A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

BékánéKép
Elmaradhat például túlélő tüsző miatt, amire nem mernek rástimulálni, nehogy ciszta legyen belőle. Meg amiatt is ha a dokid elutazik, vagy nincs kedve megcsinálniKépKép Néhány orvos azt mondja, hogy jobb kihagyni egy hónapot és 2 havonta inszeminálni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Szép jó reggelt!
Rég nem írtam már...azazhogy írtam de nem tudtam elküldeni mert néha vacakol a netünk.
Én ma megyek a 11. napi UH-ra. Ez lesz a 3. inszemünk...ha vki még nem tudná.Kép
Ez alkalommal szedtem baby aspirint napi egyet...kiváncsi vagyok lesz-e vmi látható eltérés.Vki azt mondta, hogy az inszemig szedjem az aspirint , vki pedig azt, hogy végig. Még egyszer kérdem:hogy legyen? Én valószínűleg most sem kapok majd progi pótlást...eddig sem kaptam.
Na, majd este jelentkezem, hogy mizu.Kép
Addig is mindenkinek kellemes napot és sok-sok + energiát!
Kriszta
vizkrisz

Sziasztok!

Mernszike!Kép

Bocsi a késői reagálásért, de nem dolgoztam, így nem tudtam írni. Nekem is az Újváry a dokim, szerintem is egy tündér. Hysterom volt 1 hónapja, a Balog doki csinálta. Tényleg nem vészes, aznap este haza mentem, és ami a lényeg, hogy sikeres volt. Myomával indult, de kiderült, hogy egy polipocska. Plusz egy nyákcsomó vagy mi. Most elvileg minden oké, így most ezerrel akciózunk. Szerintem ne félj, nincs rá okod, már tapasztalatból mondom. Mindenesetre szorítunk neked!Kép

Lányok!

Ma este piros bugyis történet! Szurkálás itt meg ott, biztos pezsegnek a petécskéim, ráuszítom a kisfickókatKép

Csutka
csutka

Orsi
Ez nagyon szép! Sok szép tüszőcske. A nyálkahártya addig még tovább hízik és minden OK lesz.
Lujza
lujza

Jó reggelt !

Megint szuperül indult a nap. BeaKép 3 embriót kapott vissza 4 naposan, ma reggel.KépKépKép Ez nagyon szép eredmény, és ismerve az Ő bundás nyálkahártyáját, ez tuti iker lesz.Kép

VirágKép
Megy a drukk, a mai punkcióhoz, és az azt követő egyesítéshez!!!! Jelige: nem jó egyedül ikresnekKép

CsutkaKép
Kellemes, és hasznos hancúrt a vadító pirosbanKép

KrisztaKép
Sok sikert a 3. és egyben utolsó inszemhezKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Hú de halott ma ez a topikKép

Na feldobom egy jó hírrel. Virágnap 8 siker-sejtet tudtak ma leszívni. Lehet küldeni az osztódó sugikat.++++++++++++++++++++++++++++++++

Cat

Cat
Kép
cateye

VirágKép
Osztódást serkentő sugarak beindítva! Drukk!!!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

BeaKép
Neked is drukk, babatapasztó drukkhegyek!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Cat Kép
De jó hírekkel jöttél Kép Küldöm az osztódó sugikat Kép Ebből még a fagyiba is kerülhetnek kistesók Kép
Remélem nekem is le tudnak ennyit szívni szerdán Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép, BeaKép

Ez igen, ilyen esélyekkel tényleg ikergyanús az esetKép Mindenesetre nagyon sok drulkk, meg sugi, meg minden ami kell hozzá!Kép

CatKép

Köszi, már rettentően feszül a petefészlkem körül, szúr, bök, meg minden. És ami a furcsa, hogy mind a két oldalon. Most akkor talán most minkettő aktív? Sebaj, este belehúzunk....Kép

