncike a habokban, illetve habok híján a vízben!

És hogy tudjátok otthagyni a gyerkőcöket a vízben egyedül? Vagy van alatta valami, ami a fotón nem látszik??? Az én fiam tuti megfordulna hasra és benyelné az összes fürdővizét...
Pöttömnek én is írtam iwiw-en, remélem, hogy előkerül...
Most megyek kajálni, ha menni kell, akkor minden legyen előkészítve anyósnak, igazából tökre futás lesz az egész, de remélem, hogy elérem a buszomat...