A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

[quote="rana33"]
írta:
rana33
Na jó, akkor minden kismami küldje el a kövi adatokat nekem priviben, megcsinálom a táblázatot (mondjuk nem tudom, felrakni hogy kell, hogy táblázat maradjon, de majd Katicától megkérdezem):

nick:
intézet (hogy tudjuk, melyik intézetben mi a szokás):
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklus előtt, hosszú távon (ha volt):
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, punkció előtt:
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, beülti után:
Apa szedett-e valamit, ha igen, mit:
Hivatalosan rendelt gyógyszerek beülti után (esetleg a dózist is oda lehet írni):
Megjegyzés:

Jó lesz így, vagy szerintetek kell valami info még???

Beülti tán feküdt-e/hány napot feküdt.
Progiszuri/utro/HCG szuri volt-e

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

(Ma már a 2. laptetőm. :lol: )

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

Húúú, csajok de pörögtök :lol: :lol: :lol: de ez tök jó ám :wink:

Rana: a búzacsíra inkább E vitamin, azt is szedhetsz, de a B vitamin is maradjon mellé :-)
A csodszerekhez a lelki dolgokat is meg lehet írni? :roll: én leginkább ezeknek tulajdonítom a babót :wink:

Puszi: a laptetőket előre is össze lehet gyűjteni, és később felhasználni :lol:

Skrisz: gratula a kiskönyvhöz :lol:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Zsófi, nagyon drukkolok mára!! 2 szívhangotok lesz!! :D

Többieknek ezer drukk!

Kép
kata05

Előszőr csak azon ájultam el, hogy mennyit írtatok, aztán rögtön utána a NYULASZ HÍREKEN. Nyulaszkám! Óriási gratula és ölelés!! :lol: :lol: Elképesztő vagy! :lol: :lol: :lol:
És nagyon szép a vonalzód, végre, végre, végre! :lol:

Rana! Én Zsófival értek egyet, olvasd el a Titkot :wink:
Szezsó! Hess fejfájás! :)
Till! Nagy vagy, zsigerből tudod, hogy mit kell elbaltáznod :D Nagyon szép eredmények. Ez időszakban én is harapós voltam, tudod a lóadag hormonok. Nyugi, később sem lesz sokkal jobb! :D

Kép
estike66

Jó reggelt!

Nem volt időm a vonalzóra, de 2.cn.!Indul a szuri!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
Ez nagyon jó, pláne ilyen babaeső közepén kezdeni :lol: Már fél siker :wink:
Vendég

NYULASZ!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek :D Magika,emlékszem még erre a képre :lol: bejött :wink:

Babácska,hajrá tüszőcskék!!! :D Mi mostmár négyen drukkolunk :D :D :D
Till,neked is+++++++++++++++++++++++++++++

Rana,nekem a punkció utáni teendők listáján ez szerepel:
Punkció napjától 4 napon át 2X100 mg Doxycylin,és 1x16 mg Methylprednisolone(metypred)Amennyiben már Prednisolont szed,akkor folytassa,nincs szükség a Metypred szedésére.(magas vérnyomás,cukorbetegség vagy gyomorfekély esetén a Metypred és Prednisolone szedése ellenjavallt)
Ebből én csak a Doxyt kaptam,ez antibiotikum.Viszont rákérdeztem a Metypredre,és a dokim azt mondta NEM!Mondjuk ő az aspirin protektre is ezt mondta,pedig sok helyen adják.
Én is úgy tudom,hogy az LH akkor pozitív,ha ugyanolyan erős,vagy erősebb a kontrollcsík...de szerintem,ha mondjuk mindennap délután 5-kor tesztelsz,és mondjuk hajnal 5-kor van LH csúcs,akkor az is lehet,hogy délután már nem annyira erős a csík.Legalábbis én így gondolom,lehet butaság :roll:

Kukackám,jó mozizást :D :D :D Kívánom,hogy mindkettőé pulzáljon,úgy,ahogy meg van írva!!! :wink:
Vendég

Szép jó reggelt és csodálatos csütörtököt mindenkinek! :D

Till, na ezért szeretnék én nyugtatót szedni lombik alatt, mert én is ilyen szoktam lenni, mint te! :?

