A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Zsófi, igen még 68as rucikat hordunk, de a 6-9 hós tescos body már jó, kényelmes és könnyen mosható.....szeretem nagyon!
Amúgy, ha kissé lemaradva, de mi is 7 kilósak leszünk a héten... :lol: 8)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kitti, jó utat nektek!

Aproo, Ti mikor mentek???

Mazska, köszi a kakis véleményt! :) Akkor én sem aggódom már annyira sem, mint eddig! :)

sophie27

Lányok, ott vagyok a szeren :lol: Ma 18:25-kor bekapcsoltam a gépet, hát mit látok: 18:45-re van időpontom a nődokihoz. Párom még sehol, hívom, azt mondja úton van. Gyors mosakodás, öltözködés, staféta váltás párommal és 18:45-kor beestem a dokihoz! Még szerencse, hogy közel van, kb 4-5 km :) Bárcsak minden ilyen flottul menne: dokinál senki, rákszűrés, megvizsgált manuálisan és UH-al is, megbeszéltünk mindent és 19:10-kor már itthon voltam. Jaj, dokinő nagyon aranyos volt, vittem neki képet Zsomiról, örült neki, azt mondta, hogy tiszta anyatejreklám a kép :) és amikor mondtam neki, hogy a kistestvért is nála szeretném szülni azt mondta, hogy megtisztelve érzi magát. El se hiszem, hogy ilyen is van, de nagyon jólesett!

Zsófi, sajnos megint nagyon pocakfájós Zsombi, legalább is remélem, hogy "csak" ezért nem alszunk 3 hete. De lehet, hogy elviszem majd dokihoz megnézetni, ha így marad. Infacol nem használ, ma vettem Gripe Water-t most ezt próbáljuk ki.

Makadu, kár hogy nem egyeztettünk :) mi jövő hét csütörtökön megyünk a Kolpingba, már nagyon várom. Egész ősszel úgy volt, hogy megyünk, de nem ért rá párom. Remélem jól érzitek majd magatokat.

Dadomi, köszi a biztatást, hát el se hiszem, de tényleg nem volt semmi gond az oviban! Persze ne bízzuk el magunkat egy nap után, de nagyon örülök, hogy aludt bent Zéti és most is jókedvű. Mondjuk fura volt, hogy mikor megérkeztem mintha észre se vett volna, lapozgatta tovább a könyvet és esze ágában se volt jönni. Sajnos inkább dacnak tünt nekem és nem annak, hogy abba se bírja hagyni a játékot, de egyelőre ne panaszkodott.

Csandi, Csengi nagyon édi a képeken! Csütörtökön megyünk és lehet, hogy nem is kell rohannom haza utána, ha ilyen jól haladunk az ovival.

Ma egész nap Zsombi szórakoztatott, nemcsak éjjel ám! Kétszer fél órát aludt, meg akkor amikor sétáltunk egy nagyot ovi után, ha így halad nem gyakran lesz időm jönni. Megyek is fürdetni, mert nagy a hangzavar a fürdőszobában, párom ma nem bír velük :)
Julcsi, Enikő képei is nagyon jók! Aranyos abban a cuki kis ruhában.
Vendég

Csenge, az a lényeg, hogy odaértél, és hogy minden rendben!
Ezek szerint még kistesó? :lol:
Szuper!!!

Mi tegnap egész jól aludtunk napközben, illetve csak Levi, mert én toltam a babakocsit közben :wink:
Aztán este ment a nyűglődés, de nem sírt fel csak egyszer, pedig 50 percet túrta magát a kiságyban, amíg elaludt. Nagyon féltem, hogy minden visszajön, annyira ficorgott, majd, mivel felfelé nem tud kúszni a kiságyban, mert meg van emelve a fejénél, kisbéka pózban a jobb alsó sarokban bealudt végre olyan fél11 körül. Aztán még Péterrel édikettiztünk, szóval nem is tudom mikor feküdtünk, de Levi addigra köszöni szépen kipihizte magát. Kb. 1-2 óra alatt. Na nem baj, csak ma fel kén mondjak egy szerződést és egy másikat kötni, ami ilyen homály fejjel.... :oops: :lol:

Zsófi, ma is és még egyszer a héten megyek Miklósra....ma kicsit rohanósabb, mert addig Levire itthon vigyáz anyósom, de a köv. alkalommal velem lesz. Bodykat passzoljam?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt ma mi is elkezdtük taposni a 6.hónapot! :lol:

ZSófi én is írtam a kakisra :cry:
melyikre FP re cserélitek be?

ja mi vettünk hétvégén egy szobahintát Zsigmond akkorákat nevet ha elkezdem hintáztatni!

:lol:

jaj de drága ez a lányka! ezek foszforeszkálós gömbök?

