A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Én nem kaptam málnalevél teát. Így most a tonikot nyomom. Állítólag az is puhítja a méhszájat.

krisz78

A toniknak tuti jobb íze van:)

Kép
gombócmakka

Hű, tonik, de rég ittam :roll: igen, arra is mondják, hogy segít :wink:

Inez: faros esetén most már nem mernek kockáztatni, mert több a komplikáció esélye, mint a műtét esetén... (lehet a nyaka körül a zsinór, és ha kint a teste, már nem tudnak mit kezdeni vele)
Amit vinni kell, de nincs a honlapon egyértelműen: a babának popsikenőcs, textil pelus (pelenkázáshoz, büfihez, a feje alá, ha az ágyba teszed, stb... én 3-at használtam fel), popsitörlő, alkohol, géz a köldökápoláshoz.
Neked: szerintem gondold végig, milyen gügyüjeid vannak... ami a honlapon van, elvileg elég, nekem jól jött volna kispárna, de ezt írtam már...

Csöre
csöre74

Juj, tonic, de jó is lenne most. :)

Amúgy nekem is össze vannak ragadva a levelek.

Radiátor pedig, ha nem javul a helyzet, mi is beszerezünk egyet Kristóf szobájába legalább.
Vendég

Katuska: reggelre gyűlt össze egy nagy adag trutyi :oops: De napközben is látom, hogy kisebb részletekben távozik... :oops: Legyen igazad, január 9 tökéletes időpont lenne!! Ha már a másodika nem jött össze :lol: Szegény dokim, dugába dőlt minden elképzelése, minden nap úgy vár, hogy azt hitte, éjjel szülünk :roll:
Ja,kell nekik a súly, de az én fiam mekkora lesz már odabent??? :lol: Bár Bence baba méreteivel én is kiegyeznék, ha mondjuk a túlhordási időt vesszük alapul :wink:
(Nekünk is betojt az autónk :twisted: szerencse, hogy itt van Apa kicsi kocsija :? )

Hanna: igyekszem írni, ahogy tudok :wink: Remélem, éjszaka már tudjuk dobni a jó hírt!

Krisz: nekem azért is kellene szülni, mert elfogy a málnalevelem :oops: Ma mi is vettünk tonikot, meg a homeós bogyók.... :roll:

Picuranyu: ha máshogy nem bírod, nyugodtan ízesítsd meg a teát. Bár tényleg nem szokták, de így legalább meg tudod inni és van esély, hogy használjon!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: akár több napon át is jöhet a barnás trutyi... nekem majd' egy hétig ürült....
Martin növeszti a szigetelő réteget :wink: nem baj, ha nagy baba lesz :) de van, hogy a végén már nem nőnek annyira :)
Várjuk a jó hírt, ha éjszaka, akkor éjszaka, ha holnap nap közben, akkor nap közben :D
Radiátor: a gázhelyzet miatt? valamiről asszem lemaradtam... Apus szerint előbb lesz itthon áramhiány, mint gázhiány... erről nem tudok nyilatkozni, nem is tárazunk be, csak egy kis fűtőventillátorunk van a fürdetéshez.

Csöre
csöre74

Szerencsére mi fával fűtünk....nagyon nagy ötlet volt kombira csinálni a fűtést...

A 40. hét után már nem igazán nőnek, sőt sokszor inkább veszítenek a súlyukból.
katuska79

Már 9 babánk van???? :D

Kata, és egy télen mennyi fát kell vennetek, és kb mennyire jön ki az egész téli fűtésetek fával?
Azért kérdezem, mert az új házban amit vettünk két szoba között van egy cserépkájha, amit nem akarunk kivetetni. Az egész házat nem tudjuk vele befűttetni, mert szerintem ahoz kicsi, de hozzávetőlegesen jó lenne tudni, hogy mennyire érné meg abban a két szobában a radiátorokat totálisan nullára állítani. (az egyik a gyerekszoba lesz egyébként)

Csöre jó hogy mondtad a pelenkát(textilt) mert azt nem pakoltam be, de alkoholt és vattát sem. Sürgősen vennem kell. Akinél nincs az azért kap a köldökellátáshoz?