Hú, annyian (lombikos kismamik!!) ajánlották már ezt a Titok c. könyvet (és filmet), mostmár mindenképp elolvasom!!! :)

Baba, hajrá szurkapiszka!! :lol:

Igen, Puszi, nekem is eszembe jutott később ez a pihi dolog, meg Szezso tényleg fontos ez a lelki dolog. A progiszuri, Utro, stb pedig az intézet által előírt gyógyik közé kerüljön!
Meg talán bele kéne írni a beültizett embriók számát és nagyságát is.

Szóval kismamik kérdései eddig így néznek ki:

nick és beülti dátuma (hogy időrendi sorrendben legyenek a kismamik):
intézet (hogy tudjuk, melyik intézetben mi a szokás):
beültetett embriók száma (zárójelben a sejtszámmal), és hány naposan lettek beültetve:
hcg mennyi volt (és ET utáni hányadik napon):
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklus előtt, hosszú távon (ha volt):
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, punkció előtt:
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, beülti után:
Apa szedett-e valamit, ha igen, mit:
Hivatalosan rendelt gyógyszerek beülti után (progiszuri, Aspirin-protect, Utro, Hcg-szuri is! Zárójelben a dózissal):
Pihenés beülti után volt-e, milyen és hány napig:
Egyéb (pl lelki tényezők, hozzáállás, stb!!):

Na, jó így??

Nyulasz, a Doxycylin az antibiotikum, ugye? A Methylprednisolone és a Prednisolont pedig szteroidos gyull.csökk (mint a Medrol??)?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.01.08 09:25-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,

Nyulasz,
Tiszta szívemből gratulálok! Nagyon boldog babavárást kívánok! Már igazán megérdemelted. Ezek szerint most Dezsire is hármas ikrek várnak! :D :wink:

Baba
+++++++++++++++++

A többieknek is természetesen mennek a drukkok.

Puszi,
Nekem az utolsó két lombiknál blasztók voltak, + az utolsónál progi szuri és nem maradtak meg. Mindenkinél változó hidd el!
Vendég

Jaj, látom, írtad a Doxyt. A másik kettőnek meg utánanéztem. Bocsi. :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Ismét eltűntem, bocsi lányok. :oops: :oops: Igyekszem visszaolvasni, aztán jövök.
Pusz mindenkinek! :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Nyulasz, tripla gratuláció! :D :D :D Nagyon remélem, alkalmasnak ítél a doki a 3 baba kihordására. Nem térek magamhoz.

Minden ma UH-zónak drukk szívhangért/petikékért, amiért kell.

Én túl vagyok a hiszteron, ma még szabin, holnap már munka.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle,
örülök, hogy látlak!
Ezek szerint minden rendben?
Vendég

Sziasztok!

Kata05, ezek szerint neked is gratulálhatunk? Én máris!

Till és Baba, hatalmas giga-mega drukkok! +++++++++++++++

Nyulasz, ezek szerint hasonló az ízlésünk, mert istibizti, nekem is az tetszett nagyon. Végül a virágok miatt választottam ezt, meg mert minden héten pofázik valami vicceset, de irtóra tetszik a tied is. :D
Nagyon drukkolok ám, hogy komplikáció nélkül egészségben meglegyen mind a három nyúlbogyó, nagyon megérdemlitek már, akkor is, ha az első év egy horror lesz.