Csutka
csutka

Bea, Virág, Orsi, Kriszta
Nektek küldöm ezeket babaáldás-csillagokat szóró angyalkákat az osztódást és tapadást segítő sugarak mellé, és mellesleg nnnnagyon szorítok,
és neked is küldöm, Csutka, mert igazoltan kishuszár-serkentő hatással is rendelkeznek
Kép

Kinga
"de megérte"... mert most ott a pocakodban a kisporonty?
teknõc

Na, de elcsendesedtetek. Remélem a jó híreket gyűjtitek.
Kinga, bocsi, figyelmetlen voltam, ha 02.08-án volt az utolsó, akkor vlg. nem. Vagy?
Kinga, Csutka
Kérdezhetek egyet tőletek magánban?
Mernszi
teknõc

Mernszike, kérdezz nyugodtan. és nem, nincs még baba, első lombik-beavatkozásomra várokKép
kinga_

Ja, ne arra az emilre írj, hanem erre: brezina@freemail.hu
kinga_

Hali!
A mai UH eredmény 10mm-es nyh, egy 15x16-os tüsző a jobb oldalon, a bal oldalon egy 20x26, meg egy 20x22-es. Ez a két nagy jónak tűnik, de sajnos lehet, hogy csokiciszta van ugyanazon az oldalon. Ha ez most nem jön össze, az endo miatt lapar lesz.Kép Félek a műtéttől...de ugyanakkor remélem, hogy ha odajutunk akkor legalább meg tudják majd oldani a problémánkat és nem is kell majd lombikolnunk. Szóval szomorúan jöttem ki a dokitól ma.
A többieknek megy a drukk ezerrel!!!Kép
Kriszta
vizkrisz

Lányok Kép
Kilenckor megkaptam a repesztő szurit Kép Drukkoljatok, hogy nehogy idő előtt ovuláljak!!! Hétfőn 7.50re megyünk a Kaáliba, UH és utána punkció Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Húú, lányok!Kép

Úgy látom esemény dús nap volt!
Beának babatapasztó energia megy ezerrel!!!Kép
Virág!Kép Neked mennek az osztódást serkentő sugarak!
Orsi!Kép Neked is nagy-nagy drukk a holnapi punkcióhoz!
KrisztaKép Ne izgulj, drukkolok, hogy rendben menjen minden!Kép
CsutkaKép Hajrá az esti akcióhoz!Kép Kicsit írígyellek, mert jelen állapotomban nem tudok hódolni eme szenvedélyemnek!Kép Még mindíg elég sz..r a hátamKép.
Tegnap este már tök jó volt, de ma megerőltettem kicsit a melóhelyen, úgyhogy du. azthittem bepisilek a fájdalomtól!Kép Most egy kicsit már csillapodott.
CatKép! Hogy vannak a krumplicskáid??

Lányok!Kép Drukkoljatok nekem légyszi, hogy egy hét múlva NE JÖJJÖN MEG!!!! Meg utána 9 hónapig se...Kép
Kép Kép
Remélem ezek a babók mindannyiótoknak szerencsét hoznak!!!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

OrsiKép
Megy a drukk a punkcióhoz! Ne izgulj, nem fognak idő előtt megrepedni!

KrisztaKép
Fel a fejjel. A lapar nem egy nagy ügy, sokan megéltük már itt. És főleg azért hasznos, mert elkerülheted vele a lombikotKépKépKép

ZitaKép
Mensi elfújó sugarakat küldök neked a jövő hétre.

Én jól vagyok, leszámítva a hányingert, és gyomorégést, ami a közérzetemet elég pocsékká teszi. De nem panaszkodom, mert évek óta erre vártam!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi
Drukkkkkkkkkk! De mikor is mentek?Szerintem elírtad...
Lujza
lujza

LujzaKép
Ma Lujza nap van így boldog névnapot! Neked mikor lesznek az akciós dátumok ? Ezt azért kérdezem, hogy mennyi korkülönbség lesz az ikreink közöttKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Mernszike!Kép

Nem kaptam mailt, de nyugodtan írjál ha gondolod!Kép Ha tudok segítek!