Kép
Kép
cs_erika

Erika! nem tudom mert eddig pénzt nem adtunk ki fáért. MIndig volt kivágásra váró fa, épületbontásból származó fa vagy egyéb helyről lim lom fa. De ha venni kellett volna még akkor is olcsóbb lett volna mert a gázzal a büdös életben nem fogok 80 fokos fűtővizet előállítani akkor sem ha megszakad a cirkó.
A cserépkályha jó, ha reggel elkezdesz vele fűteni, szépen tartja a meleget. Én már rég beüzemeltem volna. EGész más "tartalmasabb" meleget ad, mint a gázfűtés. De fa helyett ki lehet próbálni a fabrikettet is. Igaz drágább köbmétere, viszont kevesebb kell belőle és a fűtőértéke is jobb, mint a fáé ráadásul szinte tökéletesen elég így takarítani is alig kell utána.
Még kisegítő fűtésnek is jó használni azt a cserépkályhát pl ősszel vagy tavasszal mikor már elég ha csak esténként van fűtés, vagy amikor éjjel -20 fokot mondanak.
katuska79

Erika: a mi szobánkban volt alkohol is, vatta is (megbontva mindkettő), sőt, popsikrém is, de a szavatossági időkkel elég hadilábon álltak :? :evil: a popsikrém már októberben lejárt... az alkohol tudom, hogy nem ilyen kényes, de egyáltalán nem biztos, hogy minden szobában van. A sajátot ne hagyjátok elöl, a szobatársamé eltűnt a pelenkázóról, azt gyanítjuk a csecsemősök vitték el, látva, hogy nálunk 2 van... (de akkor miért a telit, amin látható, hogy egy napja bontották fel, és vélhetően saját példány?! :evil:) gézlap egyáltalán nem volt, és hintőpor sem a köldökcsonkhoz.

Csöre
csöre74

Na, vagyok újra.
Jó sokat írtatok.

Csöre! Akkor még jó, hogy van receptem. Ha megszületik Olivér Laca rohanjon kiváltani mindent és hozza is be? Mi kell még a babának?
A lejárati idő nagyon durva. :twisted:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csöre: jó hogy írtad akkor textilpelust is teszek be meg popsitörlőt is kell???? pelust azt adnak????
erzsebet0312

Elég furcsa, hogy ennyi mindent kell bevinni. Főleg azért, mert nekem a védőnő tegnap azt mondta, hogy csak akkor írhatják fel a recepteket, ha már hazaengedtek minket. Vény nélkül be lehet szerezni ezeket a dolgokat??? Ha igen, úgy látszik muszáj lesz akkor is, ha így drágább.
Igazából felháborító ez az egész! Nem is az, hogy esetleg vinni kell, mert ezen már nem tudok meglepődni, hanem az, hogy akkor miért is nem írják fel előbb????

Kép
jandrea

Jandrea! Én is felháborítónak tartom. Mi a fenének fizetem a tb-t? :twisted: Jaaaaaaaa, hogy a sok ingyenélőt eltartsam.

Kép
hanna30

Én is fel voltam háborodva...
A babának: pelenka, textilpelus (egyet adnak a fejecskéje alá a kocsijába, de én ennél többet használtam, pl. nem rakom tisztába a nejlon pelenkázón, de nem rakom azt a feje alá, amire a kakis popsiját tettem...), popsitörlő, popsikrém, alkohol, vatta (vagy géz vagy fültisztító) a köldökcsonk ápolásához, illetve fertőtlenítős hintőpor ugyanehhez. Szerintem ennyi. Kissapka felesleges, mert van vagy 25 fok, kiskesztyű, ha nem akarod, hogy karmolja magát... de akkor kevésbé tud felfedezni.
A fürdetést a csecsemő osztályon csinálják, ahhoz nem kell semmi, adnak továbbá cukros vizet cumisüvegben, ezt az első napokban kihasználtam, mert száraz volt a levegő, tejcsi meg még csak nyomokban...
Ruha csak hazacuccoláshoz kell.
Ennyi, holnap jövök :) jó éjt!