Puszi és Rana, a búzacsírát szárítottat ettem, itt nem is lehet frisset kapni, és egyébként tényleg nincs nagy íze, ezért kevertem joghurtba, és miután sikerült a lombik, én is fellázadtam, elsősorban a joghurt ellen, de így a búzacsíra is elmaradt...
A beülti előtt és után is ettem, mert mikor először hallottam, hogy jó, akkor még álmomban sem gondoltam, hogy egyszer lombikozni fogok. Még az első terhességem előtt voltam, akkor mondta valaki, hogy búzacsírát kell enni. Akkor volt meg a vérzésem, rohantam a boltba a búzacsíráért, és még abban a hónapban babás lettem. Igaz, méhen kívül, de erről nem a búzacsíra tehet. Fogalmam sem volt, mikor volt pé-m, sosem mértem a hőm. Utána sokáig hanyagoltam, babára egy ideig gondolni sem mertem. Aztán megint akartunk, megint ettem búzacsírát, megint terhes lettem, bár lehet, hogy akkor nem annyira sokat ettem, csak mégis sikerült. És a mostani lombiknál ettem még. De mivel nem tudom, hogy pé előtt vagy után kéne, vagy egyáltalán hogyan hat pontosan, egyszerűen szedtem végig.
A többit a táblázathoz elküldöm priviben, úgy jó lesz?

Kép
kisbuta

Baba, HURRÁ!!!!! Na akkor jól küldtem pirit! :wink: Most aztán semmi sem ment meg a babásodástól!

Alle, mesélj már! Mit láttak histeron? Nem kapkodod el kicsit a melózást?? A héten már maradhatnál a fenekeden otthon.

Rana: akkor sorban:
skrisz72 - beülti nov.10.
Kaáli Intézet Budapest
3 blaszto 5 naposan
ET+14.nap hcg:214
lombik előtt: Femibion 800
punkció előtt: Femibion 800, méhpempő kapszula, méhpempő+ginseng ampulla, MagneB6
beülti után: Femibion 800, méhpempő kapszula, MagneB6
apa semmit sem szedett
beülti napjától:3x2 utro és napi 2 ampulla progi szuri (12 hétig)
beülti másnapján fekvés, utána otthon dolgozás sok üléssel napi félóra játék a kutyával
hozzáállás: az elején tök lelki nyugalom, hogy sikerül, 6. nap körül kis bizonytalanság, aztán visszaerőltettem magam a miért ne sikerülne érzésre

skrisz72

Sziasztok!

Nyulasz, úgy számold a terhességet, hogy a punkció napja egyezzen, hiszen az a biztos pont. Ezek után egyébként akárhová fogsz menni, a mensi alapján fognak számolni, de én soha nem hagytam magam (hiszen a kettő eltért, igaz, csak 2 nappal). Így aztán közöltem mindenkivel, hogy tőlem számolhat, ahogy akar, úgyis én tudom a tuttit :wink: . A kiskönyvembe pl. a jó dátumot írattam. Egyébként pedig semmi jelentősége az egésznek, hiszen úgyis akkor jönnek, amikor jönni akarnak.

Puszi, köszi!

Szezso, sajnálom a fejfájást. Korábban én is kávéfüggő voltam, ha délig nem ittam egyet, akkor szétment a fejem. Szerencsére én még a terhesség előtt szépen lassan leépítettem. Egyébként egy gyenge kávé biztosan nem árt.

Till, jó sok tüszőcskét növesztgetsz. Előre drukkolok a keddhez!

Baba, akkor indul a mandula!

Rana, Bella, Dezsi, most már lassan ti következtek.

Tagadhatatlan a babaeső, valami biztosan van a levegőben. Csak maradjon is így jó sokáig.