CatKép

ezek a tünetek igazán kellemetlenek, de azért kitartás, hamarosan eljön az ideje amikor már igazán élvezni tudod a babásságotKép

ZitaKép

Köszike, és mielőbbi javulást a hátadnak. Ezek a becsípődések nagyon alattomosak tudnak lenni. sajnos tapasztalatból mondom.

Csajok!

Tegnap este eszembe jutott, azt hiszem Erazmusz írta régebben, hogy az a bizonyos esti prütyök, meg kispárna meg nem felkelés, növeli az esélyeket. Hát mi most mindent szó szerint úgy csináltunk. Ráadásul a rendberakott jobb oldalamon estére iszonyú feszítést éreztem(gondolom idő voltKép), így ha most minden oké, talán már összehaverkodott valami okos kisfickó a mamival....Kép Annyira örülnék neki!Kép

Csutka
csutka

Sziasztok sorstársak!
Most tudtam meg, hogy a 8-ból 6 megtermékenyült!! Sajnos többet nem tudtam kisajtolni a Konc dokiból, de majd még megbpróbálok beszélni a biológusokkal, hogy milyen volt a peték minősége, hányat ICSI-ztek stb.
Csütörtökön kapom vissza őket és ha minden jól megy jut fagyibabának is (kistesónak jó lesz!).Kép
Köszönöm a sok drukkot, ilyenkor folyamatosan jól jönnek, mert annyi minden történik pár nap alatt.
LUJZA:boldog Lujza-napotKép!
ZITA:remélem jobban van a hátad!
EGCSI:mekkora már a babuka?? Hogy vagytok? Apa többet van otthon?
SZOSZI:köszönjük a tavaszi csokrot, bárcsak már észrevenné magát a tavasz! Írj egy kicsit magatokról!!Hogy vagytok? Babucka már "óriási" lehet!
KRISZTA:ilyen szép tüszőkkel reméljük nem lesz már szükség arra a laparra!!!Az aszpirint csak a beágyazódásig szedd, tovább nincs értelme - vagyis az akció után még 4-5 napig!
CSUTKA:előre az utánpótlásért!Most már csak a két csík van hátra!
CAT:ez a kis hányinger elég kellemetlen, de nem fog sokáig tartani!!! Két babóval fura is lenne, ha teljesen elmaradna. Egyél soxor keveset, nekem anno sokat segített ha elrágtam egy kekszet. Tudom, hogy nem kívánod, de próbáld ki!!
BEÁval egy szobában voltunk ám, csak ők, mivel elsők voltak, elég hamar hazamehettek. Neki is nagyon drukkolok!!!
ORSI:nekem is 10 volt, az nagyon jó! Megadrukk holnapra!!Ja, és azon kár izgulnod, hogy előbb megreped, mert ilyenről még nem hallottam! Az elsőnél persze én is izgultam, de nem kell. Ne emelj, ne lépcsőzz és ne erőltesd meg magad, akkor nem lesz baj!!
MERNSZIKE:köszönöm az angyalkát, legyen egy mindannyiotokkal!Kép
KINGA:Te hova jársz?
Olyan jó újra itt, most legalább lesz időm követni az eseményeket!
Virág
virag

VirágKép

BMC, Konc dokiKép
kinga_

VirágKép OrsiKép nagyon őszintén szurkolok nektek Kép Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok Lányok!
Eddig lelkes olvasótok voltam, most gondoltam, kérdezek is tőletek. Párommal fél éve próbálkozunk, sajnos sikertelenül. Most elkezdtem mérni a hőmet is, de hát sajnos hiába akcióztunk a "süllyedő" napokon, nem jártunk sikerrel. Ti profi hőgörbe szakértőkként mint gondoltok, nem össze-vissza egy kicsit a görbém? És hát egyszer sem értem el a bűvös 37 fokot. Egyébként mindig reggel(6.00 órakor) és szájban mértem. Előre is köszönöm a válaszaitokat.<!--attachment: h_g_rbe2-68509.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.4**h%f5g%f6rbe2%2exls --><center><pre>
Kép
hőgörbe2.xls (16.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
reju