Csöre
csöre74

[quote="kata8110"]S írta:kata8110acika! Meseszép, csodálatos kislány vagy!!!!!! Megyünk majd udvarolni :lol: (Ha a lusta kispasi egyszercsak kibújik Fittanyuból :lol: )

Saci baba gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És... lefoglalva... Alex előadta a nyelvi tudományát... eööööööööööööööe :wink:
Vendég

Kata
2 ujjnyi méhszájjal elég sokáig lehet hordani a babát.
A normál szülések a 40+/-2 héten zajlanak le.
Nálunk, probléma nélküli esetben a 42. hétig várni szoktunk...
Minden gyerek megszületik, ha megérett a körme :wink:
Vendég

Mágnes

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mágnes! Gratulálok! Sok boldogságot kívánok és sok tejecskét!

Katuska! Mosonyi volt a dokim, nagyon rendes tudom ajánlani a barátnődnek!

Két kép még a korházból:
Kép

Kép

Szüléstörténetet egyelőre nem írok, elég rossz élményre sikeredett. :(

Akinek van tapasztalata ilyen pici korkülömbségű gyerekekkel, légyszi írjátok le, hogy mikortol lehet arra számítani, hogy a nagyobb megszokja a kissebbet, éjszaka nem ébred fel a sírásra, stb. Köszi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Mágnes: Nagy gratula Bence babához, sok örömöt hozzá!

Apának nagyon tetszett Levente baba, és Sacin is elolvadt!! ;)

Velünk minden oké, leszámítva, hogy ma délelőtt és délután is bealudtam cirka 1,5-2 órára, szóval ennyit a nagy tanulásról. Holnap remélem mázlim lesz, és jó tételeket húzok, mert egyébként adok a trutyinak egy pofont... :?
Milán elvan odabent, de szépen szoktam húzódni alul, sok mozgás és alig birok menni, mert azt hiszem menten leszakad a hasam. Alul teljesen be vagyok duzzadva, ez biztos normális, de nem tudom mit jelent. Holnap este doki majd megkérdem, hogy állunk odalent :roll: Ma voltunk vérvételen 4 kémcső volt csak, de szerintem az ellenanyag szűrés lemaradt. Jövő hétre lesz eredmény, de tök jó, hogy 11 napig antibiotikumot szedtem, és nem írták rá a papírra. Na, mindegy! Takonykór nem múlik, már sose fogok rendesen levegőt kapni :(

Kata: Lesz valami, úgy érzem, szerintem Martin csak megvárta Bencét, nem akarta beelőzni ;)

Peni: Mennek a drukkok holnapra!

Batkata: Sajnálom a 15-ét, szorítok, hogy minden ok legyen.

Csöre: Zaza :( Nem lehet egyszerű... Mesi mikor kap zöld jelzést? :roll:

Vicky: hasfájást sajnálom. El is felejtettem írni, hogy nekem azt mondták a fiú kisbabák szeme láttára büfizni kell, és akkor nem lesznek hasfájósak :shock: Van, akinek ez bejött, hát én nem tudom... :roll:

Jó éjszakát!
Holnap nem tudom mikor jövök! Szerintem csak késő este!

biga.csiga

biga.csiga

Csöre! Köszi!!!

Vicky! Azt hiszem, ezt a fiaink majd megbeszélik. :wink:
42. hét.
Na, akkor átmegyek a februári topicba. Valentin napi babám lesz? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
hanna30

Enikő: Nagyon édes Milán, szép nagy baba ő is :D

biga.csiga

Enikő! Nagyon édes Milán!
Sajnálom a rossz élményt. :(

Biga.Csiga! Holnapra nagy drukkKKKKKKKKKKKKK!