nick és beülti dátuma: Petné, 2008. április 22.
intézet: BMC
beültetett embriók száma: 2 (ha jól emlékszem, mindkettő sejtvesztéses volt a fagyi miatt, de nem emlékszem, hogy mennyi volt – talán 5 és 6)
hány naposan lettek beültetve: 3
hcg mennyi volt (és ET utáni hányadik napon): nekünk számot nem mondtak, csak annyit, hogy sikerült
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklus előtt, hosszú távon (ha volt): -
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, punkció előtt: az ovitrelle-ig méhpempő
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, beülti után: 250-es Mg pezsgőtabletta
Apa szedett-e valamit, ha igen, mit: -
Hivatalosan rendelt gyógyszerek beülti után: Utro (3x3)
Pihenés beülti után volt-e, milyen és hány napig: beülti után 3 napig viszonylag sok fekvés, de nem egész nap, utána naponta 3 emelet lépcsőzéssel séta a férjem elé és vissza (kb. fél óra)
Egyéb (pl lelki tényezők, hozzáállás, stb!!): minden nap teleírtam egy A4-es papírt azzal, hogy kapaszkodnak, jól érzik magukat, várandós vagyok, stb. És hittem benne.

Kép
petne

Petne,erre a dokim most ráerősített,hogy nálam punkció-14 nap.Így én megelőzve a magyarázkodást,mikor az utolsó mensiről kérdeznek,nem nov.26-ot mondok,hanem nov.21-et.Szerintem az 5 nap az 5 nap,és gondolom van olyan vizsgálat,amit pontosan időre kell megcsináltatni.Vagy nem?
Mi volt tegnap a dokinál?Vagy ma voltál?
Kisbuta :D
Alle,köszi :D Mi volt a hiszterón?Minden okés?
Vendég

Skrisz, Nyulasz, minden okés belül. Persze én ebben biztos voltam, de ha már kérte a doki, mit lehet tenni?
Szóval hegesedés a műtéti befejezés után nem alakult ki, a kürtők jól átjárhatók, szóval minden a lehető legnagyobb rendben odabenn :D
A szobatársam nem kicsit gázos volt, még le sem tettem a seggem, azzal kezdte, telefonálhat-e (persze az én telefonomról) vagy adjak neki 100 Ft-ot...szerintetek? Így aztán mikor mentem a vizsgálóba, beadtam a nővéreknek a pénztárcám, mobilt és az igazolványokat megőrzésre. Jobb félni alapon...

allegrobarbaro

Ja és semmi bajom, altatás után felpattantam, és azóta jövök-megyek, vérzés nincs, úgyhogy nem is tp, hanem most 2 nap szabadság. A holnapi napot meg kibírom :wink: Majd amikor babásodom, a punkciótól tp lesz, az biztos, min.2 hétig, de majd látjuk, meddig.

allegrobarbaro

Alle, szupi. Ez is megvolt, letudva. Mikor kezdesz?

skrisz72

A fogamzásgátló már megy december 20 óta :) Most majd kérek időpontot és megbeszéljük, mikortól bökdösök

allegrobarbaro

Nyulasz,
persze hogy lesz olyan vizsgálat amire 'pontosan" bizonyos időben kell menni. De ... az uhun úgyis fogjátok látni, hogy a gép mennyi idősre saccolja a terhességet és a babákat centire, súlyra. :)
A dokid fogja mondani, hogy mikor kell menni és a védőnéni is azért van, hogy ezeket tudja. Neked meg a notesz, PDA, egyéb naptáros cuccos. :lol: :lol: :lol:

Alle,
az tök jó, hogy mindent rendben találtak. Hajrá böködés.

Nekem a pszichóvizsgám 3as lett. Mondjuk nem is nagyon számoltam jobbra, de azért a 4es jobb lett volna a sok 5ös mellé.
Ahhoz képest, hogy csak 2 napot tanultam :? ez is szuper.
Szombaton filozófiám lesz amire mégjobban kellene tanulnom, de nem fog az agyam és nem veszi be ezt a sok maszlagot.Én ehhez túl 'normális"felfogású vagyok. Sztem.
Ezt tényleg be kellene seggelni, de a kiscsaj pont most betegedett le és 'szőlőfürtöst játszik". :? :) ... lóg rajtam. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kösz csajok az infokat, várom a többi kismamitól is! Krisz, Petne, ezek szerint ti semmilyen más immunszupresszív gyógyit se kaptatok?? (Methylprednisolone, Prednisolon) Sztem én se fogom szedni a Medrolt. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nem semmit.