Pöttömről nincs semmi hírem, újévkor amikor üzent kérdeztem de nem válaszolt rá..

:roll:

Tegnap fogászaton Kokó megdicsérte a fiamat :oops:
Vendég

JA, és Zsófi, jan. 26-tól megyünk... :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Anyukák :lol: :lol: :lol:

Már rég jelentkeztem, de jelentem jól vagyunk és pénteken megyek uh-ra meg dokihoz.
Itt egy kép az én ici-pici bébimről:
Kép

Remélem mindenki jól vagy és B.U.É.K :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi
Gabi

Kép
Kép
minimano74

Aproo akkor mégis összejött az édikettes :lol:
Vendég

Szai GAbi örülök, hoyg jól vagytok!

BUÉK!
Vendég

boniko, nem foszforeszkálós gömbök, hanem ledes világítás csak ilyen vízálló gömbök vannak az izzóházra pattintva...igazából ikeás kültéri hangulatvilágítás...nagon frankó :wink:
aprooka, kitartás!!
gabi, de jó neked!!nagyon gratulálok!!
megyek mert nyöszizik
Vendég

Szia Gabi!

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szép kis pocaklakód van! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen és júliusban egy gyönyörü, egészséges babát tarthassál a karodban! :) Jelentkezz, amikor csak tudsz!

Mi tegnap barátnözni voltunk a szakadó hóesésben, ma meg szánkózni megyünk és hóembert építeni!
Dönciröl csináltam fürdetös képeket. Annyira élvezte a nagykádat, olyan kis zabálnivaló volt! Már régóta a nagyban fürdetem, de ennyire még sose lelkesült be.

Kép

Késöbb benézek még! Édesek a fotók a lámpás leánykáról! :)

Barbi
Vendég

micsoda kép Dönciről :lol:

csandi akkor is jó :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gabi,
Nagyon édes a pocilakó! :D Na és vannak már megérzések, hogy fiú-e vagy lány? Persze tudom, hogy igazából mindegy, de akkor is jó találgatni! Én fiú-t éreztem amíg meg nem tudtok, hogy lány, szóval nálam nem jött be a megérzés!

Barbi,
Nagyon édes Döncike, ahogyan pancsizik!

Boni,
Gratula az 5. hó-hoz! :D

Csenge,
Használt a Gripe Water? Nekünk az nagyon bevált! Csak egy kicsit körülményes a beadása, de jó cucc!

Mi ma megyünk dokihoz, elvileg oltást kéne kapnia Virágnak, kettőt is, de rábízom a dokira, hogy beadja-e úgy, hogy kicsit náthás Virág. Most már sokkal jobban van, alig van valami a nózi-ba, de tegnap előtt nagyon rossz volt helyzet. Legalább meghallgatja az orvos a tüdejét stb, így nem hiába megyünk, akkor is hanem adja be a szurikat. Kapott valaki náthásan oltás közületek?

Kép
Kép
dia123

Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyosak vagytok.
Dia! Most nincs nagyon megérzésem de majd lassan csak kiderül :wink: (na jó talán kislány :wink: :roll: ) a magzatvizvétel után 100%-ra tudni fogom :wink:

Kép
Kép
minimano74

Dia ZSigi kapott.. attól függ mennyiszer kell szivni a nózit..nekem napi egyszer kelltett, a tüdeje is tiszta volt és kapott és nem lett semmi baja utána..

hehe én lányt éreztem oszt kukaca nőtt :lol: pedig még meg is álmodtam, hogy fiam lesz és ZSigmondnak fogják hívni.. :lol:
Vendég

Gabi, gratula a pocaklakódhoz! Izgi, hogy milyen nemű lesz, de egy kislányod már van, ugye? Nem vágysz kisfiúra? :)

Dia, nekünk beadták egyszer úgy is mind a 2 szurit, hogy Beninek picit piri volt a torka. Kismamában meg úgy olvastam, hogy láz esetén tuti nem oltanak, de amúgy a megfázás nem olyan nagy indok, hogy ne kapja meg a szurikat a babó!

Aproo, ma én is bemegyek a városba kicseréltetem a játékot, de a másik nap lehet, hogy itthon leszünk, és talizhatunk! Vagy jövő hétfőn a férjem szabin van, akkor át is tudunk ugrani érte! Amelyik neked kényelmesebb, bár én kértelek szívességre, akkor úgy illik, ha én megyek érte!? Nem? :)

Boni, igen, köszönöm a kakis hozzászólást Neked is! Meg mindenkinek, aki tudott okosat mondani! ;) FP játékok közül nem nagyon tudom, hogy mit lenne érdemes. Mindenképpen zenélős kellene, mert az köti le a leginkább, de ebben a boltban nem tudom, hogy van-e minden FP játék, vagy sem, mert nekem nagyon bejönnek a tanuló kulcsok, az is pl. magyarul beszélő, és ez is szempont.
A másik játék 6500 Ft volt, szóval, nem szeretném túlszárnyalni nagyon ezt az összeget!
Ja és ebben a zenélős játékban az is iedegesített, hogy a nő azt mondta, kicsit beszél németül, na ehhez képest, minden dalra ráénekelt németül, meg németül mondja az állatok nevét stb.

