Lányok

majd rendezünk egy udvarló napot lovagi tornával

persze az összes kislány bevonásával
Katuska: szerintem a textil peluson nem voltunk felháborodva, csak volt, aki még nem rakta be... én egyébként használtam a kórházit is, nagyon puha volt, és tiszta, Sacinak semmi baja nem lett tőle. Bezzeg nekem az ágyneműtől

tiszta kiütés lettem tőle

szerintem valami allergiás reakció, legalábbis remélem, mert azóta elmúlt.
A kozmetikumokról: az a gond, hogy logikusan az ellátás része kellene, hogy legyen, sok kismami nem számít rá, hogy nem adnak, és akinek nem olyan rugalmas Apusa, mint Tiéd Apus, és mondjuk csak 2 naponta tud bemenni, akkor az leshet, hogy mivel pelenkáz, keneget, tisztogat... nekem a Szabolcsban volt, ha itt nem írjátok, hogy számítani kell rá, hogy nem lesz, én sem vittem volna, és ott maradok hoppon

Persze, bárhová, bármikor el lehet szaladni, meg meg lehet venni mindent 10x-es áron is...
Alkoholt adnak recept nélkül, legalábbis nálunk
Olajat nem vittem be a kórházba, én fürdetés előtt szoktam olajozni, ott meg nem fürdettem. Másra is használjátok? Nekem egyébként nem írt fel a doki (a saját), csak az öcsém lányának a dokija (végül így oldottam meg az időben kozmetikum kérdést).
Gombócmakka: lövésem nincs, mi az eljárás ilyenkor... én megkérdeztem a védőnőt, hogy mi a szokás, elmondta, hogy dokinként más (nálunk 3 házidoki van, mind a három gyerekdoki is).
Petne, Peni: hatalmas drukkok +++++++
Kata: Neked is
Biga.csiga: gyógyulj meg
Mesi 2x fogta már Sacit, tisztába akkor teheti, ha kiesett a köldökcsonk...
Enikő: milyen aranyos Milán

és hatalmas

és nagyfiús pózokat vesz fel
Rólunk: szopi 2 óránként továbbra is, most úgy tűnik, már elég egy cickó. Amellett csak tiszta vizet adok (forraltat). Szerencsére nem bukós (Zaza nagyon az volt). Nyugis baba, két szopi között alszik, illetve estefelé nézelődik is kb fél órát. De ez gondolom, mostmár napról napra változik
Rövidesen jön a gyerekorvos, hogy megnézze, védőnéni tegnap volt, azt mondta, most hetente jár, és figyeli Sacit... mondta a mérleget, hogy kért nekem (hogy honnan?

), de ha nem ragaszkodok hozzá, akkor csak akkor hozza el, ha úgy látja, Saci nem nő.... nem tudom, ilyen nem volt, amikor Bp-en laktunk...

mindegy, ha tényleg nem nő, akkor azért jó nyomon követni. De szerintem rendben lesz a kiscsajóca
Na, megyek, segítek Apusnak

kitalálni, hogy mi legyen az ebéd.