VirágKép
Ezek szuper hírek ! Ebből eszkimó is lesz. Hát igen Konc papó nem valami bőbeszédű, de ilyenkor még nem is tud nagyon mit mondani, csak, hogy beindultak. Mikor lesz az ET ? Bea mesélte, hogy tegnap nagyüzem volt, és Őt is hamar kitették, de gyönyörű embriókat is kapott vissza. Volt benne morula állapotú is. Az tuti megmarad.

KingaKép
Neked is nagyon szorítok. Mikor lesz kb. az IVF ?

CsutkaKép
Annyira drukkolok, hogy végre spontán babó is foganjon. Én megszavaztam most Neked.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

SZILVI:köszönöm szépen! Remélem most már a Ti életetekbe is elérkezik a fordulópont és teljesülnek a vágyaitok!
JU:ha szájban méred az sajnos nem mérvadó. Hüvelyben kell mérni, akkor lesz csak elemezhető a görbéd.
Virág
virag

Heló csajok
Nekem szombaton "megint megjött", úgyhogy iszonyú szar hétvégém volt. Ráadásul most már az inszembe vetett bizalmam is kicsit megingott, pedig tudom, hogy egy nem oszt-szoroz.
A héten megyek újra- megbeszélni az ehavi részleteket. Megint inszeminálunk két hét múlva.
Egyszer csak megtörténik velünk is a csoda.
Pussz, A.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Békáné most olvastalak, köszi, hogy szorítottál...Talán majd a tavasz...vagy a nyár.Veled mi van, mikor lesz a következő "menet"? Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Csajok ez szuper! Minden lombikos leendő kismaminak a ++++++++++++, meg a sugikKép

CatKép

Köszönöm, ha csak ezen múlna....KépSzerinted a "bébiaspirint" most szedjem ? Az segíti tényleg a megtapadást? Naponta mennyit vegyek be?
Köszi
Csutka
csutka

Hú! Bocsi, ez nem jött így össze. Inkább leírom az értékeket. Szóval a ciklusom 29 napos volt (egyébként 30-33 napos szokott lenni.)
1. 36,4
2. 36,5
3. 36,6
4. 36,4
5. 36,4
6. 36,5
7. 36,5
8. 36,4
9. 36,6
10. 36,5
11. 36,6
12. 36,2
13. 36,3
14. 36,2
15. 36,4
16. 36,4
17. 36,5
18. 36,6
19. 36,6
20. 36,3
21. 36,3
22. 36,3
23. 36,7
24. 36,7
25. 36,7
26. 36,7
27. 36,7
28. 36,6
29. 36,2
reju

Virag!Kép
En nem kiabalnam el(babonabol),egyelore csak annyit mondok:biztatoooooo!!!!!!(lehet,hogy a Koncz valami rokonom?Kép) Nagyon szoritok,hogy szepek es kellokepp fejlettek legyenek csutortokre,amikor vegre meleg,puha feszekben jol erzik majd magukat!
Nalunk minden ok,baba 17.-ik heten megmozdult,csutortokon az apjanak is belerugott vegre a markaba,volt nagy szeles,buszke vigyorKép.Van kazetta meg kep 3D-rol,szoval soha rosszabbul.21.-ik hetben vagyok,nagyon aktiv es kb 400gr korul lehet. Mikor uh utan (3hete)mondtak,hogy 250gr,akkor a ferjem allandoan a negyedes kavet,250ml-es tusfurdot mutogatta nekem,hogy ekkora...Allandoan ezt figyeltuk,mennyi az annyiKép

Orsi!Kép
Mostmar nyugi!!!Celegyenes...