Zsiginek amúgy melyik játék jön be FP-k közül a legjobban? Vagy nem adtatok oda még mindent neki?

Szóval ez nem tetszett, az meg, hogy hullik a "szőre" a másik gáz!

Ez a szobahinta olyan, hogy már akkor is használhatja, ha nem tud ülni, vagy Zsigi már tud ülni egyedül is? Az enyém gyerek csak szeretne, de borul! :D

Barbi, nagyon édes Döncike a habokban, illetve habok híján a vízben! :) És hogy tudjátok otthagyni a gyerkőcöket a vízben egyedül? Vagy van alatta valami, ami a fotón nem látszik??? Az én fiam tuti megfordulna hasra és benyelné az összes fürdővizét... :)

Pöttömnek én is írtam iwiw-en, remélem, hogy előkerül...

Most megyek kajálni, ha menni kell, akkor minden legyen előkészítve anyósnak, igazából tökre futás lesz az egész, de remélem, hogy elérem a buszomat...

sophie27

én fiút éreztem, egyszer sem vitt rá a lélek, hogy a lánynevek között kutakodjak... és lám, be is jött! :) mondjuk én másodiknak kislányt szeretnék, de majd apája ügyes lesz, és akkor talán az is megadatik! :)

sophie27

Kitti: én is vittem a lézésfigyut, az ágy rácsos alul így működik jól :)
Ne izgulj, lazulj el és pihenj, tök jó lesz

Mindjárt olvasok még vissza, de le kell írnom, mert elfelejtek mindent.

Kép
rituspoc

Mi még csak tejcsit eszünk, de szerdán jön a védőnő és beszélgetünk kajcsi ügyben, mert pipike éjjel visszaállt a 3 órás evésre, szóval szerintem kevés neki, mert napközben is hamarabb eszünk.

Én alig várom ,hogy egyen mást, mert ez új lesz és már olyan nagy :) Jaj elérzékenyülök.

MAjd dobok képeket én is a kis dagipókról, csak lemerült a fényképező, apa meg itthon így nem tud hozni aksitöltőt.

Gabi gratula

Rius

Kép
rituspoc

én is ezer éve tettem fotót, így most kapok az alkalmon! ;)

Kép
már növöget a hajam...

sophie27

Kép

én vagyok az erősebb...

sophie27

Sziasztok!

Vagyok én is, csak apa letörölte az egeret így nem tudtam jönni 2 napig;)) a kis ügyes;)

Most csak gyors reagálok 1-2 dologra, aztán irány a Tesco, du. még jövök bővebben;)

először is nagyon édesek a képek és a videók is;)
Yuyu, igen, talán az már a fogzás jele, nálunk ez van lassan 1 hete és fehér is Barnus ínye és eléggé nyűgösködik mellé;(

Huggiest mi használunk és nagyon meg vagyok vele elégedve, most már a 4-es méretet tapossuk;)

Zsófi, szerintem ne aggódj a kajcsi miatt, nálunk 5-10 perc a szopi és főleg azért se, mert Beni ilyen szép súlyban van, hidd el, bőven elég az neki amennyit eszik;)

Apróó, Csenge, sajnálom a nemalvásokat, át tudom érezni teljesen a helyzetet, egy ideje nálunk is ez van én meg jó ingerült tudok lenni, ha fáradt vagyok.... na de mi is emberből vagyunk....
nálunk átlag 4 kelés van éjjel, olyan 2-2és fél óránként, tegnap éjjel 5x sikerült kelnie, pedig mérem és átlagban 150-190-ket eszik nappal és súlyra is 7600 gramm.... szóval tuti elég neki a kaja, csak éjjel nem fogadja el a cumit és a vizet, csak a cicit.... na de majd csak változik a helyzet. Annak idején, amikor 5 héten keresztül átaludta az éjjeleket, hozzászoktam a rendszerhez, lassan már ehhez a másik féléhez is, így gondolom megváltozik ez is majd, örökké nem maradhat így;)

Kitti, nagyon jó utat nektek, pihenjetek sokat;)

Gabi, hatalmas gratula a pocaklakóhoz;)

én is szeretnék dicsekedni;) sogórnőm babát vár, július 25-re van kiírva;) jippijájéééé;) lesz Barnusnak unokatesója;)

fúú, még nem tudom mit akartam írni, nézzétek el, ha nem reagáltam mindenre, du. pótolom!