Kép
hanna30

Mágnes, nagy gratula Bence babához!!!!!!!!!!!! Jó ez az sms :lol: :D

Kata, drukk az éjjeli szüléshez! ++++++++++++++++

Biga.csiga, majd kipróbálom a büfizést :lol: néha olyan igazi férfiasat is tud már a drágám :lol:

Enikő, üdv újra itt! Milán baba nagyon helyes és mekkora nagy!!!!!!!!!!!!!!! Gyors erősödést Neked!!!!!!!!! Én azért kiváncsi vagyok a szülésre...ha lesz időd, majd írj róla...

Kép
vickybabe

Sziasztok Lányok!

Búcsúzni jöttem egy pár napig üzemen kívül leszek, illetve másik üzemmódban:-)))
Reggel indulok a korházba...12-kor műtő és elvileg 13 órára kétgyermekes anyu vagyok :) .

Lányok, mindenkinek minden jót kívánok amég nem jövök, vigyázzatok magatokra...meg a szépséges babáitokra....

Peni

KépKép
peni

Peni!!!
Szurkolok Nektek!!! Nagyon jó lesz és minden rendben lesz!!! :D
Nagy ölelés nektek!
batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Peni, drukkolok holnapra.

Kata, hajrá éjszaka. Várjuk a híreket.

De jól esne egy tonic. Mennyivel jobb lenne, mint a tea :?

Enikő, nagyon édes Milán.

Kórházi szavatossági idő nem semmi. Amúgy recept nélkül is lehet kapni alkoholt is és olajat is, csak kicsit drágább... de nem olyan nagy összegek egyébként.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

peni: Szorítok holnap. :)

Enikő: nagyon édes Milán. :)
Vendég

Jó reggelt!

Ha minden igaz, szivárog a magzatvizem, úgyhogy nemsokára indulunk a kórházba. Drukkoljatok!

Kép
petne

Petne: Drukkolunk! Peni neked is.
Enikő: Micsoda nagy fiú! :lol:

Nálam még mindig semmi jel. Pedig visszaszámlálás indul: 10 nap

krisz78

Jó reggelt!

Peni, Petne
Drukk!!!!!

Csak olvasom, hogy mi mindent kell bevinnetek a kórházba :roll:
Itt mindent adnak...

Katuska
Alex 30 hónapos koráig maradhatok itthon. Napi 15 (kb. 450 euro/hó) a gyes. Ehhez jön még az adóvisszatérítés 50 euro, és a családipótlék 105 euro.
(a minimálbér havi 1000 euro)
Vendég

Ja, a kórházi cuccba én vettem a DM-ben eldobható pelenkázóalátétet. 10 van benne, jó vastag és többször használható. Kb 1200 Ft volt. Én ezt fogom alátenni a kórházi pelenkázón.

krisz78

Enikő! Milán tiszta oylan, mint Levente! nem testvérek véletlen???????

Petne hajrááááá!

Itt nem adnak alkoholt recept nélkül bár lehet mondom babának kell akkor kiadják. Az olaj meg ráér....egy két napot kibír nélküle, amúgy is csak akkor kell ha nagyon száraz a bőre, de azt tényleg meg lehet venni reci nélkül és fillérekbe kerül. Sima napraforgó olaj.
Textilpelus meg szerintem evidens, hogy vinni kell. Ha már megvettük akkor minek használni a kórházit? Otthon sem a használt cuccosból vesszük ezt neki hanem zsír újat akkor nem értem ez miért probléma? Én nem tenném a feje alá azt amit előtte már 50-eb haszbáltak. HIába van az kimosva...mégiscsak. Meg a popsitörlő is készenlétben van már mit számít, hogy be kell vinni? Táskában kell tartani ezeket a cuccokat és csak használatkor elővenni és akkor nem bántja senki. Remélhetőleg....

