Sziasztok!
Nyulasz, úgy számold a terhességet, hogy a punkció napja egyezzen, hiszen az a biztos pont. Ezek után egyébként akárhová fogsz menni, a mensi alapján fognak számolni, de én soha nem hagytam magam (hiszen a kettő eltért, igaz, csak 2 nappal). Így aztán közöltem mindenkivel, hogy tőlem számolhat, ahogy akar, úgyis én tudom a tuttit

. A kiskönyvembe pl. a jó dátumot írattam. Egyébként pedig semmi jelentősége az egésznek, hiszen úgyis akkor jönnek, amikor jönni akarnak.
Puszi, köszi!
Szezso, sajnálom a fejfájást. Korábban én is kávéfüggő voltam, ha délig nem ittam egyet, akkor szétment a fejem. Szerencsére én még a terhesség előtt szépen lassan leépítettem. Egyébként egy gyenge kávé biztosan nem árt.
Till, jó sok tüszőcskét növesztgetsz. Előre drukkolok a keddhez!
Baba, akkor indul a mandula!
Rana, Bella, Dezsi, most már lassan ti következtek.
Tagadhatatlan a babaeső, valami biztosan van a levegőben. Csak maradjon is így jó sokáig.
nick és beülti dátuma: Petné, 2008. április 22.
intézet: BMC
beültetett embriók száma: 2 (ha jól emlékszem, mindkettő sejtvesztéses volt a fagyi miatt, de nem emlékszem, hogy mennyi volt – talán 5 és 6)
hány naposan lettek beültetve: 3
hcg mennyi volt (és ET utáni hányadik napon): nekünk számot nem mondtak, csak annyit, hogy sikerült
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklus előtt, hosszú távon (ha volt): -
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, punkció előtt: az ovitrelle-ig méhpempő
"csodaszerek" és vitaminok lombikos ciklusban, beülti után: 250-es Mg pezsgőtabletta
Apa szedett-e valamit, ha igen, mit: -
Hivatalosan rendelt gyógyszerek beülti után: Utro (3x3)
Pihenés beülti után volt-e, milyen és hány napig: beülti után 3 napig viszonylag sok fekvés, de nem egész nap, utána naponta 3 emelet lépcsőzéssel séta a férjem elé és vissza (kb. fél óra)
Egyéb (pl lelki tényezők, hozzáállás, stb!!): minden nap teleírtam egy A4-es papírt azzal, hogy kapaszkodnak, jól érzik magukat, várandós vagyok, stb. És hittem benne.