Jógára mi is megyünk csütörtökön, remélem minél többen jöttök;)

na most megyek;) pussz!

sniky

Zsófi!

Nincs Dönci alatt semmi, fekszik a kádban és kész. Ö még nem forduk hasra és szerencsére az oldalára sem fordult pancsolás közben.
Megyünk szánkózni és hóembert gyártani.

Barbi
Vendég

Zsófi szerintem ami megéri az a Sütifaló bödön édes késöbb a formákat beledobálhatja, énekel többfélét is!a többi annyira nem nagy szám!

:roll:
Vendég

Sziasztok!

ELég nehezen értem a végére a sok olvasnivalónak... Elég termelékenyek voltatok!

Mi újra Pécsen (végre!), jó volt egy hét után végre egy olyan nap, hogy nem kel azért felkelni mert csomagolni kell, és indulunk valahová...
Prága szép (már amennyit láttam belőle), csak rohadt hideg! Nem is mászkáltunk sokat. Ráadásul a két kis unokaöcsinek felváltva volt pisilhetnékje, vagy megéheztek, így a felét sem tudtuk megnézni annak, amit érdemes lett volna. Nekem speciel másfél óra után lefagyott a lábam, bakancsban, sízoknival megspékelve. RÉka jól bírta a strapát, egyszer akadt csak ki nagyon, amikor lefagyott a kis kezecskéje. Mert azt mindig ki akarta dugni az overállból, meg a takaró alól. Na akkor elég kétségbeesetten sírt, bemenekültünk vele egy kávézóba ahol végre hely is volt, megmelengettük, szopizott, így helyreállt a béke. Az úton hazafelé már azért eléggé unta a dolgot, kétszer kajcsizott, és mindkét alkalommal bömbivel fogadta, hogy ismét visszarakom a hordozóba. Szóval azt mondom, hogy túléltük a túrát, élvezni nem nagyon lehetett az adott körülmáények között. Majd később, ha RÉka nagyobb lesz, és vmikor nyáron elmegyünk ismét. Mert tényleg szép a város.

Szilveszterezni mi Egerben voltunk, 20felnőtt 10 gyerek, mi egy másik családdal egy szobában aludtunk, egész jól viselte RÉka, bár sokszor kelt.

Olvastam, hogy az elmúlt napokban nálatok is sok ébredés volt. Ma estig RÉka is nyomta a 3 óránkénti keléseket, de szeritnem az idegen környezet is szerepet játszott ebben.

Na most befejezem, mert felébredt, és mennünk kell bevásárolni, de ég ha lesz időm, benézek...

Nem tom már, ki kérdezte az utazóágy+légzésfigyut: mi ha utazóágyazunk, a légzésfigyus részt nem visszük magunkkal, csak a bébiőrt. Elvileg ha egyszobában alszik velünk, nem alszik olyan mélyen, hogy gáz legyen. Meg nem is lehetne belerakni, mert a betét egy kmény farostlemezre rgasztott vékony szivacs, így alá nincs értelme rakni, fölé meg azért nem, mert akkor kellene rá még egy vastagabb szivacs,hogy a gyerkő ne érezze...

Ja, és RÉka is betöltötte az 5 hónapot, még tavaly...
Ma délelőtt őszibarilevet kapott kóstolásul. Imádta. Tejcsim elég, úgy látszik, mert hízik újra a csöpp, de azt hiszem ez a More Milk kapszulának is köszönhető.. GOndoltam nem veszítek vele, kipróbálom. Hát bejött.
Na jó, rohanok, majd még jövök.

panna1

Na megjöttünk a dokitól. Úgy döntött, hogy nem adja be az oltásokat, mivel piros Virág torka és köhécsel. Helyette kaptunk orrcseppet és antibiotikumot. Hát sajnos ez van. De jó hogy elmentünk, mert legalább látta a doki is irt fel gyógyszert, nem hiszem hogy kijött volna házhoz. Jövő hét csütörtökre vagyunk most beírva szurira. Csak kicsit aggódom, mert elvagyunk csúszva, még a 4. hós szurikat sem kapta meg, és már 5 hónapos. Remélem ez a védettségben nem jelent gondot.... :(

Panna,
Üdv újra itt! Örülök, hogy jól telt a szilveszteretek! Az őszibarilé az milyen volt, bolti vagy saját készítésű?

Sniky,
Gratula a sógornődnek!! :D Akkor ő is nyári baba lesz!

Kép
Kép
dia123

Minimanó, nagy gratula és minden jót!