Biga.Csiga! nekme szinte az elejétől meg van duzzadva ott....semmit nem jelent, megnőtt a vérellátás, a súly nyomja az ereket ezért a duzzanat. ELmúlik majd. Én nem szeretem :(

MIndjárt megyünk UH-ra:)
katuska79

Vicky! ez azért jobban hangzik, mint a 28 ezer/hó nálunk :)

épp dühöngök mert csak nem sikerült a táppénzemet az új munkáltatómnak számfejtenie....sejtettem.

Krisz! Igen az nagyon jó az az alátét, én is azt használtam mindig ha dokihoz mentünk vagy bárhová! Még maradt kettő db Mátétól is:)
katuska79

Krisz! számolhatunk együtt vissza:)
katuska79

Jó reggelt!

Peni! Petne! Nagyon drukkolok! Ügyesek lesztek!

Kép
hanna30

Jó reggelt!!!!

Enikő: gyönyörű Milán baba!!!!!!!! Szüléstörténet: így is kíváncsiak vagyunk ám!!!! Úgy sincs visszaút!!! :-)

Biga.csiga: szorítok a vizsgához!!! Ne aggódj! Menni fog!!! (Bár nem irigyellek érte! Én mindig nagyon stresszes voltam vizsgák előtt)

Peni: gondolunk Rátok!!!!!! Megy drukk!!!!

Petne: Beindultak az események???? Izgi!!!!! Megy a drukk!!!!!!

Aztán majd gyertek mesélni!!!!!

Kép
jandrea

Annyira jó, hogy már közeleg a nagy nap!!!!! Elviekben már bármelyikünk szülhet bármikor!!!! Szerintetek azt megérzi az ember???? Én pl. biztos vagyok benne, hogy még nem fogok!!! Még a táska sincs összepakolva, csak egy helyre vannak téve a fontosabb dolgok.

Kép
jandrea

Peni: nagyon szorítok ne félj minden rendben lesz és 12 óra 20 perckor már biztos kétgyermekes anyuka leszel :D Petne: neked is drukk hegyek. :wink: Csöre: jó hogy írtad miket kell vinni akkor még azt is rakok be.... :D :D
erzsebet0312

Sziasztok!

Még egyben :? :roll:
Este 10-től éjfélig szabályos 10 percesek, má készültünk, hoy megyünk, erre lecsengett....
Bíztató, hogy most is hasonlón fájdogál. Úgyis hamarosan doki, úgyhogy meglátom mit gurít erre...

Enikő: gyönyörű Milán és milyen szép nagy! Sajnálom a rossz élményt!

Petne: óramű potos a leányzó!!! (Ellentétben az én lusta fiammal :lol: ) Mennek a drukkok!!!

Peni: neked is hatalmas drukkok!!!

Vicky: igen, tudom, hogy sokáig lehetne húzni, meg van, akinek jóval hamarabb kinyílik, de nekem azért eredmény volt, hogy terminus napján tök zárt, 3-4 nap múlva 2 ujjnyi. Itt nem várnak a 42.hétig, ha nem lennék nyitva ennyire sem, akkor nem várnák meg a vasárnapot sem....csak a dokim is a spontán indulásra hajt, mint én...És mivel Martin úgy érzi magát, mint halé a vízban, megadjuk neki még ezt a 2 napot...

Azt hiszem, a kislányokon majd szépen elosztoznak a kisfiúk maguk közt :lol:

Tudom, hogy örülnöm kellene, hogy Martin jól érzi magát odabent, de mostmár egyre gyakrabban kerülök sírós hangulatba, én nem így 'terveztem' :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok, bocsi a bepofátlankodásért, csak Petnének jöttem drukkolni! :lol: Hajrá anyuka, csak ügyesen! Kívánom, hogy komplikáció mentes szülésed legyen, és Julcsi szépen, egészségesen megszülessen!!! :lol:

Természetesen ugyanezt kívánom a többi kismaminak is, aki nemsoká világrahozza a maga kis csodáját. :lol:

skrisz72

Kata: nagyon megértelek!!!! És sajnálom!!! Én már most türelmetlen vagyok, nem tudom mi lenne velem a 40. hét után!!!! Remélem megindul a szülés még vasárnap előtt!!!