Bea!Kép
Tapasz,tapasz!!!

Ju!Kép
En csodalkozom is,hogy szajban ilyen gorbe-formaja van.Sajnos ez nem mervado...Popoban vagy huvelyben merd jovo honapban,lehetoleg higanyos,pontos homerovel.Szerintem jo lesz az,az majd magasabb ertekeket ad.

Csajok!Kép
Micsoda het a topikban...mennyi esemeny!

szoszi
szoszi

Virág!
Köszi, akkor ott fogom mérni. Bár mindenki mást mond. Volt olyan, aki azt mondta, mindegy hogy hol (száj, hüvely, popsi) csak az a lényeg, hogy ugyanabban az időpontban.
Még egyszer kösz.
reju

Szép napot mindenkinek, lányok! Vigasztaljatok meg, hogy nem csak nekem kell ennyit gályázni. Reggel nem tudtam feljönni a babanetre, és ettől olyan nyugtalanforma lettem. Ez már elvonási tünet?
Ju
Hüvelyben kell mérni, szájban nem jó. A hüvelyben mindig kicsit magasabb a hőmérséklet, mint szájban, vlg. ezért nem éred el a 37-et sem. A mért értéket "torzíthatja" akár pl. egy pohár előző este megivott bor, vagy megfázás, sőt a stressz is. Szóval nagyon következetesen kell csinálni.
Virág
Kész raktárkészlet! Fantasztikus!
Anna
Persze, hogy megtörténik. Nem egyszer, hanem kb. egy hónap múlva.
Csutka
mail megy, baba jön...
Cat
Mi az a "morula" állapotú?
Mernszike
teknõc

Sziasztok Kép

Virág Kép, Orsi Kép, Bea Kép, nagyon nagyon szorítok én is nektek!!!! Hajrá lányok!

Cat Kép holnap uh, igaz? Drukk-drukk!

Soraya
soraya

SorayaKép
Köszi! Majd jövök beszámolni.

MernszikeKép
Az már nagyon sok sejtes embrió, a blasztocita előtti állapot. Ezeknek a sikeraránya magasabb, hogy megmarad, mert nagyon fejlett stádiumú.

CsutkaKép
Bébi aspirinből naponta 1-t kell a megtapadásig. Addig támogatja a nyh-a felépülését.

Cat

Cat
Kép
cateye

Juj, de izgalmas lombik-hírek!
Bea!Kép Virág!Kép Orsi!Kép
Mindhármótoknak nagyon ígéretesen haladnak a dolgok, én is nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!
Biztos sokat fog segíteni az is, hogy egyszerre hárman szinte teljesen együtt haladtok, a sok pozitív energia és bizakodás lelkiekben nagyon meg fogja támogatni mindannyiótok sikerét!
Sokat gondolok rátok! Továbbra is izgatottan várom a híreket!Kép

Ju!Kép
Az excel tábla is nagyon szépen látható! Egyet értek az előttem szólókkal, biztos magasabb lesz a hőd, ha nem szájban méred. Az a leesés nem szép a 20-22. nap körül, de lehet, hogy az is a szájban mérés eredménye, így aztán sajnos nem lehet következtetéseket levonni belőle. (Amikor elkezdtem a dokim nekem is azt mondta szájban mérjem, de aztán változtattam rajta.)

Anna!Kép
Fel a fejjel! Van akinek a többedik inszem lett sikeres, és neked már biztos nem kell sokat várni! Lassan itt a tavasz, jönnek a gólyák!Kép

Én meg mostmár kezdek közeledni a vége felé.
Leone(30+0)

Kép

KépKép
leone

CatKép

Csütörtökön harmadik napi vérvétel, azt hiszem pénteken már egyeztetünk, ember eredménye (a legfrissebb) hétfőn már megvolt, tenyésztés negatív. Nem tudom, hogy milyen programot gondol nekem a tanár úrKép Szerintem napokon belül kiderülKép
kinga_

Bea, Orsi, Virag! Nagy-nagy drukk a lombikhoz! Kép

Andi
andi28

Most egy kicsit OFF leszek, előre is bocsánat!