Apró, én már Zsombival a pocakomban úgy gondoltam nem ő lesz az utolsó bérlő, páromat még meg kell győznöm, de nem sürgős, legalább két év különbséget szeretnék vagy többet.

Dönci tündér, tényleg dönci :)

Dia, azt hiszem használ a gripe water, de még korai lenne eldönteni. Ti hányszor adjátok? Éjszaka is vagy csak nappal? Én a Nurofenes pipettával szoktam beadni. Jobbulást Virágnak!

Niki, sógornődnek minden jót! Tök jó hogy lesz uncsitesó, nálunk csak kettő van, de 10 és 17 évesek, jó lenne egy hasonló koru is, de esélytelen. Egészen jól bírom különben a nemalvást, csak ne kérje senki, hogy gondolkodjak is :) Hajrá jóga!

Panna, Prgágába én is mennék már rég. Milyen messze van? Hány óra volt az út?

Ma voltunk ortopédián kontrollon. Doki elküldött röntgenre! azzal a felkiáltással, hogy most már el kellene dönteni, hogy rendben van-e a csípője, mert két UH-on sem nem volt túl jó az eredmény. Szerencsére minden rendben van, így csak két hónap múlva kell mennünk kontrollra! Miért is?? Na mindegy, nagyon lelkiismeretes a pasi. Holnap dévény kezelés, hétfőn hepatológia kontroll, nem unatkozunk.
Vendég

Gabi, gratulálok!!!! :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dia, náthára antibio? Vagy más is van? Mert az brutkón terheli a beleket, vesét....jobbulást a kicsilánynak!
Még mi is a 4 hós oltásokra várunk.....csak nincs oltóanyag hetek óta. :twisted: :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo,
Miután látta Virág torkát, azután mondta a doki, hogy kell az antibio. Ospen a neve, folyékony babán izű, és az előirt 5ml/adag helyet csak 2.5ml-t kell beadni napi 3x. Gondolom a doki tudja, milyen járványok vannak. Na meg remélem ez a cucc nem olyan erős, kifejezettem kisgyerekeknek való. Szívem szerint én sem adnék még neki semmi ilyesmit, de nem akartam megkérdőjelezni az orvos.... :roll:

Csenge,
Én már nem adok neki Gripe Water-t csak ha biztosan tudom, hogy fáj a pocija, ami szerencsére ritkán van. Mostanában csak annyi szokott lenni, hogy eszik valamennyit, aztán hallom hogy morog a nyomra és behomorít és sírni kezd, de az elmúlik néhány másodperc alatt és eszik tovább. Na de erre sztem nem használna a Gripe Water. Viszont amikor adtam neki az első 1-2 hónapban, akkor minden második hami előtt kapta, és evés után csak ha görcsölt a pocija. Viszont este szinte mindig kapott, mert az volt jellemzően a hasfájós időszak.

Kép
Kép
dia123

Sziasztok Lányok!

Végre sikerült végigolvasnom a termést szombat óta. Nem semmi, hogy mennyit írtatok.

Kérdeztétek a zsírzó krémet. Nekünk a védőnő adott receptet így 300 Ft körül volt az ára, amúgy recept nékül 600 valamennyi. Hivatalos neve (elovastam a papírján) karbamidos krém és ha jól tudom ezt a patikában keverik ki. Én nagyon szeretem.

Mecsi, aranyos vagy, hogy vékonynak gondolsz, de az utóbbi hetekben igencsak meghíztam és most úgy nézek ki, mintha megint kismama lennék. Sajnos nem nagyon merek koplalni így szoptatás mellett, de a mérlegre sem merek ráállni. Hogy egy béna szóképpel éljek: ki vagyok éhezve egy jó kis koplalásra.

Holnap mi is megyünk jógára. Tranzitba nem hiszem, de majd meglátjuk.

Gabi, szívből gratulálok a leendő kisbabához és nagyon jó egészséget kívánok nektek!

A babák nagyon édesek. Örülök, hogy végre Lei is jelentkezett Csabika fotóival. Döncike is tünemény. Ügyesen lebeg. Csenge tiszta anyukája. Beni is imádnivaló. Én mindig nézegetem ám a galériákat is, szóval képben vagyok a babákat illetően.

Na most ennyi voltam, mert sírdogál Andris. Megyek megnézem.

szuszu

És pár kép gyorsan (Andrissal az ölemben)

Andris a gyerekkori babámmal:
Kép

Nagyon szereti, ha egy sállal cirógatjuk (érdemes kipróbálni):
Kép

Játszószőnyeg sajátos értelmezésben:
Kép

szuszu

Szuszu, honlap ne menj jógázni, mert csütörtökön lesz :)
Nagyon aranyos Andris! Mii még keressük a játszószönyeget, de elveszett a gardróbban :) Lassan már nem is lesz szükség rá.