skrisz72

Kukackám,nagyon-nagyon várlak!!!
Alle,akkor neked is hajrá :D
Vendég

Ismét itt. Nagyon sokat írtatok, 15 oldalt kellett visszaolvani.
El se hiszem, Karácsony óta nem voltam erre , de most sok-sok jóhírt olvastam. Csak örülni tudok és áradozni és a jókívánságaimat küldeni! Bocsi a tőmondatokért.
Ja és úgy látom nem nagyon hiányoztam.

Rana

Nagyon jó az új avatarod. Sajnálom a pirit, mikor kezdtek lombikozni? A pénzt megkapta a barátnőd? Szerintem is inkább a 19.cn-en menj dokihoz. Nagyon jó ötlet a tábla.

Nyulasz

Húú micsoda vonalzó, nagyon szuper! Gratulálok a bébikhez. Macsekotok megmaradt mérgezés után? Szörnyű, milyen emberek vannak! Most látom az Uh-képet! NAGY GRATULA a 3 babócához. (teljesült a kívánságod: ikrek,igaz hármas- ahogy szeretted volna.) Annyira örülök!!!!!!!!!Látom a terhes nyulasz kép is megérkezett.

Tücsi

Utólag Nagyon Boldog Szülinapot! Rájöttél a laptető titkára Szörnyű, ami a vonaton történt veled. Sajnálom, remélem már kiheverted és megnyugodtál. Pénteken milyen megbeszélés a dokival

Lola

Gratulálok a 12. most már 13.héthez. Sajnálom, hogy be kellett mennetek a Kórházba, de a Manó legalább jól van.

Katica

Neked is Boldog Szülinapot! így utólag!

Szezso

Szuper kétcsíkos teszt!Még Barnázol? Látom, hogy már nem. Szegény hal,sajnálom, hogy nem sikerült meggyógyítanod. Gratulálok a 4,3mm-es petezsákodhoz!

Mabe

Neked is micsoda kétcsíkos teszted van!!!És szuper hcg! Gratulálok! Az uh-s kép pedig gyönyörű!!! Csak áradozok én itt......

Hajnoca

Jobbulást Boginak. Remélem már elmúlt a seb, amit az üvegajtó okozott. Beszéde nagyon édes lehet. A karácsonyi képek is édesek. Nagyobb papucs nincs a családban? Az hátha nem szorítana. Én is kérhetek privit, mi újság Kis-csillaggal?Nagyon régen hallottam róluk.

Julika

Gyors felépülést kívánok! Janka baba nagyon aranyos. Hajrá spontán kistesó!

Kisbuta

Micsoda öröm! Gratulálok az erősen dobogó szívecskétekhez!Annyira örülök!Tudtam én, hogy lesz szívhang!!! Én is januárban kezdek a második lombikkal.
Gyorsan növöget az a picur a pocakodban. Hihetetlenül gyorsan itt lesz a szülés ideje.

Petne

Mivel bántott meg a párod?Azóta minden rendben van ugye?

Zsófi

Itt is gratulálok a két petezsákhoz!!!

Puszi

Nagyon jó az avaratod és a vonalzóid is. Együtt fogunk menni akkor.

Baba

Az új kezelés meghozza a várva várt babátokat. Drukkolok!

Estike

Örülök, hogy rólad is jó híreket olvasok. Hogy vagytok? Milyen vizsgálatokra kell menned?

Katica

Köszi a táblát, a vizsgáidhoz pedig egy kalappal.

Skrisz

Neked is Boldog Szülinapot!!!! Sajnos nálunk is CHF-es hitel van a lakásra. Kész vagyon lett a törlesztőrészlet.  Gratulálok a kiskönyvedhez!