Tavaly ősszel ebben a topicban nagy fogyókúra láz volt, ezért gondoltam megosztom veletek, mert tavasszal még időszerűbb lehet:
Tegnap indult a házipatika oldalain az öt hét alatt öt kilót program, ami nekem már több alkalommal bejött. Legutóbb tavaly ilyenkor is. Ma még lehet rá regisztrálni, de hamarosan lezárják.
Még aki nem csinálja is végig érdemes (szerintem) a recepteket minden héten letölteni (csak regisztráltak számára érhető el), finom, könnyű tavaszi kaja ötleteket lehet belőle meríteni. Egy dietetikus álítja össze a menüket. Végigcsinálni nem egyszerű, mert főzőcskézni kell otthon.
(Nem jár számomra semmilyen haszonnal ezt népszerűsíteni, csak nekem nagyon tetszett!)

Kép

KépKép
leone

KINGA:gratula a neg. tenyésztéshez, majd számolj be a fejleményekről!
LEONE:köszi a drukkot, mindig jól jön! Most már tényleg finisben vagytok! Megvan már minden babacucc? Aggódok, nehogy Borsóka valamiben hiányt szenvedjenKépKép
SZÖSZI:ez nagyon vicces, mármint a tusfürdő!
Nagy élmény lehet a mocorgás!
MERNSZIKE:igen,ez már elvonási tünetKép
SORAYA:köszönjük a drukkokat (a sejtek és én is), nálatok most mi a pálya?
ANNA:Kép, de Te is tudod, milyen ritka hogy elsőre összejön. Úgy vegyétek, hogy egy inszemmel közelebb kerültetek a babóhoz!
Virág
virag

AnnaKép
Fel a fejjel. Tudod az első inszem siekre csak vakszerencse. A következő majd sikerülni fog!

LeoneKép
Mikor utazol ? Most látom, hogy mennyire a finishben vagy már. Én már nagyon izgulok. Van már szülőorvosod ?

SzösziKép
A negyed kiló mozgó kávécskához gratula.Kép Biztos nagy élmény lehet a papának, hogy izeg-mozog.

KingaKép
Ez szuper. Akkor a 21. napon biztos kezded a Decapeptylt. Jujj de jó áprilisban is kétcsíkos tesztet ünneplünk! Majd számolj be a fejleményekről.

Cat

Cat
Kép
cateye

Virág!Kép
Köszönjük magzati-keresztanyuKép aggódását!
Nem mertük hamar elkezdeni a készülődést, amikor 2 hete fent voltunk Pesten (és sajnos nem találkoztunkKép, de remélem mégis fogunk!) vettünk babakocsit és kiságyat, meg pár body-t. Most éppen a megfelelő tapétát keressük, aztán szépen sorban jön a többi dolog is.
Nagyon-nagyon bízok benne, hogy ti is a finishben vagytok!!!!! Annyira drukkolok és küldöm a +++++++++++++++++++ energiákat!
(Soraya-t megtalálod az eggyel lejjebb lévő topicban, a táblában. Kép)

Cat!Kép
Pénteken délelőtt megyek a szülészorvosomhoz, akkor fogom látni először. Bevallom én is kezdek izgulni. Jövő hét kedden utazom, ugye drukkoltok nekem, hogy tényleg minden rendben legyen?! (Azért a negatív vélemények kicsit csak megtették a hatásukat.) De Borsókával azóta is mindig megbeszélem, hogy minden rendben lesz, én vigyázok rá.Kép

Kinga!Kép
Ez tényleg nagyon jól hangzik, írd majd meg mindig a fejleményeket, hogy neked is tudjunk szorítani!!!