Ma nagyon kis mocorgós a lánykám!!! CSak úgy hullámzik a poci!!!!

Kép
jandrea

Sziasztok, csak egy gyors benézés, mert ma sok dolgom van, majd este felél jövök.

Ma 5-től 7-ig nem aludtam, majd bealudtam fél 10-ig :oops: , így teljesen el vagyok csúszva a mai nappal.

Petne, Peni, mennek a drukkok!

Hopp, most hogy ennyit írtatok az alkoholról és hintőporral, rájöttem, hogy még nem jártam a gyerekorvosnál. A védőnő mondta, hogy vagy a körzetit, vagy egy másikat válasszak.
Szerintetek, csak kocogjak oda rendelési időben, közeljem, hogy helló, pár hét múlva lesz egy páciense? Mi ilyenkor a szokás?
:?: :shock: :?: :shock:

Kép
gombócmakka

Peni, Petne, mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!! Várom a híreket!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata, nagy ölelés Neked!!!!!!!!!!!!!! Nekem sem a terveim szerint alakultak a dolgok, mint tudjuk, de azért még szép szülésed lesz meglásd! Sajna ez nem kívánságműsor :(

Nekünk megint küzdős éjszakánk volt...
Most bealudt, megyek pihizni...

Kép
vickybabe

Lányok :) majd rendezünk egy udvarló napot lovagi tornával :wink: persze az összes kislány bevonásával :D

Katuska: szerintem a textil peluson nem voltunk felháborodva, csak volt, aki még nem rakta be... én egyébként használtam a kórházit is, nagyon puha volt, és tiszta, Sacinak semmi baja nem lett tőle. Bezzeg nekem az ágyneműtől :? :evil: tiszta kiütés lettem tőle :? szerintem valami allergiás reakció, legalábbis remélem, mert azóta elmúlt.
A kozmetikumokról: az a gond, hogy logikusan az ellátás része kellene, hogy legyen, sok kismami nem számít rá, hogy nem adnak, és akinek nem olyan rugalmas Apusa, mint Tiéd Apus, és mondjuk csak 2 naponta tud bemenni, akkor az leshet, hogy mivel pelenkáz, keneget, tisztogat... nekem a Szabolcsban volt, ha itt nem írjátok, hogy számítani kell rá, hogy nem lesz, én sem vittem volna, és ott maradok hoppon :roll: :? Persze, bárhová, bármikor el lehet szaladni, meg meg lehet venni mindent 10x-es áron is...
Alkoholt adnak recept nélkül, legalábbis nálunk :roll:
Olajat nem vittem be a kórházba, én fürdetés előtt szoktam olajozni, ott meg nem fürdettem. Másra is használjátok? Nekem egyébként nem írt fel a doki (a saját), csak az öcsém lányának a dokija (végül így oldottam meg az időben kozmetikum kérdést).

Gombócmakka: lövésem nincs, mi az eljárás ilyenkor... én megkérdeztem a védőnőt, hogy mi a szokás, elmondta, hogy dokinként más (nálunk 3 házidoki van, mind a három gyerekdoki is).

Petne, Peni: hatalmas drukkok +++++++
Kata: Neked is :) :wink:

Biga.csiga: gyógyulj meg
Mesi 2x fogta már Sacit, tisztába akkor teheti, ha kiesett a köldökcsonk...

Enikő: milyen aranyos Milán :) és hatalmas :) és nagyfiús pózokat vesz fel :D

Rólunk: szopi 2 óránként továbbra is, most úgy tűnik, már elég egy cickó. Amellett csak tiszta vizet adok (forraltat). Szerencsére nem bukós (Zaza nagyon az volt). Nyugis baba, két szopi között alszik, illetve estefelé nézelődik is kb fél órát. De ez gondolom, mostmár napról napra változik :)
Rövidesen jön a gyerekorvos, hogy megnézze, védőnéni tegnap volt, azt mondta, most hetente jár, és figyeli Sacit... mondta a mérleget, hogy kért nekem (hogy honnan? :roll:), de ha nem ragaszkodok hozzá, akkor csak akkor hozza el, ha úgy látja, Saci nem nő.... nem tudom, ilyen nem volt, amikor Bp-en laktunk... :roll: mindegy, ha tényleg nem nő, akkor azért jó nyomon követni. De szerintem rendben lesz a kiscsajóca :D

Na, megyek, segítek Apusnak :) kitalálni, hogy mi legyen az ebéd.