Tillidian

Szépen haladsz a szurikkal. Látom, problémád volt a supre-val. Ugye nem okozott gondot? Mindjárt olvasom tovább. Látom, dokid megnyugtatott. És az Uh-n is szép eredmények vannak. 8 tüsző? Szuper!

Petne

Hihetetlen, hogy már itt jársz, Julcsi mindjárt érkezik. Drukk a könnyű szülésért!

Zsani

Micsoda nagylegény Máté! Nagyon helyes kiscsávó, a lányokat lehet elhessegetni lassan.

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de így járok, ha sokáig nem jövök.

kobzoszsu

Rólam még nem írtam:

Már 18. napja szedem a fogigátlót. Január 13-án megyek a dokihoz, akkor írja fel a szurikat, s megbeszélünk mindent. :lol:
Lenne egy kérdésem: a fogigátlót 21.napig szedjem(ez vasárnap) vagy még hétfőn is bevegyek egyet? Nem tudom eldönteni. :roll:

kobzoszsu

Zsu, nem mondta meg konkrétan a doki meddig kell szedni? Milyen protokoll szerint haladsz?

skrisz72

Zsu, ment pü.

Megpróbálok feltenni egy rövid videót Bó beszédéről.

Veled mizu?
Nem voltál elfelejtve és igenis hiányoztál!!
Csak zajlanak az események és nem győzzük kapkodni a fejünket ... és olvasni is kell sokat. Főleg, ha a csajok beindulnak.:D

Már Vikimi is hiányzik Mircsi első karácsonyi beszámolójával együtt. :D

hajnoca
Dunakeszi

Zsu, persze hogy hiányoztál, de én már belefáradtam, hogy a hiányzókat szólongassam... :? :wink:
19. napra kaptam időpontot UH-ra (jan. 16), de már nincs nagy kedvem a long protokollhoz (több szurkálás, meg drágább is).... Talán jó lenne még egy shortot megpróbálni... De persze lehet, hogy a doki majd mégis valami mást javasol. Meg bármit bevállalpk, ha baba az eredmény, mert most nagyon belelkesültem! :) Nem tudom, b.nőm megkapta-e a pénzeket. Elküldtem neki a táblázatot, és kértem, hogy szóljon, hogy kinél van hiány esetleg, de még nem volt ideje összeszámolni sztem. De azért mondtam neki, hogy Puszinak utalja vissza amit kell, mert ő többet fizetett mint kellett volna.
A fogigátlóhoz nem értek.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jól van csajok, örülök, hogy hiányoztam. :lol:
Nem is csodálom, hogy engem nem emlegettetek, amennyi jó hír volt itt, s mennyi dolog történt. :lol:

Krisz

Májusban ez a protokoll volt, most meg nem mondom minek hívják. 1 ciklus fogigátló, majd a köv.-ben szurik indulnak.(suprefact,stb.a másiknak a nevét elfelejtettem ) :oops:
Csak az volt, hogy májusban én másfél levél fogigátlót szedtem, nem 21-et.
Lehet hétfőn majd felhívom a dokit, s megkérdezem mi legyen.

Hajnoca

Kedden majd bővebbet tudok mondani. Megkaptam a privit, a videót majd várom.

Rana :D

Én is nagyon belelkesültem és nagyon úgy érzem, hogy ez sikerülni fog. Péntekre akkor drukkolok!

kobzoszsu

Zsu, akkor ez short lesz. Szerintem hívd fel a dokit, mert nálam úgy volt, hogy megmondták melyik nap kell bevenni utoljára, és rá 5 napra kellett elkezdeni szúrni a Suprefact-ot.

skrisz72

Nyulasz, ma voltam, most már sajna 2 naponta kell járnom, ami nem egyszerű... a város másik végében lévő kórházat választottam :? Ez persze még nem lenne baj, mert mindig korán reggel megyünk, akkor még nincs akkora forgalom, bő fél óra alatt bent vagyunk, de bent a dokira általában órákat kell várni. Egyébként semmi újság, minden rendben, a helyzet változatlan, bármikor elindulhat a szülés.