Remélem még sok babás hírt írhatok a táblába az elkövetkezendő 10 hétben!
Tényleg, Szanikó mi van veled, hol bújkálsz???

Leone

KépKép
leone

VirágKép
Ezek aztán jó hírek! Tiszta ikereső! Nagyon drukkolok Neked, meg persze minden lombikosnak (BeaKép OrsiKép, és esélyesnek is.

Lányok, hadd kérdezzem meg, hogy a pattanások megjelenése mensi előtt néhány nappal, az tuti azt jelenti, hogy meg fog jönni, ugye???

Pusssz:
Krissi
krissi

Helló Kép
Én is ideértem... a munkahelyem kicsit gáz az elmúlt napokban. De holnaptól otthon leszek!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkot. Mindenképp jelentkezem holnap, hogy mi van a kis petécskékkel és a katonákkal. Már nagyon izgulok, hogy mennyi lesz a holnapi végleges létszám. Reméelm, szépen nőttek a kis bogyócskák Kép

Mindenkinek puszi.

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép
Akciós dátumokat még nem tudok, de április első hetére saccolok.
VirágKép
Szuper babókezdemények!!Tuti siker!
Lujza
lujza

Lujza
Boldog névnapot!Kép
Orsi
Biztos jól megnőttek a kiskatonák.Kép
Virág
Ez ígéretesnek hangzik.Kép
Cat
Majd elmúlik ez a hányinger is!Kép
Mindenkinek további sok sikert és kitartást!Kép
A kismamáknak pedig azt kívánom, hogy élvezzék terhességük minden pillanatát.

Mi holnap megyünk a 3. inszemre. Sajnos a sok aspirin ellenére nem nagyon bízom a sikerben....az endo miatt.
Majd kiderül.

Kriszta
vizkrisz

Sziasztok!Kép

Ez aztán a termés!Gratulálok, és nagyon NAGY DRUKK minden lombikosnak!!!!Kép
De jó, sok-sok csíkocskáról fogunk hallani hamarosan!Kép

Lujza!Kép Boldog névnapot!KépKép

KrisztaKép Ejnye-bejnye!Kép
Tessék bízni a sikerben!!! Elég akkor bánkódni, amikor már tényleg gáz van! De most nincs semmi gáz! És nem is lesz!Kép Meglátod sikerülni fog!!!
Most +POZITÍV+ időszak következik!!!KépKép

Nekem még mindíg fájdogál a bimbim, de ezenkívül semmi, úgyhogy csak picit merek reménykedni!Kép

Puszka, Zita

Kép
Kép
zituska28

VIRÁG
Leírnád mivel stimuláltak és milyen arányban?
Nekem még gondolkodik a dokim, de valószínűleg Menogon+Gonal-F lesz (1:2, v. 1:3 arányban), de én szeretném valahogy lebeszélni a Menogonról, mert sok tüszőm lett tőle, de petesejt, nem vagy csak éretlen volt benne. Magyarul ilyen szarul még nem sikerült, mint legutóbb (decemberben).
ZITA
++++++++++ Kép
KRISZTA
Megadrukk 1000-el!!! Kép
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok!

Az utóbbi egy hónapban nem írtam, úgyhogy az újak talán nem ismernek. Pihenni akartam egy kicsit, és nem foglalkozni görcsösen a babatémával. Ez olyannyira sikerült hogy túl vagyok két teszten, és mindkettő pozitív lett.
Kérlek, még nem gratuláljatok, inkább csak egy kiss drukkot szeretnék kérni. Holnap megyek dokihoz, hogy megnézzük a hormonokat, és ha kell adjon hormonpótlást. Egy vetélés után már óvatos az ember, de azért nagyon reménykedem, hogy minden rendben lesz.

Puszi, Alena
alena

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?