Dia, köszi. Most adom neki minden szopi után, papír szerit akkor kell, ti előtte adtátok? Na jó, néha kimarad, ha épp nem vagyunk itthon nem viszem magammal.
Vendég

Sziasztok csajok!

Először is, ezer bocsánat h nem jöttem, de jó okom volt rá, és az természetesen nem az, hogy csömöröm lett vagy nem hiányoztatok volna!

Köszi Zsófi a levélkét, már napok óta tervezem h írok nektek, sajna több tíz oldallal vagyok elmaradva, olvasni sincs időm titeket, ezért nem is tudtam írjak e vagy sem....

Röviden mert baromi macerás Nonokával.

Dec. 15én kórház Nonóval, kari előtt engedtek ki minket azzal a dumával h teljesen egészséges.
Görcsöl, pukizik, ívben feszíti a hátát, büdös a széklete, sugárban hányt többször stb...
Epilepszia gyanúval neurológián voltunk, szerencsére 5 nap alatt annyi kiderült h nem az.

Karácsony pocsék, szenvedtünk itthon tovább, közben megölt az ideg h mi lehet.
Bújtam a netet, könyveket, azóta is fáradékony a drágám, de közben nyűgös, nem jó seholsem.

Végül kiderítettem, h refluxtól feszít, és mellesleg laktóz érzékeny lett, a rota kicsinálta a bélflórát, amitől másodlagos laktóz intolerancia lett. De ugye mi 1 dolgot kerestünk, és közben 2 betegség is van.
Csüt magándoki (gastros) és nem hagyom magam lerázni h egészséges.
Diétázom, de sajna becsúsznak bakik, és min. mennyiségtől is görcsöl a hasa. Nem egyszerű, van h 1 óra alatt eszünk meg 90 gramm kajcsit.
Időm semmire nincs, gépet ritkán kapcsolook :cry:
Karácsomy és újév miatt pedig csúsznak a további vizsgálatok, mindenki ünnepelt, kivéve minket.

Na ennyi a sztrorink. Szenvedés továbbra is van, szegény éjjel is sokat forgolódik, pedig már megemeltem az ágya végét.
A gyomorsav felmarta a torkát, és a fülét is piszkálja, szerencsére még nincs középfül gyulladása, a reflux azt is szokott okozni :cry:

Ne haragudjatok, senkinek nem tudok reagálni, remélem ti legalább jól vagytok.

pöttömpanni

Ja, szóval amit én sztrájknak gondoltam az reflux volt, azért nem evett...csak baromira nem egyértelműek a jelek.
Plusz ugye nem sovány, és nem bukik annyit, így a dokiknak sem állt össze a kép.

Mellesleg nov. 28án voltunk 9070 grammosak, jelenleg kevesebbek vagyunk, azaz leállt a fejlődésünk teljesen, de a dokiknak ez sem gond, úgyis kövér a gyerek. Ja, és dikidokit küldtek rám a kórházban, h túlaggódom, a tejjel átmegy a feszültség, attól beteg a gyerek.
Nem forog, nem mászik a gyerek, totál nyavalygós, panaszkodós az én kis vidám gyerekem...utál vízszintesben lenni, mert akkor marja a sav a nyelőcsövet. :twisted:

pöttömpanni

Pöttöm!

Nagyon sajnálom, hogy ennyit kell kínlódnotok, föleg Nonónak. Szegénykém, remélem hamar megoldódik a helyzet!

Szuszu és Zsófi!

Nagyon édesek a srácok, olyan kis formásak! :)

Mi kint voltunk csapatosan szánkózni az utca túloldalán lévö egyetemi részen. Ott a koleszok mögött az erdö felé van ez a lankás rész, ahol iszonyat jól lehet szánkózni. Íme a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Jó éjt!

Barbi
Vendég

jajjpöttöm, annyira sajnálom, hogy így alakultak a dolgok nonokával!és most akkor jutottatok valamire?egyáltalán kaphat gyógyszert a refluxra?hogyan tovább?
Vendég

szuszu!tényleg csütörtökön van a jóga!!és holnap még csak szerda lesz :wink:

jók a képek én a játszőszőnyeges képeidet nagyon bírom...

mass, épp akartam volna kérni még tegnap, hogy könyörűlj meg rajtunk és legalább fényképen láthassunk havat!!KÖSZÖNJÜK!! :wink:
Vendég

Pöttöm, nagyon sajnálom! Szomorú, hogy ilyen nehezen lehet kideríteni, hogy mi a baja, és még hülyének is néznek. Különben Te ismered legjobban a kisfiad, ha teljesen máshogy viselkedik, mint szokott, és mindig nyűgös, akkor nem lehet minden rendben... Remélem lassan azért egyenesbe jöttök... Majd írd meg, ha van valami fejlemény! Remélem lehet valahogy kezelni ezt a refluxot :-(

yuyu79

Pöttöm, sajnálom nagyon és jobbulást!