Hajnoca, gratulálok a vizsgához, még ha 3-as lett is.

Alle, nem semmi lehetett ilyen szobatárssal, brrrr.

Zsu, jó hogy jöttél. Igen, azóta minden rendben. Szerencsére gyorsan felejtek.

Rana, nem kellett mást szedni.

Kép
petne

Sziasztok!

Mindkét Babánk szépen nő, 5 mm-esek és dobogott a szívecskéjük!!!! Fantasztikus érzés volt hallani! :lol: Fel sem fogom! :lol:

Később jövök bővebben és teszek képet is! :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, gratulálok a dobogó szívű babácskáitokhoz!

skrisz72

Zsófi :lol:

Itt is gratulálok! Várom majd a képet! Puszi

Csajok, lassan indulok haza, majd jövök. 8)

kobzoszsu

Zsófi :D :D :D :D :D :D Hát ez szuper!!!!Nagyon-nagyon örülök nektek :D :D :D Egyformák a kis Kukackák???És mikor mész legközelebb???Ja,és apa mit szólt?Ott volt veled?

Mindjárt visszaolvasok...
Vendég

Zsu,naná,hogy hiányoztál,csak tőled megszoktuk :lol: :lol: :lol:
"Bocsi,eltüntem,de igérem visszaolvasok,és jövök ám"...aztán megint eltűnsz :lol: :lol: :lol:
Sajnos macsekot el kellett altatni,a veseműkéde teljesen leállt :(
Nagyon drukkolok ám neked is :wink:

Petne,sajnos nekünk is majd a fél városon át kell menni a kórházba,de hármasikrekkel a 24-28.hét között általában befektetnek a szülésig.Örülök,hogy minden okés Julcsival :D
Vendég

Sziasztok!

Zsu: én is örülök ám Neked! :wink:

Zsófi: GRATU!!!!!! :lol: :lol: Kép

Alle: Kép Túl vagy rajta és minden ok!!!!!! Szuper! :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó!

Zsófi! Nagyon örülök nektek!
:lol: :lol: :lol:

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kismamiknak pocaksimi. :wink: :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Zsófi, örülök a jó hírnek. További drukkok mennek!

Mindenkinek szorítok!

Kép
petne

Sziasztok!
Zsófikukuckám! Jaj, de nagyon örülök!!! :lol: :lol: Gratulálok!

Zsu, te tényleg nagyon eltűnős vagy! :lol: Holnap azt beszéljük meg a dokival, hogy mikor kezdhetem a lombikot, illetve hogy jó lett-e a 3-ik napi vérvételem eredménye!

Ma voltam a fül-orr-gégészeten, CT-re kell menjek, de csak 21-re kaptam időpontot! Ja, és jót röhögtem ugyanis elkérték a mobilom számt arra az esetre ha elromlana a gép! Klassz gépük lehet! :shock: :?

Ui: vettem friss búzacsírát, azt hittem rossz lesz, de tévedtem: finom! :D

Pusszantás!
Vendég

hajnoca
Dunakeszi

[quote="házitücsök"]
írta:
házitücsök
Ui: vettem friss búzacsírát, azt hittem rossz lesz, de tévedtem: finom! :D

Én meg szóltam Anyukámnak, ültessen nekem. (addig is vettem ma búzacsíralevet - míg az enyém kinő :lol: ) Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Zsófi, gratula Nektek!!!!!!!!!!!!

Kisbuta, hát még csak halkan, de állítólag szép lett a hcg-m, és a progim! :D

Kép
kata05

Hajnoca: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, az nem búzafűlé? Vagy a kettő egy és ugyanaz? :roll: :oops: Nyah, mindjárt megnézem a gugliba!
Vendég

Tücsi: ja, de! Akkor az a jó, nem? Vagy ne a zöldet egyem majd, hanem a csírát??? :roll: :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?