Csöre
csöre74

Helló lányok!

A délelőttöt aktívan töltöttem: ALUDTAM, mint a tej... :)

Peni, Petne! Hajrá!!!

Lassan elgurulok a kölkekért, mert jobb most elhozni őket, mint du.
A felkelés egyszerre volt komikus, szánalmas és fájdalmas. Kb. 10 percig tartott, míg kikászálódtam az ágyikóból... :shock:
A derekam közben leszakad, de egy kis MagneB6 csodákat tesz.
Nem tudom, hogy fogom kibírni a következő hetet, valószínűleg minimálprogramot fogok bevezetni és nagyokat aludni, s karmesteri pálcával fogom a családot irányítani.

Kata: megértelek, szívem, de nyugi, a célvonalban a legnehezebb.
Szerintem lazíts és hagyd, hogy az események irányítsanak! Elindultak a fájások, aztán abbamaradtak, már nincs sok hátra... Beszéld meg vele, hogy mostmár igazán jó lenne találkozni, nem olyan szörnyű az élet itt kint...
Nem veheti át a diplomáját a pocakodból kinyúlva... :shock:
Szurkolok nektek! Nagy ölelés neked!

Na megyek, rendbeteszem magam, aztán "elrohanok" a pereputtyért... :)
Sok puszi mindenkinek: batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!!

Csöre: gyönyörű Saci!!!!

Enikő: Milán nagyon cuki!

Peni, Petne, Kata: mennek a drukkok! Minden rendben lesz!

Babaápolók: mi sem kaptunk receptet, megkértem a védőnénit, mondja el mi kell és szépen kiváltottuk. Nem tudom, mennyivel drágább így, de kétlem, hogy őrült nagy lenne a támogatás ezekre. Kaptunk popsikrémet, alkoholt, fürdetőt, hintőport, steril gézlapokat.
(az azért nevetséges, hogy lassan ágyat is kell vinni, ha
aludni akarsz a kórházban!)

Próbálok visszaolvasni....
magdolnasz

Sziasztok!

peni: drukk-drukk! :) Minden rendben lesz!

katuska: drukk az UH-hoz! Remélem hozol majd képet is. ;)

kata: Martin most már bármikor elindulhat. :)

Tőlünk most ment el a védőnéni, nagyon jól elbeszélgettünk. :)
Jövő héten pedig megyünk, meglátogatjuk a gyerekorvost.
Vendég

Én voltam a körzeti gyerekdokinál, és ideadta a recepteket, de csak a születés után lehet kiváltani.
Csöre: írtad, hogy adsz vizet Sacinak a szopi után. Egyszerűen csak felforralod, lehűtöd, és kész? Ugyanaz, mint a babavízként kapható termék?
Kata: elhiszem, hogy sírós a hangulatod. Ez a várakozás... Nem számolták el az időpontot véletlenül?

krisz78

Sziasztok, fél percre benézek, míg Manócska alszik.
Olyan csodás pici lányom van... múlik szépen a sárgasága, és egyre többet van ébren (mikor hazahoztuk, csak enni ébredt fel).
Viszont minden éjjel 4-5 alkalommal fent vagyunk, anya olyan fáradt mint a ........

Látom épp ketten szülnek? Peni, Petne, nagyon drukkolok!!!!!!!
Kata, te meg még mindig itt lebzselsz?
:shock: :shock: :shock: :shock:

Mágnesnek óriási gratula!

több visszaolvasásra most nem telik, nagy elnézést érte...

puszi mindenkinek!
kisbogacs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?