Miből jöttél rá, hogy ezek lehetnek a baj forrásai?: Csináltak szondát Nononak a reflux miatt?
Meg a laktózérzékenység csak úgy a sima anyatejtől kialakulhat? Vagy kapott Nono tápszert esetleg és az lehetett a gond?
Azért még méritek a kislegényt? Mert ha 9070 volt novemberben és azóta nem hízott, akkor csak nem mondják már a dokik, hogy ez okés.... :evil: :shock:

Csandi, nem is írtam, kis menyasszonyunk nagyon csini ám, már mutogatom Levinek! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de ha mi már kinőttük, Nektek még jól jöhet. Eladok hosszú ujjú pólókat, pulcsikat, mellényeket, nadrágokat, kocsicipőket, rugikat.....
Egy klikket megér:
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/Elad#
Mindenkinek BÚÉK!

Kép
an°°di

Jó reggelt!

Pöttöm
rettenetesen sajnálom Nonokát! édes kis csöpp! miért mond ilyent a doki hogy nem baj ha fogy? :twisted: ez akkor sem normális!jó sok vizsgálaton kell akkor részt vennetek! kitartást és kívánom hogy mielőbb rendeződjenek a dolgok!ölellek! ti isszátok a Sinlacot? azt olvastam hogy direkt ezekre a problémákra javasolják

ZSófi jaj ez a bírkózóbajnok legyőzte ám Kippkoppot! tegnap Zsigmond is leteperte Tipp Toppot és ette a pofiját hiába! férfi! :lol:

a hintában akkora örömteli sikkantgatásokat kacagásokat kapok lányok! nem gondoltam volna

egyedül még nem ül, de segítséggel nagyon szépen bmint fogom a kis kezét de már felhúzta magát ülésbe igazából szépen elvan benne, de most még 5 percnél tovább sosincs benne mert a kis gerincét nem terhelem

új telefonnal fényképeztem, megróbálom feltenni a képet

Szuszu Andris nagyon szép szál legény! és milyen ártatlan arcot vág a "csatatérhez"

Barbi irigy irigy jaj de jó délutánotok lehetett! egyébként mindenki meggyógyult?

Snicky
gratulálok! a húgom július 1 re van kiírva!

mindig úgy elszomorodok amikor Vizkereszt után le kell bontani a karácsonyfát! :cry:
Vendég

Dia jobbulást kicsi lánykádnak!

CSenge hát inkább legyen alapos!
Vendég

jó reggelt!

Kidobott az ágy azaz inkább a cicim mert úgy tele van a bal cicim hogy fáj és várja hogy őfelsége Áron herceg felkeljen végre 7és fél óra alvás után, de addig gyorsan olvasok meg irok amire tudok.
Ma rakjuk össze a járókát jupijééé :):) szegény karifánk meg megy a kukába pedig olyan cép.

Mazska nekünk a vanish bejött kakira és gyümi foltokra is kicsit szoktam közvetlen a ruhára is önteni majd a mosógépbe is.

Pöttöm jaj annyira sajnálom a történteket. Reméltük hogy talán nincs komoly baj hogy ennyire eltűntetek de hát mégis. :( Hogy vetted észre hogy tejérzékeny lett Nonoka ? Néha kezdem én is azt hinni hogy gond van mert amióta rendes tejet iszok elég sokat bukunk talán ettől. Lehetséges. Szegény kapod itt a sok kérdést, remélem tudsz jönni hogy megoszd velünk a problémákat , mi meg küldjük az erőt neked.

Barbi a képeid megint bocsánat a gyerkőceid, csodásak, én is akarok hóangyalkázni :(

Véleményem szerint ahogy én kezdem észrevenni , most hogy Áron délelőtt vagy délután kap +gyümit és este 160ml tápit benyom csak 1x ébred meg 2napja. szóval az éjszakai ébredések oka lehet a nem jól lakottság, hiába van tejem lehet már nem elég tápláló pedig eszek rendesen. Valahol ezért is kezdtem el adni a gyümit Áronnak.

Csenge hogy bírta Zsombi az ovit egész nap?

Aproo szegény kitartás, kezednek meg jobbulást. Az a baj hogy szerintem igazából képtelenség pihentetni, de próbáld meg a másik kezed használni inkább egy kicsit.Viszont Levike milyen ügyes hogy így kuszik mászik ide oda. Nálunk még forgás sincs.

Zsófi képzeld nem megyek turiba :( elmarad a kikapcsolódásom és a pénzköltés. Jönnek megcsinálni az ágyunkat és apáját nem hagyhatom itt gyerek + szerelők. sztem mire hazaérnék kérne egy kötelet :lol: :lol: Kaki kérdésben pedig nálunk is sötétebb, meg az állaga is már nem vizfolyékony. És kezd naon büdi lenni. szopizáz nálunk is simán van 20-30perc de van hogy 10perc alatt leszív.Meg mi visszatértünk a fekveszopizásra ez most nagyon bejön neki. Nagyon ügyesen elintézted a játékot! Mit vesztek belőle?

Julcsi Eni baba nagyon cuki ahogy kilóg a járókából :lol: :lol: szépek vagytok együtt.
Éjszakára Huggiest használunk nekünk az bevált 8órát simán kibir sőt 9-10et is mert 11kor etetem és ha reggelig alszik éjszaka nem cserélek pelust mikor megébred.

Csandikám Csengike is mennyit változott. Olyan cuki kis gömbölyü pofija van.

na ezt elküldöm mert már 8óra hátha felébredünk már végre ha nem gyüvök még zaklatni

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nem akaródzik felkelni. :lol: :lol: ezt kor írtam

folyt köv.

Kitti jó utat nektek és jó pihenést aggódást félretenni baj nem lehet csak csodás élmények.

Csenge bocsánat Zétit akartam írni :wink:

Gabi nagyon Örülünk hogy jelentkeztél főleg hogy ilyen szuper hírekkel. Remélem minden rendben lesz szurkolunk neked nagyon.
Néha már én is úgy szeretnék újra terhes lenni pedig én nagyon utáltam a terhességem.

Lányok olvasom hogy van aki Gripe Waterezik még. Az üvegre az van írva hogy felbontás után 2hónapig használható. Most akkor tényleg megromlik és dobjam ki ??? Több mint a fele még megvan , az első hónap utántól alig használtuk.

Boni Zsigike hogy marad meg a hintában, kipárnázod vagy már egyedül ül?

Óóóóó Beni felség is egész kikerekedett :lol: :lol: Jaj lányok annyira édi mindenki nem győzök dicsérni mindenkit. Ahogy ilyen kis gömbölyded babókat látok kezdem szégyelni magunkat . Áron annyira kis borda. Ha áll a lábán kilátszik miden bordája még a hasát is behuzza olyan katonásan,pedig tokája meg van rendesen.

Nikianyu gratu a sóginak! Lehet újra picibabázni.
Jut eszembe nálunk is a drágám családjában lesz kisbabó és ő is augusztusi lesz talán.

Ó végre kel a drágám én már eldurranok futok futok
szép napot mindenkinek majd gyüszök

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Pöttöm: Nagyon sajnálom, ami Veletek történt! Remélem hamarosan jobb lesz a helyzet! Tudom, hogy ilyenkor az embernek ilyenkor máshoz sincs kedve, nemhogy a fórumba írogatni, de azért jelentkezz, hogy mi van Veletek!

Mecsi: Én 2 hónap után vettem újra GW-t, mert nem mertem adni tovább Hannának. A 2. üvegből csak pici fogyott és épp tegnap telt le a 2 hónap. Remélem már nem lesz szükségünk rá, de én akkor újat vennék! Valahol olvastam, hogy a 2 hónapot fontos betartani!

Csabinak tényleg olyan nagyfiús arca lett! Andris, Dönci, Enikő és Beni is nagyon helyeske! És Barbi nagyon jók a szánkózós képek! Kicsit irigykedem én is! :)

Dia: Jobbulást Virágnak! Teszel majd fel képeket? Úgy megnézném a kiscsajszit! :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Eni mostanában elég keveset eszik. M ost is csak 110-et reggelizett, és hiába próbálom még a másik mellemre tenni, nem kell már neki több. Viszont 3 óránként eszik, éjjel meg kb 4 óránként. Hízással egyelőre nincs gond, csak nem értem, mért nem eszik egyszerre többet, mikor lenne. Régebben a 180 simán lecsúszott és bírta is 4 órát...

Sziszkáékkal mi lehet?? remélem semmi gond...

yuyu79

Eninek már márciusban lesz unokatesója, és Ákosnak fogják hívni :-D

yuyu79

Gabi, örülök hogy minden rendben, gyere máskor is!!

Akik utaznak most vagy jövő héten, jó utat és kellemes kikapcsolódást!!

yuyu79

nem párnázom ki! elüldögél

Zsigmondképek

a hintában Kép Kép

a FP játékok Kép

birkózom a palackkal Kép

telivigyor Kép

megeszem a kockát Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X